Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 22:21   #3601
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

dziewczyny wyżaliłam się w klubie...gdyby któraś chciała przeczytać..

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 22:31   #3602
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

wpadlam powiedziec, ze caly dzien Was czytalam, ale cos z pisaniem u mnie kiepsko, a teraz zycze Wam kolorowych snow

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 22:56   #3603
the_sania
Wtajemniczenie

a mi znowu od 23 macica zaczęła się stawiać. średnio co 10-12minut twardnieje
ale to nie to, bo nie boli, tylko nieprzyjemne jest w dole brzucha....
chciałabym już poród

dobranoc

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-05-03 o 22:58
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 05:09   #3604
zosiaaa
Zadomowienie

witam

jakoś dzisiaj spać nie mogę
od 4 gapie się w sufit
żeby było jeszcze coś ciekawego na nim
doczytałam ładnie

ale miałam dzisiaj sen
śniło mi się że wszystkim po kolei z listy odchodziły wody
w jeden dzień
i co i oczywiście doszło do mnie a u mnie nic
poszło dalej a ja zostałam
taka przeterminowana

enchan za maturkę

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 06:19   #3605
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Witam z rana
Oj paskudna pogoda dziś,zimno i ponuro,wczoraj późnym popołudniem padał śnieg,no masakra jakaś.

Enchan trzymam za maturkę

A ja dziś na badania i jutro do gina.
Skromnie proszę o kciuki,zmykam przygotować chłopaków do wyjścia.
miłego dnia pa pa

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 06:28   #3606
Renessme1985
Rozeznanie

Ja też witam się w rana
Małż wyprawiony do pracy, no to i ja siadam do niej... najpierw oczywiście nadrabianko wizażowe

U mnie dzisiaj cisza... no niech ten maluch już wyłazi , bo go normalnie wypchnę

Przewijak przeniesiony, ładnie zagospodarowany, więc mogę rodzić... poprałam jeszcze wczoraj resztkę rzeczy, matę edukacyjną i pokrycie leżaczka

enchan

... ciekawe co u Naszej Kasi Łódzkiej 4 maja od rana miała tulić swoją Stokorotkę...

daissy czy ten Twoj szanowny Małż w końcu dotarł do Ciebie???, bo jak nie to

...idę se zrobić kaffe i herbatkę z malinowego zielska, wkońcu lekarz kazał dużo pić

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 06:53   #3607
Siasiek
Zadomowienie

Witam

Na początek ogromne gratulacje dla Agi_e, Agnieszki, Violisi, Atiz, Catii, Mary naszej i Asiak

Żeby się wszystkie dzieciaczki zdrowo chowały, były grzeczne i zawsze wesołe żeby dały mamusią troszkę wytchnienia od czasu do czasu i chwilkę na wizaż

Dziewczyny dziękuję Wam za to, że się o mnie martwicie.
Mnie dopadła jakaś paskudna depresja przedporodowa niestety. Ryczę z byle powodu i bez też. Nie mam siły się czasem ogarnąć.
I to nie dlatego, że od dzisiaj jestem niby po terminie a nic się nie dzieje, bo jednak coraz częściej boli ten brzuch i skurcze jakieś tam są ale taka ogólna, że nie podołam. Muszę się dzisiaj jakoś otrząsnąć

Młody był na służbie u dziadków na dwa dni więc mieliśmy z Tżtem trochę czasu tylko we dwoje Niby spoko a z drugiej strony taka pustka, cisza aż dzwoniła w uszach.

Wczoraj Was czytałam wieczorem i chyba przez to śniło mi się w kółko, że Andziotek z bólami i skurczami co 4 min nie chciała jechać do szpitala bo nie miała z kim Zochny zostawić. Jeju a mi się nigdy nic nie śni....
Andziot to chyba przez Twoje wczorajsze przygotowania...a może będziesz następna a później kurturarnie mój maluszek wyjdzie za Twoją kobitką????

Kciuki będę trzymać za naszą maturzystkę

Matal a Twój Edzik to się pewnie stresował wtedy razem z Tobą, teraz jesteś zadowolona więc i jemu dobrze się zrobiło i wyjść nie chce.

Dobra będę dzisiaj z Wami a teraz pędzę zjeść już śniadanie bom głodna.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 07:06   #3608
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

Ja już na nogach od ponad godziny, byłam w laboratorium na badaniach, bo jutro wizyta u gina ( ostatnia, jak mniemam ).

Trzymam za naszą maturzystkę

Siasiek, jak fajnie, że wróciłaś do nas

Ciekawe, o ile dzieci powiększy się dzisiaj nasza rodzinka??

Ja za chwilę jadę na , a potem trochę popracować ( nie bijcie za to ).

Miłego dnia mamuśki.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 07:07   #3609
MoniaK
Zakorzenienie

Dzień dobry
Oby już dzisiaj śnieg nie padał

Kogo my tam dzisiaj mamy w planach do rodzenia? Kasię łódzką chyba
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 07:13   #3610
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzien dobry

A ja sobie wstalam i przypomnialam, ze mam dzis wizyte u poloznej uslysze moje szczesliwe serduszko znowu ide na 13:45 takze mam nadzieje sie jeszcze zdrzemnac, bo znowu dzisaj jakos wczesnie wstalam...
No nic ide wszamac kaszke

Siasiek ja depresje przedporodowa mam od kilku dni, a u mnie to jeszcze trzeba czekac i czekac i czekac No nic... naszym dzieciom spieszno nie jest.

Enchantresss

Sania na mnie prosze poczekac z tymi skurczami

mamaoptymistka wystawiam bij

Edytowane przez Paulizia
Czas edycji: 2011-05-04 o 07:16
Paulizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 07:23   #3611
bzyczka1
Zakorzenienie

anulinka2009 ja dzisiaj też do gina idę i też mam nadzieję że ostatni raz
Mam nadzieję że do 15 maja urodzę, bo inaczej mój tż będzie zmuszony iść na urlop od 16 a tego nie chcemy, tak to pójdzie na l4 i urlop mu się automatycznie przesunie o czas nieokreślony Kombinujemy ale w wojsku inaczej się nie da

Enchantresss trzymam kciuki

Mi się nawet dzisiaj wyjątkowo dobrze spało jak na sytuację

Nasz skarb

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 07:28   #3612
MoniaK
Zakorzenienie

Ja do ginka jutro się wybieram, tylko małż mi musi zawieźć dzisiaj siku do laboratorium, bo w taką pogodę to chyba nie ruszę się z domu. Mgła za oknem i na pewno jest zimno brr
Wczoraj zaczęłam pakować torbę ale chyba zbyt mała mi się wydaje, nie wiem jak ja się spakuję
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 07:30   #3613
andziot
Zakorzenienie

ENCHAN

kasia1361

Siasiek ja to nie wiem czy w ogóle kiedyś ten brzuch mi zniknie ....jakieś takie nierealne jest to dla mnie .... skurcze są częstsze niż jakiś tydzień temu ale nic takiego się nie dzieje ....

Paulizia udanego koncertu serduszkowego

Witam się z rańca !!!
u mnie dziś ludzie rano szyby skrobali
teraz świeci słoneczko ....

kulam ciastolinę

bzyczka1 za gina też

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-05-04 o 07:32
andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 07:40   #3614
Klaterina
Zadomowienie

dzień dobry

dziewczyny trzymam za dzisiejsze wizytki i badania i przede wszystkim za enchan i maturke z polskiego wysyłam pozytywne fluidki

noc nie należała do przyjemnych, wiercioch ze mnie był i tyle, katar przeszkadzał, głowa bolała i ogólnie do d***

a roboty mam sporo, pranie, pranie prasowanie i sprzątanie i się zastanawiam co odpuścić, chyba tego mopa sobie podaruje dzisiaj
Stary 2011-05-04, 07:40   #3615
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

czesc moje Misie Pysie

Pisałam poooznym wieczorkiem jeszcze chwilunie z Poziomka na dobranoc, dochodzi do siebie po CC, ma kroplówke a Hanutka została zabrana na swoj oddział na noc. Poza tym wszystko u nich oki

U mnie nadal snieg za oknem zamieniłam sie z mam na autka i wzieła moje bo mam zimowe opony a ja nigdzie sie nei wybieram
Dyżuruje i czekam na info o dzidziusiach

Lolus, dziekuje za wyczerpujące info o wózku Tak, czytałam, ze jest straaaaaasznie cięzki.. no ale cóz zrobić...
Mnie identyczny dół dopada jak przyjezdzam do tesciow domu.. wszystko mi sie nie podoba, smierdzi petami - nie jest jak w domu a do tego mam duuuuuzo mniej miejsca - tak wiec doskonale Cię rozumiem Chodze wsciekła przynajmniej kilka godzin

Reness... tak - dojechał maż przed 22.
Obejrzelismy w ciszy i milczeniu szkło kontaktowe, potem poszłam sie połozyc, zasnąć nie mogłam, przylazł do mnie ok 24 do łózka (dawwno z nim nie spałam w 1 D i powiedział... przysuń sie kotku.......... za chwile dodając "bedzie nam cieplej" No wiec sie nie przysunełam.. Nie było pytania jak sie czuje, nie było chociaz przytulenia, czy dotkniecia brzuszka... i tak od rana chodzę wsciekła... cisnienie standard jak ostatnio 130/89 wiec musze sie kontrolowac by nie skoczyło ponad 90.
Jedyne co, to tulipany mi przywiozł - ale to z ogródka i jego matka zrywała.. przeciez sam by na to nie wpadł. Nie pytałam do kiedy zostaje bo prawdy i tak sie nie dowiem.

Anulko dokładnie jak mówisz - prawie tydzień do mnie jechał (bez 3 dni)
U Ciebie humor juz lepszy ??

andziot, listopadowa - Dziewczyny weekend długi minał, nooo co z Wami i córeczkami !!
andziotka, a jak z pogoda u Ciebie ??
Idziesz do piachu z Zosienka czy na sanki

O ile pamiec mnie nie myli listopadowa miała sie dzis stawić u lekarza I co ?

Siasiu, pogoń swojego synka, bo Gabik andziotki nie wykluje sie
Ja też mam gruz okropny i aż sie martwię czy nerwy mogą się przeniesć na dzidziusia?? Ze np z jakąś nerwica sie urodzi... ??

enchantresss POWODZENIA !!!!!!!

MoniaK, no ja tez obstawiam, ze dziś nareszcie Kasia Stokrotkę ujrzy, no bo ileż to mozna czekac.........

Saniu jak po nocy? Juz nie twardnieje ??

bzyczka, anulinka za lekarza !!

a gdzie Moniqac !! Ej ona juz w domku przeciez
Co nie zajrzy

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 07:47   #3616
bzyczka1
Zakorzenienie

Daisy ja myślę że Twój tż z tym przytuleniem to nie wiedział co powiedzieć a chciał się przytulić, nie denerwuj się kochana, dla Gabrysi

Nasz skarb
Stary 2011-05-04, 07:51   #3617
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Daisy ja myślę że Twój tż z tym przytuleniem to nie wiedział co powiedzieć a chciał się przytulić, nie denerwuj się kochana, dla Gabrysi
nie nie, on nienawidzi sie przytulac a ja do niego sie nie przysunełam i tak Odechciało mi sie poza tym w domu jest cieplutko - ja bynajmniej nie marznę
Napisałam do Ciebie Myszko w K

Słoneczko wyszło

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:00   #3618
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
grazin teksty twoje rozbawiają mnie do łez
paulizia mi właśnie wody tak chlusnęły jak stałam pod prysznicem, obudziłam się i było mi mokro poszłam pod prysznic a tam wodospad
jutro policzę moje bodziaki chyba pobije rekord bo 50 to ja chyba tyle białych mam

co do metek wycięcie może więcej szkody narobić bo wtedy takie zadziorne zostają, ja nie wycinam.
dzięki
wody chlusneły?
ja sie dzisiaj w środku nocy obudziłąm z mokrą broszką
ale chyba tylko sie spociła bo jak ją przewietrzyłam to juz sie mokra nie robiła hahah

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

ja przed snem wypiłam litr wody i zjad lam miske barszczu. czego rezultatem była potwirna zgaga, i sikanie regularnie co półtorej godziny.... bardzo jestem mądra z tym piciem, no ale suszyło mnie...

ogolnie jestem baaaardzo zła na moją mamę. bo mnie olała, miala przyjść do mnie i szukac tych kwitków do zusu ze mam zapłacone i powiedziąła ze jej sie nie chce. ja kurna za tydzien rodze nie chce myslec o taich pierdołach. na dodatek znalazłam wszystkie kwitki i jestem święcie przekonana ze wszystko było płacone a tych trzech ktore z zusu chcą nie mam! nie wiem jakim cudem i gdzie one sie podziały
mam dość przez to dostalam skurczy...

a mi sie śniło że andziotek robił przemeblowanie w domu i ze jej pomagałam w tym
a potem wynajmowałam od Ciebie mieszkanie ale było takie na wypasie, na poddaszu z przeszklonym dachemm, skosami i w ogole mogłabym to narysować i sprzedać jako świetny projekt mieszkania bo było czadowe a w łazience mialaś dwa prysznice jeddn z deszczownicą i sauną a driugi normlalny i kryształową wanne
ale suma sumarum jak sie nam dwóm śniłas to moze to znak ze zacznie się akcja?
Stary 2011-05-04, 08:01   #3619
Klaterina
Zadomowienie

ta moja noc nie dość, że nieciekawa była to jeszcze mi sie śniło, że urodziłam, ale nie wiem ile dzidziuś ważył, jak wyglądał, bo nikt nie chciał mi go pokazać i powiedzieć jaki jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 08:03   #3620
gusiagatko
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
oglądacie usta usta??
kurde smutno ze ta julia zgineła jak takie malutkie dziecko ma, siedze i becze mimo ze juz widziłam ten odcinek na onecie.
w ogole to ostatni odcinek
Ja oglądałam wczoraj, nabeczałam się oczywiście, przyszedł Tż spytał czemu oglądam takie smutne rzeczy, przytulił mnie i tak się zwiesił, że obejrzał ze mną odcinek do końca. I też był smutny nie na żarty

Kochane zaciskam za dzisiejsze wizyty

Enchantresss za maturę. Dasz radę !

oooo i dzisiaj 4, więc za Kasię Łódzką, oby szybciutko poszło

dopijam kawkę

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:07   #3621
mamaoptymistka
Zadomowienie

Witajcie
Kolejna nocka do bani, latam z tym brzuchem po łóżku jak dziki dzik i nie ma idealnej pozycji dla mnie
Enchan zaciskam kciuki za Ciebie.
Ddaaiissyy
Bosacka w DDTVN przesadziła z kolczykami dzisiaj no ale właściwie może to lepsze niż malutkie grilliki

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-05-04 o 08:17
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:20   #3622
Anuu91
Raczkowanie

Hej! Ja dziś na ktg i podjęłam decyzje!! Rodzę!!! Dziś!!! Ciekawe czy się uda
Anuu91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:29   #3623
bzyczka1
Zakorzenienie

Anuu91 to ja też postanawiam że dzisiaj urodzę chciałabym już być po...

wiecie co, nawet się nie spodziewałam tego jak łatwo pójdzie mi karmienie kota tabletkami jestem z siebie dumna otwieram pyszczek, wrzucam i po kłopocie. A ostatnio jak z tż dawaliśmy jej tabsa na odrobaczenie to opluła całe mieszkanie

Nasz skarb

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 08:36   #3624
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
:
a mi sie śniło że andziotek robił przemeblowanie w domu i ze jej pomagałam w tym
a potem wynajmowałam od Ciebie mieszkanie ale było takie na wypasie, na poddaszu z przeszklonym dachemm, skosami i w ogole mogłabym to narysować i sprzedać jako świetny projekt mieszkania bo było czadowe a w łazience mialaś dwa prysznice jeddn z deszczownicą i sauną a driugi normlalny i kryształową wanne
ale suma sumarum jak sie nam dwóm śniłas to moze to znak ze zacznie się akcja?

może jakąś przyszłość widzisz
oby
dwa prysznice i kryształowa wanna

kofam Cię

akcja ??? zaraz się zacznie bo Zocha ma dziś dzień marudzenia a ja bardzo malutko cierpliwości

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:45   #3625
matallewar
Zakorzenienie

za enchant mocno zaciśnięte od rana

Siasiek to może powinnam się jeszcze postresować?

W nocy złapały mnie MEGA bolesne skurcze. Co 12 minut. I koło 1 przeszło jak ręką odjął
Od rana znów coś pobolewa, ale nic konkretnego. Tż wracaj z pracy, będziemy Edzika wyganiać

W ogóle dziwnie tak. Nie mam nic do sprzątania, obiad mam z wczoraj, pranie zrobione... Pozostaje mi leżeć i pachnieć, ewentualnie trochę popracować.

A dziś o 18 przychodzi gościu od rolet

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 08:49   #3626
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Ja oglądałam wczoraj, nabeczałam się oczywiście, przyszedł Tż spytał czemu oglądam takie smutne rzeczy, przytulił mnie i tak się zwiesił, że obejrzał ze mną odcinek do końca. I też był smutny nie na żarty

moj czesto płacze na filmach i serialach z pewnością częściej niż ja

matal jak Ci sie tak bardzo nudzio top mozesz u mnie posprzatac
bo mi znowu ktos w nocy nabałaganił

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Anuu91 Pokaż wiadomość
Hej! Ja dziś na ktg i podjęłam decyzje!! Rodzę!!! Dziś!!! Ciekawe czy się uda
ale yto tylko takie postranowienie czy są skurczybyki?
Stary 2011-05-04, 08:51   #3627
Eve1603
Zakorzenienie

Dzien dobry

Enchan

Andziot
snilas mi sie ale szczegolow nie pamietam

Spalam dzisiaj sobie jak zabita, no ale przed snem wypilam pol litra melisy, po ktorej dziecko prawie brzuch mi rozszarpalo

Porabana pogoda dzis u mnie, cieplusienko, slonce swieci, ale w kazdej chwili moze padac i jak ja mam gdzies wyjsc

No i cholery golebie wyzeraja mi swiezo posiana trawe co chwila musze je straszyc

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 08:54   #3628
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Enchan

Andziot
snilas mi sie ale szczegolow nie pamietam

Spalam dzisiaj sobie jak zabita, no ale przed snem wypilam pol litra melisy, po ktorej dziecko prawie brzuch mi rozszarpalo

Porabana pogoda dzis u mnie, cieplusienko, slonce swieci, ale w kazdej chwili moze padac i jak ja mam gdzies wyjsc

No i cholery golebie wyzeraja mi swiezo posiana trawe co chwila musze je straszyc

andziot juz 3 osobie sie sniła! bez kiytu to znak!

eve staram sie wyobrazić jak starszysz te gołębie
Stary 2011-05-04, 08:55   #3629
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

W ogóle dziwnie tak. Nie mam nic do sprzątania, obiad mam z wczoraj, pranie zrobione... Pozostaje mi leżeć i pachnieć, ewentualnie trochę popracować.

Zazdroszcze, bo ja mam co robic, a nawet gdybym miala zrobione wszystko, to i tak nie umiem robic NIC Tak juz mam, ze zawsze znajduje cos do zrobienia i prawde mowiac trudno mi porzadnie wypoczac bo nawet jesli leze i pachne, to w glowie hucza mi mysli na temat tego, co moglabym zrobic

Stary 2011-05-04, 08:57   #3630
matallewar
Zakorzenienie

Grazin to lecę

Eve Zazdroszczę więc pogody. U mnie niby słońce, ale są 2 stopnie

HALO! JEST MAJ!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości