Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 00:41   #3601
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
hanamici ja ostatnio tak mówiłam mamie, że jak będę chciała iść do fryzjera to ma mi zabronić. Choć ostatnio mam taką wielką ochotę, że ledwo się powstrzymuje. i prawie zawsze nosiłam grzywkę prostą, a teraz od miesiąca chce zapuścić i dawać na bok, ale dziwnie się teraz czuje z taki trochę odsłoniętym czołem. Dodam, że mam je wysokie, więc opcja bez grzywki niestety odpada.
ja też, powiem Ci, mam wysokie czoło, ale póki co, nie przejmuję się, bo fajnie (chyba) wyglądam bez grzywki. oryginalnie

Alessandra masz rację. głowa do góry! ale z tym biczem z emotki to ostrożnie kochana

Cytat:
właśnie wcinam ogórka
smacznego

Marzeniatko jesteś taka śliczna! a te włosy!!! zawsze o takich marzyłam, a tu, póki co, dupa blada xD

Edytowane przez hanamici
Czas edycji: 2010-09-17 o 00:45
hanamici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 01:44   #3602
agusiownik
Zakorzenienie

już Was nadrobiłam
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 06:51   #3603
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was być może głupie pytanie... Co daje ten Wax na noc? Bo tak mi dziwnie z nim isc spac. Te wlosy beda mokre cala noc czy wyschna?
włosy są gładkie, błyszczące, sypkie. Skoro ci spływała woda, musisz je bardziej osuszyc recznikiem i wtedy wax

Dzien dobry, zaraz lece sie pouczyc, zjesc sniadanko i wypic pokrzywe czuje sie juz troszke lepiej, ale nie spałam pół nocy;/
Stary 2010-09-17, 07:13   #3604
Coldplay
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Ja się dzisiaj obudziłam z takim bólem gardła że ... . Ale possałam trochę septolete i jest lepiej . Teraz piję ulubioną grin ti a równo za pół godziny zbieram się do szkoły . Uf, jak dobrze że zaraz weekend .

O, i mam do Was jedno pytanie - macie jakieś szybkie sposoby na opuchnięte oczy? Bo już mnie to na prawdę wkurza, rano się budzę patrzę do lustra a tu.. . Dosłownie tak mniej więcej do południa mam zupełnie inny kształt oczu niż normalnie . Próbowałam już zimnych okładów, torebek herbaty, świetlika, zimnych łyżek z zamrażarki i nic . Oszaleć można
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 07:21   #3605
ekomonika
Zakorzenienie

Jestem chora...: ( Akurat teraz : /
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 07:26   #3606
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Witam dziewczynki Ja już od 7 w pracy

_Alekssandra a ten synergen to fluid chyba? Bo widziałam na KWC

Coldplay a sudocrem to nie to samo co pasta cynkowa? Bo jakoś mi się wydaje, że to to samo

Marzeniatko weszłam na Twoją galerie i jestem w szoku Jakbym wyglądała jak Ty to też bym popadła w samouwielbienie Jesteś śliczna, ile bym dała za taki wygląd... MatkoOo jaka ja jestem paskudna

kwiatuszek10031989 Mój Tż też mi tak mówi... ale ja mu nie wierze :P

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 07:31   #3607
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość

Coldplay a sudocrem to nie to samo co pasta cynkowa? Bo jakoś mi się wydaje, że to to samo

Ma konsystencję bardzo podobna do pasty cynkowej, ale to co innego . Sudocrem to krem antyseptyczny idealny na odparzenia, i inne problemy skórne zarówno dla niemowląt jak i dorosłych (tak przynajmniej napisali na opakowaniu )
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 07:42   #3608
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
angelinmyheart może pomoże Ci olejek pichtowy? Mi pomógł i wągrów już nie mam Mieszam tylko olejek pichtowy z petroleum d-5 (żeby mi się skóra nie przesuszyła) i używam jako toniku A macie coś sprawdzonego na pryszcze??? Chodzi mi bardziej o jakiś preparat punktowy

Marzeniatko A umiałyście od razu kręcić tym hulahopem? Bo wydaje mi się, że to trudna sprawa tak cały czas kręcić
a gdzie taki olejek dostanę i ajka jest jego cena?
z hh to ja miałąm tak że początkowo non stop było na podłodze, ale nauka czyni mistrza, powoli a będziesz kręciła jak szalona, ja wygrałam w zakładach tyle czekolad że głowa mała, kto dłużej wytrzyma, aż w końcu przestali się zakładać
a jeśli chodzi o pryszcze na mnie działą pasta cynkowa i aspiryna pokryszona zmieszana z kremem najczęściej, polecam

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
komin w stanie surowym wygląda po prostu jak szalik ze zszytymi końcami
dokładnie z ust mi to wyjęłaś
Co do tych wypindrzonych dziewczyn, to powiem tak jesli taka jedna z drugą chodzą takie wytapetowane cały czas a zwykle tak jest to ja chciałabym widzieć mine fcaeta jak obudzi się koło takiej z rana, no ciekawa jestem jego reakcji, a z facetami już tak jest, jednak rozum rządzi i wolą mieć taką z którą moga pogadać, wyżalić się, mieć wspólne hobby a nie tylko gadanie o tipsach i ciuchach. A te głupie gadki że woleliby kogoś takiego to mogą sobie wsadzić, bo Oni myślą że taka pewnie nieźle daje i jak napisała Marzeniatko chyba nie chcemy do takich należeć, a facet tym bardziej nie chciałby że na widok jego laski slinili się jacys napeleni debile, więc niech się zastanowią co mówią, bo mówią głupoty. Wiadomo że każdy ma swój gust ale dziewczyna powinna mieć świadomość czy takim wyglądem chce powodować że ludzie się za nią oglądają bo jest ładna czy łatwa...
to tyle, dziewczyny ostatnio strasznie się zaniedbuję mam problem z koleżanką, musze z nią przeprowadzić poważną rozmowę, chciałąm napisać w klubie ale to za długo by opowiadać.. i tak mi to nie daje żyć że ciągle coś ważniejszego jest do zrobienia, a z pielęgnacjoi codziennie to tylko mycie włosów, zębów, demakijaż i spać, porządne baty mi się należą
zaraz lecę do pracy siostrzyczki pilnować
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 07:46   #3609
ekomonika
Zakorzenienie

Mam kłopot. Wszystko opisałam w klubie...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 08:00   #3610
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
hanamici, Coldplay, angelinmyheart - dziękuję Kochane x2-za zdrówko i Tż'a

hanamici
- I ani mi się tu waż mówić, że odstajesz Ja też nie znam się na tylu rzeczach typu kosmetyki do włosów chociażby, lub do paznokci itd. , a kosmetykami do twarzy musiałam się zainteresować ze względu na walkę z moją cerą , a potem to już jakoś poszło to dbanie o siebie, interesowanie wizażem,kosmetykami O i to co napisała party_girl to również święta prawda - ja także nauczyłam się większości rzeczy na Wizażu! Jak nie praktycznie wszystkiego
I powiem Ci, że to forum jest bynajmniej moim zdaniem najlepsze, ponieważ nikt nie oczekuje od nikogo bóg wie czego, łatwo i fajnie przyjmuje się nowe osoby, nie ma jakiś 'grupek zamkniętych' itd., można się wyżalić, pogadać o wszystkim, wymienić się radami itd.

Haha, a co do fryzjera, to u mnie też niezła jazda zawsze jest, i wszyscy naokoło wiedzą, jak to bardzo się boję iść, i na pewno mi coś zniszczy i w ogóle fryzjerzy nigdy nie słuchają itd itp A właśnie mi też się szybko przetłuszcza ta grzywka, wkurzające to , bo włosy i z 2 dni czasami mi się świeże trzymają , a grzywka na drugi dzień - sam tłuszcz masakra
A wiatr, to teeż świetny jest - ja mam prostą i weś, jak to w ogóle wygląda, jak mi ją podwiewa, mutant jakiś Ale ja grzywę muszę mieć i już Tylko zawsze marzyłam o takiej gęstej,prostej a i tak mam 'prześwity'

Strawberry_Baby - u mnie jest to samo! Tż mi zawsze mówi rano po przebudzeniu, że jestem taka piękna a ja marzę tylko o tym, żeby umyć zęby, ogarnąć twarz , zrobić włosy itd A i mi mówi, że tak ślicznie z rana pachnę maślanką albo maślaną bułeczką jakoś tak

Marzeniatko - dziękuję bardzo za odpowiedź
Aaaa i jeszcze jedno ! Oglądałam właśnie Twoje zdjęcia w albumie i dostałam kompleksów ! Normalnie masz tak piękną, kobiecą, subtelną urodę, że szok Oczy, usta, włosy , cera - wszystko jest tak śliczne, że nie mogłam się napatrzeć !! Z tego co sądzę, to musisz być marzeniem wielu facetów, naprawdę..

jennifer777 - szybciutko do zdrówka wracaj
O muffinki
Aaaa, no chyba , że tak No, ale jednak z tymi facetami to dziwnie - oglądają się za 'zrobionymi laleczkami' , ale wolą być z dziewczynami naturalnymi, niewypacynkowanymi , bez wyzywających strojów itd. I że to niby kobiety są trudne w ogarnięciu, jaaasne

Dobra, Kobitki ja idę spać, jutro muszę rano wstać i udać się do szkoły - tak,tak z katarem , kaszlem itd. bylebym nie miała gorączki
Dobranooc!!
tak ,Marzeniątko jest tak idealnie kobieca....

Alessandra- zdrowia dużo
kurczę wszyscy coś chorują, ciekawe kiedy mnie dopadnie

Cytat:
Dziewczyny mam do Was być może głupie pytanie... Co daje ten Wax na noc? Bo tak mi dziwnie z nim isc spac. Te wlosy beda mokre cala noc czy wyschna?
Cytat:
Zmyłam tego Waxa, pomimo czepka, chustki i torebki foliowej na głowie cały czas mi po policzkach i szyi przeciekała woda z włosów. W ogóle strasznie mi się włosy poplątały
Zaplotłam mokre włosy w luźne dwa warkocze, mam nadzieję, że jutro będę miała ładne fale
Ehh nie zrobiłam wszystkiego co chciałam. Nie zdążyłam już. I tak już późno, a ja jeszcze nie śpię. Jak zwykle, jak ja chce robić SPA to moja mama albo się kąpie godzinę albo uskutecznia pranie Zawsze się synchronizujemy. A ja muszę wszystko robić po nocach, no ale nic.

Dziś:
- masaż rękawicą
- prysznic
- mycie głowy + Wax
- balsam antycellulitowy
- jedwab do ciała
- sudocrem na krostki
- regulacja brwi
- peeling enzymatyczny na noc
ja waxa nakładam na suche włosy i całą noc trzymam; wystarcza mi tylko czepek....

mnie już zaczyna stres brać że za tydzień będę musiała być w wawie i jeszcze egzamin napisać... jak ja nie lubię tego miasta....jeszcze będę się czuła mega samotnie bo jak by nie było do tego czasu na pewno nie wrócimy do siebie z eksem (o ile w ogóle wrócimy...) i nawet nie będę miała z kim przez telefon gadać... tak to zawsze miałam jakąś namiastkę mazur...

zmyłam kokosa z włosów, siedzę teraz z glorią na głowie i czerwoną herbatę piję....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 08:04   #3611
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Witam dziewczynki Ja już od 7 w pracy

_Alekssandra a ten synergen to fluid chyba? Bo widziałam na KWC

Marzeniatko weszłam na Twoją galerie i jestem w szoku Jakbym wyglądała jak Ty to też bym popadła w samouwielbienie Jesteś śliczna, ile bym dała za taki wygląd... MatkoOo jaka ja jestem paskudna

kwiatuszek10031989 Mój Tż też mi tak mówi... ale ja mu nie wierze :P
zgadzam się z dziewczynami Marzeniatko jesteś naprawdę śliczna, ale u Ciebie najbardziej podoba mi się jednak Twój sposób myślenia jesteś bardzo pozytywną pełną wiary w siebie a jednocześnie taka z dystansem, szalona dziewczyna, zabawna i miła, uwielbiam przebywać z takimi ludźmi Oni dają taką pozytywną siłę ludziom...powinnaś być z tego dumna

Co do Ciebie kochana to skoro TŻ Ci tak mówi, czemu mu nie wierzysz? Też jesteś śliczna przecież, trzeba naprawdę uwierzyć w siebie. I przede wszytskim powinnaś to docenić. Ja np nie mam tak z TŻ że on mi przez te 4,5 roku powiedział tyle komplementów że mogłabym spokojnie je wszystkie wymienić ale dla mnei te jego komplementy są bardzo ważne bo wiem że mu ciężko przychodzą i ajk już coś powie to naprawdę podbudowującego, np ostatnio że moja pupa wygląda świetnie i nie może się naptrzeć to mnie tylko pobudza do tego żeby tak pozostało, a tak sama muszę walczyć o to żeby mu się podobać.Ostatnio anwet z nim rozmawiałam czemu mi nie prawi komplementów i powiedział że czytał gdzieś w internecie, (co mnie zaciekawiło że faceci mają też takie rozmowy w necie zawsze myślałam że tylko piosenki gry i samochody tam oglądają a tu proszę )że kobietom nie powinno się takich rzeczy powtarzać bo wpadają w samouwilbienie i dochodzi do tego że przestają nawet o siebie dbać
a drugi powód podał że po co ma mi mówić komplementy jak ja później tylko mówą weź przestać nie ściemniaj, i od jakiegoś czasu nauczyłam się dziękować za komplementy, bo przecież one z ludzi nie wychodzą tak sobie tylko same sobie an nie zasłużyłyśmy.
Przepraszam że się tak rozpisałam ale ajkoś miałąm wenę
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 09:07   #3612
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
a gdzie taki olejek dostanę i ajka jest jego cena?
z hh to ja miałąm tak że początkowo non stop było na podłodze, ale nauka czyni mistrza, powoli a będziesz kręciła jak szalona, ja wygrałam w zakładach tyle czekolad że głowa mała, kto dłużej wytrzyma, aż w końcu przestali się zakładać
a jeśli chodzi o pryszcze na mnie działą pasta cynkowa i aspiryna pokryszona zmieszana z kremem najczęściej, polecam

W aptece za jakieś 6 zł Tyle, że jeśli masz mieszaną cerę lub suchą to lepiej go wymieszać z czymś, bo może Cie nieźle wysuszyć, tu polecam petroleum d-5, jak przejedziesz takim tonikiem twarz, to masz ją później taką gładką Tż zawsze pociera moją buźke jak się nim smarnę
Też mam paste cynkową, ale chyba przestała na mnie działać ;/ Dlatego szukam czegoś innego

judus Wiem kurcze mój Tż prawi mi komplementy non stop, ale do mnie jakoś to nie dociera Możeto dlatego, że mamy lekki kryzys. Albo dlatego, że sama sobie się nie podobam i zawsze na jego komplement odpowiem mu, moim defektem w wyglądzie
Też mi kiedyś Tż tak powiedział, że nie chce sypać dużo komplementów, bo boi się że dziewczyna wpadnie w samouwielbienie (tak zrobiła jego była), ale jak poznał mnie to wie, że mnie to nie grozi

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:12   #3613
Soph
Zakorzenienie

witammm
wreszcie zaczynam nadrabiać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:48   #3614
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Dzisiaj się położyłam bardzo późno, o 4 nad ranem się spamowałam, przechodzę samą siebie wstałam po 9, bo trochę posprzątałam, wzięłam tabletki i dzisiaj w porównaniu do poprzednich dni raj na ziemi, czuję się nawet dobrze może nawet dzisiaj, albo jutro pojadę na zakupy.. tak mi się za nimi tęskni

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Jestem chora...: ( Akurat teraz : /
rozgrzać się, herbatka, tabletki i jak możesz to sobie poleż (chociaż ja nienawidzę leżeć jak jestem chora i nigdy tego nie robię_
Cytat:
To ja jestem w szoku, że dane mi tak rzeczy czytać Jest mi strasznie miło, tym bardziej że swojego czasu bardzo, ale to bardzo w siebie nie wierzyłam
I nie jesteś paskudna nawet tak nie myśl
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
tak ,Marzeniątko jest tak idealnie kobieca....
dziękuję ślicznie aż mi głupio

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
zgadzam się z dziewczynami Marzeniatko jesteś naprawdę śliczna, ale u Ciebie najbardziej podoba mi się jednak Twój sposób myślenia jesteś bardzo pozytywną pełną wiary w siebie a jednocześnie taka z dystansem, szalona dziewczyna, zabawna i miła, uwielbiam przebywać z takimi ludźmi Oni dają taką pozytywną siłę ludziom...powinnaś być z tego dumna
Cieszę sie, że ktoś odbiera mnie jako pozytywną osobę Bardzo mi miło dziękuję!

Cytat:
judus Wiem kurcze mój Tż prawi mi komplementy non stop, ale do mnie jakoś to nie dociera Możeto dlatego, że mamy lekki kryzys. Albo dlatego, że sama sobie się nie podobam i zawsze na jego komplement odpowiem mu, moim defektem w wyglądzie
Też mi kiedyś Tż tak powiedział, że nie chce sypać dużo komplementów, bo boi się że dziewczyna wpadnie w samouwielbienie (tak zrobiła jego była), ale jak poznał mnie to wie, że mnie to nie grozi
Myślę, że zupełnie niepotrzebnie nie wierzysz w jego słowa, dla niego i tak będziesz najpiękniejszą kobietą na świecie i pora w to uwierzyć

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:49   #3615
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Marzeniatko gdybym była Tobą i miała taka talie to bym sobie lustro postawiła i na siebie ciagle patrzyła więc możesz wpadac w samouwielbienie;D
Zaraz tutaj przez Was/dzięki Wam wpadnę w samouwielbienie dawno nie przeczytałam tylu miłych rzeczy

Cytat:
Marzeniątko Ty masz takie naturalne włosy? Są cudne I cera nieskazitelna, i oczy i usta i w ogóle jesteś bardzo bardzo ładna
Tak, to naturalne Dziękuję bardzo Cera nie jest do końca taka nieskazitelna, co prawda nie mam z nią szczególnych problemów, ale czasami jakiś pan pryszczer wyskoczy

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja lubię to serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...czuplajace.htm
nieźle grzeje
o, muszę przetestować, bo ja mam takie w błękitnych opakowaniu i moje mnie chłodzi, a na zimię to przydałoby się coś rozgrzewającego na noc jak faceta brak

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Marzeniatko jaka taliazmotywowalas mnie do dzialania,sama krecilam codzienniepo 20-30 min,ale po 3 tygodniach przestalambo dostalam @ i to byla taka glupia wymowka,ale teraz bedzie inaczej,obiecuje to sobie,a jak nie dotrzymam slowa to wiecie co z e mna zrobicPrzepraszam, ze wiecej postow nie komentuje,ale temat tali i tych cholernych boczkow jest mi bliski,bo walcze z tym juz dosc dlugo,tylko,ze niesystematycznie i to jest moj nawiekszy problem,ale teraz sie zawzielam i musi
byc dobrze
To w takim razie do dzieła!

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Marzeniatko[/B] - dziękuję bardzo za odpowiedź
Aaaa i jeszcze jedno ! Oglądałam właśnie Twoje zdjęcia w albumie i dostałam kompleksów ! Normalnie masz tak piękną, kobiecą, subtelną urodę, że szok Oczy, usta, włosy , cera - wszystko jest tak śliczne, że nie mogłam się napatrzeć !! Z tego co sądzę, to musisz być marzeniem wielu facetów, naprawdę..
Jakie kompleksy :baciki: nie jestem taka idealna ale dziękuję za wszystkie komplementy jest mi przemiło, od razu mam niepoprawnego zaciesza na ustach i uśmiecham się do monitora - oj, potraficie poprawić samoocenę Dziękuję Wam jeszcze raz, bardzo, bardzo, bardzo

B L O G

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 10:00   #3616
Strawberry_Baby
BAN stały

Hej piękne Jak Wam dzień mija?
Ja muszę iść zaraz zbierać orzechy -.-

Nałożyłam na noc ten peeling enzymatyczny, zawsze rano po nim buzia byłą taka gładka i bez żadnych niespodzianek, a dzisiaj klops. Czerwone krostki nabrzmiały i są jeszcze bardziej widoczne... Tak, akurat dziś muszę tak wyglądać jak przyjeżdża TŻ i ma urodziny
Myślicie, że może to być spowodowane tym, że mam okres? Co mam z tym zrobić?
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:12   #3617
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:

Nałożyłam na noc ten peeling enzymatyczny, zawsze rano po nim buzia byłą taka gładka i bez żadnych niespodzianek, a dzisiaj klops. Czerwone krostki nabrzmiały i są jeszcze bardziej widoczne... Tak, akurat dziś muszę tak wyglądać jak przyjeżdża TŻ i ma urodziny
Kompletnie nie wiem co możesz z tym zrobić, kurcze zawsze tak jest, że jak się szykuje ważne spotkanie to nagle takie niespodzianki na twarzy, że hej Ale i tak dla TŻ będziesz piękna
Mi do tej pory dzień mija... pracowicie, robię sobie porządki w koszykach i pudełkach, może dzisiaj sie spotkam z przyjaciółka na kawce, bo bidula ma problem i potrzebna jest rozmowa to sobie jakąś "stylizacje" na szykuje

B L O G

Stary 2010-09-17, 10:39   #3618
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczynki

O boze jak mnie dawno nie bylo, mialam cos napisac na PW ale szczerze mowiac wylecialo mi z glowy, nie bijcie

Napisze w klubie bo juz zapomnialam komu mialam

Ja wzielam tydzien urlopu i sie ucze bo musze musze musze zdac ten egzamin bo nawet jak sie nie dostane na wymarzona specjalizacje to jak zdam egzamin zaczepie sie na pol roku w jakiejs przychodni prywatnej jako ogolny, zawsze na czynsz i kosmetyki kasa bedzie Mialam wczoraj rozmowe z pania tzw doradca lekarskim i mi przedstawila moje perspektywy zawodowe - wiec musze zdac

Co do komplementow to mi TZ tez cos mowi bardzo rzadko a jak sie go spytam czemu mi nie mowisz to on na to - a po co mam mowic, przeciez wiesz ze mi sie podobasz, facet
A co do ranka - kiedys nam zrobil fote zaraz po przebudzeniu jak jestesmy takie potworki - moge kiedys wstawic jak chcecie

Musze sie ogarnac bo w szlafroku smigam, jestem na napoju energetyzujacym i kawie, mam czas na nauke do 16 dzis po potem robie sobie popoludnie i wieczor wolny z TZ i od jutrzejszego popoludnia dalej siadam

O rany, dziewczyny, napisalam w klubie w temacie o TZcie, rany boskie, ja nie wiem o czym mysle, przepraszam
Chcialam w nowym temacie ale cos mi nie wyszlo

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-09-17 o 11:03
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 10:42   #3619
SailorMoon
Zadomowienie

Dzien dobry
Ostatnie dni tylko Was podczytywalam, mialam ciezki egzamin i w ogole nie moglam sie skupic na sobie
Podchwycilam od Was stosowanie bialej perly uzywam 5. dzien a naprawde widze juz spora roznice (robie poki co sama gore). Ponadto psuje mi sie cera po lecie, chociaz nie wysiadywalam na sloncu itp. ;/ Wyskoczylo mi juz kilka krostek i ogolnie jest nieciekawie ;/ Wybiore sie chyba na solarium ze 3 razy
Stary 2010-09-17, 10:48   #3620
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć
ja dziś mam w planach mega SPAmowanie jeszcze nie wiem co zrobię ale baardzo o siebie zadbam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:09   #3621
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
A ja właśnie siedzę w szkole na zajęciach z OIH = Obsługa Informatyczna w Hotelarstwie i umieram..
Poszłam do szkoły z 37 gorączki, do tego mam okropny katar, głowa mnie trochę pobolewa..Ale u nas jest tak, że aby zdać trzeba być na 50% godzin + 1 godzina , niezależnie od tego, czy są usprawiedliwione czy nie, czyli trzeba chodzić jak najczęściej i nie opuszczać za bardzo, zwłaszcza jak się ma danego dnia lekcje, które ma się raz w tygodniu... A dzisiaj zaczyna się weekend, a ja taka chora ehh..Ale Tż powiedział. że odpuścimy sobie dziś jakiekolwiek wyjścia i będziemy siedzieć w domu, żebym się wykurowała.. Jeju w ogóle tak okropnie wyglądam - podpuchnięte oczy, włosy byle jak powiązane, makijaż to taki aby było coś na twarzy pozakrywać i czerwony nochal i same grubaśne ciuchy ehh..A jeszcze muszę do miasta do optyka po lekcjach pójść, a tak nie chcę, żeby mnie ktokolwiek dziś z innych znajomych niż klasowych widział ...

angelwithoutsoul - nie, chodzi mi akurat o żel punktowy Synergen u mnie działa, ale jak posmaruję od razu po zauważeniu, że coś się wykluwa, jakieś zaczerwienienie itd Ale bardziej jednak polecam Brevoxyl

hanamici - hihi, to takie ostrzeżenie miało być

Kitka - dziękuję

Ponadrabiam resztę później !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:12   #3622
CABIN CREW

a ja mam normalnie jakiegoś doła dziś, nic mi się nie chce, chyba zaraz wyjdę do sklepu i sobie chipsy kupię... i zawegetuje...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-17, 11:17   #3623
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej
Cytat:

A jakby je białą glinką potraktować? Ja tak robię i mam wrażenie, że zaczerwienienie się zmniejsza
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja mam normalnie jakiegoś doła dziś, nic mi się nie chce, chyba zaraz wyjdę do sklepu i sobie chipsy kupię... i zawegetuje...
Nie ma co się dołować
aj ja ograniczam chipsy i słodycze zavczynam przynajmniej
A teraz śmigam przeglądnąć ciuchy i kosmetyki oraz spisać zakupy A potem depilacja, peeling, balsamowanie i pazurki pomaluje wreszcie
Miłego dnia;*
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 11:26   #3624
CABIN CREW

no ja słodyczy w ogóle nie jem, chipsy ostatnie to może dwa miesiące temu.... dietuję się wiecznie ale dziś jakiś taki dzień że... chyba sobie pozwolę na taki grzech...

ZALATANA......
Stary 2010-09-17, 11:32   #3625
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Cytat:
Cześć
ja dziś mam w planach mega SPAmowanie jeszcze nie wiem co zrobię ale baardzo o siebie zadbam
buahhot - już dzisiaj wracam z Gdańska i nie mogę się doczekać, aż zrobię sobie porządne SPA!!! chyba w pociągu to zaplanuję. uwielbiam to!

Cytat:
Wiem kurcze mój Tż prawi mi komplementy non stop, ale do mnie jakoś to nie dociera Możeto dlatego, że mamy lekki kryzys. Albo dlatego, że sama sobie się nie podobam i zawsze na jego komplement odpowiem mu, moim defektem w wyglądzie
angelwithoutsoul - ja mam tak samo! ale z tego co widzę, nie jesteśmy jedyne kochana xD czasem się zastanawiam, jakby mój TŻ mnie traktował, gdybym nie wcierała w siebie miliona kremów, gdybym nie walczyła z cellulitem i z okropną cerą

Cytat:
Strawberry_Baby - jak ja kiedyś miałam taką sytuację, już pisałam, jaki krem jest dobry i mi faktycznie pomógł - Garnier http://allegro.pl/garnier-czysta-sko...1.html#gallery

lecę się pakować. nawet nie myślałam, że aż tak bardzo nie będę mogła doczekać się powrotu do domu

edit:

Kitka - ja chciałam nie jeść, ale nie potrafię zrezygnować z czegoś takiego jak czekolada z wiórkami kokosowymi! jak mi jest smutno, mam ochotę po prostu pokazać sobie jaka jestem okropna i zajadam się kaloriami, a potem mam wyrzuty sumienia

Edytowane przez hanamici
Czas edycji: 2010-09-17 o 11:35
hanamici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:35   #3626
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
włosy są gładkie, błyszczące, sypkie. Skoro ci spływała woda, musisz je bardziej osuszyc recznikiem i wtedy wax

Dzien dobry, zaraz lece sie pouczyc, zjesc sniadanko i wypic pokrzywe czuje sie juz troszke lepiej, ale nie spałam pół nocy;/

to chyba nie jest dobry pomysł spania z waxem
z tego co pisały dziewczyny na włosowym.
szczególnie jesli chodzi o zagranicznego waxa przeciez on jest "nadziany " sylikonami
Stary 2010-09-17, 11:42   #3627
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej
A jakby je białą glinką potraktować? Ja tak robię i mam wrażenie, że zaczerwienienie się zmniejsza

Nie ma co się dołować
aj ja ograniczam chipsy i słodycze zavczynam przynajmniej
A teraz śmigam przeglądnąć ciuchy i kosmetyki oraz spisać zakupy A potem depilacja, peeling, balsamowanie i pazurki pomaluje wreszcie
Miłego dnia;*
No nawet kupilam sobie niedawno maseczke z bialej glinki
Tylko zastanawiam się czy moze maseczki aspirynowej nie zrobic... Jak ona dziala i jak sie ja robi???
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:47   #3628
201606201234
Konto usunięte

hej dziewczyny
może chce któraś 5ml Escady Magnetism ?? :P
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 11:52   #3629
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Niedawno wstałam
Prawie mi wczoraj wyskoczyła opryszczka, uratowałam się Carmexem i Sonolem, mam nadzieję, że już się nie pojawi... taką maleńką mam.
Ponadto wyskoczył mi pryszcz, ale tylko jeden, więc go olewam
Straciłam motywację do BP, pomocy....

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:09   #3630
SailorMoon
Zadomowienie

Cytat:
No nawet kupilam sobie niedawno maseczke z bialej glinki
Tylko zastanawiam się czy moze maseczki aspirynowej nie zrobic... Jak ona dziala i jak sie ja robi???
Bierzesz 2-3 tabletki aspiryny, dodajesz do nich doslownie kropelki wody - by tabletki napecznialy i sie pokruszyly, do tego mozesz dodac jogurtu naturalnego albo miodu i nakladasz na buzie To jest maseczka dla osob z niedoskonalosciami, lekko wysusza krostki, jest po niej bardzo gladka buzia

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Straciłam motywację do BP, pomocy....
Moze mialas od poczatku biale zabki i nie widac spektakularnych efektow? Moje byly zolte i perla naprawde dziala, ale zebym mogla to zauwazyc robie najpierw sama gore. Nawet jak Twoj wzrok tego nie rejestruje na pewno u Ciebie tez sa efekty, nawet jesli Ty ich nie zauwazasz - na pewno ktos niedlugo zauwazy i bedzie zazroscil

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości