Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-02, 16:30   #3601
gosbaj
Zadomowienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Aldii bylam w Lidlu na tej promocji bo bylam po rajtki dla Krzysia. ale ona sie zaczela w poniedzialek wiec juz prawie tydzien temu. wiec ciezko bedzie z tymi kombinezonami zeby jeszcze byly. ja bylam w poniedzialek jak sie promocja zaczela tylko ze po poludniu i juz byly tylko resztki
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 18:59   #3602
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Ja tak na szybko, bo zaraz z meżem randkujemy

Natalce wyszedł 7 ząbek dolna dwójeczka i lada dzien przebije się górna czwórka bo już takie ostre czuć choć jeszcze jest dziąsło
Raczkuje jak ta lala

To spadam bo słyszę, że Natka jęczy

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 20:20   #3603
pola25
Zakorzenienie

Patka gratuluję kolejnego ząbka.

konkurs mam przygotowany, jutro biorę się za gazetkę.

do jutra.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Brzoskwinka jakbyś mogła to wykreśl imię Maciej, bo daliśmy Dawidkowi tylko jedno imię i możesz wpisać że poród był siłami naturyz góry dziękuję.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 21:00   #3604
aldii
Zakorzenienie

Kasiorekzeta,Pola,Gosbaj
PatkaM 7 zabek
Stary 2010-10-02, 21:43   #3605
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Patka gratuluję 7 ząbka

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Mamuski widzialyscie te rzeczy w LIDLU http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=13156
Ja dopiero dzisiaj zobaczylam ta rekalme Wyslalam mame na poszukiwanie kombinezonu,ale u mnie w miescie juz nigdzie nie ma Jakby ktoras z was widziala go u siebie,to bardzo prosze o zakup Rozm. od 74 w zwyz
Widziałam te kombinezony, ale ja osobiście uznałam, że Paulinka jest już za duża na takie coś jednoczęściowe...
Stary 2010-10-02, 22:09   #3606
kocurazab
Zadomowienie

Celka, ja tak z doskoku odp na Twoje pytanie sprzed paru dni dotyczące brania antybiotyku i karmienia. Ja teraz biorę antybiotyk i mi lekarka powiedziała, że od razu trzeba odstawić dziecko-na ten czas-później można karmić ponownie. Bo to przenika do mleka i mogą być różne komplikacje u dzieci
Dlatego ja od poniedziałku nie karmię, odciągam mleko, może jeszcze będę karmiła jak skończę brać lekarstwa. Zależy od tego, czy będę miała czym

Pisałyście o koniku z FP-u nas nadal jest na czasie leży w łóżeczku, w którym śpi Miłoszek. Jak go kładę spać, włączam konika, kładę go z reguły w zasięgu ręki Miłoszka-on jak od razu nie ma chęci zasnąć bawi się nim, przekłada, całuje czyt ślini, jak kończy grać, a Miłosz nie śpi to dziwnym cudem go włącza, aż wkońcu kładzie na niego rękę i śpi
A jak mu go nie położę w zasięgu ręki, to często sam pełza po niego na drugi koniec łóżeczka i żeby było ciekawiej wraca do pozycji w jakiej położyła go mama do spania i zasypiają razem

Ingrid, ja też mam dla Miłoszka śliniak z rękawami od wew ma coś ala cerata i jest ok wczoraj tylko jakoś zapomniałąm go ubrać w ten kaftan, jak dawałąm mu brzoskwinię w siateczcce i całe ubranie jest brudne. Prałąm w 60 stopniach i d... plamy są spróbuję wyprać jeszcze raz z odplamiaczem, może zejdą

Blonde hair, u mnie Viburcol niestety jest już na receptę-tak jak mówiłą mi pediatra, że będzie w całej Polsce. Bo podobno niektóre mamuśki przesadzały z kupnem tego i faszerowały dla spokojności swoje dzieci
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:29   #3607
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Zdjęcie z dzisiaj, niestety z komórki...

Edytowane przez KarmazynowyKamyk
Czas edycji: 2010-10-02 o 22:31
KarmazynowyKamyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:41   #3608
kocurazab
Zadomowienie

Kamyk, zdjęcie rewelacja

To ja wstawię mojego sztywniachę a jutro, jak zgram stawię, jak stoi na czworaka
Stary 2010-10-03, 00:46   #3609
kocurazab
Zadomowienie

Filka, Kasiorekzeta tak przeleciałam po postach i dziękuję za zainteresowanie, że zauważyłyście, iż mnie nie było ale już Wam pisałam dlaczego

Gosbaj, ja też wróciłam do pracy i mało co widuję się z synkiem mam 3 dni na 12, a on z reguły dostanie jeść koło 8-9 i śpi dalej do jakiejś 10-11, jak wracam jest godz 18, a o 19 go kąpię i tyle się widzę ze swoim dzieckiem
Jak siedziałam z nim w domu i mąż brał go na ręce, to oglądał się za mną, a teraz jest odwrotnie no, a poza tym mówił już jakiś czas temu mamma, papa, tata, dada, baba (ma takie płyty dla niemowlaków, śpiewane przez niemowlaków i stamdąt się tego wszystkiego nauczył ), a teraz najczęściej tata, baba. Teraz jak jestem od tyg na zwolnieniu widzę, że znowu zaczął mówić mamma ale pracować i mieć dzieci nie jest łatwo

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Pola, Miłoszek na obiad zjada 190 poj słoiczka lub nawet więcej, jak np łączę mu 2 małe słoiczki. A np jak wstanie rano lub na nockę, jak idzie spać-odkąd go nie karmię, to widzę ile on potrafi wciągnąć-to wypija 2 całe niekapki 190 ml a czasami muszę mu jeszcze dorobić "na 3 łyki". Ma spust ten mój syn. Mniej mu nie mogę dać, bo drze się jak poparzony, że głodny ale w ciągu dnia zjada jeden kubeczek mleka, tylko wieczorem i rano tyle wciąga.

---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Ja mam taki nebulizator
http://allegro.pl/inhalator-dla-dzie...1.html#gallery
dzięki niemu uniknęliśmy ostatnio chorubska u Miłoszka. Jak tylko zauważyłam, że coś go pobiera cabas go do inhalacji i obyło się bez lekarza i leków kupiłam specjalnie taki z myślą o Miłoszku-wygląda jak zabawka
A ja dopiero zobaczyłam która godz idę spać

Edytowane przez kocurazab
Czas edycji: 2010-10-03 o 01:08
Stary 2010-10-03, 05:38   #3610
zebra666
Zakorzenienie

Zdjęcia

A mój potwór włączł sobie tv i cyka programami

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 07:51   #3611
karola_sz
Rozeznanie

Kamyk - zdjęcie boskie ha ha ha, córunia tatusia

Kocurazab - śliczny Miłoszek

Bydgosia - fajny kombinezon

U nas noc z piątku na sobotę (mój dyżur ) koszmarna po prostu. Adaś najzwyczajniej popłakiwał i pojękiwał przez sen. Niczym nie mogłam go uspokoić, mleka nie chciał, herbatki też nie. Spałam wszystkiego może jakieś 4 h. Rano wyglądałam jak potwór. Ale poszłam na fitness, tyle że ledwo co dawałam radę. Dziś w nocy był męża dyżur, ale też słyszałam płacz. Zdecydowane pogorszenie apetytu, a ten ząb idzie i idzie i idzie i dojść nie może.... tzn. wyjść
Viburcol nie działa na mojeg synka. Nic a nic. Zero efektów

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 08:23   #3612
lila12
Zadomowienie

Witajcie,
mój Bartuś ma się lepiej, gorączki nie ma, nawet je, ale kupy nadal są rzadkie, robi jedną nawet w nocy, bo od 3 dni je w nocy.... A dziś znowu jakas mega rzadka - ja chyba jednak pójdę z nim do lekarza. We wtorek mam wizytę kontorla u pediatry, ale nie wiem czy czekać.... podaję mu Dicoflor, Smectę - próbuję. Niby jest OK, bawi się, ale jest taki blady i marudny....
Stary 2010-10-03, 08:47   #3613
zebra666
Zakorzenienie

