|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Takaya, najpierw
![]() pewnie, że tęskniłyśmy ![]() ![]() ![]() opowiadaj jak sie mieszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
No Takaya!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Cze Takaya. No właśnie należy Ci się małe
![]() U nas słońce świeci a ja w pracy w sukience ![]() Jak tam nowe mieszkanie ?? I jak z tamtym kolesiem to rozwiązaliście, przyjechał po klucze ?? I ![]() ![]() ![]()
#3606 |
Zakorzenienie
|
cześć Takaya
![]() u mnie najpierw słońce, potem deszcz, jakaś dziwna pogoda ![]() ale generalnie zimno się robi, wczoraj byłam na spacerze to już nieprzyjemnie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
siemanello Takaya
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
U mnie natomiast na zewnatrz 30sci stopni i slonce, a w biurze lodowka....
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi to w nocy jest zimno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale np wieczorem jak 3h siedzę w cienkiej piżamce albo wstanę rano to tak, chłodniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
O od razu porzuciłaś, neta nie miałam! Tak mogłabym w pracy coś tam napisać, a jak siedziałam w domu to nie było jak.
Z mgr to już mnie wszyscy pogonili a najbardziej ostateczny z ostatecznych terminów- koniec września, albo 5lat studiów do kosza ![]() Mieszkanko jest boskie! Czuje się zupełnie jak u siebie, prysznic jest wspaniały mozna sobie przełączać albo na duży strumień nad głową, albo na mikrofon do trzymania w ręku albo na takie małe 'sikawki' z dużym ciśnieniem -świetny masaż ![]() ![]() Znalazłam jednego karalucha i od razu ubiłam - schował się w torbę ze żwirkiem i zakopał w nim, jak w niedzielę wysypywałam cały żwirek to wypadł. Ustawiłam pułapkę na ogryzek po jabłku i co noc idę sprawdzać, ale żaden się nie pokazał. Nie ma porównania do tego zarobaczonego mieszkania ze ścianami z papieru czy nawet do tego w którym 3 lata byliśmy. Ściany są tak grube, że zupełnie nic nie słychać! Jakbyśmy mieszkali zupełnie sami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
a nie mozna zmienic temperatury? czy tylko Tobie zimno jest?>
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie że zadowoleni jesteście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i nie mam osobistego grzejniczka w łóżku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a finansowo wyjdzie ok? ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- a co z tym gościem od karaluchów? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym ja muszę mieć cicho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Takaya to super, a diabły się zaklimatyzowały już, też im się podoba ??
Pierwsze co to chyba najbardziej Ci się prysznic podoba z tego co wyczytałam ![]() O ten jeden karaluch że też tam się zakradł ![]()
#3617 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze radio włączone mam, TŻ juz się przyzwyczaił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Passion, regulacja jest jedna na cala fabryke
![]() ![]()
#3619 |
Zakorzenienie
|
Byłam pewna,że wam pisałam,że biorę wolne na pisanie mgr...
![]() Ta'i to u nas znów te sikawki są tak nisko że najlepiej jest jak się usiądzie wtedy świetnie plecy masują, a te najwyższe wypadają zaraz na karku super sprawa ![]() Kuleczka no i kuchenka jest bomba, tak jak u rodziców piekarnik po ludzku elektryczny i zapaliczki w pokrętłach ![]() Generalnie para, która mieszkała przed nami chyba tylko spała i się myła ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym są wieeeelkie okna bez firan (nie ma karniszy są tylko rolety) a nikt nam nie zagląda w okna bo to na piętrze i z widokiem na ulicę bez chodnika ![]() ![]() U nas cały dzień okno otwarte, zamykamy pod wieczór i znów otwieramy na noc jak kładziemy się spać (tzn jest uchylone) Za mieszkanko płacimy 1200zł i to jest świetna cena jak za taki standard u nas ![]() ![]() Co do właściciela karalucharni to nawet nie przyjechał kiedy się wyprowadzaliśmy ![]() ![]() Przyjechał po klucz w sobotę wieczorem jak po niego zadzwoniłam i pojechaliśmy do rodziców, bo do nich miał bliżej. Nie daliśmy mu a ni grosza, bo i tak zostawiliśmy tam w sumie 500zł (tapeta kosztowała nas ponad 200zł, 200zł pralka i 70zł lodówka) Chciałam wziąć ta lodówkę z sobą, bo tu mamy taką malutką do kolan (pralka jest ładowana od góry to tamta by się nam nie zmieściła) ale to było wielkie gniazdo robalów, więc ją zostawiliśmy. Kolo nawet nie wspomniał o zapłacie za ten jeden tydzień (fakt my zapomnieliśmy mu powiedzieć, ze wywaliliśmy dwie rozwalające się półki obrzydliwą stara brudną sofę z lat 70tych i fotel bez siedziska) powiedziałam mu że położyliśmy tapetę na ścianę i daliśmy za nią 200zł i 200zł za pralkę i pewnie dlatego już nic nie mówił |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Ja to lubię zasypiać przy tv bo szybko wtedy zasypiam.
Dostałam super propozycję na andrzejki i chyba się wybiorę jak mąż nie będzie chciał jechać to pojadę ze znajomą ![]() takaya piszesz o mojej kuchni czy o swojej ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-09-15 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Takaya, super! A ten kolo od robali niech se szuka jakichs ludzi, co maja zamilowanie do karaluchow... moze na takich trafi
![]()
#3623 |
Zakorzenienie
|
Do Lwowa na andrzejki - impreza integracyjna
![]() Co do męża to zobaczymy bo nieraz ma odchyły i co chwilę zmienia zdanie
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
I_K, Monitka jakby się nie udało to już bym się totalnie załamała, nie zniosła bym kolejnej przeprowadzki. mamy za dużo klamotów (tato samochodem jechał z 5 razy by nam wszystko zwieźć, przy czym dwa ostatnie kursy to sofa, biurko fotel komputerowy, stolik Ikei i szafka)
Kuleczka mówię o mojej kuchni ![]() ![]() Aaa no i diabły zaskakująco szybko się zaklimatyzowały, tylko Lucyfer warczy na drzwi wejściowe - boi się co tam za nimi jest zły jest jak ktoś wchodzi do mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
No to dawaj kasiurkę i jedziemy Passion
![]() To fajnie że się zaklimatyzowały może lucyfer myśli że jeszcze jakiś robaczek wyjdzie ![]() No myślałam że piszesz o mojej bo wrzuciłam zdj do klubu przed i po ![]() A balkon macie jakiś w tym mieszkaniu ??? Bo my niestety nie też mieszkamy w kamienicy. Jeszcze półtorej godziny i do domu Nasza chyba znowu dostaje rui bo wczoraj przyszłam do domu i dyskutuje ze mną jak cza i dzisiaj to samo. Jeszcze jak wychodzę to mnie zaczepia
#3628 |
Zakorzenienie
|
Passion, ZWIE-DZA-NIE browaru, a nie degustacja!
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Dobra kochane, ja uciekam, milego popoludnia Wam zycze!!!!
#3629 |
Zakorzenienie
|
Monitka nie dopisałam że cała atrakcja toimpreza z muzyką regionalną i "regionalnym alkoholem", degustacja w browarze
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.