|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Lepiej powyłączać wszystko podczas burzy, aniżeli miałoby coś wybuchnąć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie wole wylaczyc zeby sie w razie czego nic nie spalilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
agusiowata no co miesiąc, ale naszych urodzin raczej nie odprawiamy czasem zrobimy sobie grilla z rodzeństwem i rodzicami tylko Bartusiowi będziemy większą imprezę co roku robili
![]()
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
Oj już jest z niego imprezowicz, bo jak tylko słyszy muzykę to rusza dupką i chce tańczyć. Jak wsiadamy do auta to też piszczy i dopiero jak się mu muzykę puści to jest zadowolony.
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam na meża i dostawe czekolade. A nie, przecież są w domu czekolady ![]() ![]() ![]() Pustki tu dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też bym sobie coś słodkiego zjadła, ale się staram ograniczać słodycze do minimum. No pustki, bo ja mam czas i mogę z Wami posiedzieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szukam jakiegos horroru i zaden mi nie pasuje, jeszcze sie limit wlaczyl ![]() chcialabym cos strasznego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa, jak ograniczasz to nu nu słodkości, ale raz kiedyś przecież możesz zjeść coś słodkiego ![]() To fajnie, że możesz troche posiedziec z nami, choć coś się dzisiaj rozmijamy ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie bo maz jest przy motorku.... jak wroci to pojedzie po pizze i ogladniemy filmik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ahaa, to życze ponownie smaczego i jaki film będziecie oglądać??? ![]() Mąż właśnie wrócił, kupił żonce czekolade malinową Wedla i chałwe waniliowo- kakaową. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-17 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Eff w ogóle się nie skapłam że tam pisze "EF" Myślałam że tam są jakieś kawałki drewna czy coś.
![]() Byłam dziś poprzymierzać butki - sandałki na platformie i szpilce, czarne no i znowu się zastanawiam nad dwiema parami i nie wiem które wybrać. ![]() ![]()
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba Opetani 2010 ale szukam dalej ![]() ![]() hmm, chcesz sie czyms pochwalic? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Hello, właśnie wróciłam z pilatesu i padam, ale chyba walnę sobie kawkę to przejdzie...
Film który przyprawiał mnie o dreszcze i obrzydzenie to były Wrota do piekieł- może to? |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od czasu do czasu jakąś kostkę czekolady albo kawałek ciasta zjem, ale staram się jak najmniej. Nie było mnie, bo z mężem oglądaliśmy auta. Mamy zamiar zmienić, ale to jak mąż będzie miał pewną pracę.
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Dziś przez chwilę bolał mnie brzuch (to przez coca cole light), mąż od razu poznał, że coś mi dolega. Zna mnie już dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ojciec pyta córkę:
- Kiedy wreszcie znajdziesz sobie męża? - Niepotrzebny mi mąż. Mam wibrator. Pewnego dnia córka, wróciwszy z pracy, widzi na stole skaczacy wibrator i z oburzeniem pyta ojca: - Tato, co ty, u licha, robisz? - Piję z zięciem! |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3621 | |||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Zaś miałam głupowate sny. Pierwszy to taki, że koleżanka niosła dziecko w nosidełku, chciałam jej pomóc, ale jakoś stwierdziłam że nie pomoge, nie dlatego że nie chce chyba o schody chodziło i nagle słyszalam jak zlatuje na dół po schodach nosidełko. To potem mnie zrabala, pokłóciłyśmy się i chyba nawet pobiłyśmy. Drugi to taki, że siedziałam z mężem w klasie z jakimiś innymi małżeństwami. Każda para do niego podchodziła, a Ksiądz sprawdzał, oglądał obrączki ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Aha, noi dobrze. ![]() O prosze, a jakie auta oglądaliście i macie w plaanch zakupić? ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() O, nie oglądałam jeszcze tego filmu. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie oglądałam tego filmu, daj znać czy fajny jeśli go oglądneliście ![]() Hm, chyba nie....do jutra się okaże.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Omg http://kwejk.pl/obrazek/160676/%C5%9...kobietach.html ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Eeee niee, nawet nie chciałoby mi się ją odwiedzać. ![]() Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz, masz to u mnie od dziś... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Drugie są wygodniejsze bo mają większą platformę i szpilka nie jest tak odczuwalna i nie cisną w palce, ale mniej mi się podobają bo mają odkryte palce no i tylko mają zapięcie na piętę, nie znalazłam ich w necie. No i nie wiem. :/ W sumie zaraz jadę i kupię ale nie wiem które.
![]() |
#3625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-18 o 12:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
Hejka
Ależ się zapuściłam. Łoł matko jedyna. No co ja poradzę, że nawet po wyjeździe mamy nie mogłam znaleźć spokojnej chwili by pogadać. Wczoraj miliśmy redakcyjnego grilla u nas na działce. imprezka sie udała, choć co po niektórzy mili nietęgie miny ale i tak przyjechali, jedna osoba nas olała nie chciała bowiem psuć sobie humoru. Ostanio w redkacji mojego męża było nieciekawie, posypały się etaty, a szefowa z niektórymi nieładnie postąpiła. I stąd te humory. Imprezka według mnie była i tak bardzo udana. Najdłam się po wsze czasy. Naśmiłam również i ogólny luz blus. Opuściliśmy na rzecz tej imprezy Dni miasta i koncert IRY, czy żałuję NIE!!!!!! Dzi gramy ze znajomymi w worcrafta a jutro hymm do redkacji robić gazetę- jak trzeba to nie ma zmiłuj, wszak niedługo wolny czwartek. Troszkę się podziębiłąm i wogóle to łapie mnie ból zęba od czasu do czasu a tak jest spoko. Przedwczoraj z kumpelka pojechałyśmy nad jeziorko i pole maków, więc była sesja foto. Cudnie. teraz gotuję obiadek dla męża i siebie oczywiście. Młode ziemniaczki z koperkiem i bigosik lekki z młodej kapusty. MMMMmmmmmm Życze i wam dobrych obiadków. I weeekndu przyjemnego. Wycieczek i wszystkim ogólnie wszystkiego dobrego. Buziaki Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-06-18 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
złapałam dziś pane
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.