|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Ja już uciekam do męża dziewczyny, żeby nie było że go zaniedbuje hihi
to dobranoc wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
i też się ciesze z nowej edycji Okej jeszcze raz papap
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slodkich snow, dobranoc papa ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Ja jeszcze jestem bo ogladam mimo, ze juz widzialam ten odcinek Ale jak juz nie zajzysz Madziulka to spokojnej nocy no i milego weekendziku
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() U mnie dziś leje i zimno jest strasznie. Nawet nie chce się nigdzie wychodzić z domu. Liczę, że do wieczora się troszkę wypogodzi
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() u mnie też leje i nie zapowiada się żeby miało przestać a myśleliśmy że chociaż sobie cukinię na grillu zrobimy![]() Powiem Wam że przez to Wasze mówienie o Chirurgach też się wciągnęłam w serial- kiedyś oglądałam od czasu do czasu- raz na miesiąc, a teraz mam już za sobą całą (!) pierwszą serię teraz pewnie nie będę oglądać w tak szybkim tempie (pierwsza seria w ciągu czterech dni ) bo przenoszę się do Dębowca, ale tak jeden dziennie by mógł być a potem już normalnie w tv
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
jak wam minął weekend? u mnie nad jeziorem padało, a w piątek pod wieczór prąd padł chodziliśmy sobie na grzybki, kurek tyle, że jak zamknęłam oczy to je widziałam ale odpoczęłam sobie, pooddychałam świeżym powietrzem najgorsze było to, że w nocy z soboty na niedzielę, jakaś chmara gówniarzy przyjechała i darli pyski tak, że Adriana siostra spać nie mogła. My spaliśmy jak zabici i ona sama nie chciała wychodzić do nich. W ogóle tacy ludzie, że rzygali gdzie popadło a rano (czyt. 12) jeden pod płotem leżał pijany :/ masakra i żenada.
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
![]() My weekend spędziliśmy bardzo przyjemnie. W sobotę poszliśmy na obiad ze znajomymi, a później przenieśliśmy się do jednych z nich i siedzieliśmy do późna. W niedzielę niestety nie udało mi się wyciągnąć Męża na koncert Myslowitz, za to poszliśmy na krakowskie Błonie, bo było bicie rekordu Guiness'a w pieczeniu najdłuższej pizzy na świecie. Miała ponad kilometr dłogości Muszę powiedzieć, że wrażenie robiła niesamowite, a na dodatek była bardzo smaczna. Troszkę zimna tylko, bo było 14stopni wieczorem, ale co tam Później był koncert De Mono - super, bo grali same znane i kultowe kawałki, a na koniec pokaz sztucznych ogni. Podsumowując, weekend mieliśmy bardzo udany i nawet niezbyt ładna pogoda nam go nie zepsuła
Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-08-30 o 09:08 |
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziendorby laskeczki
Nam weekend uplynal calkiem przyjemnie Jak przyjechalismy bylo dosc cieplo i ladnie i w sumie przez caly weekend pogoda byla bardzo ladna jak na to co zapowiadali Nawet udalo mi sie z pol godzinki na sloncu posiedziec Bylismy tez na grzybkach, ale nasze jedyne zbiory to 6 kurek i 2 zajaczki chyba nasz las schodzi na psy, bo po drodze jak jechalismy widzialam mnostwo kurek u ludzi jak sprzedawali, a u nas nic Ale ogolnie weekend nam sie udal, fajnie spedzilismy czas i wreszcie nasz Fenolek mial okazje sie nami nasieszyc![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie Ci ludzie przy drodze byli w tym lesie przez Wami i wszystko Wam wyzbierali Niestety na grzyby trzeba chodzić o 5 rano, żeby być pierwszym i dlatego ja się do tego nie nadaję |
|
|
|
|
#3609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz już działa (mam nadzieję,że nie będzie się już nic pieprzyć). Kto mi wymyślił takie nieładne przezwisko hę?Andżelika-bardzo ładne zdjęcia i fryzurka również ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie bij ![]() A to wszystko dlatego, że tak rzadko do nas zaglądasz. Nieładnie
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, witam po weekendzie
![]() U mnie był w miarę udany, w sobote lenistwo z mężem jak wrócił z pracy. A w niedziele od rana pojechaliśmy z teściami i męża siostrami na zakupy do Wrocławia, a po południu na koncert Paulli. Na koncercie spotkaliśmy moich rodziców i ciotkę, z którą nigdy nie można się nudzić więc było wesoło ![]() Dziś u mnie typowo jesienna pogoda, pada, wieje i jest straaaasznie zimno, grrrr
|
#3612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez nie jestem z tych co by o 4 sie zrywac zeby na grzyby leciec, i tak bym nic nie znalazla bo zbyt zaspana bym byla ale tam u nas w lasku to zawsze mozna bylo cos znalezc nawet jak sie poszlo popoludniu, a teraz nic albo my takiego pecha tylko mielismyCytat:
i czekamy na solidna poprawe![]() Nieciakwa sprawa z kompem ale dobrze, ze teraz juz masz dobrego i bedziesz mogla do nas zagladac![]() I dziekuje za mile slowa o zdjeciach, ciesze sie ze Ci sie podobaly W ogole to zrobilam w czwartek te Alkowe ogory w zalewie musztardowej i teraz nie moge sie doczekac az bede mogla sprobowac ale wytrwam do czwartku zeby byly najlepszeAlusia a masz moze jakis fajny przepis na papryke marynowana?
|
|
#3613 | |
|
Wtajemniczenie
|
A dziękuje bardzo
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
od jutra znów do pracy
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() od poniedziałku strasznie zabiegana jestem- wróciłam do Dębowca i muszę wszystko robić ![]() Hej Agusia a jakie przezwisko? bo ja nic nie wiem![]() u mnie week też w miarę dobrze. w sobotę wieczorem pojechaliśmy do rodziców (niestety nie na grilla- padało ) a potem do znajomego. Obejrzeliśmy na YT ze trzy odcinki Arabelli muszę przyznać, że dobra jest ta bajka![]() wczoraj znowu byliśmy u rodziców, tym razem na obiedzie na którym był mój brat z żoną
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę bardzo ![]() - 2 kg papryki - 4,5 szklanki wody, 1 szklanka octu 10%, 1 szklanka cukru, łyżka soli - liście laurowe, gorczyca, kilka ziaren pieprzu, ziela angielskiego, czosnek Paprykę umyć i pokroić. Przygotować zalewę: woda, szkalnka octu, szklanka cukru i łyżka soli - zagotować. Paprykę ułożyć ciasno w słoikach, zalać zalewą i dołożyć do każdego słoika kilka ziaren pieprzu, ziela angielskiego, liśc laurowy, gorczycę i ząbek czosnku. Na koniec wlać łyżkę oleju. Zamknąć słoiki i pasteryzować ok.15 min. Do trzech słoików dałam po łyżce miodu - podobno wychodzi super, ale sama jeszcze nie próbowałam
Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-08-30 o 12:45 |
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym urodziny będę obchodzić zawsze
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też jestem socjolożką, tylko ze specjalizacją praca socjalna...nie było zbuyt dużego wyboru specjalizacji,a kumpele tam szły... nie pracowałam w zawodzie i nadal nie pracuję, a z drugiego kieunku jestem od public relations-i też nie pracowałam w tym ![]() w moim mieście-hmmm jak byłam się zarejestrować zaraz po studiach w Urzędzie Pracy, żeby się na jakiś staż dostać, to babka powiedziała,żebym sobie sama wpisała zawód (jakbym jej coś po chińsku powiedziała...) |
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
I tu właśnie wychodzą Twoje braki w nadrabianiu zaległości po podróży
Ty też masz ksywę Cytat:
Szkoda tylko, że z pracą w zawodzie tak kiepsko
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bijcie za mocno a jakie?
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() meg chyba z Koszalina ja z KOŁOBRZEGU. na południe to się nie zapuszczałam już nie wiem ile, na razie wybrzeże ![]() takie małe zboczenie |
|
|
|
|
#3625 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
mogę się domyślać ale nie chcę się spalić
![]() Bardzo chętnie przejrzałabym cały wątek, ale teraz to już kiepścizna z czasem ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Hej Megi
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakbyśmy wiedzieli,że takie trudności będą z budową (nie kupujce na etapie budowy-zaoszczędzicie sobie mnóstwo stresów), to kupilibyśmy gotowe. no i super,że już wszystko na początek macie, my dostaliśmy stan deweloperski (beton i tynki). Jedyny plus, że można było zaaranżować rozkład pomieszczeń. Teraz jesteśmy zadowoleni-jutro ma przyjść stolarz zamontować nam blat na murek dzielący aneks kuchenny i duży pokój oraz szafeczkę od strony kuchni a także komodę pod telewizor (choć tv wisi na ścianie
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
ale super
chociaż powiem że myślałam o innym![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

to dobranoc wszystkim 

i też się ciesze z nowej edycji 

chodziliśmy sobie na grzybki, kurek tyle, że jak zamknęłam oczy to je widziałam 

chyba nasz las schodzi na psy, bo po drodze jak jechalismy widzialam mnostwo kurek u ludzi jak sprzedawali, a u nas nic

hę?
Tylko nie bij