|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Baletnica gratulujê spadku wagi
ju¿ nie du¿o Ci zosta³o do wymarzonej wagi i teraz jak ju¿ waga ruszy³a to ju¿ poleci ![]() Meggies no i Tobie równie¿ gratulujê ![]() Aniaczyrek dziêkujê Monia ja te¿ w³a¶nie mam @ dzi¶ 2 dzieñ, brzuch mam jak balon i czuje siê okropnie gruba i ociê¿a³a A ja po obiedzie siê po³o¿y³am siê spaæ, bo pó³ nocy nie spa³am i spa³am ponad godzinkê. Obiadem siê tak najad³am, ¿e na kolacjê zjem chyba truskawki ze ¶mietan±.
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Cytat:
Baletnico gratulujê! Jeszcze odrobinka i bêdzie 4 z przodu Kubiowo £eba jest cudowna! a te wydmy to w ogóle rewelacja.. cz³owiek siê czuje jak na Saharze Na pewno bêdziecie zachwyceni. My w tym roku wybrali¶my Stegnê i to w sierpni dopiero bo mój m±¿ wcze¶niej urlopu nie dostanie bo dopiero co zacz±³ now± pracê. Ja kocham morze i nie wyobra¿am sobie wakacji gdzie indziej! Aniu no koniecznie musisz siê wybraæ nad morze! Cudownie tam jest Polecam Sopot - co roku tam je¿dzê z rodzink±. Jest du¿o cieplejsza woda ni¿ na otwartym morzu, no i jest MOLO
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
A u Nas by³ przed chwil± koniec ¶wiata..tak grzmia³o, tak b³yska³o, tak la³o, bardzo siê ba³am...
Ja przed chwil± zjad³am "przed kolacjê" 2kromki Dukana z serkiem topionym i pomidorem...ale pyszny wyszed³ Mi ten chlebek..tym razem zrobi³am ze s³onecznikiem, cebul± i zio³ami prowansalskimi..jeszcze jak jest taki cieplutki...mog³abym zje¶æ go ca³ego ![]() na kolacjê serek wiejski z 1niedu¿ym pomidorem i 1kanapk± Dukana z serkiem topionym.. Monia, dorwa³am w innym mie¶cie just fit owocowe, tropikane..i zrobi³am zapas, chyba na rok ![]() a skóra piecze...ojj..nie mog³am spaæ w nocy..najgorzej plecy..te s³oñce by³o zdradliwe, bo wia³ ch³odny wiaterek i nie odczuwa³o siê..poza tym by³am w ruchu, gra³am w pi³kê, p³ywa³am i zajmowa³am siê grillem, wiêc nie odczuwa³am tego. Poza tym od 2tyg. siedzê codziennie na dworze i siê uczê, my¶la³am, ¿e poparzenie ju¿ Mi nie grozi...a na solkê te¿ muszê siê wybraæ, ¿eby wyrównaæ biel pod pachami...
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-06-06 o 18:32 |
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
A smaku mi robisz na ten chlebek, ale ja to na pewno nie umia³abym go zrobiæ;/ I jak Ci smakuj± te p³atki? Bo ja je kocham i mog³abym je¶æ 5 razy dziennie;p
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 143
|
Pokreci³am na twisterze, ale po tym niezbyt dietetycznym weekendzie czujê sie du¿a. Grrrr
![]() Skoñczê siê uczyæ i zrobiê przerwê na pokrêcenie hh.
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Monia no ja tez mam nadziejê, ¿e jak tego usunê to ju¿ bêdzie koniec. Muszê siê wybraæ do jakiego¶ specjalisty prywatnie, ¿eby on to oceni³ czy nie ma na to jakiego¶ innego sposobu.
A co do @ no to ja czujê siê identycznie! Jak s³oñ jaki¶, nie do¶æ ¿e jestem najedzona to jeszcze brzuch jak balon mam nadziejê, ¿e po @ wszystko wróci do normy, bo inaczej to bym zwariowa³a, jakbym siê tak ci±gle czu³a.
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno to przez okres, ja te¿ tak mam podczas niego. Chocia¿ taki stan prze¿yjê, ale najgorsze to jest ta ochota na jedzenie
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik, masz racjê, musisz siê wybraæ do innego specjalisty, ¿eby skonfrontowaæ wyniki. Mo¿e s± jakie¶ tabletki/ ¿ele, które zapobiegaj± powstawaniu tych guzków.
aniaczyrek, wiesz, z samozaparciem u mnie te¿ ró¿nie bywa, nie mo¿na siê za³amywaæ jedn± imprez±, tylko trzeba sobie konsekwentnie powiedzieæ- nastêpnym razem ju¿ tak nie bêdzie. Monia, oprócz rodzynek bardziej Mi smakuj±, no i maj± mniej kcal. Ale zauwa¿y³am, ¿e jak nie zjad³am dzi¶ p³atków na ¶niadanie to mam mniejszy brzuch przez ca³y dzieñ..ale jestem za to bardziej g³odna na wieczór...chyba muszê podzieliæ rañsz± porcjê na pó³.. Co do @ to nawet Mi nie przypominajcie...jedziemy w ten weekend ze znajomymi nad wodê. Bêdzie tam laska której szczególnie chcê siê pokazaæ w bikini. A tu bêdê przed @, wiêc czuæ siê bêdê jak s³oñ dzi¶ siê nie uczê, nie biegam, g³owa Mi pêka, nic Mi siê nie chce.
|
#3609 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Hej dziewczyny!
Nie pisa³am do¶æ d³ugo, bo mia³am trochê problemy z wiza¿em i dostaniem siê na forum. A dwa - by³am w sobotê na wieczorze panieñskim (wow! ) i by³am nie do ¿ycia ca³± niedzielê potem.Jak tak patrzê na wagê, to du¿o nie spad³a po @, ale jestem po obiedzie (grochow± pyszn± zrobi³am ) No i BMI spad³o do 19.3, tak¿e spoko ![]() Nie mam nawet czasu czytaæ zaleg³e strony. Bêdê siê powoli wdra¿aæ od nowa
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Baletnica no w³a¶nie chcê siê dowiedzieæ, czy mo¿na to czym¶ leczyæ.
A co do @ to ja dzi¶ tak samo mam brzuchol jak balon taki nabrzmia³y a¿ twardy :/
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tez mam kilka takich "lasek" którym teraz lubiê siê pokazywaæ zawsze one by³y chude i piekne a teraz ja jestem chudsza mimo ¿e mam 2 dzieci Widaæ ¿e zazdroszcz± A u mnie zaraz chyba bêdzie burza!!! zachmurzy³o siê
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-06-06 o 19:38 |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
Monia, my¶la³am, ¿e nie z✂✂✂iesz..¿e lubiê siê popisywaæ
niestety jeste¶my tylko kobietami i bardzo Mi zale¿y, ¿eby wzbudziæ zazdro¶æ "kole¿anki". Ca³e ¿ycie uwa¿a, ¿e jest piêkniejsza, m±drzejsza itd. ale teraz na pewno nie szczuplejsza..
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mierzy³am dzieciom nogi bo chcê im zamówiæ buty na allegro i co¶ mnie tknê³o aby zmierzyæ sobie wzrost. Podesz³am do ¶ciany i po³o¿y³am d³ugopis na g³owie i na ¶cianie zrobi³am kropkê. Zmierzy³am odleg³o¶æ kropki od pod³ogi i wysz³o 176,5. No ale ¿e to miara krawiecka to na razie nie skaczê z rado¶ci bo to ró¿nie bywa. Pod koniec tygodnia pójdê na solarium i zajdê na si³owniê to siê zmierzê. Mam nadziejê ¿e wyjdzie tyle samo
5 lat siê nie mierzy³am, bo by³am pewna, ¿e ju¿ nie rosnê a tu chyba jaka¶ niespodzianka bêdzie fajnie by by³o
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no moj± kuchniê ogarnê³a pustka
Brak chleba ciemnego, brak owoców, otrêby siê skoñczy³y, w lodówce pustka, normalnie a¿ siê odechciewa je¶æ ![]() Ciekawe co ja jutro bêdê je¶æ, mam nadziejê ¿e mama na zakupy siê wybierze.
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdziwi siê pewnie jak Cie zobaczy a jej ga³y wyjd± No a ja zg³odnia³am...my¶lê co tu zje¶æ. Chyba sobie ry¿ ugotujê i zrobiê z mlekiem Dawno nie jad³am...
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3617 |
|
Wieczne Kutango
Wiadomo¶ci: 23 118
|
Witajcie dziewczyny
![]() Nazywam siê Karolina, mam 20 lat, 165 cm wzrostu. Od zawsze by³am grubiutkim dzieckiem, urodzi³am siê z wag± 4, 200 wiêc by³am potê¿nym dzidziusiem Mam za sob± wiele ró¿nych diet, robi³am ju¿ naprawdê wszystko. Moja pierwsz± dietê przeprowadzi³am w wieku 13 lat. Jad³am wtedy suplementy firmy Herbalife koktajle, herbatki, itp. Schud³am zdrowo 10 kg ale nadrobi³am szybciutko. Taka miesiêczna kuracja to wydatek ponad 500 z³ wiêc strata pieniêdzy. Przyty³am, w wieku 16 lat na pocz±tku lutego moja waga siêga³a 90 kg, mia³am powa¿ne problemy, kupowa³am jedzenie i chowa³am do szafek a wieczorami rzuca³am siê na nie. Wziê³am siê w gar¶æ i od marca do czerwca schud³am bardzo du¿o. Nie wiem ile bo nie mia³am wtedy wagi ale z rozm. 48 schudlam do 36. Zaczê³y siê problemy, przesta³am je¶æ, æwiczy³am do upad³ego, nabawi³am siê ED i pocz±tków anoreksji. Rodzice zagrozili mi szpitalem, obserwowali co jem i ile jem, bo potrafi³am zrobiæ sobie kanapki, krz±taæ siê po kuchni ¿eby zag³uszyæ ich obawy a pó¼niej jak wszyscy wyszli bra³am te kanapki do reklamówki i zakopywa³am w ogródku. Naprawdê to by³a tragedia. Moje ¿ycia towarzyskie leg³o w gruzach. Zaczê³am je¶æ i zaczê³y siê napady ob¿arstwa a wiadomo jak siê to pó¼niej koñczy³o.. Ty³am ty³am i ty³am, po zwyk³ych p³atkach nawet. I tak z wag± znowu prawie 90 kg ¿y³am sobie kilka lat. Rok temu zesz³am do 71kg, zdrowo jedz±c 1200 kcal, nie æwiczy³am wtedy jeszcze. W ci±gu jesieni i zimy przyty³am 4 kg i od marca tego roku zacze³am kontynuowaæ to co uda³o mi siê osi±gn±æ![]() Je¶li chodzi o dzisiaj mam ju¿ zdrowsze my¶lenie je¶li chodzi o diety, jem rozs±dnie. Na dzieñ dzisiejszy moja waga to 59,7 kg, czyli od marca schud³am 16 kg. Planuje doj¶æ póki co do 55 kg, mój cel to by³o w ogóle 65 kg ale ¿e go osi±gnê³am idê dalej. Co drugi dzieñ æwiczê na si³owni, codziennie chodzê na vacu fitness, jadam 4 - 5 posi³ki dziennie. Swój wolny czas po¶wiêcam na æwiczenia Dodaje kilka swoich zdjêc: Zdjêcie numer 1 ja w wieku 16 lat z pocz±tkami anoreksji ( niestety inne zdjêcia nie posiadam ) Zdjêcie numer 2, 3, 4 waga oko³o 90 kg Zdjêcie numer 5, 6 robione kilka tygodni temu z wag± 62,63 kg
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
O proszê ca³y weekend tak cichutko jeden dzieñ i ju¿ tyle
![]() Baletnica gratulujê Na pewno zrobisz ogromne wra¿enie . Wygl±dasz cudnieMeeedzik id¼ koniecznie wiadomo ¿e jak zap³acisz to lekarz bêdzie dok³adniejszy I oby to ju¿ by³ ostatni guz![]() Aniu nie ma co siê przejmowaæ jedn± imprez± wa¿ne ¿eby teraz wrócic na lepsze tory. A co do T¿ to wspó³czujê Ci Lecê siê k±pac napisze wiêcej potem
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ¿e do nas do³±czy³a¶ Przeczyta³am wszystko dok³adnie co napisa³a¶ i przede wszystkim chcê Ci pogratulowaæ ¿e siê nie poddajesz i dalej walczysz. Widzê ¿e Twój problem polega g³ownie na tym, ¿e nie wiesz kiedy przestaæ - jak chudniesz to a¿ do anoreksji a jak tyjesz to bardzoo du¿o. Musisz ustawiæ sobie jak±¶ granicê, np. schudnê do 55 kilo i koniec, a ni mniej a ni wiêcej. Przyznam, ¿e ³adnie teraz wygl±dasz jak na wagê 59,7 przy wzro¶cie 165. Ja wa¿ê 59 przy wzro¶cie 175 i a¿ tak szczup³o nie wygl±dam..... ;( no ale jeszcze chcê schudn±æ do 55. Tak¿e powodzenia Ci ¿yczê, pisz nam tu codziennie jak Ci idzie
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#3620 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Jak zjem za du¿o to my¶le sobie i tak ju¿ za wiele tego by³o wiêc jem dalej, a z wag± tak jest jak siê widzi, ¿e ubywa kg to siê chce wiêcej. Oczywi¶cie nie chce przesadziæ my¶lê, ¿e waga 55, 54 bêdzie ok Oczywi¶cie bêde pisaæ codziennie, mam du¿o wolnego czasu. Czasem jak czytam wasze menu to mam wra¿enie, ¿e tak malutko jecie, chocia¿ sama jem podobnie Tak w ogóle pytanie do was uprawiacie jakie¶ sporty? Bo widzia³am wiele waszych zdjec przed i po no i efekty s± super
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pok±pa³am dzieci, zrobi³am im kolacjê i sama tez zjad³am ry¿ na mleku. Mia³am straszn± ochotê na to choæ wiem, ¿e ry¿ to prawie same wêglowodany;/ no ale mam okres wiêc wybaczam sobie te odchy³y od diety ;p Od jutra biorê siê ostro za siebie. Koniec tego dobrego! Muszê w koñcu wa¿yæ 55 !!!! A mia³a byæ burza..raz zagrzmia³o nawet ale oczywi¶cie tradycyjnie wszystko przesz³o bokiem! Nawet kropelka deszczu nie spad³a na ziemiê .... niebo jest ju¿ czyste. Mo¿e chocia¿ w nocy co¶ przyjdzie...
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko witamy Ciê
![]() No i zgadzam siê z tym co napisa³a Monika musisz wyznaczyæ sobie granice, tym bardziej, ¿e masz takie sk³onno¶ci, ¿e albo za du¿o albo za ma³o ![]() A co do sportu, to ja jedynie robi³am brzuszki, krêci³am hula hop, a teraz przysiady. A miêdzy czasie je¼dzi³am na rowerku stacjonarnym i skaka³am na skakance. Teraz staram siê utrzymaæ wagê. Ps. Jeste¶ ¶liczna
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
Monia, w³a¶nie by³a u mnie moja kumpela...wa¿y co¶ ok. 80kg. Bardzo chcê j± zmotywowaæ do zrzucenia tego t³uszczyku. Pokaza³am jej Twoje zdjêcia. Kaza³a sobie wydrukowaæ i powiesi na lodówce. Mówi, ¿e jeste¶ jej inspiracj± i ¿e "dupa z Ciebie niesamowita". Tak¿e nie do³uj siê, a doceniaj to, w którym momencie jeste¶..wygl±dasz super, teraz tylko dopracowujesz to o czym zawsze marzy³a¶.. powinna¶ byæ dumna z siebie i Twoja samoocena te¿ powinna byæ wysoka!!!
NeverGoodEnough18, te¿ kiedy¶ mia³am podobny problem..jak siê odchudza³am i zjad³am co¶ niedietetycznego to grzechy sz³y jeden za drugim..bo przecie¿ i tak zgrzeszy³am. Powiem Ci, ¿e mia³a¶ bardzo wiele przygód, od jednej skrajno¶ci w drug±. Gratulujê, ¿e widzisz to, ¿e ¼le postêpowa³a¶ i przestawi³a¶ siê na racjonaln± dietê. Trzymam kciuki za Ciebie. ps. powa¿nie wygl±dasz jak na 20latek
|
#3624 |
|
Wieczne Kutango
|
Meeedzik nie przesadzaj, ¿e wygl±dasz jak ¶winka. Twoje zdjêcia równie¿ widzia³am i jest ogromna ró¿nica, chocia¿ dla mnie i wcze¶niej i teraz ³adnie wygl±dasz, i nie chudnij ju¿, kurcze 48 kg to malutko, ja np. siebie nie wyobra¿am z tak± wag±, piersi to ju¿ bym pewnie nie mia³am a bardzo je lubiê
Dziêkuje za mi³e s³owa, naprawdê bardzo bardzo mi mi³o To ja wam podam co dzi¶ zjad³am: ¦niadanie: Jogurt naturalny 0 % ( jest pyszny i bez t³uszczu, lepszy od activii moim skromnym zdaniem ) z musli, plus kanapkaII ¶niadanie: 2 grube plastry ¶wie¿ego ananasa Obiad: To samo zjad³am co na ¶niadanie, bo siedzia³am i opala³am siê na balkonie i nie bardzo chcia³o siê je¶æ Kolacja kanapka plus z 5 plastrow ¶wie¿ego ananasa ( uwielbiam ananas Mo¿e i wydaje siê ma³o ale zazwyczaj troszkê wiêcej jem No i do tego jeszcze spacer i zakupy ![]() Baletnica Witaj
04.12.13 Ostrzykniêcie ust Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-06-06 o 21:39 |
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
równie¿ witam now± wiza¿ystkê Karolinê
muszê ci powiedzieæ, ¿e jestem pod wra¿eniem twojej przemiany 3 mam kciuki za osi±gniêcie idealnej wagi i mam nadziejê, ¿e bêdzie tutaj ci z nami dobrze ![]() kobitki ja muszê ograniczyæ moje menu bo tak to nie bêdzie ![]() Sandera dziêki kochana za s³owa wsparcia
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko no teraz ju¿ jestem nawet zadowolona ze swojego wygl±du, ale na zdjêciach z przed odchudzania to masakra by³a.
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w³asnie zjad³am tyle tego ry¿u z mlekiem ¿e a¿ mi siê p³akaæ chce!!!!! Ale od jutra siê biorê ostro za siebie. Zobaczycie! Baletnico no to mnie zaskoczy³a¶ t± swoja kole¿ank±.... bardzo mi mi³o ale ja tak szczup³o to tylko na zdjêciach wychodzê a naprawdê to okropnie wygl±dam chyba jakiegos do³a pod³apa³am.... przez to ¿e jem jak prosiak i mam okres czujê siê jak s³oñ i mi ¿le z tym;(
|
|
#3628 |
|
Wieczne Kutango
|
aniaczyrek dziêkuje za tak mi³e powitanie
Ja to zawsze robiê jak mam apetyt na co¶ niedozwolonego my¶lê sobie ile ju¿ osi±gnê³am i dlaczego mia³abym to zmarnowaæ moj± zachciank±. Trzeba nauczyæ siê odró¿niaæ apetyt od g³odu wtedy bêdzie Ci ³atwiej. Jak czuje, ¿e spada mi cukier w organizmie zapycham siê musli, owocami a tego jem naprawdê sporo. Nigdy w ¿yciu nie zjad³abym jogurtu naturalnego teraz mog³abym go je¶æ non stop. Wszystko przychodzi z czasem oczywi¶cie. Patrz±c na Twój podpis masz ju¿ za sob± spor± drogê osi±gnê³a¶ ju¿ wiele, wiêc szkoda teraz by³oby rzuciæ siê na jedzenie. Ja te¿ mam chwile s³abo¶ci ka¿dy je ma. Ale wole siê nie najadaæ, mia³am jeden napad od pocz±tku marca i ¼le siê to skoñczy³o, po prostu za³ama³am siê i zrobi³am g³upi± rzecz. Je¶li naprawdê masz na co¶ ochotê ok zjedz to, ale nie wszystko na raz tylko ma³± porcjê. Je¶li organizm mocno siê czego¶ domaga to daj mu to, oczywi¶cie z rozs±dkiem. meeedzik ja to chyba nigdy nie by³am zadowolona ze swojego wygl±du, mam nisk± samoocenê. Teraz czujê siê ju¿ trochê pewniej ale ze mn± to ju¿ tak jest zawsze bêdzie co¶ nie tak ![]() Moniko ja chyba jestem przed @ bo te¿ czujê siê jak balon i brzuch mnie dzi¶ bola³ To w takim razie ja te¿ chyba na zdjêciach szczuplej wygl±dam bo normalnie tragedia z tym moim wygl±dem. O stroju k±pielowym to ja mogê pomarzyæ, co prawda ju¿ jeden mierzy³am i strasznie mi siê podoba, ale kupie go dopiero jak zobacze 55 kg. Mo¿e w tym czasie go przeceni±
04.12.13 Ostrzykniêcie ust Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-06-06 o 22:05 |
|
|
|
#3629 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Witam Karolina
gratulujê osi±gniêtej wagi ![]() Ja ju¿ wyk±pana jak fajnie po takim upale... Moje dzisiejsze menu: ¶ : p³atki z mlekiem . Dzisiaj kupi³am Fitnessy z owocami ciekawe czy bêd± dobre bo zwyk³e mi siê ju¿ znudzi³y ![]() O: udko z kurczaka z grilla z warzywami na patelnie k: 1/2 bu³ki ciemnej z serkiem topionym pomidorem i szczypiorkiem No dzisiaj naprawdê malutko ![]() Ale te¿ ma³o pracowa³am pó³ dnia by³am w mie¶cie a potem go¶cie przyjechali na chrzciny prosiæ. Jedno dobre ¿e t³uszcz trochê siê topi w te upa³y
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
A mój synek jeszcze nie ¶pi i nawet nie mogê siê i¶æ wyk±paæ... a tak marzê o k±pieli po ca³ym dniu tego upa³u.... pewnie jeszcze sobie poczekam z godzinkê;/ A ramiona mnie trochê piek±.. chyba je lekko przyjara³am ;p Przejrza³am wszystkie strony ze strojami k±pielowymi na allegro i nic ciekawego nie znalaz³am... Muszê w tym tygodniu sobie strój kupiæ bo w tym starym wygl±dam okropnie! A kole¿anka która ma sklep i mia³a mi przywie¼æ strój rozchorowa³a siê! wiêc muszê wybraæ siê na zakupy do jakiego¶ wiêkszego miasta i zapewne bêdzie to czwartek lub pi±tek bo bêdê ju¿ po wyp³acie. Przy okazji zaliczê Rossmanna
no i muszê sobie wagê kuchenn± wreszcie kupiæ! A policzy³am sobie BMI ze wzrostem 176,5 i wysz³o mi 18,91 czyli trochê mniej ni¿ mam teraz. No ciekawe.... muszê koniecznie siê zmierzyæ. W sumie te BMI niema dla mnie znaczenia ale je¶li jestem rzeczywi¶cie wy¿sza ni¿ 5 lat temu to bêdzie to mi³e zaskoczenie Mia³am nadziejê ¿e przyjdzie jaka¶ fajna burza a tu nic... cisza i gwiazdki na niebie... No wiêc uciekam ju¿. Dobranoc wszystkim!
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

ju¿ nie du¿o Ci zosta³o do wymarzonej wagi i teraz jak ju¿ waga ruszy³a to ju¿ poleci 

jako¶ prze¿y³am, trochê bola³o :/ zawsze mnie boli na prawej piersi
wszystko by³oby ok, gdyby nie to, ¿e lekarz znalaz³ mi kolejnego guza
Na pewno bêdziecie zachwyceni.
mam nadziejê, ¿e po @ wszystko wróci do normy, bo inaczej to bym zwariowa³a, jakbym siê tak ci±gle czu³a.

-> 62
-> jest 59.2 (31.06.2011) !