|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
![]() Zdjęcia..no właśnie nie mogę się zebrać, przyznaję bez bicia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Probowałam troche nadrobic ale net mi sie muli
![]() Tru, zapomniałam Cie przywitac Witaj po dlugiej nieobecnosci Gdzie byłas jak Cie nie było? ![]() I czekam z niecierpliwością na nowe fotki Adasia i Twoje tez ![]() Wojtusia i inne dziewczyny tez - dziekuje za przywitanie Zmykam juz spac. Ostatnio po tej zmianie czasu nie moge sie przestawic, juz o 21 chce mi sie spac Aha zapomniałam napisac, ze te perfumki, Diora ktore zamawiałam w ciemno bardzo mi sie podobaja *** Dobranoc
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Cass
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Zmykam pod prysznic i do łóżka, do książki, dobranoc wszystkim |
|
|
|
#3604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tzn. no ... małe
mamy takie klocki puzzle, z których Amelka ładnie układa wierzę a z tych nie umie, wymagają większej precyzji. Cytat:
witam w klubie. Ja też nie wiem skąd to cholerstwo Pewnie antybiotyk dostanie Zuzia. Ech... zawsze coś się przyplącze ![]() Cytat:
za opinie Amelia marudna była popołudniu, dała mi popalić ale nie ma co się dziwić, na to wszystko co się jej przyplątało i tak jest dzielna
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam dwie fotki do albumu
![]() Pod jedną jest link do filmiku na you tube jak Zuzia pije jogurt Było to dwa miesiące temu ale dziś oglądałam i uśmiałam się
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocwiczylam i troche mi lepiej psychicznie........
|
|
#3607 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super takie zajęcia, podobno dzieciaczki świetnie łapią to miganie Martynka umie pokazać, ze chce jeść i wie jak jest picie, jako że jest dzieckiem wiecznie głodnym non stop mi pokazuje, że mam jej dać jeść Cytat:
trzymam kciuki ![]() Cytat:
|
|
#3608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Ty się nie przyznawaj, tylko zdjęcia dawaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I zawsze musi mieć pancerny śliniak ![]() A Zuzia naturalny jogurt bez niczego z takim smakiem piła? Czy jakiś inny?
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Gorgulku jaka dama z Zuzki
my daleko w tyle z samodzielnym piciem ze zwyklego kubka i jedzenia lyzeczka a jogurt miala zwykly czy pitny? moze to dobry pmysl zebym dala malej jogurt w kubku i ja uczyla? bo z wody by byma cala mokra a jogurt gesty wiec najwyzej bedzie upackana
|
#3610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co jest? Cytat:
Cytat:
![]() Każdy ze smakiem zjada Dziękujemy za komentarze ![]() Cass filiżanka była taka lekka i jogurt nie taki bardzo płynny, wodę na pewno by rozlała ![]() Anula pisałaś, czytałam ![]() A futerko to był prezent od siostry, Zu nosiła je już rok temu, jest na 3-6 miesięcy ale mieści się jeszcze ![]() Miramej chcesz uśmiechniętą Zuzię?
|
|||
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
mariolu ja wlasnie chciałabym kosmetyki ograniczyc do minimum. nawet te naturalne, nie chodzi mi o to aby tego jak najwiecej na twarz walić
![]() dobrze ci, ze ty już znalazłas te idealne dla siebie, ja jestem w trakcie poszukiwań. w ogole to chcialabym sie nie malowac, ale jak nie pomaluje rzęs chociazby to mnie po prostu nie widać, mam jasną oprawę oczu. a podkładu uzywam aby zakryć naczynka i wyrównac kolor. Szczerze zazdroszczę osobom, które nie muszą się malować. No i z samoopalacza zrezygnowac nie mogę, ale to juz osobna bajka. A naturalnego raczej nie znajdę. |
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko ja myślę, że jogurt w kubeczku to dobry pomysł, bluzeczkę można zmienić
na pewno nie rozleje tak jak wodę czy sok
|
|
|
|
#3613 | ||
|
Zadomowienie
|
Huraaaaa! Lech Poznań wygrał z Manchesterem City!
Piję Karmi na to konto ![]() No i w ogóle to Fajnie, że piszecie o zabawkach ![]() Super jest znikopis, rowerki biegowe również. Pelikana też mam w planach - miałam go kupić już dawniej, ale zapomniałam ![]() Klocki Eichhorn fajne są My wczoraj też oddaliśmy mocz na posiew (robimy kontrolnie co jakiś czas), ale dzisiaj dzwoniłam do laboratorium i wciąż mamy jałowy A właśnie - Megi, Mayaho - zdrówka dla Waszych Kobietek A jaka Klebsiella "wyszła" w moczu - oxy czy pneumo? Bo z tego, co wiem to szpitalne są raczej szczepy Klebsielli pneumo-. W każdym razie Klebsiella w domu też bytuje oraz na skórze.Unholy - zdrówka dla Was ![]() Svinecka - super te Migusie Szkoda, że u nas bida z takimi zajęciami ![]() Karo - fajnie, że Likier dotarł Ja dzisiaj dostałam Kashminę Touch - lubię ją .
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie spie
![]() Cytat:
A ze zwykłego kubka tez chce sam pic ale zawsze sie cały pozalewa wiec za czesto mu nie daje. ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- A teraz juz naprawde ide spac ![]() Dobrej nocki
|
|
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, fajna ta filiżanka, bo lekka, ja nie mam plastikowej No pytanie ![]() Cytat:
Taka fanka z Ciebie? ![]() Może coś od siebie dorzucisz? ![]() Super
|
|
|
#3616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Gordulku Zuzia boska!!! Nawet nie chcę myśleć co by Amelia zrobiła z tą filiżanką
Cytat:
![]() Cytat:
u nas pneumo
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem
rozwalilam sobie organizm tymi hormonami i teraz mam jakas hustawke nastrojow![]() Cytat:
|
|
#3618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Teraz już wiem, że to był ten misiowy bo jest bardziej płynny niż naturalny (Zuzka najbardziej lubi bakoma ten trochę gęstszy). Ja ją wzięłam od Mamy i tak nam została ![]() Już wrzuciłam ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szybko minie |
||||
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musze w koncu nauczyc ja sama jesc lyzeczka , tylko jak ile razy jej podaje to sie nia bawi a sama jesc nie chce, pokazuje oczywiscie, ale co tam.....lyzeczka wazniejsza niz jedzenie
|
|
#3620 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
otworzylam zamowienie z asia fashion
![]() Wojtusiu widzialam, ze pytalas o cos nawilzajacego - ja zamowilam sobie zel z BU z kwasem hialurinowym ![]() zamowilam tez skin drinka z Lusha i maslo shea maselko bede stosowac naprzemiennie ze skin drinkiem na noc bardzo fajnie natluszcza, ale jesli masz sklonnosci do zapychania to raczej odpada ja uwieeeelbiaaaam miec natluszczona skore dziwna jestem?
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-11-04 o 22:15 |
|
|
|
#3621 | ||||
|
Zadomowienie
|
Gorgulku - Zuzia superowa
Cytat:
Tylko, że nie tak samodzielnie jak Zuzia rzecz jasna ![]() Kuba nie lubi jogurtu? Cytat:
![]() Yhy ![]() Yyyyyyy, ni mom co Wy znajdziecie najlepsze ![]() A powinnam już podejść do tego na luzie jako stara rytuniara W każdym razie trzymam by biedną Amelkę już opuściły te choróbska. .
|
|
#3622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A misiowy nie jest śmieciowy składem? Widziałam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Nieładnie ![]() A jak Wam idzie pobieranie moczu? Bo nam, im Kuba starszy, tym ciężej
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejrze oferte BU i mazideł, ale jutro bo juz ide spać. jutro znowu mam jazdy dzisiaj jezdzilam z jakims starym dziadkiem wiec szału nie było , żartuje, w miare dobrze sie jezdziło .
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o misiowym powiem, że nie czytałam składu Sporadycznie Mała jada go. A jaki naturalny jada Kubuś? |
|
|
|
|
#3625 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
o jaaaa wlasnie obejrzalam Zusie
pieknie i pije i jak sobie steka wiecie co? jak tak czytam i patrze to Wasze dzieci takie "dorosle" sa a moj taki dzidzius normalnie - i do tego szogun ![]() wiecie co on by zrobil z tym kubkiem? pewnie wylalby sobie wszystko na glowe a potem rzucilby mnie nim w twarz i wbil lyzeczke w oko
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Svi wyobraziłam sobie jak Marcelek to robi i nie mogę |
|
|
|
|
#3627 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i nie z miseczki - wszystko musi być rozsypane lub rozlane na blacie krzesełka. Tymek bawi się teraz tego typu domkami. Dostaliśmy dwa używane zestawy od Siostry Męża, sama jakoś nie myślałam, by je kupić. Takie zoo uwielbia, tylko można szału dostać od ciągłych ryczeń, muczeń, kwiczeń Z zabawkami jestem "do tyłu" ![]() Co Ty mówisz? Nam rewelacyjnie - odkąd Tymek zaczął samodzielnie stać nie ma żadnego problemu. Mamy opracowany system - "rano w wannie" .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-11-04 o 22:42 |
|||
|
|
|
#3628 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Drugie słowo u Maćka po "tata" było "mniam-mniam" Na picie zieje jak pies, zawsze Nawet jak się zapytasz "Maciuś powiedz piciu", to zieje A my psa nie mamy ![]() Zasiedziała się i jeszcze prąd wyłączyli na dłużej, więc sobie pogadałyśmy ![]() Cytat:
Pamiętam, jak dawno temu w Akademiku wtrząchnęłam pół opakowania jugurtu B. i zobaczyłam, że jem z pleśnią. Bleee.... U nas też tylko naturalny morska trzymam za jałowy wynik. Kurcze, też muszę zrobić Zawsze ze dwa dni się zbieram, bo boję się wyniku. --- Chyba pójdę spać. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() E, no ![]() My dalej do worka, ale męka straszna, bo chce zrywać. Dobrze, że dużo pije, to często sika
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby nie Wy to nie myślałabym o nowych zabawkach dla Zu tylko kupowała książeczki ![]() Już listę zrobiłam ![]() Idę w końcu bo dziś zasiadłam i odejść nie mogę ![]() Śpijcie dobrze |
|
|
|
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też zmykam...
Dobranocka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

mamy takie klocki puzzle, z których Amelka ładnie układa wierzę a z tych nie umie, wymagają większej precyzji. 

za opinie
ale nie ma co się dziwić, na to wszystko co się jej przyplątało i tak jest dzielna 
Oby tylko nie było wielkiej tragedii.

my daleko w tyle z samodzielnym piciem ze zwyklego kubka i jedzenia lyzeczka

Z zabawkami jestem "do tyłu"
MACIEJKA SYNEK KOCHANY