Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-27, 23:33   #3601
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
nawet nie wiedziałam, że mam takie fajne sklepy u siebie w Łdz, haha
zawsze je omijałam albo nie zauważałam rozmiarówki
No widzisz
To musisz tam zajrzeć

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 23:34   #3602
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
No widzisz
To musisz tam zajrzeć
koniecznie!!!
właśnie obczajam stronę www tego biuti-biu
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 23:36   #3603
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Od wymiaru pod biustem odejmijcie 5cm i musicie zaokrąglić I dopiero to wpiszcie.

Pochwalcie się
65I
Cytat:
Allegro, dopasowana.pl, czy sklepy ui Ciebie w Łodzi:
Biuti-biu, ul. Narutowicza 12 (w bramie)

Gorsenia w Saspolu na Piotrkowskiej

Szukać dalej ? ;*
Jak będę w Łodzi to zajrzę.
A jak z cenami ?
Stary 2010-06-27, 23:37   #3604
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
65I

Jak będę w Łodzi to zajrzę.
A jak z cenami ?
To jedno oczko więcej niż ja

Nie byłam tam nigdy, ale myślę że tak jak wszędzie czyli powyżej 100.

Stary 2010-06-28, 00:25   #3605
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Na pewno? Też tak słyszałam, ale nie jest tak, że mamy w Polsce tylu informatyków, że więcej nie potrzeba?

Czyli ktoś z Twojego IP sobie wypełniał bezczelnie
I co, na jaki najwięcej?
Oni zawsze mają lajtowe. A my chorujemy ze stresu
Gdzie tam, PACZ chyba tylko w "obsługa klienta/call center" jest więcej

Już raz kilka lat temu miałam opis na gg "co za ch.uj z mojego IP ściąga z rapida?" pół wsi się oburzyło

I nie cytło mi czegoś o kierunkach zamawianych. Fajowskie macie - budownictwo, inżynieria środowiska, ochrona środowiska i co jeszcze? Nie fizyka techniczna?
Zawsze lepiej niż u mnie budownictwo i wzornictwo a uniwerek ma infę
Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
A dziś na wadze -1.2kg a to oznacza, że jturo robię na obiad dukanowską pizzę Biust mi zmalał, fak yea!
Jesteś moim miszczem
Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
ale wolno piszecie, ale dobrze przynajmniej nadążam i nie muszę nadrabiać

Cytat:
Ale powiem Wam, że różnica w komforcie noszenia w stanika np. 75 D jak nosiłam wcześniej, a 30FF czy 65H jak mam teraz jest ogromna I każdemu polecam !
Ja powinnam mieć 65D chodzę w 70C i jest w miarę ok

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Jeszcze tak zaczęłam tak przeglądać te oferty pracy w obsłudze klienta i sprzedawca w Ochniku:
  • zatrudniamy również osoby pomiędzy 30-45 r. ż.
ja nie mogę, czymś takim się powinien zająć RPO, wyraźnie piszą, że do 45 r.ż. i to "również" czyste chamstwo
albo kurier w Siódemce "własny samochód dostawczy"

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Świetnie, w ofertach dla informatyków chcą znajomości 1500 języków programowania, ale może przy 1/3 wymagane doświadczenie i to z reguły na stanowiska typu "starszy programista", a tu telemarketer - "minimum rok doświadczenia", sprzedawca w sklepie Kazar - "mile widziane doświadczenie". W im się poprzewracało

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Wchodzę sobie wczoraj na stronę IFE - "znaleziono kalkulator". Dzisiaj kolega na Facebooku "nie znalazł ktoś kalkulatora?"

Smutaśno tak jednak samemu do siebie pisać gdzie są Żbiki?

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 00:34   #3606
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Smutaśno tak jednak samemu do siebie pisać gdzie są Żbiki?
starszy Żbik się melduje
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 01:04   #3607
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
starszy Żbik się melduje
Noo bo już myślałam, że wszystkie spać poszły

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 03:14   #3608
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
cześć;*

ojej ale tu cisza.

a wyniki to już bym chciała znać, chociaż bardzo boję się o polski. I w ogóle jak będą słabe to potem jeszcze trzeba przejść przez multum pytań "Ile %?". Lowe. <3

ale dziś upał.
Ja to już opracowuję w głowie książkę "101 wymówek na pytanie ile masz procent".... Nienawidzę tego, a wiem, że napisałam słabo i nie będzie kompletnie czym się chwalić... O polski też się boję, bardzo.

