|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() Alessandra masz rację. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Marzeniatko jesteś taka śliczna! a te włosy!!! ![]()
Edytowane przez hanamici Czas edycji: 2010-09-17 o 00:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
już Was nadrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry, zaraz lece sie pouczyc, zjesc sniadanko i wypic pokrzywe ![]()
![]() |
#3604 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Ja się dzisiaj obudziłam z takim bólem gardła że ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O, i mam do Was jedno pytanie - macie jakieś szybkie sposoby na opuchnięte oczy? Bo już mnie to na prawdę wkurza, rano się budzę patrzę do lustra a tu.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Jestem chora...: ( Akurat teraz : /
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() _Alekssandra a ten synergen to fluid chyba? Bo widziałam na KWC Coldplay a sudocrem to nie to samo co pasta cynkowa? Bo jakoś mi się wydaje, że to to samo ![]() Marzeniatko weszłam na Twoją galerie i jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() kwiatuszek10031989 Mój Tż też mi tak mówi... ale ja mu nie wierze :P
![]() |
#3607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma konsystencję bardzo podobna do pasty cynkowej, ale to co innego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
z hh to ja miałąm tak że początkowo non stop było na podłodze, ale nauka czyni mistrza ![]() ![]() a jeśli chodzi o pryszcze na mnie działą pasta cynkowa i aspiryna pokryszona zmieszana z kremem najczęściej, polecam ![]() Cytat:
![]() Co do tych wypindrzonych dziewczyn, to powiem tak jesli taka jedna z drugą chodzą takie wytapetowane cały czas a zwykle tak jest to ja chciałabym widzieć mine fcaeta jak obudzi się koło takiej z rana, no ciekawa jestem jego reakcji, a z facetami już tak jest, jednak rozum rządzi i wolą mieć taką z którą moga pogadać, wyżalić się, mieć wspólne hobby a nie tylko gadanie o tipsach i ciuchach. A te głupie gadki że woleliby kogoś takiego to mogą sobie wsadzić, bo Oni myślą że taka pewnie nieźle daje i jak napisała Marzeniatko chyba nie chcemy do takich należeć, a facet tym bardziej nie chciałby że na widok jego laski slinili się jacys napeleni debile, więc niech się zastanowią co mówią, bo mówią głupoty. Wiadomo że każdy ma swój gust ale dziewczyna powinna mieć świadomość czy takim wyglądem chce powodować że ludzie się za nią oglądają bo jest ładna czy łatwa... ![]() to tyle, dziewczyny ostatnio strasznie się zaniedbuję mam problem z koleżanką, musze z nią przeprowadzić poważną rozmowę, chciałąm napisać w klubie ale to za długo by opowiadać.. i tak mi to nie daje żyć że ciągle coś ważniejszego jest do zrobienia, a z pielęgnacjoi codziennie to tylko mycie włosów, zębów, demakijaż i spać, porządne baty mi się należą ![]() zaraz lecę do pracy siostrzyczki pilnować ![]()
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Mam kłopot. Wszystko opisałam w klubie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |||
CABIN CREW
|
Cytat:
Alessandra- zdrowia dużo ![]() kurczę wszyscy coś chorują, ciekawe kiedy mnie dopadnie Cytat:
Cytat:
mnie już zaczyna stres brać że za tydzień będę musiała być w wawie i jeszcze egzamin napisać... jak ja nie lubię tego miasta....jeszcze będę się czuła mega samotnie bo jak by nie było do tego czasu na pewno nie wrócimy do siebie z eksem (o ile w ogóle wrócimy...) i nawet nie będę miała z kim przez telefon gadać... tak to zawsze miałam jakąś namiastkę mazur... zmyłam kokosa z włosów, siedzę teraz z glorią na głowie i czerwoną herbatę piję....
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do Ciebie kochana to skoro TŻ Ci tak mówi, czemu mu nie wierzysz? Też jesteś śliczna przecież, trzeba naprawdę uwierzyć w siebie. I przede wszytskim powinnaś to docenić. Ja np nie mam tak z TŻ że on mi przez te 4,5 roku powiedział tyle komplementów że mogłabym spokojnie je wszystkie wymienić ale dla mnei te jego komplementy są bardzo ważne bo wiem że mu ciężko przychodzą i ajk już coś powie to naprawdę podbudowującego, np ostatnio że moja pupa wygląda świetnie i nie może się naptrzeć to mnie tylko pobudza do tego żeby tak pozostało, a tak sama muszę walczyć o to żeby mu się podobać.Ostatnio anwet z nim rozmawiałam czemu mi nie prawi komplementów i powiedział że czytał gdzieś w internecie, (co mnie zaciekawiło że faceci mają też takie rozmowy w necie zawsze myślałam że tylko piosenki gry i samochody tam oglądają a tu proszę ![]() ![]() a drugi powód podał że po co ma mi mówić komplementy jak ja później tylko mówą weź przestać nie ściemniaj, i od jakiegoś czasu nauczyłam się dziękować za komplementy, bo przecież one z ludzi nie wychodzą tak sobie tylko same sobie an nie zasłużyłyśmy. Przepraszam że się tak rozpisałam ale ajkoś miałąm wenę ![]()
![]() |
#3612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W aptece za jakieś 6 zł ![]() ![]() ![]() Też mam paste cynkową, ale chyba przestała na mnie działać ;/ Dlatego szukam czegoś innego ![]() judus Wiem kurcze mój Tż prawi mi komplementy non stop, ale do mnie jakoś to nie dociera ![]() ![]() Też mi kiedyś Tż tak powiedział, że nie chce sypać dużo komplementów, bo boi się że dziewczyna wpadnie w samouwielbienie (tak zrobiła jego była), ale jak poznał mnie to wie, że mnie to nie grozi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
witammm
![]() wreszcie zaczynam nadrabiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzisiaj się położyłam bardzo późno, o 4 nad ranem się spamowałam, przechodzę samą siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I nie jesteś paskudna ![]() ![]() dziękuję ślicznie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
BAN stały
|
Hej piękne
![]() Ja muszę iść zaraz zbierać orzechy -.- Nałożyłam na noc ten peeling enzymatyczny, zawsze rano po nim buzia byłą taka gładka i bez żadnych niespodzianek, a dzisiaj klops. Czerwone krostki nabrzmiały i są jeszcze bardziej widoczne... Tak, akurat dziś muszę tak wyglądać jak przyjeżdża TŻ i ma urodziny ![]() Myślicie, że może to być spowodowane tym, że mam okres? Co mam z tym zrobić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi do tej pory dzień mija... pracowicie, robię sobie porządki w koszykach i pudełkach, może dzisiaj sie spotkam z przyjaciółka na kawce, bo bidula ma problem i potrzebna jest rozmowa to sobie jakąś "stylizacje" na szykuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczynki
![]() O boze jak mnie dawno nie bylo, mialam cos napisac na PW ale szczerze mowiac wylecialo mi z glowy, nie bijcie ![]() Napisze w klubie bo juz zapomnialam komu mialam ![]() Ja wzielam tydzien urlopu i sie ucze bo musze musze musze zdac ten egzamin bo nawet jak sie nie dostane na wymarzona specjalizacje to jak zdam egzamin zaczepie sie na pol roku w jakiejs przychodni prywatnej jako ogolny, zawsze na czynsz i kosmetyki kasa bedzie ![]() ![]() Co do komplementow to mi TZ tez cos mowi bardzo rzadko a jak sie go spytam czemu mi nie mowisz to on na to - a po co mam mowic, przeciez wiesz ze mi sie podobasz, facet ![]() A co do ranka - kiedys nam zrobil fote zaraz po przebudzeniu jak jestesmy takie potworki - moge kiedys wstawic jak chcecie ![]() Musze sie ogarnac bo w szlafroku smigam, jestem na napoju energetyzujacym i kawie, mam czas na nauke do 16 dzis po potem robie sobie popoludnie i wieczor wolny z TZ i od jutrzejszego popoludnia dalej siadam ![]() O rany, dziewczyny, napisalam w klubie w temacie o TZcie, rany boskie, ja nie wiem o czym mysle, przepraszam ![]() Chcialam w nowym temacie ale cos mi nie wyszlo ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-09-17 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Ostatnie dni tylko Was podczytywalam, mialam ciezki egzamin i w ogole nie moglam sie skupic na sobie ![]() Podchwycilam od Was stosowanie bialej perly ![]() ![]()
![]() |
#3620 |
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć
![]() ja dziś mam w planach mega SPAmowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() A ja właśnie siedzę w szkole na zajęciach z OIH = Obsługa Informatyczna w Hotelarstwie i umieram.. Poszłam do szkoły z 37 gorączki, do tego mam okropny katar, głowa mnie trochę pobolewa..Ale u nas jest tak, że aby zdać trzeba być na 50% godzin + 1 godzina , niezależnie od tego, czy są usprawiedliwione czy nie, czyli trzeba chodzić jak najczęściej i nie opuszczać za bardzo, zwłaszcza jak się ma danego dnia lekcje, które ma się raz w tygodniu... ![]() ![]() ![]() angelwithoutsoul - nie, chodzi mi akurat o żel punktowy Synergen ![]() ![]() ![]() hanamici - ![]() ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() Ponadrabiam resztę później !! ![]()
![]() |
#3622 |
CABIN CREW
|
a ja mam normalnie jakiegoś doła dziś, nic mi się nie chce, chyba zaraz wyjdę do sklepu i sobie chipsy kupię... i zawegetuje...
![]() |
#3623 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aj ja ograniczam chipsy i słodycze ![]() ![]() A teraz śmigam przeglądnąć ciuchy i kosmetyki oraz spisać zakupy ![]() ![]() Miłego dnia;* |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
CABIN CREW
|
no ja słodyczy w ogóle nie jem, chipsy ostatnie to może dwa miesiące temu.... dietuję się wiecznie ale dziś jakiś taki dzień że... chyba sobie pozwolę na taki grzech...
![]() |
#3625 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
lecę się pakować. nawet nie myślałam, że aż tak bardzo nie będę mogła doczekać się powrotu do domu ![]() edit: Kitka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez hanamici Czas edycji: 2010-09-17 o 11:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba nie jest dobry pomysł spania z waxem z tego co pisały dziewczyny na włosowym. szczególnie jesli chodzi o zagranicznego waxa przeciez on jest "nadziany " sylikonami
![]() |
#3627 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko zastanawiam się czy moze maseczki aspirynowej nie zrobic... Jak ona dziala i jak sie ja robi??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny
![]() może chce któraś 5ml Escady Magnetism ?? :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Niedawno wstałam ![]() Prawie mi wczoraj wyskoczyła opryszczka, uratowałam się Carmexem i Sonolem, mam nadzieję, że już się nie pojawi... taką maleńką mam. Ponadto wyskoczył mi pryszcz, ale tylko jeden, więc go olewam ![]() Straciłam motywację do BP, pomocy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze mialas od poczatku biale zabki i nie widac spektakularnych efektow? Moje byly zolte ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.