|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Cytat:
wziełam to do siebie, też kcem tinetarner na głowie Dawaj podeślę dehaela Już mi sie znudziły krótkie włosy - zapuszczam... Mam takiego pitulka zamiast kitki, ale lepsze to niż codzienne czesanie kasku na łbie ![]() Tymeno, wymiziaj go ode mnie Cytat:
Cytat:
|
|
#3602 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Olu, a bardzo chętnie Za mna chodzi, żeby się ciachnąć na krótko na lato Może nie tak, jak się nam Mirra obcięła - nie miałabym potem cierpliwości zapuszczać, ale na taką długość jak Ty miałas jak się widziałyśmy ostatnio - to i owszem. Na razie jeszcze szukam koncepcji co do kształtu, bo gęba mi się robi coraz bardziej pyzata i obwisła i chciałabym od tego jakoś odwrócic uwagę ![]() Nawiasem mówiąc, gdzie się podziała Kasia Contaxowa? Kasiu, gdzie Ty...!!!! |
|
|
|
|
#3603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i nie tracisz czasu ani benzyny. i nie trzeba targać bo do domu wnoszą. ja ze swojej strony polecam. tutaj są regiony, w których działają: http://a.pl/regiony Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- A ja będę mniała jeszcze krótsze włosie
|
|||
|
|
|
#3604 |
|
Piers do przodu
|
Małgoś no co Ty opowiadasz
ja to myślę, że Ci to może biust zwisać, jak będziesz w pozycji klęczącej jedynieZamówiłam piankę Dorotową na pinć włosów - może mnie pomoże a rozczesują się dobrze włosiny po tym cudzie??
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-05-17 o 10:49 |
|
|
|
#3605 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#3606 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie stosuje zadnych pianek, bo na moich czarnych kudełkach to od razu widać.. Cytat:
Cytat:
Przy grubych włosach to jak skrócisz, musiałabyś wycieniować też, ale zastanów sie trzy razy. Włosy nie ręka, odrosną, ale ile to trwa.... ![]() A wogóle to obciełam zeby wzmocnić i co? i nic, do
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Mirro, zerknę na tego diora 465
a z mocniejszych róży ostatnio zanabyłam 038 In Vogue Rimmel. Tylko to już taka ostra fuksja jest: in vogue.jpg in vogue2.jpg dzięki za link, idę tam pogrzebać Edytowane przez tymena Czas edycji: 2011-05-17 o 11:35 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Toteż dlatego się jeszcze zastanawiam, raz juz zapuszczałam z krótkiego jeża i wolałabym tej męki drugi raz nie przechodzić. A z drugiej strony nijak mi się one układać nie chcą, i powoli zaczynam mieć dość ![]() A z tym wzmacnianiem to guzik prawda - po prostu na krótszej fryzurze mniej widać np. rozdwajające się końcówki. A częste podcinanie je niweluje - i tyle. Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2011-05-17 o 11:31 Powód: włosy |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tych Bourjois mówiła mi tez koleżanka z pracy i bardzo chwaliła, ale szkoda że nie można ich już niestety oblukać w perfumariach, tylko w necie sprzedają. |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
Ech, ja na szminke jeszcze poczekam trochę..
Chociaż tak naprawdę nigdy nie lubiłam uzywać, zawsze tylko błyszczyki. Ale obiecałam sobie, że jak sie pozbedę złomka to zanabedę sobie taką luksusową ocz.oj.eb.ną czerwoną śminkę diora albo innego szanela. Mam cichą nadzieję, ze moze do sylwestra się uda
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Tych Coco Rouge jeszcze nie oglądałam, nie chcę się napalać na wyższą półkę
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
Dzię dobry f poudnie samo
![]() Fczoraj żech sie spracowaa, to dzisiej miejsze tempo - dopierom co do biura se doszła popszes galerie jednom handlowom trochu ![]() Roz.pi.zdziawa mie tak ślicznie wyszła, mówie Wam ![]() Ale teras: pokój światu i jak gołembica biała jeste Koty - Tymeno Śminka fuksjowa In Vouge mie bardzo sie spodobywaa - dzienki za cynk! Mojom ukochanom jes Black Orchid TF, trzea by zakup poczynić, bo jusz fstyt wyciongać pszy ludności tyn ogryzek, co mie pozostał. Ale kciaa bym jeszcze takie cuś: http://www.liquida.com/article/11975...n-guido-palau/ Wina kulor, ale żeby nie był ciepły i błyszczykowaty, jeno porzondnie pomadowaty
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-05-17 o 12:28 |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
No ja zapuściłam włosy po latach posiadania króciutkich i jeste zadowolona ale... Ten czas kiedy włosy są w okresie przejsciowym między krótkimi a długimi był koszmarem wyglądowym i nie chciałabym tego drugi raz przechodzić
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-05-17 o 12:24 |
|
|
|
#3614 |
|
Zadomowienie
|
no własnie koszmar z ulicy wiązów.
niby mam krecone te włosy i mogłabym taki artystyczny nieład nosić ale... też mnie wkurza nagniatanie loczurków woskami i innymi cudami a może spróbuję dzis wieczorem postraszyć ![]() w razie czego jest niebieska peruka ![]() a właśnie, chyba zapomniałam Wam wkleić: http://www.youtube.com/watch?v=G_J2o9Jkvkw i jeszcze nowa wersja Personala. Jednak wolę pierwotną.
|
#3615 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O Boże, Lubo, ja przeczytałam "ja zapuściłam wąsy"
|
|
|
|
#3616 |
|
Piers do przodu
|
ale chyba skrócę, bo juz za łopatki sięgają i wydają się mi za długie Duszka a co w galeryi oblookałaś??
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem! Juwenalia się zaczęły
Mimo zewłokowatego wieku ciągle udziela mi się klimat. Tymenko kota masz cudownego A co do włosów, to mi tak wyrosły, że mam je do du.py. W sensie dosłownym. I cierpię, bo mam już problem z wiązaniem. Kok ich nie obejmuje, kucyk ciągnie. Ideałem są dla mnie takie do pasa, ale daje je ciąć tylko mojej mamie, z którą się ostatnio mijam. Kusi mnie, żeby sprawdzić, jakby wyglądały w wersji tinotarnerowej Powiedzcie mi proszę, jak się robi objętość za sprawą pianki? Da się takie dłuższe włosy od tak podnieść jakąś pianką?Katty aaaale masz fijoła!
|
|
|
|
#3618 |
|
Piers do przodu
|
Nio, od urodzenia
Jak tam wystąpienie przeszło bezboleśnie? Bez rewelacji?
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc chyba dobrze. Dyskusja była ostra. Ale najważniejsze, że pani profesor, na której opinii zależało mi najbardziej, bardzo się podobało.
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Kasieńko - pisałach, ale mie nie chciao zapisać! To napisze jeszcze ras Żech oblukiwaa oczywista zeżwirek dla kotóf F promocji Ale jak jużem zaszła, tom sie rozglondła po innym asortymencie tudziesz No - to jeszczech nie znalazła. I kce ciungle, ciungle bluzkie/koszuline f groszki - czarnom albo granatowom. I żeby była prosta, rospinana, bes marszczunek i żabocikóf Nie wiem, co mie naszło s temi groszki, w życiu nie pomyślaabych. Chyba po tych proszkach nowych na ciśnienie, czy co?
|
|
#3622 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
białe czy reprezentujące inszy kolor? A konwersów gratuluje, praktyczny obuw, jak nic do rurek i koszuliny w grochy jak znalazł
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A butki zakupiłaś ulubione mojej córki, tylko ona posiada turkusik
|
|
#3624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Siem, Lubunia, tak cza mi czasami posuchać, widzisz, młodzieży No! My tu gadu gadu, a abrakadabra za.p.ierdalać mię do domu cza! Baj, Słońca!
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Zmarła Ewa Szumańska. Smutno...
|
#3626 |
|
Piers do przodu
|
Przeszła na wyższy poziom ... słuszny wiek, 90 lat
tak trzeba myśleć ....
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
kino 3D jest złe zawsze mnie po nim boli głowa
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
No, tak.. jedni umierają, inni wchodzą w życie. 90 lat, w sumie słuszny wiek.
Nawiasem mówiąc, spotkałam dziś i pogadałam sobie z moją profesorką ze szkoły średniej- też 90 lat, umysł sprawny i wciąż ciągle maluje obrazy. Tak samo zresztą jak jej mąż- ten to w ogóle nie wychodzi prawie z pracowni... Im się wciąż chce. Nie mogę sobie darować i wkleję dzisiejszą, leśną Darię. Ta dopiero w chodzi w życie, z uśmiechem i impetem. 26 skończy roczek. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2011-05-17 o 20:49 |
|
|
|
#3629 |
|
Piers do przodu
|
Ja podejrzewam, że mi się też będzie chciało
![]() Darusia to już panna brzydka płcio strzeż się ale ona rośnie i jak dobrze widzę, to Twoje długie włosy??
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ładniejsza, młodsza oraz bardziej płowowłosa ( ale ja już włosy mam dłuższe)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

wziełam to do siebie, też kcem tinetarner na głowie
podeślę dehaela
Nornalnie oszalałam 

ja to myślę, że Ci to może biust zwisać, jak będziesz w pozycji klęczącej
a rozczesują się dobrze włosiny po tym cudzie??

ale ona rośnie
i jak dobrze widzę, to Twoje długie włosy??