|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Dzień dobry mamusie, pogoda piekna i dzisiaj ma być tak ciepluyko, muszę dzisij trochę posprzątać bo straszy bajzel w domu mam.
niezawsze jaki duży brzucholek ![]() ![]() anoxa bardzo fajny ten wózek i znowu mętlik w głowie nie mam pojęcia jaki ja kupię Carmena bardzo ładne imiona, znajomy ma syna Oliwiera. wiolek1 jaki piekny bobasek żabka19 ten wózek też jest fajny i cena przystępna kassate1203 ja a plusie mam 3kg.
#3602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
witajcie sloneczka
![]() ja juz po badaniu, obawiam sie jednak ze szalu nie bedzie w tej morfologii ![]() niezawsze wygladasz rewelacyjnie, nastepnym razem poprosze fotke calosci, brzuszek piekny a ty szczuplutka idealnecialo bardzo ladne te bluzeczki, ja jednak jak dziewczyny nie chce kupowac za duzo ciazowych, ale to pewnie tez zalezy od zasobnosci portfela, jak sobie mozesz pozwolic to szalej ![]() vette czekamy na efekty ![]() hd ja tez sie zastanawialam nad nosidelkiem bo jak bede musiala wyskoczyc po dziecko do szkoly to moze sie przydac, jeszcze nie wiem jesli chodzi o wage w ciazy to zalezy ona nie tylko od wzrostu ale rowniez od wagi startowej, bo osoby szczuple powinny tyc wiecej niz te z wyzsza waga, taka jest moja teoria ktora wyczytalam i bede jej bronic jak niepodleglosci ![]() ![]()
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2010-03-25 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
aniaa brzuszek na fotce super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiem wiem dla mnie sa one fajne i sprawdzone duza i wygodna jest gondola a tak samo jest pozniej ze spacerowka jest duza i dzidzia spokojnie sie w niej miesci Cytat:
![]() ![]() jej to na dom az tyle kredytu????? a ja sie dzisiaj kiepsko czuje nogi to mam wrazenie jak bym cala noc gdzies biegala tak mnie bola ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- vette zdjecia kuchni wkleje pozniej bo wczoraj nie byla cala zrobiona dzisiaj ja koncza montowac
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Piękna pogoda od razu człowiek jest tak pozytywnie nastawiony. ania ślicznie ![]() wiolek słodziak mały i dobrze, że wszystko ok pilotka no ja z sola tez musze przystopowac i późno wieczornym jedzeniem kiedy to najbardziej głodna jestem ![]() vette ![]() ![]() żabka ![]() Oj dziewczyny pewno, że damy rade zrzucić po ciąży ![]() ![]() hd ja też ostatnio przesypiam cala noc tylko na picie sie budze , szklanka wody zawsze wypita, a siku rano po przebudzeniu. ubrania ubraniami, ale brzuś niezawsze pewnie ostatnio tak wyszczelił, bo mnie ludzie co tylko tydzień nie widzieli też są w szoku,że w tak krótkim czasie się powiększył. Cytat:
![]() Tylko ja mam 160 cm i teraz 99cm w najszerszym miejscu ![]() Ważyłam 55 a teraz 65 kg Ja z ciążowych ciuchów mam dwie pary spodni i spódnice którą kupiłam wczoraj a bluzki jeszcze żadnej.Mieszcze się w elastyczne t-shirty które miałam przed ciążą.Tylko biustonosz biały muszę jeszcze dorwać, bo nie bede ciemnego z jasna bluzka nosic a tylko taki mam dobry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Ja mam niby 83, ale to dopiero 19 tydzien.
No wlasnie jak myslicie? duzy czy maly jak na 19 ? bo mi sie wydaje, ze bardzo sie zaokraglil przez ostatni tydzien ale znowu jak porownuje z waszymi to ciagle jest maly ;/ macie foty z 19 tygodnia? ![]() ![]() Wszystkie foty zawsze robie w czarnych szortach zeby przy podsumowaniu zdjec fajnie to wszystko wygladalo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
Odebrałam wyniki i nie są już takie jak poprzednie tzn. gukoza - dobrze, mocz - dobrze, ale morfologia granulocyty i RDW (nie mam pojęcia co to) - powyżej normy, Eozynofile, Hemoglobina i hematokryt - poniżej normy, no nic zobaczymy co w niedzielę powie gin, poniżej mój brzuchol w 25tc.
vette - no mały ten twój brzucholek ale ja też miałam mały w 19tc nic sie nie martw.
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-03-25 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
Vette wlasnie zrobilam sobie fotke brzuszka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
anoxa wiem że na to się nie patrzy, ale jakie są te dzieciaki?
![]() vette ja sama mam mały więc wiem co czujesz ![]() ![]() ![]() misiulka też maluśki jak na 25tc ![]() caprica w takim razie już się nie mogę doczekać porównania całości ![]() EDIT: lecę na do lekarza ![]()
"Bo związki przypominają psychozę maniakalno-depresyjną: od "misiaczka" po "zamknij się!", od "daj mi kur.wa, święty spokój!" po "kochany króliczku" ![]() maleństwo ![]() Edytowane przez Carmena_ Czas edycji: 2010-03-25 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Misiulka
jaka masz hemoglobine? Misiulka, vette, caprica ide sie zalamac ![]() ![]()
#3610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
papateria ja tez musialam kupic staniczki ale to juz kupilam wczesniej bialy i czarny
vette brzuszek jest sliczny nie jest duzy ale zobaczysz ze zacznie rosnac po 20tc ![]() dzidzia jak nazywala sie ta dieta o ktorej kiedys pisalas??? zastanawiam sie dziewczyny nad jakas lekko strawna dieta bo ostatnio sie mecze po jedzeniu raz zjadlam szaszlyka na drugi dzien biegalam do kibelka... wczoraj u babci pierogi ruskie (jako tluszcz bylo maslo) bez zadnej cebuli czy boczku polanych na wierzchu i wieczorem tak mnie po nich meczylo odbijalo mi sie az mi niedobrze bylo....
![]() |
#3612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam ale wszystkie porównuję do swojego. W 22tc mam dużo większy ![]() Pamiętajmy - każda z nas jest inna i każda inaczej przechodzi "przemianę" ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Naprawdę zgrabne dziewczyny mamy na tym wątku ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
carmena sa super sa tak grzeczne ze masakra mam porownanie bo mam siostrzenice prawie w tym samym wieku i normalnie taka roznica ona taki czupur a one jak aniolki a zwlaszcza Amelka uwielbiaja sie tulic Oliś czasem kaprysny jest tzn fochy stroi i jak to chlopak nie chce po sobie sprzatac i czasem sie marze tzn placze ale takie mankamenty to mysle ze tyle co nic
![]() dziewczyny sliczne brzuszki ![]()
#3615 |
Wtajemniczenie
|
Jejku dziekuje Kochana, ale patrzac na Vette mam kompleksy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() sliczne brzuszki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
hd zapomnialam wczoraj to napisac tez mi sie przypomnialo.... przepraszam
![]() sliczne te zakupy dla maluszka ja tez chce kupic takie pojemniczki na smoczek nawet nad dwoma myslalam jeden przy wozku zeby byl drugi przy kolysce a z bubchena kosmetyki podobno sa bardzo fajne i tez napewno je kupie zwlaszcza ze w niemczech nie sa one jakos kosmicznie drogie a co do wozka to naprawde masz swietna firme i ludzi w niej pracujacy az sie czlowiek roczulic moze gdy slyszy ze sa tacy fajni ludzie... ![]()
#3618 |
Zakorzenienie
|
no vette to mistrzyni naszego wątku (moja opinia)
Ale na serio nie masz się czym martwić bo świetnie wyglądasz! Ach, musze sobie zrobić zdjęcia puki mi duuupa nie urosła za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a misiulka następna dżunia ![]() caprica ślicznie kolejna dżunia WSZYSTKIE BRZUCHOLKI UROCZE itakasia to ja ci poprawie humor zaraz moim brzuchem ![]() anoxa a ja właśnie poluje na jeden model z triumpha bo lezy na mnie idealnie i fason sprawdzony a e 75 lub 80 nie moge dorwac ![]() Naszła mnie ogromna ochota na mięte świeże listki ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- poza tym jeszcze śniadania nie jadłam i nawet głodna nie jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
#3621 |
BAN stały
|
vette masz zgrabny brzuszek i tyle....
ja z 34 zrobiłam się w brzuchu 40 prawie 42... jak pojadę mierzyć sukienkę to nie wiem czy się wcisnę ![]() w nogach może delikatnie przytyłam... ręce też szczupłe mam. Dzisiaj na pewno spacer i wygrzewanie się na słoneczku.. anoxa mi gin powiedzieła że wątrąba i tak ma ciężko więc lepiej nie przesadzać z ciężkim jedzeniem, ja unikam już ciężkich rzeczy po 2 atakach bólu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, mam świetnych ludzi w firmie ![]() ![]() Ostatnio jak byłam w firmie to na serio wszyscy mnie wygłaskali (dosłownie). Duża firma, wiele działów ale w każdym znajdzie się kilka świetnych osób. Muszę przyznać, że strasznie mnie to rozczula gdy widzę jak wszyscy się cieszą i chcą pomóc ![]() Taka bezinteresowna pomoc jest niesamowita... ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Co do pojemniczków na smoczki to na opakowaniu było zdjęcie kobiety z pojemnikiem przyczepionym do spodni. To jest dobry pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry w ten piękny dzień
![]() hd fajne te butelki Lovi ja mam taką aktywne ssanie. Ile dałaś za podgrzewacz? niezawsze brzuszek faktycznie duży, może będzie duży dzidziuś? vette, misiulka, a wy takie szczuplutkie to dlatego takie fajne małe brzuszki ![]() Ja mam dzisiaj myć okna, ale mój M powiedział żebym sobie darowała to on pomyje, już to widzę ![]() Ja mam 1,5 kg na plusie w końcu zaczęłam tyć bo wcześniej ani grami mi nie przybyło. Co do ciążowych ciuchów to ja dostałam od koleżanki 2 pary spodni i na razie jeszcze nic nie kupiłam. http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxdqk3r9isfema.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
naprawde rzadko spotyka sie takich ludzi fajnie ci sie trafilo
![]()
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- wiesz, jak wszędzie są ludzie fajni i mniej fajni ![]() ale takie sytuacje pokazują kto jest mi bliski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
ok dorzucam mój dzisiejszy brzuch co by niektórym
![]() ![]() Dziś 24tc2dni. + 10kg , 99cm w najszerszym miejscu tuż pod pępkiem |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
wyglada jakbym się przeginała, ale naprawde stałam prościutko
![]() i przed śniadaniem jestem ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-25 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Rozeznanie
|
papeteria mi się wcale humor nie poprawił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie wyglądasz. Masz ślicznie zaokrąglone biodra, gładziutki brzuszek, nie rozlewa się ... Super ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.