|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury!
a ja miałam dziś w nocy dostawe.
rodziców w domu nie było, tż napisał do mnie o 23 czy może wpaść na chwilkę. Przyszedł godzine później i tak fajnie mi sie z nim leżało... Mieliśmy spine wczesniej, więc jak przyszedł, to odczułam wielką ulge, że juz jest ok ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- + mam dzis spr z niem, na który NIC nie umiem + kartkówka z ang, na którą też nic nie umiem! -.-
|
#3602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, chyba czas skończyć z OW, tylko zacząć pisać M(J)NM..;D Kocham Gooo. ;d Cytat:
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
3 z niemieckiego
a o kart z ang zapomniała babka
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam na 13:10 ale nie poszlam do szkoly bo na 3 lekcje sie nie opłaca
|
|
|
|
#3605 | ||
|
Zakorzenienie
|
bibula- co do tego ze nie chce mu sie, nie ma siły to kiedys ksiadz nam dał dobry przydład. jezeli kogoś kochasz jesteś zmeczony po pracy itd to sie z nim spotkasz to jak kocasz pana jezusa to pojdziesz do kościoła nawet jak ci sie nie chce (chodziło mi tylko o przykład nie jestem taka religijna- akurat do kosciola nie chodze
) takze mi sie wydaje ze coś jest nie tak.. rozumie raz na jakis czas ale psizesz ze ostattnio tak cały czas.moze ma jakieś problemy czy coś ? porozmawiaj z nim szczerze, powiedz ze to cie boli i ze nic sobie nie wymyslasz a z tym obiadem nie skomentuje;/ a co do tego ze nie mozesz sie z nim nie spotać. to musisz sie nauczyc, nie mozesz byc w 100% od niego uzalezniona. ja bym zrobiła takz e bym sie zapytała czy gdzies idziemy i jak by mi odpowiedził ze nie to powiedziałabym ze szkoda i ze pójde z ... ![]() Cytat:
![]() przepraszam, jak chcesz to za kare moge isć na 18 minut na karnego jeżyka ![]() Cytat:
|
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz jadę do babcii
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
ent tak z ciekawosci jaki masz rozmiar cyców? tylko w tej normalnej rozmiarówce typu A, B, C itd a nie E, F.. ;p
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- w ogóle to ja chyba też mam jakąs jesienną depresje :I bo nic mi sie nie chce, wszystko jest do du.py, czuje sie jak grubas i pasztet, wszystko mi we mnie przeszkadza, no masakra poprostu
|
#3608 | |
|
Zadomowienie
|
ej wy macie takie fajniutkie to ja mam małee-jeśli chodzi o cyce bo tak patrze ost to najpopularniejszy temat w naszym gronie
(to moich nie widziałyście,o!)---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spac mi sie chce ![]() dzis odwilz na polsacie!! ![]() haha:P bedziemy ogladac ;d
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
co na polsacie,co to?
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi brakuje ogólnie tżta, chcę się do niego przytulić, całować jego usta kawałek po kawałku i patrzeć mu w oczy ![]() ![]() ojaa to były czasy ile już jesteś z tż?
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wgl od wtorku tak mnie gardlo boli... Dzisiaj juz pt, mialam pic z MNM za moje prawko, a siedze w domu nadal i nie jest lepiej wgl..
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
pomóżcie mi odszyfrować MNM?
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
oluskaa- pisaliscie cos jeszcze?
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- ;mój nie mój;
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą co mnie nie denerwuje aktualnie to nawet to ze mam brzydkie paznokcie i się łamią i w ogóle nie czuje ze jest weekand, nie ciesze sie z tego jakos, poprostu mam ochote się pier.lnąć w łeb żebym się ogarnęła ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
i w ogóle to ostatnio zastanawiałam sie czy ja sie z nim spotykam dlatego ze akurat chce z nim sie spotykac czy dlatego ze potrzebuje kogos bliskiego, a ze on sie akurat trafił...lubie go bardzo no ale własnie, jakos dup.y mi nie urywa na jego widok, jak sie całowalismy to było tak, o bez szału, duzo bardziej mi sie podobało jak mnie przytulał poprostu, za reke złapał, dał buzi w policzek czy w ręke...tak jestem chora na głoweno zaniedbana to własciwe słowo, sama tak mam nic, schudne 1kg i w dwa dni potrafie go nadrobic ![]() wylecz sie do konca, tzn tak zebys sie dobrze czuła i dopiero idz bo tak to bez sensu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
wstawmy zdjęcia cycków hahaha ;D
mnie wkurza nie sory wkur wia moja cera;/ a OW,to co to za skrót? (obiekt westchnień? )skąd wy to wzięłyście? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dwKWtQ74OiQ http://demotywatory.pl/2150922/Jeste...a-w-moim-lozku ojj tak
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-10-08 o 14:50 |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
no obiekt westchnien ;d
mnie tez moja cera wk.wia, jeszcze nie dosc ze pelno syfów to jakis przebarwien a teraz sie łuszcze jak kretyn i nawet podkładu nie moge czasem normalnie nałozyc, albo po paru h mam jakies suche skórki odstające :/ dzisiaj tez jak debil wyglądam
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
nieee...niech troche zateskni;p mysle, ze dzisiaj popiszemy.. ;d
Cytat:
a z MNM to nie wiem, wiesz, wyglad to nie wszystko jednak,chociaz nie powiem, ze duzo.. Mysle, ze po prostu sie boisz i trzymasz dystans, dlatego masz takie mysli, ze moze to jednak nie on.. Pocalunek tez moze nie wyszedl, bo myslalas o czyms innym ? ; ) Wydaje mi sie, ze jakby bylo bardzo zle i by Cie wgl do niego nie ciagnelo, to bys sie PO PROSTU nie spotykala z nim i juz..:P nom obiekt westchnien..;d nie wiem skad sie wzial;p
|
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
Siema! ;D
a mnie wypuścili wcześniej z praktyk
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
ja skonczylam o 12.
nic mi sie nie chce starzy mnie denerwuja jutro mam 18 rodzinna i tez jej nie chce |
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przydałoby sie jeszcze poćwiczyć, tylko ze mi sie nie chce ;p moze niedługo zbiore dupe jak obiad zjem ![]() no myslałam o stu innych rzeczach m.in o tym, ze nie powinnam tego robic i pewnie dlatego tak wyszło jak wyszło, no ale nie powiem tesknie za nim i też bym sie chciała juz z nim zobaczyć ![]() OW yes chyba pierwsza napisała ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- kredzia co jest?
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
Kredzik czemu starzy denerwują?
czemu nie chcesz ? jakie masz parktyki? niby ja też mam takie suche skórki;/ i blizny ;/ i krosty ;/ i ebany okres.;/ wszysktko na raz pff
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-10-08 o 15:24 |
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez na poczatku mialam takie mysli Boze, co ja robie, nie powinnam, ktos zobaczy, co on sobie pomysli bla bla bla, ale potem sobie mysle, ze marzylam o tym i marzenie sie spelnia, wiec co mi szkodzi;p oczywiscie do tej pory mam taka mysl, ze moze nie powinnam i bedzie mi mega glupio przy nim teraz, jak sie z nim spotkam... masakra..;d jeszcze wiadomo, wtedy to wesele wczesniej, jakies alko, wiec badz co badz czlowiek wyluzowany (nie bylam wtedy pijana, zeby nie bylo).. a normalnie to ja sie go wstydze.. a teraz to juz wgl.. ; p ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Kredzia co jest?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
koles mowi w 24 akcentach angielskiego, warto zobaczyc jest za***isty
http://www.papilot.pl/lifestyle/1017...a-zabawne.html A w****ili mnie. kupili tyle tego zarcia, tyle alko jakby nie wiem ile tu ludzi mialo przyjsc .. jeszcze matka mi z***ala dzien z samego rana. wstalam rano poszlam do szafki z lekami aby wziac tabletke na gardlo. a ze szafka wysoko a leki sa jeszcze w pudelku to nie widzialam. wiec wzielam zdjelam to pudelko i nie wiem co za debil polozyl termometr na lekach w pudelko no i sie zbil. matka zaczela na mnie jape drzec jakby nie wiem co sie stalo ... no tak mi cisninie podniosla, az myslalam ze jej juz pocisne jak oni mnie juz oboje wkuwiaja to wy zielonego pojecia nie macie ;/ |
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
kredzia-
![]() a mnie na razie moi starzy w ogole nie denerwuja ciekawe jak długo to potrwa
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
A ja sobie butki kupiłam na zimę
w końcu jeszcze tylko kurtka...
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
kredzia mnie też w****iają -.-
indi i jes pokazujcie buty! idziecie na cz?
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-10-08 o 15:53 |
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Indi pokaaz
![]() U mnie caly czas sie o cos czepiaja ... tzn wczesniej tak nie bylo. dopiero od kilku dni. nie wiem, moze to przez to ze jutro cala rodzina sie zjezdza a trzeba nagotowac, posprzatac ... |
|
|
|
#3629 |
|
Wtajemniczenie
|
wlaśnie ja też szukam butów i miałam jechać jutro z rodzicami na zakupy, ale u mnie w mieście jest mała impreza i wolę na nią pójśc niż na zakupy;d bo będą faaaaaaaaaaaaajne dupeczki jutro
|
|
|
|
#3630 |
|
Zadomowienie
|
myślę że to tym jest spowodowane,za dużo rzeczy do zrobienia za mało czasu.u mnie było tak samo.ale nie wchodziłam w drogę jak się czepiali to się z nimi zgadzałam bo wiedziałam że z tego bd kłótnia i jakies nie potrzebne sprzeczki. a w****iałam się w sobie :P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

pipa glupiaaa;p

i w ogóle to ostatnio zastanawiałam sie czy ja sie z nim spotykam dlatego ze akurat chce z nim sie spotykac czy dlatego ze potrzebuje kogos bliskiego, a ze on sie akurat trafił...lubie go bardzo no ale własnie, jakos dup.y mi nie urywa na jego widok, jak sie całowalismy to było tak, o bez szału, duzo bardziej mi sie podobało jak mnie przytulał poprostu, za reke złapał, dał buzi w policzek czy w ręke...tak jestem chora na głowe