|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
pilam ale bardzo uciazliwe to w piciu jest i od jakiegos czasu biore drozdze piwne w tabletkah, juz skonczylam opakowanie, musze kupic drugie ![]()
#3603 |
Zakorzenienie
|
Siwulka a ty jak je piłaś ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
zalewalam zagotowana woda z czajnika 1/2 lub 1/3 kostki, mieszalam i pilam. Dalam rade z 2 tygodnie i odpuscilam bo juz mnie na wymioty bralo.
#3605 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6VXe6...eature=related
Ta ma też cudo ciałko. I świetnie się rusza, ma taki power w sobie, ma dużo filmików z tańcem ![]() A ta mała gówniara ma mnóstwo filmików ten to jest jakis hadrcore w ogole hahaha ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=avMwyV-mVbo |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
no tamta niestety nie nagrala wiecej filmow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
pół kostki drożdży i zalewałam 1/3 szklanki wody, ciezko mi stwierdzic czy cos dało, bo piłam tylko tydzien...heh, podobno są tez na cere dobre a mnie w połowie "kuracji" wysypało
![]() ![]()
#3612 |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś wytrzymałam z tymi drożdżami 3 dni, kurcze moje włosy mnie denrwują muszę kupić skrzyp czy coś. Odżywek dużo stosuję. To też przez to że teraz mam bardzo jasne włosy ( prawie cała głowa rozjaśniona, fryzjerka stara się tylko na odrosty nakłdać rozjaśniacz i nie na całą głowę )
Według mnie też dużo zależy od genetyki, moja cała rodzinka ma można powiedzieć "kiepskawe " włosy czyli nie są zbyt gęste i są cienkie.. Znam inne dziewczyny, które farbują, rozjaśniają, prostują ciągle swoje włoski i są ładne ![]()
#3613 |
Zakorzenienie
|
nooooo ja jak ostatnio dostalam zdjecia sprzed X lat to sie zalamalam... kiedys przed tym calym farbowaniem, prostowaniem, itd. mialam tyle wlosow, ze szok... teraz jestem naprawde lysa w porownaniu do tego co bylo kiedys
![]() to zdjecie jest chyba sprzed 8 lat ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2011-11-03 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3615 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() buah,.. nie bede dziekowac, bo ani mi sie to nie podoba, ani tego juz nie ma ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- w ogole... od jutra zaczynam akcje z piciem skrzypu i pokrzywy... moze wroca dawne wlosy... geste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie siedzę na łóżku z laptopkiem i śpiącymi obok mnie moimi dwiema kiciami, cudowny widok ![]() Dzisiaj kupiłam lampę na sufit z takimi wiszącymi kryształkami i otwieram w domu pudełko i się okazało, że te poziomy trzeba każdy kryształek zawieszać ręcznie i osobno ![]() Pół wieczora zawieszałam te elementy i tym samym nic nie umiem na jutrzejsze zajęcia, na które idę pierwszy raz w tym tygodniu ![]() Trochę przedłużyłam sobie święto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Sylvana wstaw pozniej foto tej lampy, bo zawsze taka chcialam, a nie mialam okazji kupic, nie wiem czemu
![]() co tu tak cicho ejjjjjjjjjjjjjjjj? !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
omg agusia jakie miałaś piękne włosy ! kolor , struktura, gęstość wow
kuszą mnie te drożdże , może chociaż spróbuje, jak nie da rady to kupie sobie jakieś tablety. Zaraz musze sie szykować i spadać po zakupy, lodówka świeci pustką Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-04 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
ja mam w ch... nauki
![]() ![]()
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
ogladam na tvnie ta magde m........... no nie moge... telepie mnie poprostu... taka cnotka niewydymka, ze az zal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kupilam sobie w Mohito wisiorek - sowę ![]() ![]() Teraz lece pazury malowac ![]()
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz do pracy do 22 ![]()
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
wrociłam z zakupów, zarcie mamy na cały tydzień mam nadzieje. Chociaz powiem Wam ,że mój TŻ tyle je ,że aż mi łopaty opadają :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeej
![]() ![]() Monian nie martw się mój jak nie jest na diecie przed walkami w mma to też wpie*dala za trzech........ ![]() Boże co za dni, wczoraj nawaliłam się jak lokomotywa ![]() ![]() Moja dentystka powiedziała mi ,że przez to ,że mam źle założoną ta płytke retencyjna ( po aparacie stałym) i dlatego rozeszły mi się jedynki i znowu zrobila sie szpara która wlasnie miala być celem aparatu miedzy innymi. no wku*wiłam sie strasznie.. szkoda,że ta ortodontka u ktorej zakladałam aparat juz nie ma tego gabinetu bo bym pojechała i ją objechała ![]() bo myslalam,że po prostu mam takie zeby ze ta szpara będzie i nie da się złączyć a dzisiaj sie dowiedzialam,że źle jest założona płytka która miała mi trzymać jedynki ![]() Dentystka zaproponowała mi znowu aparat stały.. 2500 zł. nie wiem chyba sie nie zdecyuje, za dużo sosu. Ewentualnie powiedziała,że zagada do swojej ortodontki z którą pracuje i może będzie można załozyć tylko na pare zębów nie na całą szczene ![]() Proponowałam jej kompozyt albo licówki ale stwierdziła,że mam masywne jedynki a kompozyt by je jeszcze bardziej powiekszył. więc dupa blada. za tydzień ma do mnie zadzwonic jak się skonsultuje z ortodontką. A teraz mnie czeka sprzatanie bo oczywiscie syf u Tżta, odwołali mi dzis wyklady wiec super ![]() byłam w super pharm i trafilam na super promocje.. Kupiłam parę leków za kwote powyzej 30 zł i za 9 zł zamiast 35.99 zapłaciłam za krem nawilzajacy do cery normalnej ,suchej a nawet do cery z tradzikiem. fajna promocja. Odłożyłam krem z Avene jak sie dowiedzialam o tej promocji ![]() i zamiast wydać na krem 60 zł wydałam 9 zł,niby za inny no ale podobno jest niezły i nie zapycha ![]() i jak bedzie do dupy to nie szkoda oddac.. ![]() szukałam Biodermy sebium z pompka ale nie ma w super pharm ![]() ![]()
![]() |
#3628 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Star to Twoje dentystka musiała mieć mega miły poranek
![]() Oj też bym się wnerwiła na orto, spaprał ewidentnie robote :/ dlatego w sumie troche boje się ściągać druciaków, tyle kasy, męki, nerwów i jak mi wada wróci to załamka :/ A co to za kremik który kupiłaś ? Jutro idziemy do TŻ mamy na impreze imieninową i cholerka nie mam zadnego pomysłu na prezent :/ bede musiała jutro pochodzić po sklepach i coś kupić princ u nas dużo kasy idzie na jedzenie :/ mój TŻ bardzo lubi jeść zdrowe rzeczy ( ma manie na punkcie zdrowego odżywiania , mania to mało powiedziane , no ale to dobrze bo dba o siebie i nie bedzie jakimś łysym dziadkiem i grubym brzucholem z pilotem przed TV hahaha ) , pełno owoców , warzyw , ja zresztą też ale jak wiadomo takie jedzenie jest o wiele droższe. Tylko jak pomyśle , co byśmy za ta kase mieli ![]() Edytowane przez Monian Czas edycji: 2011-11-04 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.