|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
profilaktykę społeczną na pedagogice specjalnej a potem jeśli się uda resocjalizację z profilaktyką
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:28 ---------- Lece spać dobranoc miłych snów
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Hej laski
Ja już się szykuję na zlot mam nadzieje że będzie suuper ![]() Wracam w niedzielę i na pewno się odezwę ![]() Miłego weekendu |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Spać nie mogłam - nie wiem czy z podniecenia czy z podświadomych nerwów, bo TŻ miał w nocy wracać z imprezy, nie wrócił, nie dał mi znać, że go nie będzie. Co za .... ![]() A tak poza tym niedługo idę na wielkie odpicowywanie natasia, udanego zlotu ![]() Jak się nie pochwaliłam? pochwaliłam zaraz jak tylko kupiłam kieckę (czyli parę miechów temu ). Wrzucę Wam foto jak już będę po fryzurze i makijażu ![]() Kurcze, ale Ciku ma zabawę. Uwielbia przesiadywać koło kaloryfera pod którym jest jeszcze taka 20 cm przestrzeń. Do kaloryfera ma dosunięty domek. Do tej pory stał tak, że wejście było frontem do środka pokoju. teraz jej odwróciłam tak, że domek jest wypięty dupskiem do pokoju, a wejście ma w tej przestrzeni pod kaloryferem. To durne małe teraz non stop tam wchodzi, gryzie, drapie i chce zjeśc domek Ala, udanego wyjazdu i szerokiej drogi ![]() ![]() Kasik, udanego panieńskiego! ![]() Kiniuś, kochanie Ty moje. Umówmy się, że Ty to inna kategoria człowieka. na miejscu Twojego TZta każda z nas tutaj na wszelki wypadek by Cię raz dwa przed ołtarz wyciągnęła, żebyś przypadkiem nie mogła uciec albo żeby Ci to mocno utrudnić ja się panu wcale nie dziwię. ani ciut ciut ![]() aaaa, i Rudej nie napisałam, jakam wielka. Otóż mam 170 cm. Łatwiej kiecę skracać niż wydłużać, więc nie ma problema
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-08-13 o 07:28 |
|
|
|
#3604 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale du.pa ze znalezieniem pracy jest Gaja, tej J. jakiś niepoważny. Ja bym mojemu nogi z tylka powyrywała jakby tylko wrócił ![]() Idę myć łepetynkę, chyba mnie dziś zbyt dużo tu nie będzie więc jakby co to miłego weekendu
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki. z ogladania gwiazdek nici bo padalo, nawet nie pojechalismy na plaze no aleeee za to mialam wycieczke do Wro po brata. TŻ jechal ze mna
![]() Ale za to śniły mi sie spadajace gwiazdy:P Dzwonila do mnie pani z banku(tak tak tego samego co B. pracuje) i zaprosla mnie na rozmowe na doradce biznes. taka niepewna bylam ale powiedziala zebym sprobowala wiec sie na piatek umowilysmy(hehe pewnie chetnych nie maja na to stanowisko) |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia co tu się dziwić jak to Ala napisała-fajna dupa z twarzy z Ciebie
, to i podrywają ślicznotkę ![]() Gaja co za J ! no ! ja to mojemu nie wiem co bym zrobiła za takie coś ... ![]() czekamy na foteczke w weselnym image ![]() kasika udanej imprezki ![]() Marlena to jakby co : miłego weekendu ![]() Sylvi no to co trzymać kciuki za pracę? a wiecie do mnie woczrja faceta mail wysął z propozycja pracy..w Poznaniu no kur*a ! to mu odpisałam , że z miłą chęcia ale ja to w Warszawie szukam . a tak to milczą wszyscy ![]() ja dziś się męcze, ale...kierowniczka była wczoraj a mało tego: dostaliśmy vouchery do kina - przywiozła nam
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-13 o 09:55 |
|
|
|
#3607 |
|
Zadomowienie
|
Jednak jeszcze na chwilę jestem bo mam waxa na kłaczkach
![]() Sylvi no to czekamy na dobre wieści i trzymamy ![]() Jlys fajna kierowniczka a ta oferta z Poznania to przecież "prawie" jak w Warszawie
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!!
Wróciłam!! Mam sporo zaległości - raptem ok 90stron!! W Bułgarii było super! -ekipa wychowawców była wyczesana w kosmos (przynajmniej nasza mega super 4-ka ) Pogoda - poza 2ma dniami - rewelacja, hotel -no nie byli tam zbyt mili i w ogóle jedzenie fe, ale dożywialiśmy się i dało radę Żal było wracać i rozstawać się z taką ekipą.Teraz mam jeszcze sporo roboty, ale jak potem się młyn uspokoi poczytam zaległości! Buźki
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena no jasne, do Poznania mam normalnie 5 minutek
hm..może pomyślę nad emigracja , skoro tam mnie chcą do pracy a tu nie
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi no nie moge, patrz... jeszcze bedziecie razem pracowali;/ ale zaskakujace jest to, ze teraz im jakos nie przeszkadza Twoja znajomosc z tym łosiem... strange...
a w snie pomyslalas sobie zyczenie?? spadajaca gwiazdka to spadajaca gwiazdka ![]() ilys ale gest miala;D teraz pania kierowniczke calowac trzeba po... gdzie tam chcesz;D gaja czekamy na slubny image;D calipso fajniucho, ze Ci sie wakacje udaly ![]() ala uwazaj na niedzwiedzie i ... zmije zygzakowate ![]() a my wczoraj zrobilismy se ognicho z tesciami smiesznie bylo T. poszalal i dzis meczy go zespol dnia nastepnego a tesciowka ma dzis urodzinki, zatem pozniej jedziemy dac jej prezent no a potem juz tylko slodkie lenistwo... chyba...;D
|
|
|
|
#3611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Rodzinka pojechała Chata wolna ale skorzystam z tego tylko jeden dzień ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Ja nie widziałam
|
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Miłego dnia!
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy trzymac kciuki za ta prace, pojde, zobacze ile mi zaproponuja i jak wybiora to fajnie, jak nie to tam pal licho, nie bedzie mi zal, jakos sie nie napalam, pojde na luzie bo jakos mi nie zalezy zeby dla tej firmy pracowac zyczenie of corse pomyslane
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
nie idź do punktu kredytowego
-ja Ci to radze- można psychicznie nie wytrzymać-zalezy kto jaką ma psychikę-ja pracuje od października i już wysiadam po prostu ale można tez podejść jak mój kolega-pracuje 3 lata i ma po prostu wyj*bane na wszystko i daje rade. chodzi mi tu o ciśnienie kierowników dyrektorów itd na sprzedaż i ubezpieczenia. nas jeszcze i tak polubownie traktują, ale wiem ,że Ci co maja umowe o prace to maja(bo masz premie za sprzedaż-my tego nie mamy i mają jeszcze jakieś % za umowy- my tez nie mamy, no i kierownik wtedy ma więcej $)...koszmar... widzę to jak kierowniczka przyjeżdża do nas i wkołko dzwoni do innych punktów (przez godzine potrafi dzwonić ze 3-4 razy do jednych ) .
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-13 o 13:18 |
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego mowie. pojde, zobacze co mi zaproponuja. jak jakas konkretna kase to pojde. najwyzej mnie wywala po miesiacu, mowi sie trudno, na tej robocie akurat mi nie zalezy, z reszta, nei wiadomo czy mnie przyjma ale sadzac po tym co ta pani mowila to chyba nie maja chetnych na to stanowisko
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziwię się. hm...u nas na umowę o prace mają chyba 1600 netto plus te premie zależne od wyników - ale nie dam sobie ręki uciąc , w każdym banku pewnie inaczej
![]() btw właśnie dostałam maila z opier* małym o ubezpieczenia .
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-13 o 13:24 |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz. ja z tego co B. mowil wiem ze najnizsza dla asystenta jest 2700 brutto, ile w tym prawdy nie wiem. kierownik mowil o 2200 brutto z tym ze tak jak mowie dla asystenta konsultanta, pozniej jest konsultant, starszy konsultant, zastepca doradcy i doradca, a ja bym wskoczyla od razu na dorade czyli na to najwyzesze stanowisko. nie wiem. pojde, zobacze
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
ale taka płaca to chyba normalnie w placówce w banku
? dobra pójdziesz i zobaczysz ![]() chcę już 20.15... jeszcze plecy mnie tak bolą, że szlag by to trafił
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-13 o 13:28 |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
niby tak ale no tak jak mowil, najnizsza w firmie wiec chyba obojetnie czy w placowce czy w punkcie.. nie mam pojecia. jak patrzylam na ogloszenie to potrzebuja osoby z doswiadczeniem a ja jestem bez, wiec sie dziwie ze w ogole zadzwonili
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- http://www.pracuj.pl/praca/doradca-b...oferta,2146452 |
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
ale wiesz zaprosiła Cię- więc to już zawsze o czymś świadczy , że są zainteresowani Toba , mimo tego , że nie masz dośw.
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzisiaj na 18 spotykam sie z kumplem, przyjechal z dziołchą wiec podejrzewam ze sie zareczyli i chca sie pochwalic ![]() a na 20 domowka. juz mowilam P. ze pewnie bede o 21.. nie byl zadowolony( czyt. zazdrosny) bo tyle czasu(ok 3 godzin) spedze z obcym facetem.. jak mu powiedzialam ze tamten bedzie z dziewczyna to mu ulzylo
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze , że zazdrosny - tylko oby nie przesadzał
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
mowil ze nie bedzie przesadzal ale zazdrosny bedzie o mnie ko...uwielbia
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa a gdzie dokładniej wiesz może
? bo ja mam nawet blisko do Bielska![]() Cytat:
też byś miała się czym pochwalić
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
nie moge go zabrac bo impreze z kumplem szykuje
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma wyjscia. ogolnie to ta impreza taka hmm pokazowa a eksponatem jestem ja:P
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musisz się na bóstwo zrobić
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
no musze musze. ogolnie porozpowiadal wszystkim jaka nie jestem wspaniala i cholera az mi glupio:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

no kur*a !
to mu odpisałam , że z miłą chęcia ale ja to w Warszawie szukam 

Żal było wracać i rozstawać się z taką ekipą.