|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Goś ja tez musze sobie porobić badania krwi bo mam jakieś durne zawroty głowy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Gosia a co Ty nie masz w ogólę okresu? to masz jakieś zaburzenia hormonalne..?
Ty się boisz pobrania krwi? ja się zawsze patrzą jak mi pobierają.. ![]() ![]() Justynko a może przez tą diete masz zawroty głowy może masz jakąs anemie?
#3603 |
Zakorzenienie
|
tak Natali jest mase rzeczy sporo tańszych ale doliczając do tego presyłke nie zawsze się opłaca- no chyba ze zamawia sie w kilka osób.
ale właśnie sie dowidziałam że jednak taki super fajny nie jest wiec chyba sobie odpuszcze-wole dolozyc drugie tyle i kupic sprawdzony z inglota, no albo jeszcze poszperam za innym Justys a skad te zawroty? bylas u lekarza i on Ci kazal zrobic badania? moze masz za malo witamin? albo jest to zwiazane z odchdzaniem i cwiczeniami? hmmmm ja chyba umre przy tym pobieraniu krwi, panikarz jestem straszny!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
No tak w sumie jeszcze przesyłka dochodzi do tego..a jakiego sobie szukasz? masz może jakieś linki?
![]() Ja jestem na etapie kupowania podkładu i pudru brązującego. Gosia nie ma co się bac.. naprawdę.. ![]()
#3605 |
Zakorzenienie
|
nio myślę, że to bardziej od ćwiczen bo wcinam wszystko więc nic nie powinno brakowac. Gos mam zamiar iść do lekarza i poprosić, żeby mnie skierował na badania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leczylam sie u endokrynologa w wawie ale powiedzial po 2latach ze to nie ma sensu bo dopoki nie bede chciala miec dziecka to nie ma mnie co faszerowac. no ale jak nie mialam znowu 4m-ce to postanowilam isc do gina. no i zestaw badan do zrobienia a ja panicznie sie boje pobierania krwi-panikuje tydzien wczesniej, w dniu pobierania umieram i sie trzese, a w gabinecie oczyniam cuda. jak mi raz babka za wczesnie powiedziala zem oge otworzyc oczy i zobaczylam igle wbita w ramie to zbieraly mnie z podlogi brrrr koszmar! Cytat:
![]() ![]() podkład moge z czystym sumieniem polecic loreal true match- jest genialny, cudowny, wspanialy i stosunkowo niedrogi-ok. 50zl ale starcza na dlugo http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...e-do-skory.htm ja jeszcze sie zaopatrzylam w excipial -dziala na zasadzie podkladu, bo ma kolor, a jednoczesnie troszke leczy skore-no i kosztuje 18zl ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...radzikowej.htm
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Gosia ja się mocno zastanawiam nadt tym http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...m-z-owocow-468
a puder brązujący chodzi mi po głowie ten..http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...r-z-rozem-1129 no ale nie wiem jeszcze dokładnie. Oj Gosia.. no to musisz jakos to przetrwac i wmówic sobie, że miliony ludzi maja pobierana krew..i, że wszystko będzie dobrze.. ![]() aha to taki w pudełeczku:P i będziesz robic sobie kreski od taśmy klejącej? sprawdzałaś już i czy nbaprawdę lepiej się maluję? bo mnie zastanawia moment odklejania tej taśmy..czy to się nie rozmaze np?
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
poszedl Wam meil
![]() ![]() zaraz sie zbieram bo mam szkolenie w hotelu i musze jechac na zakonczenie. zjem sobie od razu i obiadek haha jutro ide na szkolenie jako uczestnik-zaprosil mnie znajomy, ktory ma f.szkoleniowa na temat z zamowien publicznych- czuje ze nic nie bede kapowac i tylko sie skatuje i stlamsze psychicznie no ale nic ide. jak za free to skorzystam, zobacze. zreszta glupio mi mu odmowic ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
z krwia jakos sobie bede musiala wmowic-dam rade ![]() a jak mnie baba bedzie chciala faszerowac lekami to ja oleje i wsio. nie chce brac wciaz kolejnych lekow, pierdziele taki interes. chciala dam mi dopochwowa luteine jakbym samoistnie nie dostala teraz okresu to powiedzialam ze jest nienormalna. i od razu zaopatrze sie w pieluche bo mi bedzie plynac jak z kranu,. przepraszam za obrazkowy opis ![]() Natali kreski bede robic pedzelkami bo mam 3 ![]() ![]() dobra zmykam moje drogie ![]() wieczorem juz raczej nie wejde bo Tż ma jutro egz. oczywiscie przypomnial sobie o tym wczoraj no i zajmuje mi kopma bo czyta notatki ehhhh a wlasnie sie dowiedzialam ze w sobote nam znajomi nalot robia ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Wtajemniczenie
|
Gosia, nie bój się, pomyśl, że to niewielka probóweczka z krwią, nic Ci się nie stanie, bo obok jest personel medyczny.
![]() ![]() ![]() Justynka, a nie masz niczego z błędnikiem? Może to też wina pogody? Mi się ostatnio niesamowicie kręci w bańce, nie wiem od czego. ![]() Lasunie, ja dziś miałam sesję, teraz mam w końcu chwilę wolnego od dłuższego czasu, powinnam dostać dziś pierwszą serię fotek to Wam pokażę, jeśli macie ochotę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
chyba zrozumiala, ze przesadzila ostatnio bo zrobila sie potulna jak baranek. a ja ja przez telefon powiedzialam jej tylko to co musialam zeby sie doagadac, krotko, oficjalnie i tyle.
a z tż sama nie wiem.. wczoraj do niego zadzwonilam to bylo cudownie! a teraz znowu dupa.. w kazdym badz razie powiedzialam mu, ze z jego kuzynem mieszkac nie bede, bo nie chce zyc w trojkacie z jego mama. o! Cytat:
![]() ![]() goś gdybys jeszcze kiedys narzekala na brak nalotow znajomych to powiedz slowo -przyjedziemy ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Kinia oczywiscie, ze mamy! ![]()
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie mówcie o strzykawkach krwi iglach, prawie mdleje, nie zapomne własnie jak kiedyś zbyt wcześnie spojrzałam i zobaczyłam igłe w żyle i krew ![]() ![]() mam ten true match, ale dla mnie dobry na lato jak się troche opale, bo nawet najjaśniejszy jest dla mnie za ciemny ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja właśnie cały czas teraz robie z taśmą i jak dla mnie duuużo lepiej, nic się nie dzieje, nie rozmazuje tylko, że ja poprostu się maluje kredka może dlarego ![]() ![]() Marys 4 dni już za pare minut 3 ![]() ![]() Kinia pokaż fotki ![]() uciekam spać, jutro wstaje 6.30 ![]() ![]() buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
za moje prktyki pierwsze jutro tez kciuki trzymac. od 8 nie wiem do ktorej, ile wytrzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
miłeog dnia dziewuszki
![]() Ka kciuki będę trzymać a długopis będę 3mać najwyżej zębami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Gosia super widoczki..zazdroszcze..ja uwielbiam taki kontakt z naturą same pola jakes krówki..owieczki...i te konieeeee ![]() ![]() ![]() Kropelka, Kaś będziemy trzmac kciuki ![]() ![]() Ja już posprzątałam sobie domek, więc teraz mogę sobie siedziec spokojnie na wizażu ![]() i chętnie się z kimś kawki napiję.. ![]()
#3615 |
Zakorzenienie
|
ja chce kawusi
![]() dostałam podział godzin i w piątek mam od 14-20 wykłady a w sobote mam od 8-20:15 ćwiczenia... ech zacznie się katorga ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Jestem, zyje, było przegenialnie. Juz mame skatowałam orzezywaniem. I dalej nie wiem jak ma wyglądac mój dziennik praktyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
hej jestem już
![]() 3 godzinki i w domu ![]() ![]() Kaś za Ciebie tez kciuki trzymam, żeby bylo ok Justyś o rany jak długo po 12 godzin to cięzko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
a ja okresu nie mam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
A ja wreszcie dostałam @ i odetchnełam bo jest dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
nie.... ale ja nie cierpie jak mi sie spoznia bo zawsze się martwię, ze cos jest nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, słyszałam, że tęskniłyście
![]() Żyję, nic mi nie jest. Ostatnio wyjechałam sobie na parę dni do ciotki nad jezioro (by pouczyć się jeździć ![]() Teraz moje życie kręci się wokół mojego prawka ![]() Postaram się ogarnąć i częściej do was zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myszka czesc ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-09-10 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
hej Myszuś. Nio tesknimy tesknimy.
Kropelka oby... bo za tydzien mam zjazd musze wziąc samochód a ja nie mogę wtedy prowadzić... |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co wy taki kiepsko plotkujecie? ja myslalam ze z pol godz bede Was nadrabiac a tu raptem kika postow, ojjj opierniczacie sie.
wrocilam z tego szkolenia- na szczescie nie podlamalam sie ze totalny duren ze mnie. oczywiscie w teorii jest to proste, ale praktyka to juz co innego. to bylo szkolnie z zamowien publicznych-z prcedur, ustaw, sporzadzania wnioskow itd. HGW do czego to sie moze przydac, jak to wykorzystam, ale jak bylo za free to czemu nie skorzystac ![]() ale mi sie spac chce!!!! tez tak macie? cisnienie to czy co? Marys jakos nie bardzo czaje Twoj konflikt z teściową ![]() fajnie ze Tż juz bedzie, wcale sie nie dziwie ze juz przebierasz nozkami ![]() ![]() znajomi jednak nie przyjade ![]() ![]() ![]() Wy macie zawsze zaproszenie ![]() Cytat:
![]() ja tego podkladu nie uzywam w lato-w lato w ogole zadnych nie uzywam ![]() ![]() mimo ze mam dosc jasna karnacje moge o dziwo bez problemu dobrac wiekszosc odcieni ciesze sie ze Ci sie podobalo na praktykach, a dlugo bedziesz tam chodzic? aha i jeszcze a propo tasmy i kresek- to czym robisz kreski skoro nie kredka? zelem???? ![]() Cytat:
![]() ![]() le tak uwielbiam jechac do jakiejs miesciny w ktorej mam spokoj i ciesze i zielona trawke-bezcenne!!! a krolisieny byly w takim malym zoo, ale mialysmy ubaw jak je karmilysmy z sis. a kiedys dostalam od kolegi krolika takiego normalnego miesnego-swoja droga nazwalam go Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jak zrobilam dziennik praktyk na ktorych nie bylam nawet przez 5min zostal oceniony najlepiej w calej specjalizacji ![]() ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Gosia noo!!
![]() ![]() ![]() hehe fajne imię dla królika..ja zanim sie Filipek urodził też miałam króliczka i tu uwaga nazywaliśmy go zebździańcem..bo był taki zebżdziany..(zawieszony): cojest: moja mama nie zrozumiała przez telefon i później powiedziała, tacie że nazwaliśmy królika zesrańcem ![]() ![]() a z ta krową to ja już sobie zdązyłam wyobrazic... i Kitka na przodzie ![]() Gosia Kropelka napisała, że maluje się kredką i może dlatego jej się nie rozmazuje ![]() Widzę, że dziewczynki zdowolone z praktyk ![]() Mysia Hej ![]() ![]() Justyś może Ci się spózni pare dni..to, że do tej pory miałaś regularne nie oznacza, że tak już będziesz miec..jeszcze jak Ty się odchudzasz ![]() Ja sie dzis zebrałam w 20 min i pojechałam do mamy z Filipkiem..ja sobie odpoczęłąm, a dziadki bawiły wnuka.. ![]()
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba pojade do mikiego do poznania. pociagiem do pociagiem, ale nie mam pewnosci czy inaczej zobaczylibysmy sie we wtorek.. no chyba, ze przyjedzie wieczorkiem i zostanie na noc ![]() a krówki są takie.. śliczne ![]() ![]() okres dostalam, cieknie ze mnie jak z kranu i znowu dostalam wczesniej nic powinnam. zla jestem. jak osa, o! Ps. nie opierniczamy sie, tylko opie.rda.lamy ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Nati, ja juz mowilam, ze jak chcesz odpoczac to ja sobie Filipka chetnie pozycze ![]()
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Marys ja na @ w tym mies(czulam sie jak kran) stosuje witaminke c. Pomoglo
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ile mnie tu nie było ![]() Ale wszystko przez szkołę... matematyka mnie przeraża coraz bardziej i boję się ![]() jeszcze ta matura - to już w ogóle jakaś porażka!
#3630 |
Zakorzenienie
|
witaminka? a na to bym nie wpadla.. sprobuje
![]() dziekuje mamus ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- nie ma sie czego bac! ja ci gwarantuje jak ja zdalam matme i wogole cala ta mature, to juz wszyscy zdadza ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.