Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-03-01, 17:19   #3601
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry wszystkim w s³oneczne popo³udnie .
Ja jak zwykle ostatnio nie w temacie, nie wiem co siê dzieje, nie mam czasu czytaæ, rzadko piszê, ale nikt te¿ za mn± nie têskni
No wiesz co? Pamiêtamy tu o Tobie oczywi¶cie

Uwaga, je¼dzi³am
W mie¶cie jak zawsze korek. Stanê³am sobie grzecznie przed pasami, bo i tak nie by³o jak jechaæ dalej, a i piesi sobie spokojnie przejd±. I kole¶ za mn± zaczyna tr±biæ! Zaczê³am oczywi¶cie moj± standardow± wi±zankê s³ów na takich ludzi. I najlepszy tata: "Nie przejmuj siê, to jaki¶ gówniarz. Pewnie ciê podrywa³, bo przecie¿ nic z³ego nie zrobi³a¶"
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 17:27   #3602
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 494
GG do sylwiszon757

haha fajnie Monia

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

wcinam kukurydzê
Stary 2011-03-01, 17:46   #3603
danka00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 222

[

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
egzaminem siê nie przejmujemy
kto¶ mi kiedy¶ powiedzia³,¿e na pierwszym egzaminie jeste¶my na straconej pozycji i idziemy tam tylko po to ¿eby zobaczyæ jak tam jest

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

nie wolno siê stresowaæ wiem, ³atwo powiedzieæ
ale naprawdê stres nam nie pomo¿e trzeba podej¶æ do tego na luzie-co ma byæ to bêdzie, ¶wiat siê nie zawali a jednocze¶nie trzeba siê skupiæ daæ z siebie wszystko
Kochana Ty to jeste¶ raz a dobrze.

¦wiête s³owa, po wczorajszym to ¶mia³o mogê powiedzieæ, ze trzeba trochê szczê¶ciakilka razy jak zmienia³am pas na lewy to wiecie co, nawet nikt nim nie jecha³, wiêc z wymuszeniem zero problemów ale za chwilê to ju¿ sznur aut by³ za mn±. Na jazdach trzyma³am 50 km/h, wczoraj dochodzi³am w tych samych miejscach 60, jak zwalnia³am to ponownie wraca³am pod 60km/h. Ba³am siê braku dynamiki
danka00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:00   #3604
Ewi22
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 156

Haha,zda³am egzamin wewnêtrzny A po wye¿d¿eniu 30h znów egzamin wewnêtrzny a terz siê zacznie jazzzzda!!!! Jakie adidasy polecacie??Z ma³ym bie¿nikiem czy bez??

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Do jazdy rzecz jasna
Ewi22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:03   #3605
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 881

Szczêscie absolutnie. ¯eby jakos porównaæ egzaminy to musia³eby¶my wszystkie w tym samym miejscu, o tej samej porze i w takich samych warunkach zdawaæ. Ja mia³am to szczêscie, ze jakies w miarê puste miasto by³o jak je¼dzi³am, za to pieszych wyleg³o strasznie du¿o. Nie trafi³am na z³o¶liwych kierowców (albo mo¿e ich nie widzia³am). I pogoda te¿ na tê godzinê siê poprawi³a. Normalnie wszystko by³o za tym, zebym zda³a.

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:07   #3606
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

hej Ewi22 - to w sumie sprawa indywidualna jakie buty beda dobre, musisz sama sprobowac, ja na poczatku zakladalam specjalnie adidasy, ale tak mi podeszwa skrzypiala jak bylo mokro na pedalach ze potem po prostu szlam w kozakach na plaskiej podeszwie i bylo ok, teraz czasem mnie denerwuja moja buty , bo czasem noga mi sie dziwnie zeslizguje ze sprzegla, dzis np, jechalam w mega korku, predkosc 3/h i raz wlasnie tak dziwnie mi sie noga ulozyla , ze podczas ruszania mi zgasl bo za szybko sprzeglo puscilam
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:10   #3607
jomic
Zakorzenienie

Ewi - WYGODNE
Jak masz za kostkê to sprawd¼ czy mo¿esz w nich swobodnie stop± ruszaæ w górê i w dó³. Na pocz±tek raczej miêkka podeszwa, ale poprubuj sobie na kursie jak siê je¼dzi w innych butach.
ja zaczyna³am w sanda³ach, potem adidasy, obcasy niskie, wysokie, kozaki, botki-trzewiki. Nie by³o róznicy czy to p³askie adiday czy 2-3cm obcas. Ró¿nicê czujê przy 5-7cm. A twardo¶æ podeszwy nie robi mi róznicy
Ostatnio wyczycta³am, ze buty na obcasie bardzo siê zu¿ywaj± w trakcie jazdy samochodem.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Mi czasami obcas wpada w korytka wycieraczki. Zauwa¿y³am te¿ ze im wy¿sze buty tym bardziej odsuwam fotel

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:11 Powód: dwa razy to samo siê doda³o
Stary 2011-03-01, 18:10   #3608
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Uwaga, je¼dzi³am
W mie¶cie jak zawsze korek. Stanê³am sobie grzecznie przed pasami, bo i tak nie by³o jak jechaæ dalej, a i piesi sobie spokojnie przejd±. I kole¶ za mn± zaczyna tr±biæ! Zaczê³am oczywi¶cie moj± standardow± wi±zankê s³ów na takich ludzi. I najlepszy tata: "Nie przejmuj siê, to jaki¶ gówniarz. Pewnie ciê podrywa³, bo przecie¿ nic z³ego nie zrobi³a¶"
Hahaha kto wie, kto wie. A przystojny by³ chocia¿?
Mnie str±bi³ ostatnio dziadek w ¿ó³tym matizie

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:11   #3609
Ewi22
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 156

Noooo,co to za zwiecha??
Ewi22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:12   #3610
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Ewi - WYGODNE
Jak masz za kostkê to sprawd¼ czy mo¿esz w nich swobodnie stop± ruszaæ w górê i w dó³. Na pocz±tek raczej miêkka podeszwa, ale poprubuj sobie na kursie jak siê je¼dzi w innych butach.
ja zaczyna³am w sanda³ach, potem adidasy, obcasy niskie, wysokie, kozaki, botki-trzewiki. Nie by³o róznicy czy to p³askie adiday czy 2-3cm obcas. Ró¿nicê czujê przy 5-7cm. A twardo¶æ podeszwy nie robi mi róznicy
Ostatnio wyczycta³am, ze buty na obcasie bardzo siê zu¿ywaj± w trakcie jazdy samochodem.
Te¿ siê z tym gdzie¶ spotka³am

O bucikach do jazdy ju¿ siê wypowiada³am - indywidualna kwestia.

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:13
liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:13   #3611
jomic
Zakorzenienie

A na mnie to nikt nie tr±bibuuuu, chlip chlip

Stary 2011-03-01, 18:23   #3612
blondi1041
Rozeznanie

na mnie tez nikt nie trabi ale sie z tego ciesze
ale za to czesto mnie wpuszczaja/ustepuja pierwszenstwa panowie oczywiscie,zauwazylam ze kobiety to wredne za kolkiem sa ale staram sie to zmienic i tez wpuszczam kiedy moge a wy???
Stary 2011-03-01, 18:35   #3613
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
Princeseczka, a Ty masz normaln± bibliotekê pedagogiczn± tam u siebie?
u siebie na uczelni jak±¶ mam ale tam mamy ma³y zasób ksi±¿ek
taka lepsz± mam w Centrum( obok OSK)

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez danka00 Poka¿ wiadomo¶æ
[

Kochana Ty to jeste¶ raz a dobrze.

¦wiête s³owa, po wczorajszym to ¶mia³o mogê powiedzieæ, ze trzeba trochê szczê¶ciakilka razy jak zmienia³am pas na lewy to wiecie co, nawet nikt nim nie jecha³, wiêc z wymuszeniem zero problemów ale za chwilê to ju¿ sznur aut by³ za mn±. Na jazdach trzyma³am 50 km/h, wczoraj dochodzi³am w tych samych miejscach 60, jak zwalnia³am to ponownie wraca³am pod 60km/h. Ba³am siê braku dynamiki
dziêkuje ale to bardziej raz a szczê¶liwie
ja prêdko¶ci pilnowa³am, szczególnie na 4 biegu-ale tylko raz go wrzuci³am na egzaminie

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:49   #3614
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewi22 Poka¿ wiadomo¶æ
Haha,zda³am egzamin wewnêtrzny A po wye¿d¿eniu 30h znów egzamin wewnêtrzny a terz siê zacznie jazzzzda!!!! Jakie adidasy polecacie??Z ma³ym bie¿nikiem czy bez??
Wiesz co... w czasie kursu ubieraj na ka¿de jazdy inne buty i sama ocenisz. Dla mnie najlepsze by³y niezawodne trampki i botki z minimalnym obcasem. Ale w koñcu i w znienawidzonych kozakach egzamin zda³am

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Hahaha kto wie, kto wie. A przystojny by³ chocia¿?
Mnie str±bi³ ostatnio dziadek w ¿ó³tym matizie
Nie patrzy³am na niego w³a¶nie, wiêc nie mog³am oceniæ Mi siê wydajê, ¿e oni zobacz± m³od± dziewczynê za kierownic± i ju¿ automatycznie tr±bi±, nawet jak nic z³ego nie zrobimy. Kultura na drogach...

I u¶miechnê³am siê dzi¶ ³adnie do panów policjantów, jak mi wyskoczyli zza górki i zaczê³am hamowaæ, bo za szybko jecha³am
Stary 2011-03-01, 18:58   #3615
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Poka¿ wiadomo¶æ
na mnie tez nikt nie trabi ale sie z tego ciesze
ale za to czesto mnie wpuszczaja/ustepuja pierwszenstwa panowie oczywiscie,zauwazylam ze kobiety to wredne za kolkiem sa ale staram sie to zmienic i tez wpuszczam kiedy moge a wy???
znam to z w³asnego do¶wiadczenia sama jestem z tych wrednych co nie puszcza ale za to mój tata puszcza wszystkich... rany
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:03   #3616
danka00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 222

Ja swojego Pana przewioz³am dwa razy 5 biegu

Mia³am najprzystojniejszego egzaminatora w ca³ym o¶rodku serio. ¯le wybra³ zawód, móg³by za modela robiæ jeszcze do tego ma takie fajnie usposobienie i jest bardzo opanowany i spokojny. Ja im wspó³czujê, po kilka razy dziennie ogl±daæ wielk± rado¶æ lub ogromny smutek i tak dzieñ dnia.

Aniu gratulujê zakupu autka.

Jutro bardzo wcze¶nie pobudka (600 km jako pasa¿er, ju¿ za 6 godz.) lecê spaæ
Mi³ego wieczorku.i jutro udanego dnia

Dobranoc
danka00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:06   #3617
Eroll
Wtajemniczenie

Mnie instruktor uczy³ puszczaæ innych Mówi³, ¿e i tak stojê w korku, to jak ka¿dy przepu¶ci jedn± osobê, to i im bêdzie mi³o, i korek siê z drugiej strony zmniejszy, i nic nam to nie zaszkodzi przecie¿.

Odrabiam niemiecki Piszê listy i ¿yciorys. To jest straszne, pierwszy raz na oczy widzê tyle tekstu po niemiecku.

Danka, dobranoc i równie¿ udanego dnia
Stary 2011-03-01, 19:17   #3618
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

a ja te¿ lecê spaæ, mam jutro sprawdzian z soisk... jeszcze pewnie z angielskiego co¶ ech...
dobranoc kochane
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:25   #3619
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

a ja malujê pazurki

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 19:29   #3620
jomic
Zakorzenienie

a ja czytam ³ó¿kowe wpadki

Stary 2011-03-01, 19:33   #3621
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

te¿ to kiedy¶ czyta³am
Stary 2011-03-01, 19:37   #3622
blondi1041
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie instruktor uczy³ puszczaæ innych Mówi³, ¿e i tak stojê w korku, to jak ka¿dy przepu¶ci jedn± osobê, to i im bêdzie mi³o, i korek siê z drugiej strony zmniejszy, i nic nam to nie zaszkodzi przecie¿.
swieta racja, u mnie w miescie jest most, na ktorym ostatnio zrobili trzy pasy, dwa w jedna, i w srodku zmienia sie w jeden, jest nawet info przed mostem "badz uprzejmy na drodze", zeby co drugi na prawym pasie wpuszcal lednego z lewej i tak na zmiane, to mialo zmniejszyc korki na moscie, mysle ze gdyby kazdy sie tego stosowal to by moglo zadzialac, ale niestety zyjemy w polsce i jak sie nie wepchniesz na sile to nie wpuszcza cie a i tak zostaniesz obtrabiony
Stary 2011-03-01, 19:42   #3623
jomic
Zakorzenienie

blondi, takie wjezdzanie jeden z prawej jeden z lewej to ju¿ chyba nawet swoj± nazwê ma (zamek b³yskawiczny), tylko jest jeszcze (miejmy nadziejê) ma³o popularne. A tak u³atwi³oby ¿ycie.
Jak wpu¶cisz to te¿ Ciê str±bia, bo ten za nami minutê d³u¿ej postoi. Paranoja

Syliwa - jaki kolor?

Stary 2011-03-01, 19:43   #3624
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

to jest chyba be¿owy
Stary 2011-03-01, 19:43   #3625
Eroll
Wtajemniczenie

Zaraz mnie szlag trafi z tym niemieckim. Mam to gdzie¶, nie robiê tego, chcê dostaæ jedynkê. Nie bêdê sobie nerwów psu³a takim dziadostwem. Po angielsku nie pisa³am nigdy podañ o pracê, a co dopiero niemiecki. I jeszcze "zróbcie to sami, ja wam nie mam czasu t³umaczyæ", to od czego s± nauczyciele?! Dziêkujê, ul¿y³o mi.
Stary 2011-03-01, 19:45   #3626
blondi1041
Rozeznanie

nie wiedzialam ze sie tak nazywa ale masz racje, jak ktos postoi sekunde dluzej to juz afere kreci . a ty jomic moze wiesz o ktory most chodzi .. torun o ile bylas

Edytowane przez blondi1041
Czas edycji: 2011-03-01 o 19:46
Stary 2011-03-01, 19:46   #3627
Eroll
Wtajemniczenie

Bo Polscy kierowcy s± tacy kulturalni, ¿e jakby im zabraæ klakson, to czuli by siê jak bez rêki. Przecie¿ klakson jest wa¿niejszy w samochodzie od sprzêg³a!
Stary 2011-03-01, 19:50   #3628
jomic
Zakorzenienie

nie wiem (moze siê dowiem, bo chyba zaczynam jakies szkolenie w Toruniu wkrótce), ale ogl±da³am filmy na YT z Niemiec chyba gdzie ta megora jest do¶æ popularna i korki siê likwiduj± bez wiêkszych problemów. U nas przez przebudowê "jedynki" s± miejsca gdzie pas siê konczy z zaskoczenia (bo 3letni remont drogi to nie jest wystraczaj±cy powód by to oznakowaæ) i jak ktos nie zna miasta to stoi i stoi i czeka i czeka.

Eroll - zostaw ten niemiecki, zrób sobie herbatkê, pomaluj paznokcie

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-03-01 o 19:52
Stary 2011-03-01, 19:52   #3629
Trinu08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

Cytat:
swieta racja, u mnie w miescie jest most, na ktorym ostatnio zrobili trzy pasy, dwa w jedna, i w srodku zmienia sie w jeden, jest nawet info przed mostem "badz uprzejmy na drodze", zeby co drugi na prawym pasie wpuszcal lednego z lewej i tak na zmiane, to mialo zmniejszyc korki na moscie, mysle ze gdyby kazdy sie tego stosowal to by moglo zadzialac, ale niestety zyjemy w polsce i jak sie nie wepchniesz na sile to nie wpuszcza cie a i tak zostaniesz obtrabiony

Ja ostatnio na je¼dzie musia³am wpu¶ciæ eleczkê przed siebie bo nikt nie chcia³ wpu¶ciæ to siê ulitowa³am heh
W ogóle dobry wieczór wszytskim :P patrzê patrze a tu same dobre wiadomo¶ci o zdanych egzaminach ...ale ja wam zazdroszczê (i gratulujê )
godzinki juz wszytskie wyje¼dzi³am teraz dokupi³am sobie parê i zobaczymy jak to bêdzie ...póki co I chwali ,¿e ca³kiem dobrze idzie mi parkowanie równoleg³e a ja siê tak strasznie ba³am ,¿e to takie trudne w praktyce .....w³a¶nie siê zastanawiam czy ju¿ nie zacz±æ piæ melisy na uspokojenie mam nadzieje ze jak zaczne pic teraz to organizm sie przyzwyczai i na egzaminie bede oaz± spokoju heh
Trinu08 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-01, 20:50   #3630
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
[SIZE=2]u siebie na uczelni jak±¶ mam ale tam mamy ma³y zasób ksi±¿ek
taka lepsz± mam w Centrum( obok OSK)
Hmm, a masz mo¿liwo¶æ zeskanowania czego¶ w domu? Je¶li poprosi³abym Ciê ³adnie to poszuka³aby¶ mi pewnej ksi±¿ki/ksi±¿ek?

Cytat:
a ty jomic moze wiesz o ktory most chodzi .. torun o ile bylas
Blondi, Nasz most jest nieziemski co? i nie do koñca jestem pewna czy to dorobienie trzeciego pasa by³o s³uszne, czasem jak jedzie autobus, to nie wszyscy mog± siê zmie¶ciæ

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.