|
|
#3601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
to dziś po pracy w ramach relaksu sobie obejrzę ![]() 2 wczoraj napisał ładnego smsa i wytłumaczył się że wyskoczył z tym noclegiem, bo chciałby spędzić ze mna jak najwiecej czasu w moim towarzysystwie, stąd taka propozycja ja na to chce mu napisać dziś cos w stylu "tak bardzo chciałbys spędzić ze mną więcej czasu, ze w efekcie nie spotykamy się w ogóle, jak widac zachłannośc nie popłaca :P miłego dnia " tylko nie wiem jak to odbierze a chciałabym żeby odebrał to jako troche ze nie uwierzyłam w to ze chodzi o więcej czasu jakie mielismy wspólnie spędzić tylko mam swoją na ten temat teorię, chce mu utrzec nosa, bo moim zdaniem zachował sie bezczelnie, tym bardziej ze nawet nie propnował żebym przyjechała do niego do domu, tylko się do mnie chce wkitrać ...no ludzie....jaki niewychowany a tak wgl to kuźwa jak facet chce spędzic z nią więcej czasu to mógłby jagdzies zaprosić na jakis wyjazd a nie wpierd...ć sie jej do domu :[ no ludzie !!!! CO MYSLICIE ? [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25074146]można się dołączyć?[/QUOTE] WITAJ Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja mam nadzieje że się nie odzwie dziś ani nie przylezie mi do pracy, bo mi tylko by ciśnienie podniósł dzien dobry wszystkim w ten mroźny i piekny poranek
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-14 o 08:30 |
|||
|
|
|
#3602 |
|
Nie depcze krokusów
|
dolce - odpuściłabym sobie z tą zachłannością. Spędzanie czasu u kogoś jest tańsze, a faceta trzeba czasem po prostu naprowadzić, tylko bez wymówek.
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to z kogo on durnia robi załosny typ i jakiś co nie umie zdobywac kobiete .... dlatego mam mu ochote coś napisac na dowidzenia poza tym najpierw stwierdził że jest zmęczony i nie przyjedzie,. a potem jak gdyby nigdy nic że jednak mógłby przyjechac ....a jaki był zdziwiony ze ja już jestem poza domem ...no ja pierdz.....po prostu myślał że ja nic nie mam lepszego do roboty tylko czekac az on sie zdecyduje jednak przyjechac ....nosz w morde facet ma 33 lata...moim zdaniem wie co robi...za póxno na naprowadzanie go tym bardziej w tak podstawowych kwestiach jak kultura i dobre wychowanie juz raz przeciez wyjechał z taką prozpozycją i dąłam mu do zrozumienia ze to wykluczone...no to co on ? jakis taki niekumaty :[ P.S ... Malla tylko absolutnie nie bierz tego do siebie bo ja sobie tak pisze bo mnie takie zachwania z butów wydzieraja :/
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-14 o 09:17 |
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, dzisiaj stuknęły by nam oficjalnie dwa lata z eksem
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25074384]że powinnam się leczyć psychicznie..[/QUOTE]
O, o , o! też to usłyszałam ;] Cytat:
Tak samo, mam nadzieje, ale wiem że będzie cisza. Wiem to w stu procentach. Zeeeeero planów na dzisiaj. Niby jestem umówiona z kolegą ale nie chcę iść :c wolałabym koleżanki i wieeeeelkie lody
|
|
#3606 |
|
Nie depcze krokusów
|
dolce - fakt, jest już za duży na nieumiejętność zdobywania kobiety i nie tuszuje celu, który chce osiągnąć
Zdziwił się, że jesteś poza domem, bo jak to - stara panna i wychodzi? Nie mam już nic na jego obronę, olej go ![]() siaaaa - jestem zdania, że nie ma czegoś takiego, że ktoś musi jeździć gdzieś częściej. Zakalec do mnie jeździł, bo mieszkam sama w dużym mieście, gdzie jest więcej do roboty.
|
|
#3607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co Ty w ogóle znowu wygadujesz???Cytat:
.Serio to nie wiem czy bym dała sobie spokój, na pewno nie bawiłabym sie w żadne gierki tylko przedstawiłabym mu sprawe jasno. Ale mnie lepiej nie słuchać - 4 nieudane "związki"
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj całe spotkanie myślałam o NIM. teraz też.. ale mam paskudny humor z ranaa ..
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Nie wiem.. wstałam z wisielczym humorem. Chcę dzisiaj na impreeeezęę.. ale mama sama mnie nie puści..
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie ejstem staroświecka ![]() co za czasy mój ex miął wiecej ogłady, najpierw porzadnie mnie pozdobywał, pozapraszał, dzownił, pisał , zawsze odprowadził, nigdy nawet głupiego hasła w stylu - moze mnie zaprosisz na herbatke do siebie i dopiero chyba po 3 czy 4tym spotkaniu go sama zaprosiłam ![]() a ten raz przyjechał , szaprnął sie na jedną herbate na 3 h rozmowy i teraz do domu mi sie chce wkitrac na noc...no ludzie Cytat:
zmyakm do pracki pa dziewczyny
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-14 o 09:35 |
||
|
|
|
#3610 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dolce - nie ma sensu wylewać jadu...
|
|
#3611 |
|
Konto usunięte
|
zjedzmniebejbe- jak przeczytałam twój nick to najpierw przeczytałam "zjedz mnie bo je*bie"
|
|
|
|
#3612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25075998]zjedzmniebejbe- jak przeczytałam twój nick to najpierw przeczytałam "zjedz mnie bo je*bie" |
||
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę jechać zdać jedne zaległe ćwiczenia.. (taa, mam przecież wolne, doktorka to mało obchodzi) ale pojadę. Może zdam, może nie.. wszystko jedno. ehhh...
kopnienta - hahah, dobre..
|
#3614 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Mam kilo roboty także życzę wam miłych walę tynek ![]() niestety zero organizacji w firmie i nie dosyć,ze zapierdzielam ze swoją robotą której nie skończyłam to jeszcze robię za koleżankę Kurrrrrr zapiał Miłego kochane
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, siedze, jem platki z mlekiem i glowie sie "Co tu dzis zalozyc?!!?!?"
![]() Chyba granatowe spodnie i koszule... <mysli> Cholera no! Glupio zrobilam bo ma najfajniejsza koszule juz zalozylam na to laser games w sobote :/ I teraz nie moge pokazac sie drugi raz w tym samym... No ale skad moglam wiedziec, ze wogole gdzies dzis wyjde-szczegolnie z nim!?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-02-14 o 10:14 |
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę tego dnia!!!! ;((((((
Zachowuję się jak zakochana 14sto latka.. ale tak się czuję..
|
#3617 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mimimka - Ty we wszystkim pięknie wyglądasz
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki....
![]() Kiedyś już tutaj pisałam dokładnie w marcu zeszłego roku... I znowu tutaj przybywam. po 5 miesiacach bycia z kims kto mnie wlasnie w zeszlym roku zostawil. |
|
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
Haha, no takiej odpowiedzi sie nie spodziewala, dzieki
Ale nie oszukujmy sie, nie ma tak
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#3620 |
|
Nie depcze krokusów
|
Duszek2 - czyli nie warto było wchodzić drugi raz do tej samej rzeki?
|
|
#3621 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wstałam dzisiaj specjalnie o 8, czekam na listonosza, i czekam i jest
|
||
|
|
|
#3622 |
|
Nie depcze krokusów
|
które pędzelki?
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
Malla- nie żałuje, chłopak nie chce mi powiedzieć ze to koniec ale ja to czuje...
Czytam was tutaj juz jakis czas i wiem ,że twój "Zakalec" też jest DDA... Myślę, że jesli chodzi o mojego to ma duży problem przez to z emocjami do tego dochodza problemy materialne i odbija to na mnie. Teraz nie odzywa sie 3 dni nie wiem nawet dlaczego...kiedy prosiłam o wyjasnienie zdenerwowany pisał brzydko że **** nie ma czsu.... |
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, jestem z siebie dumna
. W końcu zaczęłam pisać tę nieszczęsną pracę licencjacką. Mam już 1,5 stronyTeraz w ramach relaksu nadrobię co napisałyście od wczoraj i piszę dalej
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję , że sie odezwie ale dobrze wiem, że na 100% tego nie zrobi
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po co się łudziłam? w jego stylu byłoby napisanie zaraz po północy, więc jeśli do tej pory tego nie zrobił, to mogę już sobie rozwiać wszelkie nadzieje ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 |
|
Konto usunięte
|
a ja wgl nie czekam na smsa od mojego ex
![]() nie chcę GO znać
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak dalej jest jakaś głupia nadzieja prawda?
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3630 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ty miej nadzieję że kolega się odezwie ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- asme
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

cóż, może to tylko tak się wydaje, zobaczymy...