Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-09, 20:10   #3601
Elcia85
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Claudia witamy

Natalia ale szwagier miał farta...chyba zacznę chodzić po lumpach

Lucy współczuję nerwów..wogóle nie rozumiem jak można tak traktować pacjenta....rzetelna informacja i uprzejme zachowanie to powinien być standard nawet na NFZ.

A ja zrobiłam ciacho i już połowy nie ma. Zamiast torciku tamtego zrobiłam Bialą Pavlova z tego przepisu http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/Biala-Pavlova.html
z malinami i jest rewelacyjna.

Flower super torcik! wygląda pysznie! ja właśnie wyciągnęłam z piekarika sernikobrownies z borówkami amerykańskimi, wysprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie i chciałam jeszcze prasować ale nie dam już rady dzieś zjem sobie ciacho z lodami a co

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witaj Kochana

wszystko bedzie dobrze!! Musisz w to wierzyć

Nie doczytałam wszystkiego nadrobię jutro chociaż zostało mi chyba pół strony ale trudno jest mi tak gorąco i duszno że nie mogę usiedzieć i dalej kręci mi się w głowie więc nie jestem w stanie ide leżeć i spać do jutra
DOBRANOC
agatko a mówiłaś ginowi o tych zawrotach głowy jak byłaś na wizycie? może to od któregoś z leków tak źle się czujesz? oby sen Ci pomógł

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Byliśmy na zakupach i właśnie wróciliśmy, nie wiem czy to normalne, ale moment pochodziłam i brzuch mi zrobił się mega twardy, ciągnęło w dół mocno, normalnie chodziłam zawieszona na wózku. Czy to normalne, czy powinnam się martwić???
nie wiem czy taki ból może mieć różne źródło ale moja szwagierka miała twardniejący brzuch i pamiętam, że dostała nakaz leżenia. ale ona ogólnie od 4go miesiąca do końca ciąży musiała leżeć, więc nie wiem czy to tylko z tego powodu- pewnie nie
Stary 2011-08-09, 20:27   #3602
shehzadi
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Lucy okropna wizyta. Czy oni uważają, że do poradni genetycznej przychodzi się z nudów? Dobrze, że z dzidzią wszystko ok.
Flowerbombka ciasto wygląda super
Cytat:
Napisane przez Daria16071989 Pokaż wiadomość
Dziękuję Toto,Lucy,Agatka i Shehzadi za pomoc Wy wiecie o co chodzi
Uciekam buźka i dobranoc wszystkim,kolorowych snów..
Przykro mi, że nie mogłam pomóc. Dobranoc.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:29   #3603
Nita6
Zakorzenienie

Inutil - spokojnie nie panikuj, odpoczywaj , wiecej leżakuj
Moja sis jak teraz gdzieś się wybiera na miasto to zażywa nospę , tak zapobiegawczo , jak troche połazi to juz czuje ze brzuch twardnieje , nie panikuje tylko idzie się położyc , nieraz 10 -15 minut wystarcza,
także spokojnie , za duzy wysiłek miałaś dzisiaj ,

Ja w pierwszej ciąży byłam w 6 miesiacu na weselu , potancowalam całą noc i potem przez tydzień leżałam bo mnie brzuch bolał , potem wróciłam do pracy i w sumie pracowałam do 9 miesiąca

Także , malutka, odpoczywaj , leżakuj , do wizyty spokojnie,
jak coś to nospę łykaj , a jak Ci nie przechodzi po odpoczynku to dzwoń do gin.
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 21:15   #3604
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Poleżałam trochę i mi przeszło

ale dziwne bo ja dzisiaj poza tymi zakupami nigdzie nie byłam, siedziałam w domu i w większości leżałam no nic, będę odpoczywać a przed wyjściem no-spę

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
a masz możliwość przedzwonienia do swojego lekarza i zapytania co w takiej sytuacji robić?
on na urlopie, mówił że jakby coś się działo to na pogotowie jechać :/

Kasiorek211, Nita
spróbuję mniej łazić a jak łazić to wolniej (bo ja biegam a potem tchu nie mogę złapać - Lucy może potwierdzić

Cytat:
P.S. proszę, wyśnij mi płeć dziecka na jutro, ok?
Kasiorek, mi też wyśnij

Daria nie doczytałam wcześniej... a jednak przyszła, z jednej strony dobrze, bo zrobisz badania i psychicznie się nastawisz na starania, z drugiej szkoda, bo czasem tak jest że lepiej z zaskoczenia, odpoczywaj sobie

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-09 o 21:17
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:04   #3605
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
No to również masz bardzo dobry wynik. Mój synek miał 3,6 mm więc same widzicie jaka to różnica
Mam pytanie do Ciebie - Jak mój maluszek ma NT 2 mm to dobrze czy źle?

Jak Lucy1111 ma - 1,2 mm, Inutil - 1,4 mm, Amelcia - 1,4 mm a ja mam 2 mm to pewnie jest coś nie tak

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:26   #3606
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Byliśmy na zakupach i właśnie wróciliśmy, nie wiem czy to normalne, ale moment pochodziłam i brzuch mi zrobił się mega twardy, ciągnęło w dół mocno, normalnie chodziłam zawieszona na wózku. Czy to normalne, czy powinnam się martwić???
wystraszyłyście mnie tym, mi się tak dzieje codziennie, ale często jak nic w domu nie robię a maluch zaczyna się ruszać i tak np na kilka sekund stwardnieje mi brzuch, albo jak mąż dotyka brzucha. Nie wiedziałam, że to takie niebezpieczne

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość

Natalia ale szwagier miał farta...chyba zacznę chodzić po lumpach

A ja zrobiłam ciacho i już połowy nie ma. Zamiast torciku tamtego zrobiłam Bialą Pavlova z tego przepisu http://mojewypieki.blox.pl/2007/04/Biala-Pavlova.html
z malinami i jest rewelacyjna.

to się nazywa szczęście
ciacho wygląda cudnie, mogę dostać kawałek

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 22:37   #3607
Flowerbombka
Zadomowienie

Dziewczynki dziękuję za komplementy odnośnie ciasta
Natalia zostal jeszcze kawałeczek ale już tak się trochę śmietana rozjechała, bo bezy nie można wsadzić do lodówy. Ale jak następnym razem zrobię to zapraszam.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 22:54   #3608
zebrawpaski
Zakorzenienie

Lucy- co za szok dzisiaj z tym NFZ, ważne, że badnia ok. Ja chyba bym nie wytrzymała i powiedziała tam co myślę...

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Jak czytam o tych Waszych dylematch z twardym brzuchem to dochodze do wniosku, że jak się uda to nie będę się upierać przy pracy jeżeli lekarz zaleci L4.
Dziewczyny, a czy któraś z Was musiała leżeć przez pierwsze tygodnie?

Nita- widzę, że mnie rozumiesz z tą pracą, szkoda dwóch lat...no ale cóż, co ma być to będzie. W szłym roku we wrześniu też byłam w ciąży i co z tych moich planów?..Nic nie zaplanujemy, wszystko u góry zapisane...
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:21   #3609
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Lucy- co za szok dzisiaj z tym NFZ, ważne, że badnia ok. Ja chyba bym nie wytrzymała i powiedziała tam co myślę...

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Jak czytam o tych Waszych dylematch z twardym brzuchem to dochodze do wniosku, że jak się uda to nie będę się upierać przy pracy jeżeli lekarz zaleci L4.
Dziewczyny, a czy któraś z Was musiała leżeć przez pierwsze tygodnie?

Nita- widzę, że mnie rozumiesz z tą pracą, szkoda dwóch lat...no ale cóż, co ma być to będzie. W szłym roku we wrześniu też byłam w ciąży i co z tych moich planów?..Nic nie zaplanujemy, wszystko u góry zapisane...
właściwie to chyba tylko Nita musiała leżeć ze względu na krwawienie i krwiaka, ale jak widać jest już na chodzie

dobrej nocki kochane

mąż się spóźnia, był z kolegami się spotkać,

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 23:45   #3610
zebrawpaski
Zakorzenienie

Toto - podczytywałam dzisiaj Twój blog i łezki mi się polały...
Przytulam- spokojnej nocy.
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 06:24   #3611
Nita6
Zakorzenienie

Zebra - tak Natalia ma racje , ja musiałam leżeć, wiesz moja ciąża to w ogóle była z zaskoczenia bo zaszlam dwa tygodnie po #.
potem miałam krwiaka i z tego powodu leżałam miesiąc , a tak sie bałam ze faktycznie nic nie robiłam , mama mi przyjezdzala i sprzątała i prasowała, ja to tylko minimum socjalne robiłam,
po miesiącu krwiak się wchłonął i rozpoczęłam życie.
widzisz nawet na wczasach w chorwacji prawie trzy tygodnie byłam.

a właśnie dziewczyny , dzisiaj mam wizytę ,

proszę o kciuki

a nie ma tż i pojadę z córcią , na badanie zostanie w poczekalni , wezmę ją na USG.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 06:53   #3612
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Ciebie - Jak mój maluszek ma NT 2 mm to dobrze czy źle?

Jak Lucy1111 ma - 1,2 mm, Inutil - 1,4 mm, Amelcia - 1,4 mm a ja mam 2 mm to pewnie jest coś nie tak
Głupolu!!! Przecież napisałam, że od 2,6 genetycy dopiero zaczynają się zastanawiać czy wszystko jest w porządku, dla ginekologów zwykle to jest granica 2,9 !!! ( 3 spotkanych przeze mnie tak twierdziło) więc masz jeszcze naprawdę spory zapas!!! A troszeczkę większy od dziewczyn może być z różnych powodów:np u chłopców fałd karkowy (czyli to nt ) jest większe, powiększa się też zwykle jeśli w początkowych tc miałaś jakąś infekcję.Ja bym dała wiele za taki ładny pomiar
A swoją droga to nawet NT 6 mm nie daje pewności, że dziecko jest chore. Jest jedynie wskazaniem do dalszych konsultacji ale Twoje nawet się do nich nie kwalifikuje ani troszeczkę

Dzień dobry dziewczynki

Nitka - zobaczy córcia siostrzyczkę

Inutilku, bo Ci kulę u nogi przyczepię, żebyś wolniej chodziła!!!

Edytowane przez Kasiorek211
Czas edycji: 2011-08-10 o 06:59
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:00   #3613
BERBIE
Zakorzenienie

Zebrawpaski Ja też rozumiem twoje wątpliwości związane z pracą, dla mnie też byłoby to bardzo sitotne. Ale jestem pewna, że gdyby się pojawiła teraz dzidzia to byś ani przez chwilę nie pożałowała tego, że awans się opóźni. i tego ci życzę.

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Nita trzymamy kciuki! Jakie masz dziś badania?
Stary 2011-08-10, 07:03   #3614
Ania ania23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
Głupolu!!! Przecież napisałam, że od 2,6 genetycy dopiero zaczynają się zastanawiać czy wszystko jest w porządku, dla ginekologów zwykle to jest granica 2,9 !!! ( spotkanych przeze mnie tak twierdziło) więc masz jeszcze naprawdę spory zapas!!! A troszeczkę większy od dziewczyn może być z różnych powodów:np u chłopców fałd karkowy (czyli to nt ) jest większe, powiększa się też zwykle jeśli w początkowych tc miałaś jakąś infekcję.Ja bym wiele za taki ładny pomiar
A swoją droga to nawet NT 6 mm nie daje pewności, że dziecko jest chore. Jest jedynie wskazaniem do dalszych konsultacji ale Twoje nawet się do nich nie kwalifikuje ani troszeczkę

Dzień dobry dziewczynki

Nitka - zobaczy córcia siostrzyczkę
opieram wypowiedź Kasiorek!!!! basia moja kuzynka miała NT 3,6mm i urodziła zdrowego niunia. Musiała robić jakieś tam dodatkowe testy (pappa czy coś) ale nic z nich nie wynikło. Oprócz tego, że się zamartwiała.

A tak wogóle to dzień doberek. Laseczki
Daria a ja już myślałam,że będą dwie hihih
Lucy -faktycznie perła wiele się wczoraj dowiedziałaś od enefzeciora... parszywe gnidy,że tak pięknie określę.

A ja dziś kończę 26 lat znowu kolejne urodziny a zarazem data terminu drugiego niedoszłego porodu ehhh
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:07   #3615
Nita6
Zakorzenienie

Berbie - wczoraj robiłam ogólne badanie moczu i krwi. w krwi znowu mam leukocyty i bakterie wiec znowu mi coś przepisze
a tak to standardowo badanie gin + USG ( chociaz nie wiem czy bedzie mi robić )

Natalia - który to ja już mam tydzień ? ty mi to pięknie liczysz

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

AniaAnia - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin , wpraszamy się na torcika do ciebie
Stary 2011-08-10, 07:12   #3616
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
opieram wypowiedź Kasiorek!!!! basia moja kuzynka miała NT 3,6mm i urodziła zdrowego niunia. Musiała robić jakieś tam dodatkowe testy (pappa czy coś) ale nic z nich nie wynikło. Oprócz tego, że się zamartwiała.

A tak wogóle to dzień doberek. Laseczki
Daria a ja już myślałam,że będą dwie hihih
Lucy -faktycznie perła wiele się wczoraj dowiedziałaś od enefzeciora... parszywe gnidy,że tak pięknie określę.

A ja dziś kończę 26 lat znowu kolejne urodziny a zarazem data terminu drugiego niedoszłego porodu ehhh

STO LAT, STO LAT...!!! Spełnienia marzeń Kochana! Już Ty sama najlepiej wiesz co to ma być dlatego wybierz sobie sama
Latkami się nie smuć, ja już mam skończone 26 przez parę miesięcy i ... żyję

A po tym dniu porodu będzie Ci lżej, nie będziesz już patrzyła przez pryzmat tego jaki byś miała teraz brzuch i co by się działo. Przynajmniej mi jest lepiej

A na marginesie - jak długo czekałaś na wyniki badania kariotypów Waszych? To chyba ty je badałaś, prawda?

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Berbie - wczoraj robiłam ogólne badanie moczu i krwi. w krwi znowu mam leukocyty i bakterie wiec znowu mi coś przepisze
a tak to standardowo badanie gin + USG ( chociaz nie wiem czy bedzie mi robić )

Natalia - który to ja już mam tydzień ? ty mi to pięknie liczysz

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

AniaAnia - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin , wpraszamy się na torcika do ciebie
Natalia - Ty sobie zanotuj gdzieś, żeby przypomnieć Nicie, że czas na porodówkę bo zdolna się nie doliczyć i ją córa zaskoczy!
Stary 2011-08-10, 07:19   #3617
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry!
Nita trzymam kciuki za wizytę!
Ania wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń. Mam nadzieję, że będzie tak jak mówi Kasiorek - minie ta traumatyczna data i trochę odetchniesz.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:22   #3618
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
agatko a mówiłaś ginowi o tych zawrotach głowy jak byłaś na wizycie? może to od któregoś z leków tak źle się czujesz? oby sen Ci pomógł
Kochana nic nie mówiłam bo wcześniej tego nie miałam dopiero wczoraj tak mi się kręciło w głowie dziś troszkę może to od luteiny jest ale tyle brałam i nic i dopiero teraz?? dziś mam ostatnia tabletkę także jakoś dam radę

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość

Kochana przytulam Cie bardzo mocno wszystkiego dobrego....spełnienia marzeń....
A jak tam się czujesz po CLO?? jaką masz dawkę??

Nita za wizytę o której masz??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-08-10 o 07:24
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:23   #3619
BERBIE
Zakorzenienie

Ania_Ania wszystkiego najlepszego! czego sobie tylko zapragniesz! a jak będziesz już to miała to zaraź i nas!!!
wiem co czujesz w zwiążku z brakiem dzidzi w takim wieku, ja na 25 ur. ryczałam, że nie mam jeszcze maleństwa. mam nadziję, że obie w 26 lat urodziny cudowne bobusie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 07:44   #3620
Daria16071989
Zadomowienie

Hejka
Nita trzymam za wizytę
AniaAnia Wszystkiego Najlepszego Rybka,spełnienia marzeń !
Coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam co

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Daria16071989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:47   #3621
Nita6
Zakorzenienie

Wizyte dopiero na 16:15
Stary 2011-08-10, 07:49   #3622
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Wizyte dopiero na 16:15
ok

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-10, 08:03   #3623
Daria16071989
Zadomowienie

Ja właśnie sobie wstawiłam wodę na Kawusie i się maluję

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Stary 2011-08-10, 08:08   #3624
Nita6
Zakorzenienie

Daria - ja Cię podziwiam , codziennie pięknie wyglądasz , ja jak sie nigdzie nie wybieram to nic nie nakładam oprócz kremu .

musze coś porobic ale sie nie wyspałam i ciężko się zebrać,
Stary 2011-08-10, 08:08   #3625
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daria16071989 Pokaż wiadomość
Ja właśnie sobie wstawiłam wodę na Kawusie i się maluję
a ja wstałam o 7.30 i dopiero śniadanie zjadłam zrobiłam sobie bułkę zapiekaną z serem i do tego usmażyłam cebulkę i polałam keczupem tak jeszcze nie jadłam hihi ale apetytu to nie maiłam na śniadanie a kolacji też nie jadłam i piję zieloną herbatkę

Nita ja też jak siedzę w domu to sie w ogóle nie maluje kremu tez mało co nakładam bo mam tłustą cerę i nie moge żadnego dobrać

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-08-10 o 08:10
Stary 2011-08-10, 08:18   #3626
Daria16071989
Zadomowienie

Cytat:
Daria - ja Cię podziwiam , codziennie pięknie wyglądasz , ja jak sie nigdzie nie wybieram to nic nie nakładam oprócz kremu .

Nituś to jest kwestia przyzwyczajenia Ja jak się nie pomaluję to nawet z pokoju nie wyjdę Teście(bo z nimi mieszkamy) już też się przyzwyczaili,że codziennie jestem pomalowana i kiedyś jak wyszłam wstawić tylko wodę na kawę to teściowa mnie się zapytała czy się źle czuję bo jakoś marnie na twarzy wyglądam hahah Ja się zaczęłam śmiać i jej powiedziałam,że czuję się bardzo dobrze,a marnie wyglądam bo nie zdążyłam się pomalować,a ona na to: no rzeczywiście
Ja uwielbiam się malować,mam już taką wprawę w tym,że zajmuje mi to chwile ale to też są lata praktyki,że tak mi to wychodzi Ja po domu bym nie chodziła nie pomalowana,a co dopiero jakbym miała się wybrać do miasta Oj w życiu bym nie wyszła z domu hihi

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Stary 2011-08-10, 08:18   #3627
BERBIE
Zakorzenienie

Nituś może wróć do łóżeczka?
Stary 2011-08-10, 08:24   #3628
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:

Oj tak, szacun dla Darii... Jak jesteśmy w domu to nie ma mowy o makijażu, chociaż ja mało kiedy się maluję. Zazwyczaj kredka i tusz do rzęs wystarcza. Tylko u mnie henna króluje

A nadrabiam czerwonymi albo ciemnymi paznokciami.

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
a ja wstałam o 7.30 i dopiero śniadanie zjadłam zrobiłam sobie bułkę zapiekaną z serem i do tego usmażyłam cebulkę i polałam keczupem tak jeszcze nie jadłam hihi ale apetytu to nie maiłam na śniadanie a kolacji też nie jadłam i piję zieloną herbatkę

Nita ja też jak siedzę w domu to sie w ogóle nie maluje kremu tez mało co nakładam bo mam tłustą cerę i nie moge żadnego dobrać

Ojjj, Agatka....ja tu dietkuje a Ty takie dobroci wcinasz...już mi smutno lubię takie mieszanki wybuchowe

Edytowane przez Kasiorek211
Czas edycji: 2011-08-10 o 08:22
Stary 2011-08-10, 08:25   #3629
Daria16071989
Zadomowienie

Dziękuję Laseczki

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Stary 2011-08-10, 08:30   #3630
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Ja Ci wyprostuję . NIGDY nie będzie dobrego momentu na dziecko. Zawsze mogłoby być lepiej. Zawsze znajdzie się jakieś ale. Nie wiemy jednak co będzie jutro, więc trzeba działać dziś. A przyszłością będziemy się martwić jak nadejdzie.
Świete slowa, dolaczam sie.... do dzis mnie to nurtuje....

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Niektórzy lekarze tak mówią, bo po dwóch tygodniach dopiero widać na usg, ale to przecież nie jest najważniejsze. Wcześniej powinno się zrobić poziom bety i progesteronu dokładnie tak jak Akeneki lekarz przepisał. Moim zdaniem powinno się iść odrazu albo chociaż zrobić prywatnie betę i progesteron a nie czekać dwa tygodnie.
Ja poszlam od razu jak zobaczylam 2 kreseczki, zrobilam bete. lekarz przepisal luteinke zeby wszystko bylo w porzadku....

Cytat:
..

Dziewczyny, a jak Wasz poziom libido? bo mój osiągnął krytyczny punkt -100 i więcej chyba.....
nie seksiłam się z miesiąc chyba....Mam straszne wyrzuty sumienia, ale nic z tym nie moge zrobić....

chyba muszę się przejść do sekxshopu.... Inutil będziesz mi towarzyszyć?! (hehe, żartuję )
hihih i mnie to samo, nie mam ochoty i juz....

Przykro mi, ze wizyta byla nieudana. dobrze , ze do gin swojej idziesz, to Cie uspokoi

daria no i @ przyszla ... to teraz porob sobie badania, zeby juz sie na przyszlosc nie stresowac

aniu 1000 latek Tobie zycze i oby te lata ktore przed Toba przyniosly juz same dobre chwile, spelnienia marzen !!!!!!!

Flo torcik bajkaaa mniam
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości