Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 10:33   #3601
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Goś ja tez musze sobie porobić badania krwi bo mam jakieś durne zawroty głowy...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:40   #3602
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Gosia a co Ty nie masz w ogólę okresu? to masz jakieś zaburzenia hormonalne..?
Ty się boisz pobrania krwi? ja się zawsze patrzą jak mi pobierają.. jak byłam w ciąży to badania krwi miałam co 2 miesiące
Justynko a może przez tą diete masz zawroty głowy może masz jakąs anemie?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:40   #3603
gg22
Zakorzenienie

tak Natali jest mase rzeczy sporo tańszych ale doliczając do tego presyłke nie zawsze się opłaca- no chyba ze zamawia sie w kilka osób.
ale właśnie sie dowidziałam że jednak taki super fajny nie jest wiec chyba sobie odpuszcze-wole dolozyc drugie tyle i kupic sprawdzony z inglota, no albo jeszcze poszperam za innym

Justys a skad te zawroty? bylas u lekarza i on Ci kazal zrobic badania? moze masz za malo witamin? albo jest to zwiazane z odchdzaniem i cwiczeniami? hmmmm

ja chyba umre przy tym pobieraniu krwi, panikarz jestem straszny!
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:47   #3604
Legionistka23
Zakorzenienie

No tak w sumie jeszcze przesyłka dochodzi do tego..a jakiego sobie szukasz? masz może jakieś linki?

Ja jestem na etapie kupowania podkładu i pudru brązującego.
Gosia nie ma co się bac.. naprawdę.. a czego się boisz ukłucia.. czy samego fakty, że Ci ktoś ta krew pobiera?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-09, 10:48   #3605
Malenka321
Zakorzenienie

nio myślę, że to bardziej od ćwiczen bo wcinam wszystko więc nic nie powinno brakowac. Gos mam zamiar iść do lekarza i poprosić, żeby mnie skierował na badania

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-09, 11:03   #3606
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Gosia a co Ty nie masz w ogólę okresu? to masz jakieś zaburzenia hormonalne..?
Ty się boisz pobrania krwi? ja się zawsze patrzą jak mi pobierają.. jak byłam w ciąży to badania krwi miałam co 2 miesiące
Justynko a może przez tą diete masz zawroty głowy może masz jakąs anemie?
Natali ja mam problem z okresem od prawie 10lat i juz cuda z nim sie dzialy i roznie go leczylam. teraz np mialam tak ze przez 4miesiace nie miala wcale, w sierpniu wkoncu byl, a we wrzesniu nie wiadomo- loteria
leczylam sie u endokrynologa w wawie ale powiedzial po 2latach ze to nie ma sensu bo dopoki nie bede chciala miec dziecka to nie ma mnie co faszerowac. no ale jak nie mialam znowu 4m-ce to postanowilam isc do gina. no i zestaw badan do zrobienia

a ja panicznie sie boje pobierania krwi-panikuje tydzien wczesniej, w dniu pobierania umieram i sie trzese, a w gabinecie oczyniam cuda. jak mi raz babka za wczesnie powiedziala zem oge otworzyc oczy i zobaczylam igle wbita w ramie to zbieraly mnie z podlogi brrrr
koszmar!

Cytat:
No tak w sumie jeszcze przesyłka dochodzi do tego..a jakiego sobie szukasz? masz może jakieś linki?

Ja jestem na etapie kupowania podkładu i pudru brązującego.
Gosia nie ma co się bac.. naprawdę.. a czego się boisz ukłucia.. czy samego fakty, że Ci ktoś ta krew pobiera?
szukam ładnego a tak serio to zwyklego eyelinera w żelu, w pudeleczku zeby mozna bylo pedzelkami moimi cudnymi nakladac

podkład moge z czystym sumieniem polecic loreal true match- jest genialny, cudowny, wspanialy i stosunkowo niedrogi-ok. 50zl ale starcza na dlugo
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...e-do-skory.htm
ja jeszcze sie zaopatrzylam w excipial -dziala na zasadzie podkladu, bo ma kolor, a jednoczesnie troszke leczy skore-no i kosztuje 18zl
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...radzikowej.htm
Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
nio myślę, że to bardziej od ćwiczen bo wcinam wszystko więc nic nie powinno brakowac. Gos mam zamiar iść do lekarza i poprosić, żeby mnie skierował na badania
.
Stary 2010-09-09, 11:13   #3607
Legionistka23
Zakorzenienie

Gosia ja się mocno zastanawiam nadt tym http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...m-z-owocow-468

a puder brązujący chodzi mi po głowie ten..http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...r-z-rozem-1129

no ale nie wiem jeszcze dokładnie.

Oj Gosia.. no to musisz jakos to przetrwac i wmówic sobie, że miliony ludzi maja pobierana krew..i, że wszystko będzie dobrze.. a z tym okresem to lepiej sobie nie lekcewazyc..dobrze, że wybrałaś się do gina..

aha to taki w pudełeczku:P i będziesz robic sobie kreski od taśmy klejącej? sprawdzałaś już i czy nbaprawdę lepiej się maluję? bo mnie zastanawia moment odklejania tej taśmy..czy to się nie rozmaze np?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-09, 11:27   #3608
gg22
Zakorzenienie

poszedl Wam meil a raczej 2

zaraz sie zbieram bo mam szkolenie w hotelu i musze jechac na zakonczenie. zjem sobie od razu i obiadek haha

jutro ide na szkolenie jako uczestnik-zaprosil mnie znajomy, ktory ma f.szkoleniowa na temat z zamowien publicznych- czuje ze nic nie bede kapowac i tylko sie skatuje i stlamsze psychicznie no ale nic ide. jak za free to skorzystam, zobacze. zreszta glupio mi mu odmowic

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Gosia ja się mocno zastanawiam nadt tym http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...m-z-owocow-468

a puder brązujący chodzi mi po głowie ten..http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...r-z-rozem-1129

no ale nie wiem jeszcze dokładnie.

Oj Gosia.. no to musisz jakos to przetrwac i wmówic sobie, że miliony ludzi maja pobierana krew..i, że wszystko będzie dobrze.. a z tym okresem to lepiej sobie nie lekcewazyc..dobrze, że wybrałaś się do gina..

aha to taki w pudełeczku:P i będziesz robic sobie kreski od taśmy klejącej? sprawdzałaś już i czy nbaprawdę lepiej się maluję? bo mnie zastanawia moment odklejania tej taśmy..czy to się nie rozmaze np?
Natali ja to ani z jendej ani z drugiej firmy nie uzywam kosmrtyków wiec sie nie wypowiem

z krwia jakos sobie bede musiala wmowic-dam rade
a jak mnie baba bedzie chciala faszerowac lekami to ja oleje i wsio. nie chce brac wciaz kolejnych lekow, pierdziele taki interes. chciala dam mi dopochwowa luteine jakbym samoistnie nie dostala teraz okresu to powiedzialam ze jest nienormalna. i od razu zaopatrze sie w pieluche bo mi bedzie plynac jak z kranu,. przepraszam za obrazkowy opis

Natali kreski bede robic pedzelkami bo mam 3 ale od tasmy tez chce sprobowac. ja tam o rozmazanie sie nie obawiam a raczej o to czy np nie wyrwe sobie rzesy albo czy nie bedzie bolalo

dobra zmykam moje drogie
wieczorem juz raczej nie wejde bo Tż ma jutro egz. oczywiscie przypomnial sobie o tym wczoraj no i zajmuje mi kopma bo czyta notatki ehhhh

a wlasnie sie dowiedzialam ze w sobote nam znajomi nalot robia moze wkoncu spedze jakis fajny weekend i pojdziemy gdzies na impreze
.
Stary 2010-09-09, 17:03   #3609
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Gosia, nie bój się, pomyśl, że to niewielka probóweczka z krwią, nic Ci się nie stanie, bo obok jest personel medyczny. Co do zbierania Ciebie z podłogi - jak byłam mała to wyleciałam z gabinetu ze strzykawką w tyłku. Po tej akcji szantażowałam rodziców, że będę chodzić na zastrzyki tylko jak mi kupią Barbie 'Rybową", co w domyśle oznaczało Barbie syrenkę.

Justynka, a nie masz niczego z błędnikiem? Może to też wina pogody? Mi się ostatnio niesamowicie kręci w bańce, nie wiem od czego.

Lasunie, ja dziś miałam sesję, teraz mam w końcu chwilę wolnego od dłuższego czasu, powinnam dostać dziś pierwszą serię fotek to Wam pokażę, jeśli macie ochotę.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:33   #3610
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
Marys a wlasnie jak tam z tesciowa?jak z Tż?
chyba zrozumiala, ze przesadzila ostatnio bo zrobila sie potulna jak baranek. a ja ja przez telefon powiedzialam jej tylko to co musialam zeby sie doagadac, krotko, oficjalnie i tyle.
a z tż sama nie wiem.. wczoraj do niego zadzwonilam to bylo cudownie! a teraz znowu dupa.. w kazdym badz razie powiedzialam mu, ze z jego kuzynem mieszkac nie bede, bo nie chce zyc w trojkacie z jego mama. o!

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
noooo!!!! wkońcu!!!! ile można było?! ehh Tyyyyy czy ja dobrze widze ze zostalo Wam 4 dni?
o taaaak! tzn za 4 dni będzie w polsce, nocuje w poznaniu, a we wtorek chyba pojade po niego pociągiem i wrocimy razem nie wytrzymam dluzej czekac..

goś gdybys jeszcze kiedys narzekala na brak nalotow znajomych to powiedz slowo -przyjedziemy

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Kinia oczywiscie, ze mamy!

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:38   #3611
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Natali ja mam problem z okresem od prawie 10lat i juz cuda z nim sie dzialy i roznie go leczylam. teraz np mialam tak ze przez 4miesiace nie miala wcale, w sierpniu wkoncu byl, a we wrzesniu nie wiadomo- loteria
leczylam sie u endokrynologa w wawie ale powiedzial po 2latach ze to nie ma sensu bo dopoki nie bede chciala miec dziecka to nie ma mnie co faszerowac. no ale jak nie mialam znowu 4m-ce to postanowilam isc do gina. no i zestaw badan do zrobienia

a ja panicznie sie boje pobierania krwi-panikuje tydzien wczesniej, w dniu pobierania umieram i sie trzese, a w gabinecie oczyniam cuda. jak mi raz babka za wczesnie powiedziala zem oge otworzyc oczy i zobaczylam igle wbita w ramie to zbieraly mnie z podlogi brrrr
koszmar!

szukam ładnego a tak serio to zwyklego eyelinera w żelu, w pudeleczku zeby mozna bylo pedzelkami moimi cudnymi nakladac

podkład moge z czystym sumieniem polecic loreal true match- jest genialny, cudowny, wspanialy i stosunkowo niedrogi-ok. 50zl ale starcza na dlugo
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...e-do-skory.htm
ja jeszcze sie zaopatrzylam w excipial -dziala na zasadzie podkladu, bo ma kolor, a jednoczesnie troszke leczy skore-no i kosztuje 18zl
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...radzikowej.htm
Gosia gdzies musi być przyczyna tego, że są takie problemy z okresem za długo to trwa, może jak dobrze się gin zajmie badania to coś z tego będzie.

nic nie mówcie o strzykawkach krwi iglach, prawie mdleje, nie zapomne własnie jak kiedyś zbyt wcześnie spojrzałam i zobaczyłam igłe w żyle i krew jeszcze teraz mam ciarki

mam ten true match, ale dla mnie dobry na lato jak się troche opale, bo nawet najjaśniejszy jest dla mnie za ciemny a naprawde fajny jest

Cytat:
poszedl Wam meil a raczej 2

Natali kreski bede robic pedzelkami bo mam 3 ale od tasmy tez chce sprobowac. ja tam o rozmazanie sie nie obawiam a raczej o to czy np nie wyrwe sobie rzesy albo czy nie bedzie bolalo
Gosia świetne fotki, jakie widoki miałas ach zazdroszcze, hehe super zdjęcie z krówką szkoda, że "mąż" z tak daleka, ale coś widze

a ja właśnie cały czas teraz robie z taśmą i jak dla mnie duuużo lepiej, nic się nie dzieje, nie rozmazuje tylko, że ja poprostu się maluje kredka może dlarego ale naprawde dużo wygodniej i nie boli

Marys 4 dni już za pare minut 3 ciesze się razem z Tobą
Kinia pokaż fotki

uciekam spać, jutro wstaje 6.30 i 1 praktyki w aptece trzymajcie kciuki, bo mam jakiegoś stresa jak będzie
buziaki
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 22:57   #3612
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

za moje prktyki pierwsze jutro tez kciuki trzymac. od 8 nie wiem do ktorej, ile wytrzymam

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 06:46   #3613
gg22
Zakorzenienie

miłeog dnia dziewuszki dzisiaj Was opuszczam bo ide pokatować się na szkolenie.
Ka kciuki będę trzymać a długopis będę 3mać najwyżej zębami
.
Stary 2010-09-10, 07:11   #3614
Legionistka23
Zakorzenienie

Bry

Gosia super widoczki..zazdroszcze..ja uwielbiam taki kontakt z naturą same pola jakes krówki..owieczki...i te konieeeee Mama, Siostra super no i oczywiście Kitek a gdzie były takie króliczki?

Kropelka, Kaś będziemy trzmac kciuki

Ja już posprzątałam sobie domek, więc teraz mogę sobie siedziec spokojnie na wizażu
i chętnie się z kimś kawki napiję..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-10, 07:28   #3615
Malenka321
Zakorzenienie

ja chce kawusi
dostałam podział godzin i w piątek mam od 14-20 wykłady
a w sobote mam od 8-20:15 ćwiczenia... ech zacznie się katorga

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 11:32   #3616
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem, zyje, było przegenialnie. Juz mame skatowałam orzezywaniem. I dalej nie wiem jak ma wyglądac mój dziennik praktyk

Stary 2010-09-10, 11:37   #3617
kropelkaa
Zakorzenienie

hej jestem już

3 godzinki i w domu dzisiaj tak luźno było, bo tylko odebralam leki z hurtowni co przyszły posprawdzałam ometkowałam poroznosiłam po aptece potem daty wazności leków sprawdzałam i jakoś minęlo bardzo sympatyczna mgr nieduża apteka ale fajnie podoba mi się

Kaś za Ciebie tez kciuki trzymam, żeby bylo ok
Justyś o rany jak długo po 12 godzin to cięzko
Stary 2010-09-10, 11:41   #3618
Malenka321
Zakorzenienie

a ja okresu nie mam...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-10, 11:44   #3619
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

A ja wreszcie dostałam @ i odetchnełam bo jest dobrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 12:02   #3620
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja okresu nie mam...
a masz się czym denerowować?
Stary 2010-09-10, 12:16   #3621
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
a masz się czym denerowować?
nie.... ale ja nie cierpie jak mi sie spoznia bo zawsze się martwię, ze cos jest nie tak

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-10, 12:18   #3622
myszowata s
Rozeznanie

Hej dziewczyny, słyszałam, że tęskniłyście
Żyję, nic mi nie jest. Ostatnio wyjechałam sobie na parę dni do ciotki nad jezioro (by pouczyć się jeździć ), ale była to tak spontaniczna decyzja, że nie zdążyłam nikogo poinformować o tym. Ten wypad dobrze mi zrobił, bo ta monotonia i ciągłe rozmyślanie o tym o czym nie powinnam strasznie mnie męczyły.

Teraz moje życie kręci się wokół mojego prawka Właściwie teraz powinnam siedzieć w L-ce i jechać w miasto... ale okazało się, że na moje miejsce został wpisany ktoś inny. I niby sekretarka do mnie dzwoniła w tej sprawie. Dzwonić, dzwoniła ale mówiła, że ma po prostu w innym miejscu wsiąść, a nie, że wcale nie jadę. Trudno, zmarnowałam tylko czas i pieniądze by do nich dojechać.

Postaram się ogarnąć i częściej do was zaglądać
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 12:19   #3623
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie.... ale ja nie cierpie jak mi sie spoznia bo zawsze się martwię, ze cos jest nie tak
Justyś spokojnie na pewno wszystko jest ok to normalne czasem stres, ćwiczenia odchudzanie wpływa na spóźnienie wszystko ok

myszka czesc

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-09-10 o 12:21

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 12:32   #3624
Malenka321
Zakorzenienie

hej Myszuś. Nio tesknimy tesknimy.

Kropelka oby... bo za tydzien mam zjazd musze wziąc samochód a ja nie mogę wtedy prowadzić...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-10, 16:43   #3625
gg22
Zakorzenienie

Dziewczyny co wy taki kiepsko plotkujecie? ja myslalam ze z pol godz bede Was nadrabiac a tu raptem kika postow, ojjj opierniczacie sie.

wrocilam z tego szkolenia- na szczescie nie podlamalam sie ze totalny duren ze mnie. oczywiscie w teorii jest to proste, ale praktyka to juz co innego. to bylo szkolnie z zamowien publicznych-z prcedur, ustaw, sporzadzania wnioskow itd. HGW do czego to sie moze przydac, jak to wykorzystam, ale jak bylo za free to czemu nie skorzystac

ale mi sie spac chce!!!! tez tak macie? cisnienie to czy co?

Marys jakos nie bardzo czaje Twoj konflikt z teściową
fajnie ze Tż juz bedzie, wcale sie nie dziwie ze juz przebierasz nozkami jak moj byl w Stanach to specjalnie jechalam po niego z Krakowa do Wawy tylko po to zeby zawiesc go do Lublina. i wynajelam tam pokoj na weekend zeby moc sie nim nacieszyc

znajomi jednak nie przyjade troche zachowali sie jak dupki bo poczulismy sie tak jakby dzwonili do nas zawiadamiajac o przyjezdzie do krk tylko po to zeby miec sie gdzie przekimac wlasciwie nie troche tylko bardzo

Wy macie zawsze zaproszenie

Cytat:
Gosia gdzies musi być przyczyna tego, że są takie problemy z okresem za długo to trwa, może jak dobrze się gin zajmie badania to coś z tego będzie.

mam ten true match, ale dla mnie dobry na lato jak się troche opale, bo nawet najjaśniejszy jest dla mnie za ciemny a naprawde fajny jest

Gosia świetne fotki, jakie widoki miałas ach zazdroszcze, hehe super zdjęcie z krówką szkoda, że "mąż" z tak daleka, ale coś widze

a ja właśnie cały czas teraz robie z taśmą i jak dla mnie duuużo lepiej, nic się nie dzieje, nie rozmazuje tylko, że ja poprostu się maluje kredka może dlarego ale naprawde dużo wygodniej i nie boli
Marta sa teorie dlaczego tak mi sie stalo i jakie moga bbyc tego przyczyny,ale lepiej zeby nie okazaly sie prawdziwe

ja tego podkladu nie uzywam w lato-w lato w ogole zadnych nie uzywam niestety w innych porach roku nie wyjde bez
mimo ze mam dosc jasna karnacje moge o dziwo bez problemu dobrac wiekszosc odcieni

ciesze sie ze Ci sie podobalo na praktykach, a dlugo bedziesz tam chodzic?

aha i jeszcze a propo tasmy i kresek- to czym robisz kreski skoro nie kredka? zelem???? bo ja wlasnie szukam dobrego

Cytat:
Bry

Gosia super widoczki..zazdroszcze..ja uwielbiam taki kontakt z naturą same pola jakes krówki..owieczki...i te konieeeee Mama, Siostra super no i oczywiście Kitek a gdzie były takie króliczki?
Natali ja tez uwielbiam taki kontakt z natura byle nie za bardzo tzn. a propo tej krowy- miala szal w oczach jak kitek zaczal szczekac i zaczela na nas biec-wobrazcie sobie trzech mieszczuchow uciekajacych gdzie pieprz rosnie!!!! no 4-bo kitek spieprzal szybciej niz my
le tak uwielbiam jechac do jakiejs miesciny w ktorej mam spokoj i ciesze i zielona trawke-bezcenne!!!
a krolisieny byly w takim malym zoo, ale mialysmy ubaw jak je karmilysmy z sis. a kiedys dostalam od kolegi krolika takiego normalnego miesnego-swoja droga nazwalam go Filip bo zawsze podobalo mi sie to imie jak on szybko rosl!!!! a jakie siku duze robil! jak mial 3-4miesiace to juz mi sie nie miescil w akwarium i musialam go oddac a ile placzu przy tym bylo.... ale byl taki kochaniutki

Cytat:
ja chce kawusi
dostałam podział godzin i w piątek mam od 14-20 wykłady
a w sobote mam od 8-20:15 ćwiczenia... ech zacznie się katorga
oj rozumiem Cie Justys, ja az sie boje mojego planu masakra tak od rana do nocy.

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Jestem, zyje, było przegenialnie. Juz mame skatowałam orzezywaniem. I dalej nie wiem jak ma wyglądac mój dziennik praktyk
no to Kas opowiadaj!!!
ja jak zrobilam dziennik praktyk na ktorych nie bylam nawet przez 5min zostal oceniony najlepiej w calej specjalizacji
.
Stary 2010-09-10, 18:39   #3626
Legionistka23
Zakorzenienie

Gosia noo!! możesz mi wyjaśnic co to zamówienia publiczne..? dobrze dobrze, że skorzystałaś napewno coś Ci w główce zostanie..
hehe fajne imię dla królika..ja zanim sie Filipek urodził też miałam króliczka i tu uwaga nazywaliśmy go zebździańcem..bo był taki zebżdziany..(zawieszony): cojest: moja mama nie zrozumiała przez telefon i później powiedziała, tacie że nazwaliśmy królika zesrańcem no ale musieliśmy go oddac bo mnie strasznie gryzł jak zmieniłam mu klatke..tak jakoś nagle zdziczał..może płacz Filipka go wkurzał...

a z ta krową to ja już sobie zdązyłam wyobrazic... i Kitka na przodzie
Gosia Kropelka napisała, że maluje się kredką i może dlatego jej się nie rozmazuje

Widzę, że dziewczynki zdowolone z praktyk
Mysia Hej dobrze, że sobie zrobiłaś taki wyjazd..może będziesz do Nas częściej zaglądac..?

Justyś może Ci się spózni pare dni..to, że do tej pory miałaś regularne nie oznacza, że tak już będziesz miec..jeszcze jak Ty się odchudzasz

Ja sie dzis zebrałam w 20 min i pojechałam do mamy z Filipkiem..ja sobie odpoczęłąm, a dziadki bawiły wnuka..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-09-10, 19:12   #3627
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Marys jakos nie bardzo czaje Twoj konflikt z teściową
fajnie ze Tż juz bedzie, wcale sie nie dziwie ze juz przebierasz nozkami jak moj byl w Stanach to specjalnie jechalam po niego z Krakowa do Wawy tylko po to zeby zawiesc go do Lublina. i wynajelam tam pokoj na weekend zeby moc sie nim nacieszyc
wszystko musi byc tak jak ona chce. we wszystko musi wsadzic nos. nie patrzy kogo to zycie i czy kogos jej uwagi obchodza. mnie akurat nie obchodza i nie lubie kiedy ktos mi sie tak wciska i hmm.. wysmiewa mnie.
ja chyba pojade do mikiego do poznania. pociagiem do pociagiem, ale nie mam pewnosci czy inaczej zobaczylibysmy sie we wtorek.. no chyba, ze przyjedzie wieczorkiem i zostanie na noc

a krówki są takie.. śliczne ostatnio bylam na wsi i robiłam obrządek -ale impreza

okres dostalam, cieknie ze mnie jak z kranu i znowu dostalam wczesniej nic powinnam. zla jestem. jak osa, o!

Ps. nie opierniczamy sie, tylko opie.rda.lamy

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Nati, ja juz mowilam, ze jak chcesz odpoczac to ja sobie Filipka chetnie pozycze

Stary 2010-09-10, 19:14   #3628
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Marys ja na @ w tym mies(czulam sie jak kran) stosuje witaminke c. Pomoglo

Stary 2010-09-10, 19:17   #3629
caroline2324
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

ile mnie tu nie było
Ale wszystko przez szkołę...
matematyka mnie przeraża coraz bardziej i boję się
jeszcze ta matura - to już w ogóle jakaś porażka!

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:20   #3630
MarysN
Zakorzenienie

witaminka? a na to bym nie wpadla.. sprobuje
dziekuje mamus

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

nie ma sie czego bac! ja ci gwarantuje jak ja zdalam matme i wogole cala ta mature, to juz wszyscy zdadza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości