|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta plaż południowych - kto ze mną?
a ja dziś zjadłam pomidory w puszce i oczywiście nie doczytałam, że są z dodatkiem cukru. Wszystko trzeba czytać zanim się zje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zadomowienie
|
ja dzis kupowalam sok pomidorowy i tez czytalam sklad zanim kupilam haha
w ogole sie tak zle czuje ze za chwile sie przewroce. tzn to nie przez diete, po prostu cisnienie cos nie tak, mam bardzo slabe ![]()
#3603 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nineczko - ja musze sie zwazyc, przesle Ci pozniej informacje.
Na razie mozesz wpisac: wzrost - 170cm faza - I dzien - 1 Jestem juz po sniadaniu - twarozek z ziarnami slonecznika + pomidor + czerwona herbata (bardzo mi smakowalo ![]() Dzisiaj bez zadnych wymowek ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie plazowiczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Rozeznanie
|
A ja wypadłam. Chyba nie mam zbyt silnej woli, a do tego awantury w domu że niby wpadam w anoreksję, że nie jem normalnie itd itp, tak więc powróciłam wczoraj do normalnego jedzenia...
Wytrzymałam 25 dni, schudłam 3,5 kg. Teraz tylko boję się efektu jo-jo... ![]()
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
ja też miałam dzień zwiątpienia wczoraj
![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy mi sie wydaje ale jakby mi cellulit znikal
![]() ![]()
#3607 |
Wtajemniczenie
|
kobitki wiadomo, ze kazda moze na swoj sposob prowadzic zapiski na innych stronach ale chodzi o to, ze jak ktos albo my wchodzimy na ten watek, to to moze byc motywujace ze np ktos chudnie.. to moze i my mozemy.
dodam jeszcze, ze ja bede uzupelniala dane, kiedy w Polsce jest wieczor lub noc-bo mieszkam w stanach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, moze bedziemy sie wazyly w kazdy poniedzialek, bez wzgledu na to, czy ktoras rozpoczela diete wlasnie dzisiaj, czy pare dni temu, czy rozpocznie nawet w poniedzialek..to jako "waga obecna" bedziemy wpisywali wage z poniedzialkow. Co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Przyczajenie
|
No ja sie chetnie przyłącze do poniedzialkowego mierzenia i ważenia
![]() Bedzie niezła mobilizacja. U mnie 1 tydzień II fazy i jak na razie grzech był jeden czyli połówka pizzy. Ale przeżyłam to całkiem całkiem. Dalej codziennie w nagrodę kawałeczek gorzkiej czekolady, no i dużo więcej orzechów niż wolno. Ale jak widać waga spada a to najważniejsze. Agawa jest jeszcze jeden serek odtłuszczony oprócz Hitu z Ryk a nazywa sie Hollender i jest całkiem ok
#3610 |
Zadomowienie
|
nie wiem czybylo takie pytanie ale czy mieso mielone mozna?
dziewczyny, mam zalamanie.mam dosc jajek. chce zjesc cos innego. co jeszcze mozna? wymyslcie jakas fajna zupe tania i dobra i nieskomplikowana, tzn z tegoco znajde w lodowce.do tego ide dzis do pracy w restauracji gdzie sa sdame pysznosci i boje sie ze sie skusze na jakas kremoweczke albo na soczek jakis ![]() moja mama wlasnie sie mnie pyta dlaczego sie odchudzam ze wygladam ok, nawet spodnie dresowe ze mnie spadaja. moze to jakas obsesja? ale ja chce wazyc 55kilo czyli 4 kilo mniej bo. schudlam kilo bo dzis sie wazylam.
Idą wakacje a ja idę na plaże ![]() Edytowane przez elffee Czas edycji: 2007-03-10 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
oki o wazymy sie w poniedziałki xD ja zrobiłam dzis na obiad spagetti
![]() ![]() ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
nineczka ja tez tu zagladam jak w Polsce jest noc
![]() ![]() ![]() U mnie dietka spoko do wczoraj. Dzis mam grzeszny dzien a to z racii moich urodzin ktore beda w przyszlym tygodniu(dzis mialam mala imprezkie) Jutro wracam do dietki i cwiczen. |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
Hej hej
Ja też sie przyłączam do mierzenia poniedziałkowego ![]() Jak narazie moja waga to 61 kg. Wyjściowa waga to 62 wiec tylko 1 kg jak narazie poleciało ale mam nadzieje ze bedzie ich więcej Wzrost - 156 Wczorajsza sobota minęła w sumie bezboleśnie (w porównianiu z poprzednia to naprawde super ![]() Były jakieś grzeszki ale w sumie nie duze ![]() Jak przetrwam niedziele to bedzie super |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewzynki po mojej dlugiej nieobecnosci. Powod? Zepsuty komputer :/ stesknilyscie sie za mmna? ;P lol
Ja juz sie pogubilam w tej mojej diecie. Nie wiem ktory to juz tydzien jaka faza nawet :P z tego co mi sie wydaje caly czas czyli przez okolo 3 tygodni jestem na fazie pierwszej jako ze w kazdy weekend nagrzeszylam przedluzalam sobie ta pierwsza faze no i tak sie uzbieralo :/ niestety od tygodnia nie moge nic schudnac ale to przez te grzechy ;/ tak wiec od dzisiaj wracam do scislego przestrzegania diety ale od poniedzialku przechodze na II faze bo klopoty z wyproznianiem juz mnie przesrastaja. Potrzebuje blonnika!!! A oto efekty ( dosc mizerne wszystko przez te grzechy weekendowe ) po ok. 18 dniach I fazy: -3,5 kg mniej ( waga wyjsciowa 57 teraz waze 53,5 a wzrost mam 158 cm) - 1 cm mniej nad kolanem - 2 cm mniej w biodrach - 9 cm mniej w pasie!!! ( czy to mozliwe? ) - w piersiach wole sie nie mierzyc bo mi zmalaly ![]() - cel : 50 kg Dawno nie bylam na forum a tu widze ze jakis watek specjalny z mierzeniem sie i wazeniem zostal zalozony czy sie myle? |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Przyczajenie
|
ja też wczoraj parę grzeszków zrobiłąm bagietka z makrelą. Makrelka jak najbardziej ale dlaczego bagietkę zjadłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Przyczajenie
|
A ja zapomniałam się pochwalić że wczoraj rano bez żadnego żalu i smutku pożegnałam 5 kilogram. Mam nadzieję że nie wróci
![]()
#3617 |
Raczkowanie
|
GRATULUJE
![]() Tez tak kce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
to jutro sie wazymy az sie boje 3 dzien plazowania... pewnie narazie nic... ale brzuch mam tak jakos płaski xD
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Dieta plaż południowych - DZIEŃ DRUGI
dziś na obiad gołąbki. Oczywiście bez ryżu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Przyczajenie
|
myślę ewentualnie aby brązowy ryż ugotować osobno i zjeść z gołąbkami. 1 raz będę jadła ryż brązowy. Koleżanka mnie straszyła, że trzeba go długo gotować bo jest twardy na opakowaniu piszą 1/2 godz. zobaczymy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
a ja 7 dzień I fazy
![]() ![]() ![]() ![]()
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Suakinka no niestety brązowy ryż trzeba dość długo gotować, ja gotowałam ok 30-40 min |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, tak sobie myśle że to poniedziałkowe ważenie to super motywacja aby nie zgrzeszyć w wekend
![]() Ja zawsze sie wazyłam w soboty, a z reguły w wekkend moja dieta była koszmarna, potem zas cały tydzien sie starałam aby to sobotnie ważenie nie powaliło mnie na kolana (oczywiście z rozpaczy ![]() A teraz jak sie wazymy w poniedziałek to trzeba trzymać fason przez wekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
wilczyca no to facetowi na Tobie zalezy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zaczelam trzeci dzien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() macie dziewczyny przepis na jakas sałatke z produktow ktore mozna jesc? bo dzis na sniadanie zrobilam taka sałatke z sera feta, ogorka, papryki, jajka no i nie powiem ze była zła no ale cos jednak w niej brakowało ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
......................... ...Wzrost.........Waga... ............Faza........D zien.......Waga
......................... ......cm.............wyjs ciowa.................... .....................obec na 1. 00aga00:.........------.............--------.............I........... ...----.........---------- * 2. Agaimka:...........164... ............59kg......... .....I................1.. .........---------- * 3. Agawa1977:..... 156..... ....... -.62kg ...............I......... ......5........61kg * 4. B_a_b_y........... --------......... 56kg............... I.............. 2........ --------- * 5. Calcium:..............161 .............70kg........ .......I...............----.......--------- * 6. Czarownicagosia.170...... ....--------..............I.......... .......1........ --------- * 7. Kritana............... 154............60kg...... ..........I.............. .7........----------- * 8. Nineczka..............160 .............60.5kg...... ........I..............3. .........--------- * 9. Patinka246..........158.. ...........57kg.......... .....I...............18.. ....53.5 * 10. Wilczyca...............17 3.............---------.............I........... ...7..........----------- * 11. * 12. * 13. * 14. * 15. Edytowane przez nineczka Czas edycji: 2007-03-11 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Raczkowanie
|
Nineczka mój wzrost to 156
Niedziela w sumie minęła bezboleśnie z minimalnymi grzeszkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny stało sie cos strasznego... zapomniałam sie i zjadłam kanapke a potem to juz stwierdziłam ze po ptakach i zjadłam museli
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.