|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Wrocław
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Może niekoniecznie interesuje mnie, ile liczą za krótkie włosy, ale ciekawa jestem ile liczą w ogóle? Dobry fryzjer stylista to skarb, a takich wynagradza sie odpowiednio...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Co do dłuższych włosów moja znajoma nie ma pojęcia, ona za ścięcie swoich krótkich plus farba płaci +/- 300 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Mnie przez telefon powiedziano, że strzyżenie+ farba na krótkich to koszt 200-240 zł, czyli całkiem uczciwie, jeśli za dobrą robotę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
No ale stówka to już spora rozbieżność jednak. Też myślałam o Fedoryszynie z racji że jestem kręconowłosa właśnie, ale i mnie nie przekonuje jego fryzura. Czekam na więcej opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
W sumie też mnie lekko zastanawia ta rozbieżność co do informacji jaką ja dostałam, a jaką podaje koleżanka marzy_mr. "+- 300 zł" może oznaczać także 350, co jak dla mnie na eksperymenty jest bardzo dużą kwotą.
Niqsiaaa, mój TŻ po zobaczeniu Pana Fedoryszyna na zdjęciach w galerii na fb wypalił do mnie: "zamierzasz się strzyc u młodego Michaela Boltona?" ![]() Póki co jednak, nie sprawdzę na sobie jak z tym wszystkim faktycznie jest, bo muszę zrezygnować z umówionego terminu na jutro. Zatem poczekam cierpliwie aż pojawią się, mam nadzieję, informacje z pierwszej ręki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Przyczajenie
|
A wie ktoś coś może o salonie Studio Styl na ulicy Staszica 19?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Jak to dobrze, że istnieje ten wątek, dzięki niemu jutro odwołam wizytę u Wierzbickiego, bo nie polecacie. Umówiłam się tam tylko dlatego, że chciałam wypróbować koloryzację Yo Coloring firmy Kemon, ale skoro odradzacie, to nie będę eksperymentować, bo się boję.
Wracam do Ani z salonu Redox w Pasażu. Świetna dziewczyna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
1) Za to, że z kamienną twarzą i bez zbędnych komentarzy, ale z pewnością w rękach, szybkością i fachowością doprowadziła moje długie do pasa, zielone i przypominające teksturą siano włosy po ściąganiu czerni (na którą farbowałam lat 7) u innego fryzjera do stanu takiego, że znów dostaję za nie komplementy i wyglądam jak człowiek, nawet w miarę ładny,
2) ergo za dużą umiejętność dobierania farby (rodzaju i koloru) tak do człowieka jak i stanu włosów, 3) za pedantyczną wręcz dokładność w nakładaniu farby, czesaniu i stylizacji (gdy Ania wyprostuje mi włosy, to wyglądają świetnie nawet po 4 dniach od stylizacji, a sam efekt prostowania jest jak z najlepszych prasowych reklam); 4) za to, że podcięcie końcówek to u Niej naprawdę 1 cm, góra 2, a nie 10, 5) za masaż głowy podczas zmywania farby, tak nie robi nawet mój TŻ <3, 6) za kulturę osobistą - chcesz rozmawiać to chętnie podejmie temat, nie chcesz, to nie skatuje Cię żadnymi dziwnymi opowieściami na temat całego swojego życia, tylko zwyczajnie będzie pracowała na Twojej głowie w skupieniu; ale tym akurat charakteryzują się wszyscy ludzie tam pracujący, na szczęście. No to chyba tyle. Fachowa osoba po prostu, która nie jest w stanie Cię skrzywdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3612 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ale "znając" Ciebie szugar, Ty jestes wymagająca i raczej partactwa nie popierasz to zanotuje sobie i może kiedyś wypróbuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cenowo, ile placisz za dlugie wlosy? (rozumiem, ze takie posiadasz, jak nie to mnie popraw) Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No nic nie poradzę, że jak mnie ktoś dotyka, to lubię, żeby to dobrze robił ![]() Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić właściwie cały ten salon. Kiedy ja przyszłam zapłakana do nich w ten pamiętny dzień, to akurat przydzielono mi Anię, bo ona była tuż po szkoleniu kolorystycznym i najbardziej orientowała się w nowoczesnych kolorach pokrywających zieleń ![]() Ale np. widziałam pracującego tam Mateusza, który z blond babki, której ten blond bardzo pasował, zrobił nowoczesnego rudzielca i przysięgłabym, że babka się w tym nowym kolorze dosłownie urodziła. Do Wierzbickiego chciałam się zapisać, żeby wypróbować Yo Coloring, bo Karina ma takie ładne włosy po nim, ale nie ma co ryzykować, przecież ja z Welli też jestem bardzo zadowolona. Tak więc serio polecam. Teraz szukam kogoś, kto perfekcyjnie klei rzęsy 3:1, strzeżcie się ;D ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Edit: acha, od razu mówię, że nie wiem jak tam jest z cięciem, bo ja, wiadomo, fryzur sobie jakichś specjalnych nie życzę. I kiedy tam siedzę 3 godziny to też raczej ludzie przychodzą w większości na odrost+podcięcie lub faceci na strzyżenie, więc szaleństwem tam raczej jestem właściwie ja ![]()
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2013-01-11 o 10:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 | ||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() btw dzieki Twojemu blogowi odkryłam odżywke Herome ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje wlosy nadaja sie juz do podciecia...wiec zaryzykuje u Ani...a co mi tam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze między jednym siorbem a drugim zawodziłam "błagaaaaaaaaaaam, niech mnie pani uratuuuujeeeeeeeeeeee, ja nie mogę tak żyyyyyyyyyyyyyyć z takimi włosaaaaaaaaaaaaaaaaamiii iiiii"
![]() No zrobiłam z siebie widowisko w centrum handlowym, muszę z tym żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze moje życzenie spełnione, warkocz robiła pani Ola, a farbował Mati.. Kocham kłosy <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 | ||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaka farbą farbujesz ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Długie uratowane
![]() To jest Color Touch nr 6.71 czyli brązowo-popielaty ciemny blond. Mój naturalny, nie widać mi odrostów. Tam chyba tylko na farbach Welli pracują. Chociaż nie wiem, bo kosmetyki są i Wella i Joico i Sebastian... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A umawiasz się tam specjalnie, czy z marszu można przyjść ? Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2013-01-12 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się umawiam, bo na mnie to jednak trzeba ok. 3 godzin, ale jak tylko chcesz podciąć na przykład to można z marszu, tam zazwyczaj jest ktoś wolny albo np. pani Ci mówi, że za godzinę lub dwie ktoś będzie wolny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnosnie fryzjera-stylisty, to z moich obserwacji wszedzie to samo. gdzie nie pojde, tam staraja sie cos wykombinowac, ale w efekcie zero zmian, wychodze z podcietymi koncowkami. Chcialabym trafic na fryzjera co mi doradzi dobrze i kolor i fryzure, bo od paru lat to samo, robi sie nudne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety, krwiaczki byly przewidywalne, mam nadzieje, ze mocno nie bolalo. Teraz stosuje Peggy Sage, ale...chyba wroce do Herome, cos mi tam bardziej pasuje, po dluzszym uzytkowaniu, ale nie wiem jeszcze co ![]() Musze przyznac, ze swoje nosze niezmiennie dlugie juz dobry rok. Ciesze sie ogromnie, ze zrezygnowalam z zelowania. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
No to nie jest tak strasznie drogo
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie też czasem nachodzą takie myśli, że od 10 lat tylko długie i proste i nuda, ale ostatni raz jak mnie tak naszło to skończyło się właśnie zielenią ![]() A przed maturą sobie zafundowałam "szaloną fryzurę", pamiętam, u jakiegoś takiego szaleńca z salonu Broadway, że tu krótko, tam długo, tu podgolone a tu grzywka.... O matko, 3 dni płakałam. Jak ja patrzę na Ciebie to nic bym nie zmieniała, tylko wyrównała kolor ![]() Cytat:
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2013-01-12 o 13:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest mi bardzo milo ![]() Nie no, takich ekscesow w zmianie fryzury to, az nie potrzebuje. Bardziej celuje w kolor i ciecie przy twarzy; czy przedzialek na srodku czy z boku; z grzywka czy bez; bo to, ze marze o dlugich po talie wlosach, to sie nie zmieni chyba nigdy ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-01-12 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3625 | |||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Niedawno zreszta przeszłam z blondu, ktory nosiłam ponad 10 lat, na własnie taki bliski mojemu naturalnemu...jest mieszkanke dwóch kolorów Joico Chrome. Z opisu to ta Twoja Wella bardzo by mi pasowała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Po krókiej przerwie wróciłam do kuracji, nakładam 2-3 razy w tygodniu jako baze i juz nic nie boli, nic nie piecze, nie ma zaczerwienień ![]() ![]() Tez już miałam dość tych żeli, dlatego w koncu postanowiłam coś z tym zrobić...mysle, ze jeszcze z miesiac, wszystko zrośnie i paznokcie beda cudne ... zreszta juz są, jak naloze ciemny lakier to krwiakow nie widać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wella na moich włosach zawsze wychodzi zżółcona, loreal wypłukuje się w błyskawicznym tempie, goldwell nie przekonuje kolorami....mogłabym tak w nieskończoność. Apropos rzęs ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
Podróżniczka
|
me too
![]() ![]() chyba żeby kuracji nie przerywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Podróżniczka
|
W kondycji gorszej to moze nie, zle sie wyraziłam...ale gorzej mogą wyglądać ...bo wiecej wypada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3630 |
Przyczajenie
|
Pomocy!
Mieszkam we Wrocławiu od kilku tygodni i poszukuje fryzjera, który ładnie wymodeluje mi włosy na sobotnią imprezę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.