|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Ej może dlatego, że kliknęłam i zagłosowałam
To Ciebie już w życiu nie kliknę
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
mam sama sie klikac?
kfa lepiej kupie sobie klikel na all ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- kliker kfa
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne.
Jeszcze jakiegoś syfa złapię Albo znowu dostanę bólu gardła :/
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wam powiem to wam powiem, ale Wam powiem.
Ostatnimi czasy przerobiłam już troche różnych brązów wpadających w kasztan - z rudawym połyskiem...z samego Castinga 4 chyba...i każdy już mi wyłazi taki sam Teraz miałam odcień Brownie...niby miał być trochę inny,cieplejszy ciutę, a wyszedł identycznie jak ostatni co robiłam Mroźny Kasztan z Preference...w sumie to dobrze, bo wolę chłodniejsze odcienie i wiem przynajmniej czego się spodziewać...ale wizji niespodzianki po spłukaniu farby już chyba nie doświadcze...chyba, że się blondem zrobię ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- W kompie mi pokazuje, że jest 7 stopni Środek stycznia, noc <tak wiem, zima pewnie powróci >
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób się na rudo.
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz mnie w rudym
![]() Mi dobrze w moich kasztanowo-czekoladowych mixach na łbie ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Zreszyą z rudym same problemy by były...szybko płowieje...bardziej by mi odrosty było widać ![]() Podoba mi się Bursztyn z Castinga...on jest dość ciemny...ale pewnie i tak wyszedłby mi mroźny kasztan
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda głowa, blond pod paszkami i czarne na nogach
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynasz mnie przekonywać
![]() Ale Śmierdziela też zróbmy na rudo |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
I trwałą na jajcach
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- a Złoś napisał, że prezenty za klikanie już wysłane już niedługo przestanie mi jechać z paszczy
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wreszcie Mam nadzieję, że ze Śmierdzielem też się podzielisz Bo już nie wytrzymuje jak on mi w nocy chucha ![]() |
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Striptiz
|
#3614 |
|
PIP.
|
helol
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
Nadrobilam! Basia z Klaudią być moze w srode juz wyjdą ze szpitala oooo Kasia się pojawiła, ale czemu cię zablokowali??? Coś przeskrobała??? ![]() Kamusia, super zakupy, koszulka bardzo fajna ![]() Pokaż się w tym kiedys ![]() I zaintrygowałas mnie swoim kolorem wlosow, wstaw focię ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Iliosek!! Co tam słychać babo?? ![]() Na vivie lecą teraz hity wakacyjne, aż mi się lata chce jak to widzę. A wiecie jaka kiła na Vh1 od godziny 9 rano do 1.30 w nocy leci pasmo comedy central family ![]() Tera Video Hits One ma tyle wspolnego z Hitsami co szczotka z mięsem. Tak mnie wpieprzyli, ze to poezja.. i z muycznych zostala mi viva
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
sloneczko pieknie swieci, mrozy maja byc male, i sniezek, wiec mam nadzieje, ze juz to co bylo nie wroci ![]() to dobrze, ze Bafi i corcia wychodza juz na dniach ![]() obejrzalam z P. "2012" i fajny ten film, ale strach jest, bo rzeczywiscie powodzie juz sie zaczynaja, co sie dziekje w Australii i Brazyli ![]() ale najbardziej co mnie urzeklo, patrze, a tam zyrafe na takich linach do arki samolotem i potem slonia a na koncu byl : 27 dnie, 1 miesiac i 1 roku ![]() wody pelno, ale szybko ja wsysalo i taki film ma jedno powazne zasadnicze przeslanie : nie ma co sie o pierdoły obrazac, nie odzywac, bo jak wiedzieli ze zaraz koniec swiata nagle wszyscy zaczynali sie godzic i niektorzy juz nie zdazyli ![]() zycie jest krotkie wiec trzeba je spozytkowac na milosc ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Anisia, bo od tamtego tygodnia skonczylo sie vh1 polska i teraz tylko od 1 do 8 rana podobno muza leci . ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- ja mam cale szczescie to inne vh1 , Trace, Viva i 4funTv , to zawsze cos trafie ![]() no, ale jest dvd albo cd, wiec trudno, nie ma cos ie wnerwiac na glupie programy ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- a ja nie wiedzialam o co chodzi z tym zablokowanie kasi, a to o Kasice chodzilo ![]() a MTV w ogole nie ogladam, jakbym tego nie miala
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podobno, ale wlasnie ja tak mam
no ale darowanemu koniowi w zęby zaglądać nie będę ![]() i tak mam świetne programy na kablówce, wiec nie mam potrzeby wchodzić w jakąś "n-kę" czy inną prywatną telewizję wiec przezyje A dvd z piosenkami MJ mam dość sporo, a od biedy zostanie mi viva, na ktorej dosc duzo piosenek puszczaja, ale nie takich jakie lubie, czyli lata 90te ![]() No nic, jakos to przezyje to tylko telewizja ![]() łaaaa jakie cudne slonce i jakie mam miodzio brudne okna chyba przetre je dzisiaj, poki +10 zapowiadaja na dzis.. choć obecnie jest -2... WTF??? no kasia to tez kasica i patrze tymczasowo bloknięta i sie zastanawiam czemu?
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
a ile placisz za kablowke?
no chyba bloknieta za ten link u siebie zeby cos tam klikac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- a co do kablówki to nic nie płacę bo była to "nagroda" od operatora za to, ze pozwoliliśmy pociągnąc kabel przez naszą kamienicę, bo podłączali osiedle z ktorym sąsiadujemy
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
a no to Ci sie oplaca
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego trzymam dziub na kłódkę
![]() prośbę mam na TI, wystawię aska bo nie moge skonczyc jednej misji, gdyz brakuje mi skarbów, jakbys miala cos a szczegolnie te 4 ostatnie to bylabym wdzieczna
|
#3622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Włosy to mam takie same jak zawsze ![]() A o VH1 to trąbiłam od 2 tygodni Cytat:
Już wolę 4fun, które z równą częstotliwością puszcza teraźniejsze manieczki, ale nie gardzą też starszymi hitami, zwłaszcza jak mają jakiś ciekawy weekend tematyczny ![]() doberek |
||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Kochane, bloka mogła dostać nie za linka w podpisie (bo to można
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() Anisia, to super, że Klaudia już wróci do domu Wycałuj Basie mocno ![]() ![]() ![]() A ja właśnie robię nowe CV - pod sklepy Wywaliłam studium dziennikarskie, pracę w galerii sztuki i w stowarzyszeniu
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam kiedys 4funTV ale usuneli na rzecz jakiegos kanału z cyklu discovery.. w sumie muzyke puszczam mlodemu, bo on woli teledyski od bajek ![]() jak nie ma TZ to karmię go Jacksonem ![]() Kamuś, a może ty byś miała coś ze skarbów w nadmiarze ![]() nie moge skonczyc jednej misji, bo nie mam jak walnąć trade in, gdyz mi brakuje ![]() i jakbys mogla mi kliknac na zolwiowego balonika, bo brakuje mi 3 tenkju from the mountains Kasik, ja mam taki sam wyraz twarzy z rana jak i ty
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zobaczę Aniśka, własnie wlazłam na fejsa i nadrabiam gierki
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dupy to nie podobne żeby wszystkie Twoje osiągnięcia dilejtować ![]() ![]() Mówisz? ![]() Pozdrów Bafi i Klaudię Mnie z rana (11) koleżanka obudziła telefonem ![]() Bo miałam do niej jechać do Elbląga jeszcze z jedną koleżanką .. (obydwie poznane w Ldn) No i okazało się, że loty z Łodzi do Mediolanu są za mniej niż 50zł w jedną stronę. No a pod Mediolanem jej mama mieszka. I teraz nie wiem ![]() Tydzień w Mediolanie to całkiem w pytkę by było ![]() Ale tak siedzieć jej mamie na głowie
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło z kolekcji do Aniśki
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
jak co to wystaw aska, to zobacze co tam mam i w razie czego sendnę
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
I co zasnęłyście nazad
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

)

Bo już nie wytrzymuje jak on mi w nocy chucha