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Cześć, Dziunie.

Zaraz Was trochę nadrobię o ile mi internetu wystarczy, bo na razie z Play'a mamy, na doładowania, śmiesznie tak.

Jestem chora. Mam ostre zapalenie gardła, zwolnienie do 1 lipca, 40 h pracy w plecy i do odrobienia, nie wiem jak to zrobię, ale muszę.
Ledwo mówię, ciągle mnie coś drapie, jutro jadę do domu do czwarku, bo muszę jeszcze jutro załatwić parę spraw w Warszawce.

Mówiłam Wam? Przeprowadziłam się. Marta u mnie nawet była. Może Wam mówiła, zaraz poczytam.
Podoba mi się bardzo to mieszkanie.

A dziś będę miała okazję przejechać się samochodem po Warszawie.

To teraz Was poczytam.
O kurcze, to się nagadałaś w tym callcenter i to ładnie. Zdrowiej Żbiku ;*
Długo będziesz w Wwie? do końca wakacji? ja jestem co roku u babci pod stolicą i nie ukrywam, że chętnie bym Ciebie i Marte poznała

Cytat:
Dziewczyny Kochane ! Czy ma któraś z Was jakiś szablon aukcji gotowy? Bo chcę dwie torebki wystawić a te z all są blee, a sama nie umiem zrobić szablonu
Ja mam taki meeega prosty. Zresztą jeśli chcesz mogę zrobić Ci cały, lubię to.

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
właśnie też sama nie wiem co się z nią dzieje, a chciałam zapytać czy przelała mi pieniądze już czy jeszcze. bo narazie na koncie pustka. coś pisała na wątku o jakimś wyjeździe nad morze(teraz tego nie znajdę).
zakupy w hurtowni nie doszły do skutku, bo pani stamtąd nie wysłała Dominice listy tego co jest a czego nie ma, a domagała się pieniędzy

oddać Ci troszkę mojego? ja już mam miseczkę D
No właśnie, bo Dominika ma pieniążki nie tylko moje, bo koleżanki też zamawiały a one to takie...
Nie nie, dziękuję, też noszę D i więcej nie chcę!

Cytat:
Martyna, ja mam trzy dobrze dobranych staników, ale będąc w Irl planuję kolekcję powiększyć

Ale powiem Wam, że różnica w komforcie noszenia w stanika np. 75 D jak nosiłam wcześniej, a 30FF czy 65H jak mam teraz jest ogromna I każdemu polecam !
Sprawdziłam sobię na tej stronie i aż zmierzę jeszcze raz po
@ Na 100% (prześladują mnie te %) nosi się zupełnie inaczej... Ja co jakiś czas sobie odkładam pieniążki, żeby zainwestować w coś dobrego i odpowedniego. Btw w Kaphallu mają zawsze duże rozmiary, ale znaleźć taki niebabciny+bez setki pod biustem to cud.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

mam 2 dni, żeby podjąć decyzję dot. studiów
Ja Ci tu pięknie pomogę.
Analiza dr Kamili
Marta... cóż ja Ci mogę powiedzieć <składa palce w piramidkę>. Na podstawie moich dotychczasowych kontaktów z Tobą, wiem, że lubisz biologię i chemię a to już zawęża zakres poszukiwań.
Chciałaś wyjechać tak jak Ola - lubisz więc języki, ALE nie lubisz dzieci (więc myślę, że generalnie z ludźmi sprawiającymi problemy nie będziesz chciała pracować) - medycyna odpada.
Jesteś przy tym bystra (ile szczegółów w Skinsach wychwyciłaś! ) i bardzo dokładna (dyskusje dot.wyborów).
Podsumowując moją analizę stwierdzam, co następuję: Żbik o imieniu Marta i wdzięcznym nazwisku Sz. stworzona została do pracy w laboratorium. Kierunki dla Ciebie to: biotechnologia, analityka medyczna, farmacja, chemia i wszystkie technologie pochodne + zaryzykowałabym techniki dentystyczne i biologię na poziomie bakterii (jest taki kierunek mikrobiologia, czy coś?). A jeśli baaaaaardzo Ci źle matura poszła to może zootechnika?

Najgorsze ognisko w moim życiu cz.2
Nogi obtarte do krwi - paradoksalnie, bo od trampek. Wywalę te buty i trudno.
Boję się wyników, jak cholera.

Dobranoc
Stary 2010-06-28, 07:55   #3609
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dzień dobry ;**

Czemu ja tak wcześnie wstałam ? Wakacje mam przecież

Cytat:
Ja to już opracowuję w głowie książkę "101 wymówek na pytanie ile masz procent".... Nienawidzę tego, a wiem, że napisałam słabo i nie będzie kompletnie czym się chwalić... O polski też się boję, bardzo.

O kurcze, to się nagadałaś w tym callcenter i to ładnie. Zdrowiej Żbiku ;*
Długo będziesz w Wwie? do końca wakacji? ja jestem co roku u babci pod stolicą i nie ukrywam, że chętnie bym Ciebie i Marte poznała

No właśnie, bo Dominika ma pieniążki nie tylko moje, bo koleżanki też zamawiały a one to takie...
Nie nie, dziękuję, też noszę D i więcej nie chcę!

Sprawdziłam sobię na tej stronie i aż zmierzę jeszcze raz po
@ Na 100% (prześladują mnie te %) nosi się zupełnie inaczej... Ja co jakiś czas sobie odkładam pieniążki, żeby zainwestować w coś dobrego i odpowedniego. Btw w Kaphallu mają zawsze duże rozmiary, ale znaleźć taki niebabciny+bez setki pod biustem to cud.

Ja Ci tu pięknie pomogę.
Analiza dr Kamili
Marta... cóż ja Ci mogę powiedzieć <składa palce w piramidkę>. Na podstawie moich dotychczasowych kontaktów z Tobą, wiem, że lubisz biologię i chemię a to już zawęża zakres poszukiwań.
Chciałaś wyjechać tak jak Ola - lubisz więc języki, ALE nie lubisz dzieci (więc myślę, że generalnie z ludźmi sprawiającymi problemy nie będziesz chciała pracować) - medycyna odpada.
Jesteś przy tym bystra (ile szczegółów w Skinsach wychwyciłaś! ) i bardzo dokładna (dyskusje dot.wyborów).
Podsumowując moją analizę stwierdzam, co następuję: Żbik o imieniu Marta i wdzięcznym nazwisku Sz. stworzona została do pracy w laboratorium. Kierunki dla Ciebie to: biotechnologia, analityka medyczna, farmacja, chemia i wszystkie technologie pochodne + zaryzykowałabym techniki dentystyczne i biologię na poziomie bakterii (jest taki kierunek mikrobiologia, czy coś?). A jeśli baaaaaardzo Ci źle matura poszła to może zootechnika?

Najgorsze ognisko w moim życiu cz.2
Nogi obtarte do krwi - paradoksalnie, bo od trampek. Wywalę te buty i trudno.

Dobranoc
O to jak już wymyślisz te 101 wymówek, to podziel się nimi

Jakbyś mogła mi zrobić to byłabym meeeega wdzięczna, albo jakbyś mi chociaż pożyczyła ten prosty szablon ;*

Od trampek ?
Nie no moje stopy też są do tego zdolne, żeby je nawet trampki obcierały i buty które wcześniej nie obcierały

Stary 2010-06-28, 08:42   #3610
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
W końcu na pewno coś wybierzesz Jeszcze jest pare dni.

Ty sobie na pewno poradzisz. W ogóle jakbyś poszła na cokolwiek na uek to i tak by było super A podoba Ci się jeszcze jakiś kierunek tam?

Oł noł to ja się może zaloguje wcześniej i będę tylko odświeżać strone, może uda mi się zanim padnie

Noo też o tym słyszałam, znaczy o tych wtykach to jest niesprawiedliwe :P
A on jakiś mądry z polskiego? Pytam, bo dobrze napisał ten polski a był średni, a jak nie jest wybitny to może mam jakieś szanse
No, zobaczymy

Na UEK na pewno składam na 3 kierunki, tylko jeszcze nie wiem jakie

Powodzenia

Hm, on był w mat-fizie

Cytat:

Od wymiaru pod biustem odejmijcie 5cm i musicie zaokrąglić I dopiero to wpiszcie.

Pochwalcie się
65F

Cytat:
Gdzie tam, PACZ chyba tylko w "obsługa klienta/call center" jest więcej

Już raz kilka lat temu miałam opis na gg "co za ch.uj z mojego IP ściąga z rapida?" pół wsi się oburzyło

I nie cytło mi czegoś o kierunkach zamawianych. Fajowskie macie - budownictwo, inżynieria środowiska, ochrona środowiska i co jeszcze? Nie fizyka techniczna?
Zawsze lepiej niż u mnie budownictwo i wzornictwo a uniwerek ma infę
Fuck yeah. Tylko czy ten trend się utrzyma?

O, dzielone jest przerąbane :/

To są fajowskie? tak, fizyka techniczna i medyczna.
Wolałabym jakieś niemające w nazwie ani fizyki, ani środowiska

U nas UJ chyba nic nie dostał :/ ale w sumie z tymi stypendiami to bujda, bo jak dostali rok temu, to ludzie czekali chyba do kwietnia (!) na pierwszą transzę

Cytat:
Ja to już opracowuję w głowie książkę "101 wymówek na pytanie ile masz procent"....

Ja Ci tu pięknie pomogę.
Analiza dr Kamili
Podsumowując moją analizę stwierdzam, co następuję: Żbik o imieniu Marta i wdzięcznym nazwisku Sz. stworzona została do pracy w laboratorium. Kierunki dla Ciebie to: biotechnologia, analityka medyczna, farmacja, chemia i wszystkie technologie pochodne + zaryzykowałabym techniki dentystyczne i biologię na poziomie bakterii (jest taki kierunek mikrobiologia, czy coś?).
Wydaj, zarobisz milijony

też chcę analizę dr Kamili!

Dzień dobry
Czytam sobie posty na lobby biuściastych, już naprawdę nie mam co robić.
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 08:54   #3611
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

Pochwalcie się
jak będę w Gdańsku to muszę też zainwestować w dobry stanik .

Cytat:
haha.

Cytat:
Ja Ci tu pięknie pomogę.
Analiza dr Kamili

jaka ładna analizaa

Dzień dobryy ;**

mi to już dzisiaj nawet śniło, że ludzie wypytują mnie o wyniki . Jeżu.

idę zjeść śniadanie i zawieźć papiery do szkoły siostry . miłego dnia ;**
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 09:31   #3612
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Ci tu pięknie pomogę.
Analiza dr Kamili

Łaaa, mnie też zanalizuj
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20310869]jak będę w Gdańsku to muszę też zainwestować w dobry stanik .
[/QUOTE]
A kiedy będziesz ?

Dzień dobry

Gdzie ta Martyna, ani na gadu jej nie ma, ani tu. . .
Stary 2010-06-28, 10:24   #3613
star15
Zakorzenienie

Dżem dobry ;**

Cytat:

Ja powinnam mieć 65D chodzę w 70C i jest w miarę ok

Jeszcze tak zaczęłam tak przeglądać te oferty pracy w obsłudze klienta i sprzedawca w Ochniku:
  • zatrudniamy również osoby pomiędzy 30-45 r. ż.
ja nie mogę, czymś takim się powinien zająć RPO, wyraźnie piszą, że do 45 r.ż. i to "również" czyste chamstwo
albo kurier w Siódemce "własny samochód dostawczy"

Świetnie, w ofertach dla informatyków chcą znajomości 1500 języków programowania, ale może przy 1/3 wymagane doświadczenie i to z reguły na stanowiska typu "starszy programista", a tu telemarketer - "minimum rok doświadczenia", sprzedawca w sklepie Kazar - "mile widziane doświadczenie". W im się poprzewracało

Ja chodzę w 70C/D.. ale chcę być już uświadomioną stanikonoszką (fak,brzmi jak jakaś kura nioska) i mieć tak podtrzymujące i podnoszące staniki,w których piersi będę miała wyżej niż usta przynajmniej jak wyskoczy mi opryszczka, nikt nie zauważy.

"Zatrudniamy RÓWNIEŻ między 30tym a 45tym rokiem życia"..
No niestety, taka prawda, pracodawcom najbardziej na rękę byłoby przyjąć:
* młodego pracownika (najlepiej ok.20lat)
* dyspozycyjnego (czyt.nie uczy się), alee..
* ALE wykształconego, najlepiej z doktoratem, inżynierką, magistratem i tysiącoma fakultetów, i kursów to by w pracy i przy biurku posiedział, powypełniał papiery, i koleżance doradził, czym chore gardło leczyć i jeszcze kran naprawil
* nie mającego życia prywatnego (czyt.może siedzieć w pracy, ile zechcesz)

Czasami naprawdę odnoszę takie wrażenie, że pracodawcy u nas w kraju biorą swoje wymagania z kosmosu.

A RPO faktycznie mógłby tym się zająć, bo to łamanie prawa do pracy każdego człowieka.

Cytat:

Ja Ci tu pięknie pomogę.
Analiza dr Kamili

Dobranoc
Jak opracujesz, to podziel się ze Żbikami, byle szybko

Świetna jesteś mogę ja też prosić analyzę?

Też strasznie boję się wyników i nikt z mojego reala (to nie aluzja do Ciebie Martyna i Twojej pracy ) nie jest w stanie mnie zrozumieć, właściwie nawet B. jakoś luźno do tego podchodzi.
A ja gryzę palce, bo wiem, że będą mnie pytać o wyniki rodzice Tżta, moi dziadkowie, mama, znajomi, trzeba będzie im wszystkim to powiedzieć.. wolałabym więc, żeby było się czym chwalić, a nie żalić.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-28 o 10:25
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 10:47   #3614
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Świetna jesteś mogę ja też prosić analyzę?

Też strasznie boję się wyników i nikt z mojego reala (to nie aluzja do Ciebie Martyna i Twojej pracy ) nie jest w stanie mnie zrozumieć, właściwie nawet B. jakoś luźno do tego podchodzi.
A ja gryzę palce, bo wiem, że będą mnie pytać o wyniki rodzice Tżta, moi dziadkowie, mama, znajomi, trzeba będzie im wszystkim to powiedzieć.. wolałabym więc, żeby było się czym chwalić, a nie żalić.
I ja ?

Ja też się boję, bardzo, bardzo... A dodając jeszcze moje wątpliwości co do dobrych wyników.

------------------
Dzień ! ;*
Obudził mnie kurier z mBanku. Moja siostra wyszła do sklepu, zostawiła drzwi otwarte, a ten sobie wszedł i mnie chamsko obudził. No ale chociaż będę miała niedługo aktywne konto, także...

Denerwuję się opłatami rekrutacyjnymi. Wpłaty dokonałam w czwartek, dzisiaj poniedziałek, a tu nadal "brak opłaty rekrutacyjnej" na koncie.
Jeszcze się okażę, że nie wezmą mnie na żadne studia z tego powodu.

Wczoraj mnie tu z wami nie było (spamu dużo jak nigdy ), bo pełno meczów było w TV.
No i siatka była w końcu o normalnej porze.
Chciałam jechać na mecz z Kubą do Łodzi, ale moje upatrzone bilety na all ktoś sprzątnął sprzed nosa. Bu.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-06-28 o 10:48
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 10:52   #3615
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Dzień ! ;*
Obudził mnie kurier z mBanku. Moja siostra wyszła do sklepu, zostawiła drzwi otwarte, a ten sobie wszedł i mnie chamsko obudził. No ale chociaż będę miała niedługo aktywne konto, także...

Denerwuję się opłatami rekrutacyjnymi. Wpłaty dokonałam w czwartek, dzisiaj poniedziałek, a tu nadal "brak opłaty rekrutacyjnej" na koncie.
pogrubione -
wyobraziłam sobie, jak wszedł Ci do pokoju, pociągnął za włosy i: Weronika, wstawaj, wstawaj.

Też denerwuję się tymi opłatami, stresujecie mnie.. to może lepiej ja już zacznę wpłacać, a nie dopiero po 30tym, bo mogę się nie wyrobić.

Mam dziś rozmowę kwal. jako kierownik sklepu z odzieżą dla pań puszystych i co najlepsze, Tż też, w tym samym sklepie, bo oboje złożyliśmy. ;D
Ale żeby na kierownika chcieli osobę ledwie po liceum i z małym doświadczeniem?.. pewnie zapraszają na rozmowę wszystkich, którzy złożyli.

A w ogóle, przypomniała mi się sytuacja wczorajsza. Stoję sobie przy hotelu, na którym był wywieszony plakat Kaczyńskiego, a pod spodem taki jego 'ołtarzyk', tzn. jakieś modlitwy, apel do 'ojczyzny', żeby na niego głosowali, itp.
Przystanęły sobie obok dwie pary dziadków. Stoję, myślę: - oho, będzie się działo I działo się zaczęli wymieniać poglądy, że jak 'ten drugi' dojdzie do władzy, to będzie III wojna św., jedna babcia mówi: ja miałam mieszkanie 80m2, tutaj blisko, na Krakowskim Przedmieściu, ale mi zabrała Gronkiewicz-Waltz głupia krowa! te babisko! już ja nie wiem, pójdę do więzienia za to, ale chyba powiem jej, co o niej myślę! babiiiisko! (z wielkim wczuciem na przedłużenie głoski 'iii' )
A druga mówi: ale przecież ten drugi już wygrał,już Kaczyński przegrał, panii, pani wyborów nie oglądała? ja już się pakuję z mężem, do córki do Anglii jedziemy.

"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-28 o 11:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 10:54   #3616
malenstwo5
Wtajemniczenie

Weronika, jak to wszedł ? Do domu ?

Stary 2010-06-28, 10:56   #3617
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
pogrubione -
wyobraziłam sobie, jak wszedł Ci do pokoju, pociągnął za włosy i: Weronika, wstawaj, wstawaj.

Też denerwuję się tymi opłatami, stresujecie mnie.. to może lepiej ja już zacznę wpłacać, a nie dopiero po 30tym, bo mogę się nie wyrobić.
Pukał mnie w ramię, a jak widział, że się ruszyłam to od razu szybko powiedział w jakim celu, pewnie pomyślał, że się wystraszyłam.
Widocznie zależało mu na podpisie.

A wpłacasz na poczcie ? Ja tak zrobiłam i bardzo, bardzo nie polecam. Pieniądze od nich idą jakby chciały, a nie mogły.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Weronika, jak to wszedł ? Do domu ?

Tak, bo babcia była na podwórku i powiedziała, że na pewno jestem w domu.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-28, 10:58   #3618
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Pukał mnie w ramię, a jak widział, że się ruszyłam to od razu szybko powiedział w jakim celu, pewnie pomyślał, że się wystraszyłam.
Widocznie zależało mu na podpisie.

A wpłacasz na poczcie ? Ja tak zrobiłam i bardzo, bardzo nie polecam. Pieniądze od nich idą jakby chciały, a nie mogły.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Tak, bo babcia była na podwórku i powiedziała, że na pewno jestem w domu.
To miałaś pobudkę

Stary 2010-06-28, 11:07   #3619
star15
Zakorzenienie

Weronika, to musiała być zabawna sytuacja. Ale ja swojego kuriera z mBanku też powitałam w piżamie. tyle, że on do mnie raczył zadzwonić całe 5min. przed swoim przyjściem, że będzie.

Studentka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 11:15   #3620
Weronika112
Zadomowienie

Myślę, że oni przyzwyczajeni do takich piżamowych sytuacji, skoro takim świtem (8:40) jeżdżą po ludziach.
A jaki ja mam bałagan w pokoju. Gorsze było to uczucie, że on to widział niż ta piżama.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-28, 11:59   #3621
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
I ja ?

Ja też się boję, bardzo, bardzo... A dodając jeszcze moje wątpliwości co do dobrych wyników.

------------------
Dzień ! ;*

Wczoraj mnie tu z wami nie było (spamu dużo jak nigdy ), bo pełno meczów było w TV.
No i siatka była w końcu o normalnej porze.
Chciałam jechać na mecz z Kubą do Łodzi, ale moje upatrzone bilety na all ktoś sprzątnął sprzed nosa. Bu.
Dobrze że u mnie jest listonoszka

Ależ dziś miałam koszmar. Przyśniły mi się wyniki matur

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 12:16   #3622
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Wnioskuję, że we śnie były złe? Ale wiesz co? Podobno jak coś nam się śni, to potem w rzeczywistości jest na odwrót co potwierdza fakt, iż M. śniło się, że ze mną spał

Ale jajca dostałam maila od pani z AGH. Pytałam ich, czy EiT po angielsku jest płatna, a pani napisała, że wszystkie studia stacjonarne na wydziale są darmowe, i są tylko kary za zaległości w nauce.
Czyli wnioskuję, że Electronics & Telecommunication na mnie czeka
Stary 2010-06-28, 12:22   #3623
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Wnioskuję, że we śnie były złe? Ale wiesz co? Podobno jak coś nam się śni, to potem w rzeczywistości jest na odwrót co potwierdza fakt, iż M. śniło się, że ze mną spał

Ale jajca dostałam maila od pani z AGH. Pytałam ich, czy EiT po angielsku jest płatna, a pani napisała, że wszystkie studia stacjonarne na wydziale są darmowe, i są tylko kary za zaległości w nauce.
To fajnie, cieszę się
Przyśniło mi się że spojrzałam na tą kartkę no i zdałam a później jeszcze raz spojrzałam to wyszło że zawaliłam jakiś przedmiot. Mam nadzieję że będzie na odwrót

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 12:25   #3624
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Ci tu pięknie pomogę.
Analiza dr Kamili

o matko, uwielbiam Cię

i w zasadzie, to masz dużo racji (żeby nie powiedzieć, że sto pro ), z tym że nie wzięłaś pod uwagę, iż jednak biologię lubię bardziej, niż chemię i także tego, że już wiem, że nie chcę pracować z maszynami, czyli żadna technologia chemiczna nie wchodzi w grę, bo nie interesują mnie maszyny
o mikrobiologii poczytam, ale z tego co wiem, to jest przedmiot na studiach - na pewno na dietetyce [o której z resztą też myślałam ]
no i nie uwzględniłaś mojego zamiłowania do kosmetologii, analizy składów, obmyślania jak najlepszych kosmetyków
och i tego, że jednak lubię ludzi i pracę z nimi, ale fakt, upierdliwców nie lubię, bo kto lubi
w tym wypadku kierunkiem bliskim mojemu zamiłowaniu jest kosmetologia, na której poziom chemii nie przerósł by mnie, nie musiałabym męczyć się z matmą i FIZYKĄ (której w LO, tak wlasciwie nie mialam), a z czym męczyłabym się na PW na biotechnologii, która jednocześnie kusi specjalizacją leki i kosmetyki.
o technikach dentystycznych nie myślałam nigdy, nie wiem nawet z czym to się je - sprawdzę.
na analityke medyczną się nie dostanę - choć tak, brałam ją pod uwagę. na farmację podobnie - chociaż pewnie, gdybym napisała lepiej maturę, to byłby kierunek, na który najbardziej bym chciała się dostać. no cóż. liczę, że matma mnie może uratować, ale czy aż tak? jaki może być próg? 230? 240? nie bede tyle miała, nawet jak matma okaze się być napisana bardzo dobrze.
ostatnio, gdy rozmawiałam z Martyną mówiłam jej właśnie, że marzyłam kiedyś o architekturze, wydawało mi się to mega ciekawym kierunkiem. marzyłam też kiedyś o dietetyce, a ostatnio o ratownictwie medycznym - ale tu przeraża mnie fakt styczności z ludźmi, którym naprawdę złe rzeczy się stały, niesienie im pomocy, to jedna strona medalu, a okropieństwo tego co się widzi, druga.
zootechnika do sprawdzenia.

jak znajdziesz 101 pomysłów, to się podziel.

a szablony w czym robisz?

co do Dominiki ja mam od niej pieniądze, Justyna też ma. podałyście jej numery kont, na które ma zwrócić kasę?
bo teraz do 5.07 jest nad morzem.

Cytat:

mówiłam Ci, to śmiech na sali jest, gdzie chcą doświadczenie. w spozywczym niedługo będą chcieli. tak samo zaniosłam to cv w sb do jednego sklepu z ubraniami, ogloszenie wisiało na drzwiach, oczywiście w głosie pani dało się wyczuć hm... powątpiewanie? w związku z tym, że jeszcze nigdzie nie pracowałam. no kiedyś muszę zacząc i zawsze od jakiegoś zera się zaczyna.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Gdzie ta Martyna, ani na gadu jej nie ma, ani tu. . .
właśnie

Cytat:
"Zatrudniamy RÓWNIEŻ między 30tym a 45tym rokiem życia"..
No niestety, taka prawda, pracodawcom najbardziej na rękę byłoby przyjąć:
* młodego pracownika (najlepiej ok.20lat)
* dyspozycyjnego (czyt.nie uczy się), alee..
* ALE wykształconego, najlepiej z doktoratem, inżynierką, magistratem i tysiącoma fakultetów, i kursów to by w pracy i przy biurku posiedział, powypełniał papiery, i koleżance doradził, czym chore gardło leczyć i jeszcze kran naprawil
* nie mającego życia prywatnego (czyt.może siedzieć w pracy, ile zechcesz)

Czasami naprawdę odnoszę takie wrażenie, że pracodawcy u nas w kraju biorą swoje wymagania z kosmosu.

masz całkowitą rację, własnie takich pracowników pracodawcy oczekują. wymagania z kosmosu. kto je spełnia?

ja nie wiem, czy się boję wyników, już sobie przetrawiłam, że będą jakie będą. ewentualnie boję się tego, że zobaczę tam dużo mniej %, niż myślałam, że będzie.
albo że wszystkim pójdzie świetnie, a mi źle i będę czuła się jak debil.
no i oczywiście wiadomo, fajnie byloby móc się chwalić, ale nawet jakbym napisała na duuużooo %, to nie mam ochoty kazdemu mówic ile dostałam, bo to moja sprawa.

Cytat:
Myślę, że oni przyzwyczajeni do takich piżamowych sytuacji, skoro takim świtem (8:40) jeżdżą po ludziach.
A jaki ja mam bałagan w pokoju. Gorsze było to uczucie, że on to widział niż ta piżama.

dokładnie.

a moja przesylka dalej nie przyszła po szkoleniu idę dziś na pocztę
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 12:42   #3625
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Dobrze że u mnie jest listonoszka

Ale to kurier z mBanku, od nich przydzielany, nie listonosz, który ma 'Twój rejon' więc nie ma się wpływu na to, jakiej płci będzie.

Mi też się śnią często, już mam dość myślenia o tym..

Cytat:
Dokładnie

---

Marta, czemu Cię wczoraj nie było? bo Beata to wiem, że jest chora, a Ty? Szkoda, naprawdę, chciałam Was spotkać..

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
masz całkowitą rację, własnie takich pracowników pracodawcy oczekują. wymagania z kosmosu. kto je spełnia?

ja nie wiem, czy się boję wyników, już sobie przetrawiłam, że będą jakie będą. ewentualnie boję się tego, że zobaczę tam dużo mniej %, niż myślałam, że będzie.
albo że wszystkim pójdzie świetnie, a mi źle i będę czuła się jak debil.
no i oczywiście wiadomo, fajnie byloby móc się chwalić, ale nawet jakbym napisała na duuużooo %, to nie mam ochoty kazdemu mówic ile dostałam, bo to moja sprawa.
no właśnie- kto je spełnia?!

ja też nie zamierzam nikomu wymachoiwać przed nosem kartką z moimi wynikami ale jednak miło by było, gdyby były pozytywne.. chociaż czuję przez skórę, że się trochę rozczaruję.

pogrubione- właśnie

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-28 o 12:43
Stary 2010-06-28, 12:51   #3626
czijo
Zadomowienie

Dziewczyny, pamiętacie?
http://www.youtube.com/watch?v=K4j0uYDlGHw
Stary 2010-06-28, 12:58   #3627
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już sobie wyobrażam moje wesołe i pełne entuzjazmu opowiadanie o wynikach całej rodzinie najgorsze jest to, że oni wszyscy myślą, że ze wszystkiego napisałam maturę zaje.biście dobrze.

Cytat:
O ja Cie
Nie stresuj mnie nawet. Ja wpłacam zaraz po tym, jak dostane wyniki matur. Mam nadzieje, że przelewem bankowym szybko dojdzie.

Cytat:

Wooow to super świeeetnie!
Co oznacza, że prawdopodobnie już 3 osoby z wątku będą studiowały po angielsku kto by pomyślał, że my takie światowe jesteśmy

Jak zawsze, nic mi się nie chce
Stary 2010-06-28, 12:59   #3628
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Wooow to super świeeetnie!
Co oznacza, że prawdopodobnie już 3 osoby z wątku będą studiowały po angielsku kto by pomyślał, że my takie światowe jesteśmy
Spoko, jeszcze nic nie wiadomo na wszelki wypadek nastawiam się też na UEK. Wybrałam trzy kierunki: finanse i rachunkowość, międzynarodowe stosunki gospodarcze i analitykę gospodarczą
Stary 2010-06-28, 13:03   #3629
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Spoko, jeszcze nic nie wiadomo na wszelki wypadek nastawiam się też na UEK. Wybrałam trzy kierunki: finanse i rachunkowość, międzynarodowe stosunki gospodarcze i analitykę gospodarczą
FiR podobno jest zarąbiste nooo i najwyższe progi tam są chyba z całego UEku
Stary 2010-06-28, 13:09   #3630
effciaa16
Zakorzenienie

cześć;*
weszłam tylko na moment, muszę się przygotować i o 14 jadę.
byłam dziś w netto i kupiłam swój ulubiony soczek- Kingsway Mild Orangen- Nektar Tak jak nie piję nic prócz wody to ten soczek mogłabym pić i pić.

Marta doszły pudry, dziękuję bardzo ;* intryguje mnie ten puder bambusowy.

ooo i przyszedł mój kotek Maniek mruczący z Whiskasa

dobra to jeszcze raz trzymajcie za mnie kciuki za jutro;****
miłego dnia;*

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości