|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() To musisz tam zajrzeć
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
koniecznie!!!
właśnie obczajam stronę www tego biuti-biu
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak z cenami ? |
||
|
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
To jedno oczko więcej niż ja
![]() Nie byłam tam nigdy, ale myślę że tak jak wszędzie czyli powyżej 100.
|
#3605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tylko w "obsługa klienta/call center" jest więcejJuż raz kilka lat temu miałam opis na gg "co za ch.uj z mojego IP ściąga z rapida?" pół wsi się oburzyło I nie cytło mi czegoś o kierunkach zamawianych. Fajowskie macie - budownictwo, inżynieria środowiska, ochrona środowiska i co jeszcze? Nie fizyka techniczna? ![]() ![]() Zawsze lepiej niż u mnie budownictwo i wzornictwo a uniwerek ma infę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chodzę w 70C i jest w miarę ok ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Jeszcze tak zaczęłam tak przeglądać te oferty pracy w obsłudze klienta i sprzedawca w Ochniku:
czyste chamstwo albo kurier w Siódemce "własny samochód dostawczy" ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Świetnie, w ofertach dla informatyków chcą znajomości 1500 języków programowania, ale może przy 1/3 wymagane doświadczenie i to z reguły na stanowiska typu "starszy programista", a tu telemarketer - "minimum rok doświadczenia", sprzedawca w sklepie Kazar - "mile widziane doświadczenie". W ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Wchodzę sobie wczoraj na stronę IFE - "znaleziono kalkulator". Dzisiaj kolega na Facebooku "nie znalazł ktoś kalkulatora?" Smutaśno tak jednak samemu do siebie pisać gdzie są Żbiki?
|
||||
|
|
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
starszy Żbik się melduje
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3608 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Długo będziesz w Wwie? do końca wakacji? ja jestem co roku u babci pod stolicą i nie ukrywam, że chętnie bym Ciebie i Marte poznała ![]() Cytat:
Cytat:
Nie nie, dziękuję, też noszę D i więcej nie chcę! Cytat:
aż zmierzę jeszcze raz po @ Na 100% (prześladują mnie te %) nosi się zupełnie inaczej... Ja co jakiś czas sobie odkładam pieniążki, żeby zainwestować w coś dobrego i odpowedniego. Btw w Kaphallu mają zawsze duże rozmiary, ale znaleźć taki niebabciny+bez setki pod biustem to cud.Ja Ci tu pięknie pomogę. Analiza dr Kamili Marta... cóż ja Ci mogę powiedzieć <składa palce w piramidkę>. Na podstawie moich dotychczasowych kontaktów z Tobą, wiem, że lubisz biologię i chemię a to już zawęża zakres poszukiwań. Chciałaś wyjechać tak jak Ola - lubisz więc języki, ALE nie lubisz dzieci (więc myślę, że generalnie z ludźmi sprawiającymi problemy nie będziesz chciała pracować) - medycyna odpada. Jesteś przy tym bystra (ile szczegółów w Skinsach wychwyciłaś! ) i bardzo dokładna (dyskusje dot.wyborów).Podsumowując moją analizę stwierdzam, co następuję: Żbik o imieniu Marta i wdzięcznym nazwisku Sz. stworzona została do pracy w laboratorium. Kierunki dla Ciebie to: biotechnologia, analityka medyczna, farmacja, chemia i wszystkie technologie pochodne + zaryzykowałabym techniki dentystyczne i biologię na poziomie bakterii (jest taki kierunek mikrobiologia, czy coś?). A jeśli baaaaaardzo Ci źle matura poszła to może zootechnika? *** Najgorsze ognisko w moim życiu cz.2 Nogi obtarte do krwi - paradoksalnie, bo od trampek. Wywalę te buty i trudno. Boję się wyników, jak cholera. Dobranoc |
|||||
|
|
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
Czemu ja tak wcześnie wstałam ? ![]() Cytat:
![]() Jakbyś mogła mi zrobić to byłabym meeeega wdzięczna, albo jakbyś mi chociaż pożyczyła ten prosty szablon ;* Od trampek ? ![]() Nie no moje stopy też są do tego zdolne, żeby je nawet trampki obcierały i buty które wcześniej nie obcierały
|
|
#3610 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na UEK na pewno składam na 3 kierunki, tylko jeszcze nie wiem jakie ![]() Powodzenia ![]() Hm, on był w mat-fizie ![]() Cytat:
Cytat:
O, dzielone jest przerąbane :/ To są fajowskie? tak, fizyka techniczna i medyczna.Wolałabym jakieś niemające w nazwie ani fizyki, ani środowiska ![]() U nas UJ chyba nic nie dostał :/ ale w sumie z tymi stypendiami to bujda, bo jak dostali rok temu, to ludzie czekali chyba do kwietnia (!) na pierwszą transzę ![]() Cytat:
![]() też chcę analizę dr Kamili! ![]() Dzień dobry ![]() Czytam sobie posty na lobby biuściastych, już naprawdę nie mam co robić. |
||||
|
|
|
#3611 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobryy ;** mi to już dzisiaj nawet śniło, że ludzie wypytują mnie o wyniki idę zjeść śniadanie i zawieźć papiery do szkoły siostry . miłego dnia ;** |
|||
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20310869]jak będę w Gdańsku to muszę też zainwestować w dobry stanik . [/QUOTE] A kiedy będziesz ? Dzień dobry Gdzie ta Martyna, ani na gadu jej nie ma, ani tu. . . |
|
|
|
|
#3613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry ;**
Cytat:
Ja chodzę w 70C/D.. ale chcę być już uświadomioną stanikonoszką (fak,brzmi jak jakaś kura nioska) i mieć tak podtrzymujące i podnoszące staniki,w których piersi będę miała wyżej niż usta ![]() "Zatrudniamy RÓWNIEŻ między 30tym a 45tym rokiem życia".. No niestety, taka prawda, pracodawcom najbardziej na rękę byłoby przyjąć: * młodego pracownika (najlepiej ok.20lat) * dyspozycyjnego (czyt.nie uczy się), alee.. * ALE wykształconego, najlepiej z doktoratem, inżynierką, magistratem i tysiącoma fakultetów, i kursów ![]() * nie mającego życia prywatnego (czyt.może siedzieć w pracy, ile zechcesz) Czasami naprawdę odnoszę takie wrażenie, że pracodawcy u nas w kraju biorą swoje wymagania z kosmosu. A RPO faktycznie mógłby tym się zająć, bo to łamanie prawa do pracy każdego człowieka. Cytat:
![]() Świetna jesteś mogę ja też prosić analyzę? ![]() Też strasznie boję się wyników i nikt z mojego reala (to nie aluzja do Ciebie Martyna i Twojej pracy A ja gryzę palce, bo wiem, że będą mnie pytać o wyniki rodzice Tżta, moi dziadkowie, mama, znajomi, trzeba będzie im wszystkim to powiedzieć.. wolałabym więc, żeby było się czym chwalić, a nie żalić.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-28 o 10:25 |
||
|
|
|
#3614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też się boję, bardzo, bardzo... A dodając jeszcze moje wątpliwości co do dobrych wyników. ![]() ------------------ Dzień ! ;* Obudził mnie kurier z mBanku. Denerwuję się opłatami rekrutacyjnymi. Wpłaty dokonałam w czwartek, dzisiaj poniedziałek, a tu nadal "brak opłaty rekrutacyjnej" na koncie. Jeszcze się okażę, że nie wezmą mnie na żadne studia z tego powodu. Wczoraj mnie tu z wami nie było (spamu dużo jak nigdy No i siatka była w końcu o normalnej porze. Chciałam jechać na mecz z Kubą do Łodzi, ale moje upatrzone bilety na all ktoś sprzątnął sprzed nosa. Bu.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-28 o 10:48 |
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobraziłam sobie, jak wszedł Ci do pokoju, pociągnął za włosy i: Weronika, wstawaj, wstawaj. Też denerwuję się tymi opłatami, stresujecie mnie.. to może lepiej ja już zacznę wpłacać, a nie dopiero po 30tym, bo mogę się nie wyrobić. ![]() Mam dziś rozmowę kwal. jako kierownik sklepu z odzieżą dla pań puszystych Ale żeby na kierownika chcieli osobę ledwie po liceum i z małym doświadczeniem?.. pewnie zapraszają na rozmowę wszystkich, którzy złożyli. A w ogóle, przypomniała mi się sytuacja wczorajsza. Stoję sobie przy hotelu, na którym był wywieszony plakat Kaczyńskiego, a pod spodem taki jego 'ołtarzyk', tzn. jakieś modlitwy, apel do 'ojczyzny', żeby na niego głosowali, itp. Przystanęły sobie obok dwie pary dziadków. Stoję, myślę: - oho, będzie się działo I działo się zaczęli wymieniać poglądy, że jak 'ten drugi' dojdzie do władzy, to będzie III wojna św., jedna babcia mówi: ja miałam mieszkanie 80m2, tutaj blisko, na Krakowskim Przedmieściu, ale mi zabrała Gronkiewicz-Waltz głupia krowa! te babisko! już ja nie wiem, pójdę do więzienia za to, ale chyba powiem jej, co o niej myślę! babiiiisko! (z wielkim wczuciem na przedłużenie głoski 'iii' )A druga mówi: ale przecież ten drugi już wygrał,już Kaczyński przegrał, panii, pani wyborów nie oglądała? ja już się pakuję z mężem, do córki do Anglii jedziemy.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-28 o 11:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
Weronika, jak to wszedł ?
Do domu ?
|
#3617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widocznie zależało mu na podpisie. ![]() A wpłacasz na poczcie ? Ja tak zrobiłam i bardzo, bardzo nie polecam. Pieniądze od nich idą jakby chciały, a nie mogły. ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Tak, bo babcia była na podwórku i powiedziała, że na pewno jestem w domu.
|
|
#3618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika, to musiała być zabawna sytuacja.
Ale ja swojego kuriera z mBanku też powitałam w piżamie. tyle, że on do mnie raczył zadzwonić całe 5min. przed swoim przyjściem, że będzie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że oni przyzwyczajeni do takich piżamowych sytuacji, skoro takim świtem (8:40) jeżdżą po ludziach.
![]() A jaki ja mam bałagan w pokoju. Gorsze było to uczucie, że on to widział niż ta piżama.
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ dziś miałam koszmar. Przyśniły mi się wyniki matur
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
Wnioskuję, że we śnie były złe? Ale wiesz co? Podobno jak coś nam się śni, to potem w rzeczywistości jest na odwrót
![]() Ale jajca dostałam maila od pani z AGH. Pytałam ich, czy EiT po angielsku jest płatna, a pani napisała, że wszystkie studia stacjonarne na wydziale są darmowe, i są tylko kary za zaległości w nauce.Czyli wnioskuję, że Electronics & Telecommunication na mnie czeka |
|
|
|
#3623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przyśniło mi się że spojrzałam na tą kartkę no i zdałam a później jeszcze raz spojrzałam to wyszło że zawaliłam jakiś przedmiot. Mam nadzieję że będzie na odwrót
|
|
#3624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w zasadzie, to masz dużo racji (żeby nie powiedzieć, że sto pro ), z tym że nie wzięłaś pod uwagę, iż jednak biologię lubię bardziej, niż chemię i także tego, że już wiem, że nie chcę pracować z maszynami, czyli żadna technologia chemiczna nie wchodzi w grę, bo nie interesują mnie maszyny ![]() o mikrobiologii poczytam, ale z tego co wiem, to jest przedmiot na studiach - na pewno na dietetyce [o której z resztą też myślałam ]no i nie uwzględniłaś mojego zamiłowania do kosmetologii, analizy składów, obmyślania jak najlepszych kosmetyków och i tego, że jednak lubię ludzi i pracę z nimi, ale fakt, upierdliwców nie lubię, bo kto lubi ![]() w tym wypadku kierunkiem bliskim mojemu zamiłowaniu jest kosmetologia, na której poziom chemii nie przerósł by mnie, nie musiałabym męczyć się z matmą i FIZYKĄ (której w LO, tak wlasciwie nie mialam), a z czym męczyłabym się na PW na biotechnologii, która jednocześnie kusi specjalizacją leki i kosmetyki. o technikach dentystycznych nie myślałam nigdy, nie wiem nawet z czym to się je - sprawdzę. na analityke medyczną się nie dostanę - choć tak, brałam ją pod uwagę. na farmację podobnie - chociaż pewnie, gdybym napisała lepiej maturę, to byłby kierunek, na który najbardziej bym chciała się dostać. no cóż. liczę, że matma mnie może uratować, ale czy aż tak? jaki może być próg? 230? 240? nie bede tyle miała, nawet jak matma okaze się być napisana bardzo dobrze. ostatnio, gdy rozmawiałam z Martyną mówiłam jej właśnie, że marzyłam kiedyś o architekturze, wydawało mi się to mega ciekawym kierunkiem. marzyłam też kiedyś o dietetyce, a ostatnio o ratownictwie medycznym - ale tu przeraża mnie fakt styczności z ludźmi, którym naprawdę złe rzeczy się stały, niesienie im pomocy, to jedna strona medalu, a okropieństwo tego co się widzi, druga. zootechnika do sprawdzenia. jak znajdziesz 101 pomysłów, to się podziel. ![]() a szablony w czym robisz? co do Dominiki ja mam od niej pieniądze, Justyna też ma. podałyście jej numery kont, na które ma zwrócić kasę? bo teraz do 5.07 jest nad morzem. Cytat:
i zawsze od jakiegoś zera się zaczyna.właśnie ![]() Cytat:
ja nie wiem, czy się boję wyników, już sobie przetrawiłam, że będą jakie będą. ewentualnie boję się tego, że zobaczę tam dużo mniej %, niż myślałam, że będzie. albo że wszystkim pójdzie świetnie, a mi źle i będę czuła się jak debil. no i oczywiście wiadomo, fajnie byloby móc się chwalić, ale nawet jakbym napisała na duuużooo %, to nie mam ochoty kazdemu mówic ile dostałam, bo to moja sprawa. Cytat:
dokładnie. a moja przesylka dalej nie przyszła
|
||||
|
|
|
#3625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie ma się wpływu na to, jakiej płci będzie.Mi też się śnią często, już mam dość myślenia o tym.. Cytat:
--- Marta, czemu Cię wczoraj nie było? bo Beata to wiem, że jest chora, a Ty? Szkoda, naprawdę, chciałam Was spotkać..---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() ja też nie zamierzam nikomu wymachoiwać przed nosem kartką z moimi wynikami ale jednak miło by było, gdyby były pozytywne.. chociaż czuję przez skórę, że się trochę rozczaruję. ![]() pogrubione- właśnie
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-28 o 12:43 |
|||
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pamiętacie?
http://www.youtube.com/watch?v=K4j0uYDlGHw |
|
|
|
#3627 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najgorsze jest to, że oni wszyscy myślą, że ze wszystkiego napisałam maturę zaje.biście dobrze. Cytat:
![]() Nie stresuj mnie nawet. Ja wpłacam zaraz po tym, jak dostane wyniki matur. Mam nadzieje, że przelewem bankowym szybko dojdzie. Cytat:
Co oznacza, że prawdopodobnie już 3 osoby z wątku będą studiowały po angielsku Jak zawsze, nic mi się nie chce
|
|
|
#3628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na wszelki wypadek nastawiam się też na UEK. Wybrałam trzy kierunki: finanse i rachunkowość, międzynarodowe stosunki gospodarcze i analitykę gospodarczą |
|
|
|
|
#3629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
cześć;*
weszłam tylko na moment, muszę się przygotować i o 14 jadę. byłam dziś w netto i kupiłam swój ulubiony soczek- Kingsway Mild Orangen- Nektar Tak jak nie piję nic prócz wody to ten soczek mogłabym pić i pić. Marta doszły pudry, dziękuję bardzo ;* intryguje mnie ten puder bambusowy. ooo i przyszedł mój kotek Maniek mruczący z Whiskasa dobra to jeszcze raz trzymajcie za mnie kciuki za jutro;**** miłego dnia;*
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

I dopiero to wpiszcie.

chyba tylko w "obsługa klienta/call center" jest więcej
a uniwerek ma infę 
czyste chamstwo
gdzie są Żbiki?

I w ogóle jak będą słabe to potem jeszcze trzeba przejść przez multum pytań "Ile %?". Lowe. <3
Mam ostre zapalenie gardła, zwolnienie do 1 lipca, 40 h pracy w plecy i do odrobienia, nie wiem jak to zrobię, ale muszę.
aż zmierzę jeszcze raz po 
Pytam, bo dobrze napisał ten polski a był średni, a jak nie jest wybitny to może mam jakieś szanse