![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Miciel
![]() Mówiłam Madzikowi, ze cionsza czai się wszędzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie źle wyraziłam - pisząc o podpisywaniu kopert miałam na mysli oczywiscie karty z życzeniami wewnątrz - chodziło mi to że wówczas wiadomo od kogo jest która koperta - to tak jakby była podpisana, czaicie - ja uwazam ze to wporzo dawać niepodpisaną kartę plus kasę w kopercie - nie rozumiem tego o co kaman, ale moze to teraz się tak robi daj tapetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa ![]() pliizzzz jestem zachorzała został mi ino net - do małego, ciemnego, wonskiego właśnie cza ostroznie z wzorkami juz mam kolor wybrany niby orzech amerykański jeśliby szło jednolicie - no ale tapety są radośniejsze - wiięcej sie dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
grozi wypollizowaniem
|
a moze taloe kfadratki:
http://static.istore.pl/istore/11349...nal/786705.jpg
#3604 |
Zakorzenienie
|
tez siedze , a nawet pracuję
![]() Ale i tak po głowie mi chodzi wyciskarka.
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie serio nie - byłoby jak w kwadraciarni tudzież w plątaninie pnączy - na gładkiej ścianie pokoju jednej ujdą - choć nie maj stajl - tam ma być "niemieszkaniowo" tylko tak trochę a'la galeria - ale nie centrum handlowe - lub a'la niszowa lub nieniszowa knajpka - na scianach plakaty, zdjecia obrazki - oświetlenie będzie takie na listwie długiej a raczej na drucie - kilka reflektorków - dlatego z braku laku pójdzie jednolitość jako tło - ale szkoda by mi było zeby aż tak nudno zrobic skoro jest okazja odnowienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() żur z klopsikami z białej kiełbasy ![]() Cytat:
![]() oć ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ma byc tak loftowo znaczy sieu? ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- to moze tapeta tłoczona w białą cegłe ![]() ![]()
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Polly, zrób se draperie, jak w jaskini
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
grozi wypollizowaniem
|
flasnie-ja nic nie robie-zwlaszcza w bezpieniendzowych okolicznosciach losu
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- rachel-a moze po prostu jednobarwna tapete w jakis "wytłoczek" ![]()
#3613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
grozi wypollizowaniem
|
ma ktos do polecenia jakoms fajna stacje na live 365 z histeryczno punkowo postpunkowym cienkim spiewem?
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- to jesli tam ma cos wisiac to moze faktycznie pomaluj na jednolito-ale na jakis wsciekły kolor-zółty,niebieski, czerwony....tylko taki czysty, barwa podstawowa, nie złamany ![]()
#3615 | |
Zakorzenienie
|
no ale tak fłaśnie pisałam że w ostatecznosci będzie - albo do malowania albo wytłoczek jednobarwny - znalazłam we sklepie za 6o pare zeta firma chyba jakis supersoft albo super easy, albo easysoft, nie wiem mam fotkę na tel Mam, ale czarna była w chyba wężową albo jaszczurczą skórę troszku - no czarna niestety odpada
i nei znalazłam jej na necie no ale tyle tego jest na neciku że wole przelecieć niż z lenistwa zdecydować sie na gładko od razu ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() podobają mi sie dwie tapety z serialu "Obrońcy" chyba na AXN - no ale ni chu chu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-09 o 14:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |||
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
przeczyta łam dziś w GW stołecznej wywiad z babką 60-letnią, która ma w sobie więcej życia niż ja o połowę młodsza (w duchu hipiska, na wierzchu kolorowe pończochy, jedzie na Slayera itp.) i nie wiem czy mnie to bardziej zdołowało czy zmotywowało...
fygląda jak dziefczynka Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. jest ciapiasto słodka ![]() Cytat:
![]() i zapomniałam napisać że w sobotę upichciałam tego kuraka z porem i ananasem, miał być z tego obiad na dwa dni, a był obiad, deser i podwieczorek ![]() co to live 365? radyjo jakieś?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Ano Rejcz coś klontfofała
![]() Rzadko daję kartki ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
Ni dom rady nadrobić bo padam na cyce / twarz. Ni mom nawet siły cokolwiek pisać. Musze się przespać!!! (2-3 godzinki wystarcza i wrócę do żywych)
#3626 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- no z głosu sieu tak nie łobkręca, jak z choreografii, dodam tag: józefowicz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ciebie tez dołujem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na spód wlewam troszke wody , ok.700-100 gram , zapinam lużno klipsem i piekę, a właściwie to chyba duszę ![]() Znalazłam jeszcze jedna wyciskarkę , tańszą, 1050 zł . jest trochę cieższa od tamtych i mniej ładna, ale robi w zasadzie to samo co ta za 1510 . Ma za to krótsza gwarancję , chyba 12 lat na silnik a 5 lat na części. Od tych wyciskarek powoli dostaję ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-09 o 16:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |||
Zakorzenienie
|
na Ogonie_
![]() Cytat:
![]() nio ![]() tak jak z mięsa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łodeśpij ![]() igazkli myslę ze może Micielowi skojarzył sie dawny Józefowicz - bardziej "Metrowy" ![]() Rozterko - no niebagatelne rozterki masz - rozumiem inwestycja na lata, jak kupno samochoda Spooro- dostałam takiego pałera od Twojego avka - czas i na mnie czas zmienić, odkurzyć starocie moze tapete wcisnę w avek ![]() hyhy - na pewno powiększy ![]() w tle najsowa tapeta zdj 1 z lewej w trzecim rzędzie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-09 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.