|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Cytat:
bardzo ładna |
|
|
|
|
#3602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już przepadłaś
|
|
#3603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wklejaj fotki
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny co tam dzis sie dzialo ciekawego? ja przed swietami mam tyle roboty ze nie mam nawet czasu tu zagladac:/ zaraz rzuce okiem co tam pisalyscie
|
#3606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest porządnie wykonana, zapinana na zamek, nie widzę żadnych wad. Spokojnie wchodzi na ramię, A4 mieści bez problemu i zostaje sporo miejsca w środku. Może jutro uda mi się zrobić fotki przy dziennym świetle Kolorek coś takiego jak ten w załączniku |
|
|
|
|
#3607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, że jak racjonalnie? ![]() Cytat:
Mamusia oczywiście też załamuje ręce Co mam sobie żałować? Mam odkładać każdy grosz a później na starość żałować, zresztą kto wie ile pożyję![]() Cytat:
To zawsze jest że ma być jedna Nie oszukujmy się, to przez ten wątek kupujemy więcej :haha ha:
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko przypomnij się w swoim czasie
|
|
|
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- patrze dzialo sie dzis i jest sissi bardzo mi sie podoba chodz osobiscie nie mialabym do czego nosic tego kolorku
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,jak uważacie-czy beżowa Flavia może jeszcze być ponownie w sprzedaży?
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3614 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ten wątek wciąga Może dlatego, że rozmawiamy tu nie tylko o torebkach, ale o wszystkich po trochu i jest miło, pokojowo
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.Krzysztof wszystkim odpisuje, że tej torebki już nie będzie, ale to może być tylko po to, żeby zachęcić do zakupu innych modeli ![]() ale pewnie zarobili tyle kaski na tej torebce, że jeśli tylko jest u dostawcy to pewnie ją jeszcze domówią za jakiś czas |
|
|
|
|
#3616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
etorebka uzależnia a wątek to już w ogóle....![]() Cytat:
przełożyłam rzeczy z mojej Keiry i się zdziwiłam nie weszło mi wszystko-a wcale nie miałam tak dużo
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
już dzisiaj ochrzczona
|
|
#3618 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3619 |
|
catch me if I fall.
|
dzis wieczorem moja turkusowa flavia miala swoja premiere i powiem Wam, ze jest cudna
|
|
#3620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3621 | ||
|
Przyczajenie
|
Oj przepadłam, rzeczywiście
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() etorebka-zabójca dla portfela cz.XX Mój kod na etorebkę 54f18498, polecam! Edytowane przez yoasikowa Czas edycji: 2010-03-31 o 22:22 |
||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
To już w piątek pewnie będzie
![]() Swoją drogą dawno jej nie nosiłam i dzisiaj mogłam sobie przypomnieć jaka fajna jest
|
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wizję Flavia turkusowa + czerwony płaszczyk + chusta turkusowa/morska I bardzo żałuje, bo planowałam kupić sobie jakiś ładny czerwony płaszczyk ale nigdzie ładnego nie znalazłam ale może to nawet dobrze bo kupiłam już tyle kurteczek/płaszczyków że kolejny mi niepotrzebny poza tym mam karmelową skórke,która bedzie również świetnie wyglądać z tym turkusem Ogólnie połączenie turkusu z czerwonym uważam za świetne Wiadomo,że oczywiście jeszcze biały, czarny, szary itp ale ja lubię zaszaleć z kolorem czasem ![]() cuuuuuuudna ![]() Cytat:
![]() Ogólnie do niedawna to się ukrywałam z moimi zakupami... ![]() Wśród moich koleżanek zawsze to było wielkie poruszenie jak to można co tydzień jezdzic na zakupy i mieć tyle torebek, butów etc. Zawsze jak się spotykałyśmy to było tylko "o nowa torebka", "o nowa bluzka", "o nowe buty" ... i w końcu zaczeło mnie to wkurzać bo wiedziałam,że za moimi plecami niektórzy nieźle sobie to komentują..... Ale teraz doszłam do wniosku,że to moja sprawa na co wydaje pieniądze. Tak jak już kiedyś pisałam w innym wątku... Jedni lubią malarstwo wiec wydają na to pieniądze, drudzy lubią czytać książki i w nie inwestują a ja kocham zakupy i właśnie na nie przeznaczam pieniądze i wg mnie może to troche zalatywać próżnością ale to że lubię zakupy wcale nie musi oznaczać,że nie mam innych zainteresowań czy pasji ![]() Swoją drogą ludzie bardzo lubią oceniać ludzi nie znając ich... Czesto dostaje różne ciekawe PW ![]() Myśle nawet,że ocenianie ludzi tylko i wyłącznie po zdjęciach zakupów które wstawiają na wątek, czy też wypowiedziach na innych wątkach zwiazanych z zakupami (chociażby wątek o h&m czy innym sklepie) byłoby ciekawym tematem na jakąś pracę ... ![]() Musiałam się troche wygadać, koniec OT.
|
|
|
#3625 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mam szkołę, to przeważnie 7. Jak nie mam, to różnie. Zdarza się ok 11, zdarza się ok 9
Ale ja już przyzwyczajona jestem do takiego życia ![]() Jeśli tylko mi powiesz, co to jest welon bombka i wkleisz jeszcze raz suknie, to pomogę, w przeciwnym razie, mimo chęci nie będę mogła, bo nie mam pojęcia, o czym mowa ![]() A dzień miałam dzisiaj taki sobie w sumie. Spotkała mnie bardzo miła sytuacja w sklepie i dzięki pani sprzedawczyni tylko i wyłącznie kupiłam swoją wymarzoną spódniczkę A poza tym, to nastrój mam średni, ale u mnie to normalne przed Wielkanocą
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiem ze 2 takie same torebki beda tak samo komentowane, ale pomysle przez swieta.W ogole zanim sie dobrze poznalam wlasnie z tymi kolezankami, to panowalo wsrod nich przekonanie, ze moj TŻ mnie utrzymuje a ja sobie tylko na zakupki chodze |
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy nie komentuję tego ile ktoś wydał na buty torebkę ponieważ sama szaleję-na miarę swoich możliwości. Ja tym dziewczynom zazdroszczę, ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa-fajnie że ktoś może spełniać swoje modowe marzenia i cieszyć nasze oczy świetnymi zdjęciami ![]() a co do komentarzy w realu to w pracy uchodzę za oszołoma i indywidualistkę-dzisiaj miałam na przykład ubrany naszyjnik z lusterkiem i już sensacja była-bo tylko m... mogła coś takiego ubrać..albo moje turkusowe paznokcie...albo miętowe.......jak widzą nową torebkę, lub taką której nie znają/nie pamiętają to też mam wrażenie że muszę się tłumaczyć z tego czy jest nowa lub kupiona na promocji.....no kurde-moja sprawa nie? ludzie są dziwni ja tam nie komentuję, że ktoś wydał na książki 300 zł lub na oryginalne perfumy 400......i pomimo tego, że dziaij przyszła moja Flavia to się zastanawiam czy brać kolejną torebkę-anę czy chanelkę.....tak wbrew wszystkim i wszystkiemu to ja nią zapracowałam i nikt nie musi mi patrzeć do portfela.....pfffff:rolle yes:ewentualnie czuję potrzebę tłumaczenia się przed TŻtem ponieważ zbieramy na wesele, które ma być za rok....tylko że mi nie wychodzi jak na razie
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-03-31 o 22:44 |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oplułam monitor przez Ciebie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Trafiłam na Wasz wątek szukając wiadomości o Emilce, która baaaardzo mi się podobała, że że trafiłam akurat na poruszenie związane z Flavią po Waszych zachętach również postanowiłam ją nabyć. A miałam kupić tylko jedną torebkę
Jest porządnie wykonana, zapinana na zamek, nie widzę żadnych wad. Spokojnie wchodzi na ramię, A4 mieści bez problemu i zostaje sporo miejsca w środku. Może jutro uda mi się zrobić fotki przy dziennym świetle

Popieram

i wiem ze 2 takie same torebki beda tak samo komentowane, ale pomysle przez swieta.