![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Postaraj się nie denerwować, poczekaj na efekt wizyty u lekarza. Wiem że pieprzę jak gęś bez łba, ale takie nerwy nic nie dadzą... Trzymam kciuki ![]() A może zaszłaś? ![]() Piec na wodę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koza na wodę ![]() ![]() właśnie stwierdziłam głośno, że te święta to za krótkie som ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
grozi wypollizowaniem
|
helo
![]()
#3604 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wszystkim.
Jak po Świętach? Mikołaj egzamin zdał i prezenty odpowiednie przyniósł? U mnie Święta gorzej niż do dupy, bo samotne, ale żeby nie było że ja tu tylko narzekam na samotność, to jeszcze się przyznam że czuję się stara, po przejściach i zużyta jak ten rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nom jest. Pić mówi się jeszcze na czeźwo, a pic mówi sie jak juz sie jezyk placze i sie nie wymawia wszystkiego dobrze, bo ma sie problem z mowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To ile masz lat - 98? ![]() ![]() Justyno poczekaj do wizyty u lekarza (choć wiem, że to się tak łatwo mówi) ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-26 o 20:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||
Zakorzenienie
|
hi
Cytat:
![]() ![]() Mikołaj był, dobry w tym roku, znaczy za rok też go wpuszczę ![]() i ![]() ![]() wierz mi, nie ma czego ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-26 o 20:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
No jak to, 2010 lat, przeca mamy 2010 r.
![]() Cytat:
No to znajdź sobie jakieś twórcze zajęcie. Śpiewaj, tańcz, graj na liściach, uszyj sukienkę z jelit... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
No to, to można zrozumieć, że stara
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-26 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Tyle, że na trzeźwo się nie przyznam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale...lepsze Święta samotne niż w kiepskim/nieodpowiednim towarzystwie- a wiem, co mówię ![]() Moj też był dobry, ale ja go wzięłam za rękaw i sama przyprowadziłam ![]()
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
rozbawienie podbite sarkazmem z goopim wyrazem twarzy
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Naiat - zgadzam się z Justyną. Lepsze już chyba święta samotne, niż w niefajnym towarzystwie
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
grozi wypollizowaniem
|
co tam słychac? ja troche chora...troche dół mnie dopada
![]()
#3616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To mu z podobnym rozbawieniem powiedz, że Ty zawsze możesz iść do pracy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam Tequilę, ale nie wiem z czym ją pić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
grozi wypollizowaniem
|
aaa..nie pochwaliłam sie jaki prezent zrobili uczniowie mojemu TZ
![]() dostał od nich podwójne zaproszenie na Don Giovanni ![]() ![]()
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Współczuję. Ja od września zaliczyłam zapalenie oskrzeli, ropną anginę, zapalenie migdałków, zapalenie krtani, a teraz znowu dyszę jak gryźlik.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja dostałam m.in. 3 flachy od Mikołaja
![]() Alkoholowe ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Winterko, co dostałaś?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja parę lat temu miałam przez pewien czas poczucie winy, że gdybym poszła paręnaście minut później spać albo gdybym porozmawiała paręnaście minut dłużej z bliską mi osobą, to być może bym zauważyła, że dzieje się z nią coś złego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To tyż dobrze ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-26 o 20:58 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A choroby to moja specjalność od kilku miesięcy. Chyba coś w tym jest, że i ciało siada jak głowa ma doła. Lekarz jak mnie widzi to już tylko kiwa głową i mówi do zobaczenia za 2-3 tygodnie, bo wie że jak tylko wyjdę z jednego choróbska to mnie dopadnie drugie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może młyn zrobisz? ![]() Cytat:
![]() tutej w barze wiele osób miało święta do rzyci albo czuje się staro itp ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szczęsciara ![]() A ja obejrzałam ten fiński horror - wiecie, że naprawdę dobry? ![]() Może nie ma setki strasznych scen, ale te mroczne krajobrazy naprawdę mają klimat ![]() ![]() http://www.filmweb.pl/film/Sauna-2008-466903
![]() |
#3626 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Poproszę o doprecyzowanie, jakie to wina
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym szkołę muszę skończyć ![]() Cytat:
![]() no, każdemu wg potrzeb i zasług ![]() ![]() Cytat:
![]() jak już dziewczyny pisały, lepiej przed niż po, bo do końca życia albo związku miałabyś się hamowac, ze wszystkim ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jadę na wino ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czemu nie kcesz? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-26 o 21:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.