Lila może jest osłabiony po tym wszystkim ale pewnie sprawdzić warto

Karola na Piotrka też nie działa

A zapomniałam się pochwalić, że Piotruś spał od 19 do 6 bez pobudki na jedzenie

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-10-03 o 08:52
Stary 2010-10-03, 09:45   #3614
aldii
Zakorzenienie

Kocurazab u nas czasami nawet sliniak z rekawkami nie pomaga
Kamyk,Kocurazab foty
Lila dla swietego spokoju lepiej sprawdzic,niz sie zamartwiac
Zebcia

U nas noc koszmarna.Mala budzila sie chyba co 15 min O 5 dalam jej w koncu smoka to obudzila sie 5.15,6 i o 7 juz wstala
Stary 2010-10-03, 10:19   #3615
kasiorekzeta
Rozeznanie

Witam Mamusie

Dziś mieliśmy iść do znajomych , mają córkę o dwa miesiące starszą od Mai i koleżanka chora. Dlatego zmiana planów i jedziemy do mojego dziadka Rzadko u niego bywamy. TZ poleciał wydrukować zdjęcia Mai i kupi album i damy im, napewno się ucieszą

Majcia wstała przed 8 i niedawno usnęła. Mam nadzieję, że ładnie pośpi. Potem spacerek, obiadek i drzemka w samochodzie jak będziemy jechać

Karola super, że masz taki cel i nic nie stoi Ci na przeszkodzie ja niestety mobilizuję się do takich zadań na dość krótko, a brzuszek rośnie. Obiecałam sobie, że zero słodyczy i do picia tylko woda Moja Mama jak na razie tak robi i spadło jej 2kg Od czegoś trzeba zacząć Ostatnio zrobiłam pare brzuszków, ale kolejne miałam podejscie do brzuszków to w miejscu po cc mnie zaczęło ciągnąć, więc darowałam sobie i postanowiłam skończyć ze słodyczami. Na wagę nie narzekam bo ważę 53 kg, co prawda 5 kg więcej niż przed ciążą, ale o to mi chodziło. Nie chciałam ważyć tyle co przed ciązą, za chuda stanowczo byłam. Więc figura ok, ale brzuch nie za bardzo. Wylewa się Wiem że przy wadze 53 kg można pomyśleć, że przesadzam, ale naprawdę nie jestem osobą dramatyzującą, ale ten brzuszek ma za duży nadmiar skóry i muszę jakoś zacząć działać bo tłuszczyk pójdzie pod skóre i wtedy dopiero będę narzekać

Kocurazab super ten inhalator, nie widziałąm takiego, rewelka

aldii współczuje nocki mam nadzieję że dziś odeśpisz, życzę tego z całego serca

Zeberko
dla Piotrusia za spanie, dzielny chłopak. U Nas tak nie ma jeszcze, napewno przyjdzie na to czas
Twój bawi się pilotem, u Nas Maja rano jak jest juz u Nas w łóżku to wstaje sobie i raczkuje do karuzeli FF z animacją, po czym wspina się i ją włancza , a ile ma przy tym radości, że sama. Dzielna dziewczynka

Lila jakiś czas temu mieliśmy podobnie , tylko w ogóle Maja nie gorączkowała. Byłam z Nią u lekarza i dostała oprócz smecty i dicofloru to Enterol 250 on hamuje działanie chorobotwórcze niektórych drobnoustrojów i wydzielanych przez nie toksyn. Powiedziała by to stosować bo enterol jest na bakterie a dicoflor na grzybki (albo na odwrót) dlatego większe szanse na zachamowanie Dodatkowo Hydronea Baby cytrynowa jest do uzupełnienia płynów i składników mineralnych. Przy częstych kupach jest ważna.
To jest bez recepty z polecenia lekarza, na większą ilość kup

Kamyk zdjęcia super

Bydgosia
fajny kombinezon, z doświadczenia po 1,5 rocznym bratanku wiem, że jednoczęściowy lepiej się sprawdza. To samo mówiły moje siostry, mają po troje dzieci. Dlatego za ich radą też mam jednoczęściowe Może inaczej mam je po nich
Majka 23.02.2010

http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png

Edytowane przez kasiorekzeta
Czas edycji: 2010-10-03 o 10:23
kasiorekzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 10:33   #3616
lila12
Zadomowienie

dzięki jutro rano dzwonię do pediatry.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Niby Bartuś ma się wg mnie dobrze ale nie wiem, o co chodzi z tymi dwoma luźnymi kupkami dzisiaj.... jakby nawrót ale bez gorączki.
Stary 2010-10-03, 11:30   #3617
blonde_hair
Zakorzenienie

Hej!

Witam sie z Wami juz z UKtylko niestety wszyscy chorzy
Najgorzej Sebusjutro ide do lekarza, moze zapisze mu cos mocniejszego,m bo narazie nic nie skutkujeMa katarek, kaszel, robi czeste kupki, to pewnie na zeby, bo chyba przebija sie 3. Goraczka i marudzenie moze byc na zabka, ale jeszcze ten katarek i kaszel maOby szybko mu przeszło.
Ja tez przeziebionaDoprawil nas chyba lot, bo zimno było i to ciagle wychodzenie, rozbieranie i ubieranie sie

Urlop sie udał, wypoczelismy, odwiedzilismy rodzinke. Wieczorem wrzuce moze jakies fotkiZalatwilismy wszystko co chcielismyTeraz polujemy na bilet dla mamy na roczek Sebusia, bo ma do ans przyleciec

Karola w piatek kiwalam Ci z samoilotu, bo z Bydzi leciałam

Lila zdrówka dla BartusiaWidze, ze wiekszosc dzieci chorych

Patka za 7 zabka.

Kocurazab ja jeszcze tydzien temu kupowałam u mnie bez recepty i to w 3 aptekach. Narobilam sobie zapasu i nic nie mowili o receptach, nawet pytałam pediatry to nic na ten temat nie wiedziałalbo u mnie takie zacofane miasto

Aldii wspołczuje nocki. U nas przez chorobe tez do d...Pobudki co godzine, popłakiwanie pzrez sen, ciezkie oddychanie
i na dodatek Sebus niechce spac samA tak ładnie spał sam

Kamyk , kocurazab sliczne zdjecia

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli
Stary 2010-10-03, 11:47   #3618
Silpe
Zadomowienie

Witajcie mamuśki
jestem z wątku mamuś maj- czerwiec
czasem was podczytuje żeby miec jakąś namiastke tego co mnie czeka juz nie długo - przynam czasem mam przerażenie w oczach

ok ja z pytankem do bardziej doświadczonych matek
mamy domek - parter z poddaszem - i wiekszą cześc dnia spedzyam z Gabrysią na dole - salon kuchnia - pomieszczenie otwarte łączone wiec jest troche miejsca i Gabi sporo czasu spedza w wózku który tam stoi - bawi sie , śpi itp. Niedługo juz pwenie wyrośnie mi z gondoli bo długa z niej panna i przejdziemy na spacerówke. i teraz problem co postawic w zastepstwie wózka
myśle nad łóżeczkiem turystycznym ale jakie
- czy jest sens inwestowac w takie z bajerami typu przewijak , bieguny do bujania i takie tam
czy kupic takie normalne , zwykłe
- co sie u was sprawdza
- czy dzieciaczki sypiają w nich w dzien
dzieki za odpowiedz

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 12:04   #3619
zebra666
Zakorzenienie

Blonde zdrówka Wam życzę!

Slipe witamy)
Osobiście uważam, że jak masz te dwa pomieszczenia duże, łączone to fajna mata, dywanik, zabawki i jazda:F My nie kupowaliśmy kojca- mata na początku, potem zmieniłam na puzzle piankowe(świetne są do teraz) , czasem sadzałam go czy kładłam w leżaczku a nawet woziłm wózkiem po domu:P Ale oczywiście Ty wesz najlepiej czego potrzebujesz- jak chcesz móc dziecko wsadzić i coś robić to pewnie i kojec się przyda... chyba wszystko zależy od stanu portfela i miejsca.

Kocurazab u nas to pierwszy raz a Piotruś starszy Do tej pory była pobudka jeszcze ok 23-24 albo o 4

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 15:33   #3620
karola_sz
Rozeznanie

Kochane! Licząc na gromkie brawa z Waszej strony przedstawiam szlagier tygodnia pod znaczącym tytułem "Szybka i wściekła":
http://www.youtube.com/watch?v=p-JUh--ozRE

Być może ten nietuzinkowy obraz otrzyma nominacje do Oscara. Kto wie!

Kasiorek - ja ważę obecnie 55 kg, ale moja waga optymalna (wzrost + budowa) to 50 kg i tyle MUSZĘ osiągnąć. Po prostu źle się czuję tymi dodatkowymi kg chociaż na grubą nie wyglądam. Ja bym się nazwała: dobrze odżywiona . A ponieważ jestem 'letko' wrażliwa na punkcie wyglądu to się zaparłam. Będę do znudzenia powtarzać - na brzuch najlepsza 6 Weidera.

Blonde - czemu nie wpadłaś na kawkę? Wolisz lotniskową lurkę . Dla Sebusia , żeby szybko doszedł do siebie.

Edytowane przez karola_sz
Czas edycji: 2010-10-03 o 15:35
Stary 2010-10-03, 15:56   #3621
lila12
Zadomowienie

Dochodzę do wniosku, że to zęby. Kupy od rana brak, ale marudzenie na maxa pozostało, do tego ciągle paluszki w pyszczku częścij nizzwykle. Na szczęście gorączki brak....
Stary 2010-10-03, 16:07   #3622
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Celka, ja tak z doskoku odp na Twoje pytanie sprzed paru dni dotyczące brania antybiotyku i karmienia. Ja teraz biorę antybiotyk i mi lekarka powiedziała, że od razu trzeba odstawić dziecko-na ten czas-później można karmić ponownie. Bo to przenika do mleka i mogą być różne komplikacje u dzieci
Dlatego ja od poniedziałku nie karmię, odciągam mleko, może jeszcze będę karmiła jak skończę brać lekarstwa. Zależy od tego, czy będę miała czym
A jaki dostalas antybiotyk, ze nie mozesz karmic??? Ja mialam Duomox i przy tym mozna karmic, zreszta w ciazy tez go bralam.
Dlaczego Ci lekarka przepisala taki, ze nie mozesz? Mozna wiedziec co Ci dolega? Duomox jest w miare bezpieczny co nie oznacza, ze nie przenika. Przenika do mleka, ale nie powoduje az takich strasznych skutkow u dziecka (najwyzej biegunki).
Nie wyobrazam sobie odstawienia na tydzien, pewnie niewiele mleka bym juz miala. Choc teraz to juz dzieciaczki nasze sa spore i zawsze mozna dokarmic czymkolwiek
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 16:29   #3623
aldii
Zakorzenienie

Kasiorekzeta
Z waga i wylewajaca sie skora mam podobnie....Mialam cwiczyc A6W,ale na checiach sie skonczylo
Blonde
Duzo zdrowka dla Was
Slipe moja ma lozeczko turystyczne (z przewijakiem),ale woli bawic sie na rozlozonej na podlodze koldrze.Jesli musze cos zrobic,to wkladam ja do lozeczka.Spi w swoim normalnym lozeczku (drewnianym)
Karola rulez klask i:
ile masz wzrostu ?
Lila tez mysle,ze to na zeby.Ale dla pewnosci pewnie skonsultowalabym z pediatra
Stary 2010-10-03, 16:52   #3624
pola25
Zakorzenienie

Kamyk widzę,że Paulinka tak jak Dawid lubi gazetki.

Kocurazab
śliczne zdjęcia.

my dzisiaj u teściów na obiadku, niedawno wróciliśmy TŻ i Dawid śpią a ja buszuje na wizażu no ale zaraz się biorę za robienie gazetki do szkoły...
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 17:23   #3625
karola_sz
Rozeznanie

aldii - ja jestem wersja kieszonkowa ; całe 160 cm

Stary 2010-10-03, 19:39   #3626
Kancia
Zakorzenienie

karola jesteś moja idolką

lila my mamy to samo 3 rzadkie kupy az wylewające się ale zółte i z drobinkami jedzenia nie śmierdzące u nas idą górne jedynki dziąsła są masalryczne, mały ciagle płacze i widać, ze go boli

dziś udało się zrobić jeden raczek
ale Tomek chciałby wszystko za szybko jak juz stanie w raczki to zamiast stac na kolanach to zaczyna akrobacje staje na palcach, na jednym kolanie, siada bokiem a ręce stoja i stoją

a ja dziś ehhh znów mi się coś przyplątało i czuje sie okropnie
Stary 2010-10-03, 19:48   #3627
pysiamn
Zakorzenienie

hey mam cały weekend do nadrobienia...

Na wstępie bo po lebkach z ostatniej strony widzę że kilka dni czyni Wiosnę...

Więc za nowe raczki...za nowe ząbki itp.

Fotki Super !!!

dzieciaki wydają się już takie dorosłe

Poczytam ...zaraz ...o ile moje dziecie mi da
Już budziła się 3 razy
Kuba twardo już spi...

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-10-03 o 19:50
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 19:57   #3628
xmila
Raczkowanie

Wybaczcie, że się nie pojawiam.... totalny brak czasu, a Franek do tego mega upierdliwyLęk separacyjny chyba mu się włączył, bo tylko mama i mama, a jak wraca z pracy to juz mnie nie opuści.
Do tego w nocy od tygodnia masakra - budzi się 7-10 razy I tylko pociągnie raz cycka i śpi.... Chyba musimy skończyć karmienie, bo już nie wyrabiam

No i z nowości to dziś się pojawił 2. ząbek.
A 2 tyg. temu znow nas dopadla maskaryczna alergia, na szczęście obyło się bez szpitala, ale Franek jak mohikanin wyglądał... i wychodzi, że jest uczulony na JABŁKO!!!!

Frane
k
Franiowe ząbki
Kota

Edytowane przez xmila
Czas edycji: 2010-10-03 o 20:19
xmila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:04   #3629
pysiamn
Zakorzenienie

Bydgoszczanko fajny kombinezon upolowałaś i cena świetna :eeke:

Aldii fajne te kobinezony w Lidlu ciekawe jak na zywo bo na fotce całkiem fajnie
Ja nie mam blizko Lidla tj 3 przystanki ...ale za rogiem mam Biedronke więc dl Lidla niechce mi się jezdzic

PatkaM za raczkowanie i zabek kolejny

KAmyczku fotka z tatusiem przy porannej prasie

kocurazab "sztywniacha " Super

Zebcia

Cytat:
potwór włączł sobie tv i cyka programami

karola oby ząbek wyszedł i tak nie dawał Wam w kosć

blonde zdrówka dla Was ...my już od 2 tyg smarkamy...
chcociaż ja najlepiej się czuję ,,,,jak na razie

KArola ....Szybkośc...szybkość to twoje drugie imię

Kancia

xmila witaj w klubie

Ja Julce zaczełam dawać butle na wieczór ...ale niestety spi po butli tyle samo co po cycusiu ...więc :brzydal :

Co jeszcze u nas :
Weekend sprzatajacy/ zakupowy i spacerowy bo piękna pogoda była...

Po malu szykujemy się do URODZINEK Kubusia, które wyprawiamy w SOBOTĘ...a defakto są w środę ...czekaja mnie 2 torty jeden duży na sobotę a drugi mały do przedszkola ;/

ehhhhhh zobaczymy co z tego wyjdzie ....

Kubuś podekscytowany

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-10-03 o 20:07
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:20   #3630
Ingrid80
BAN stały

KAROLA 50kg to ja ważyłam chyba w podstawówce Ale ja mam prawie 180cm No ale z dychę powinnam i tak zrzucic

KOCURAZAB a czemu ty dostałaś antybiotyk na półpaśca??? Przecież to wirusowe!

Edytowane przez Ingrid80
Czas edycji: 2010-10-03 o 20:22
Ingrid80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości