|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy Huncwotek - rozmowy o Harrym Potterze i nie tylko :)
no właśnie nie wiem nie zna się
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Konto usunięte
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;29911814]na prawdę pisze ze dziala na xp i viscie[/QUOTE]
W trybie zgodności z xp na pewno pójdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzeniona
|
Ja się nie znam na Windowsach
![]() Wysłałam zgłoszenie na praktyki dla studentów mojego kierunku. Jest możliwość pracy zdalnej, co by mi odpowiadało, bo ja już tak czy siak pracuję i nie zawsze mogłabym być u nich w biurze. Zobaczymy czy mnie wezmą. Praktyki oczywiście darmowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Konto usunięte
|
Ja ma starego dobrego XP
![]() I swoją drogą w tyg tym wykłady na prawko były odwołane ![]() ![]() I czekam na paletkę sleeka au naturel ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Konto usunięte
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;29916839]to mi nic nie mówi
![]() ![]() zaraz będę myła włosy a potem lecę do biblioteki póki nie pada ![]() Martuś, u mnie na viście robiłam to tak, że instalowałam grę, potem prawym klikałam na ikonkę Właściwości-Zgodność-Uruchom w trybie zgodności z xp. Nic trudnego, serio ![]() ![]() Po dwóch latach studiów DOROBIŁAM SIĘ TELEWIZORA, więc dzisiaj Tap Madl normalnie oglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Konto usunięte
|
no to będę musiała jutro spróbować
![]() a propos tap madl jak ci się podobał poprzedni odcinek ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Konto usunięte
|
Nie obejrzałam całego, ale przecież nie dziwię się, że golizna stała się tam normą. Najzabawniejsze było jak Wojewódzki zaprosił Wolińskiego do swojego programu celem złagodzenia sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Konto usunięte
|
mnie ten nagi pan wcale nie przeszkadzał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Konto usunięte
|
A ja nie lubię takich wymoczków
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Jak fajnie, że ta zarozumiała Gabryśka odpadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3612 |
Konto usunięte
|
Mam wolne na tydz od ruskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
U Was też tak zimno? -.-
![]() |
#3614 |
Pani Buka
|
Nouvelle, ja nadal nie mam, rodzice chcieli mi przywieźć stary, ale nie mam go gdzie postawić bo ma ten tyłek taki wielki
![]() Dreadlocks, szkoda gadać. siedzę w polarze i w ogóle nie chce mi się wychodzić jak pomyślę o tym zimnie. brr.
#3615 |
Konto usunięte
|
Mi też się nie chce wyłazić, więc się uczę podatków
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- A telewizor to w zasadzie telewizoro-monitor i nie jest jakiś strasznie ogromny, no i jest płaski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Ja też siedzę w polarze :/
Popijam ciepłą herbatkę z cytryną i biorę się za nowy odcinek House'a ![]()
#3617 |
Konto usunięte
|
Ja wam zazdroszczę, mój tż ma urodziny, więc i tak będę musiała wyjść wieczorem, a jest tak zimno...Wiem, jestem okropna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Konto usunięte
|
a ja mam szalik na szyi bo nie mam golfu po domu a mi zimno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Konto usunięte
|
a ja siedzę na krótki rękaw w domu zawsze, nawet jak jest -20
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;29940568]Mam wolne na tydz od ruskiego
![]() ![]() o super ![]() [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;29944814]a ja siedzę na krótki rękaw w domu zawsze, nawet jak jest -20 ![]() ja też ![]() ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Konto usunięte
|
TŻ chciał kupić sobie spodnie to pojechaliśmy do CH i w H&M wypatrzyłam niedobitki z wyprzedaży letniej w dodatku 2 za 1 no to wzięłam bluzeczkę która już mam i jest bardzo fajna tylko w innym kolorze i spódniczkę ciemnofioletowa zapłaciłam za te dwie rzeczy 10 zł. W domu przymierzam obydwie rzeczy bo w sklepie mi się nie chciało i co się okazuje ze moja śliczna fioletowa spódniczka nie jest spódniczką tylko bluzką
![]() Dzisiaj wyszedł ze mnie skąpiec. Skończyła mi się nic dentystyczna a tam gdzie zawsze kupuje nie było, obeszłam 5 innych sklepów i nigdzie nie kupiłam bo wydaje mi się ze 9 zł za nic to trochę za dużo tym bardziej ze zawsze place 5 a nie wydaje mi się żeby te droższe były w czymś lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Konto usunięte
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;29962928]Dzisiaj wyszedł ze mnie skąpiec. Skończyła mi się nic dentystyczna a tam gdzie zawsze kupuje nie było, obeszłam 5 innych sklepów i nigdzie nie kupiłam bo wydaje mi się ze 9 zł za nic to trochę za dużo tym bardziej ze zawsze place 5 a nie wydaje mi się żeby te droższe były w czymś lepsze
![]() Ostatnio czytałam o tym odnośnie marek własnych w Rossmannie (Isana i jakieś tam jeszcze) i podobno w tych droższych, markowych rzeczach to się płaci właśnie za markę, dystrybucję, reklamę itd. A marki własne są odciążone od tych kosztów, dlatego są tańsze, ale wcale nie gorsze. Ja np Isanę bardzo cenię. A skąpa też jestem, chociaż czasami to naprawdę ceny mnie porażają. Sorry, ale jak ostatnio byłam zmuszona kupić w delikatesach chleb za 4 zł to się trochę wnerwiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Konto usunięte
|
zwykły chleb za 4 zł
![]() Wiesz ja rozumiem ze niektore rzeczy, no nie wiem pasty do zębów, czy inne kremy, droższe mogą być lepsze ale nitka dentystyczna czy żel pod prysznic albo mydło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Konto usunięte
|
Tak, zwykły chleb. Tak to jest jak się człowiek w niedzielę po południu zorientuje, że w poniedziałek rano nie będzie miał co jeść:|
A ja tego nie rozumiem. Tzn, nie wydaje mi się żeby między szamponem za 5 zł i szamponem za 12 zł była jakaś ogromna różnica w jakości, więc dlaczego jest taka różnica w cenie? Przecież to nie są jakieś kosmetyki ekologiczne żeby musiały być nie wiem jak drogie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może być coś droższe, z wyższej półki ale czasami ceny powalają ![]() ![]() a tym chlebem mnie zaskoczyłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Konto usunięte
|
Ludzie się sugerują reklamą i marką.
Wyprodukowanie jednych spodni Levisa kosztuje jakieś 20 zł, więc nie rozumiem czemu ich cena jest 10 razy wyższa. I śmiać mi się chce jak mi ktoś mówi, że to są lepsze spodnie, bo nie są chińskie. Tylko, że z Bangladeszu do Chin niedaleko, więc nie wiem jaka to różnica ![]() Z tym chlebem to jeszcze oczywiście była inna cena na półce, inna przy kasie, ale już mi się nie chciało kłócić. Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2011-10-14 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Konto usunięte
|
o tak ceny ubrań tez są bardzo zawyżone.
A co do chleba to u mnie w niedziele po południu można kupić chlebek w zwykłej cenie w sklepie 24H |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Konto usunięte
|
szczególnie, że te ubrania szyją małe chińskie rączki
![]() Nie no generalnie płaci się za napis levis, czy wrangler... może mają trochę lepszy materiał, niż przeciętne spodnie, ale też bez przesady. Poza tym 200 czy 300 zł za spodnie przy powiedzmy średniej wypłacie 1200 zł to nie jest dobra cena :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Konto usunięte
|
Ja na spodniach widzę różnicę w jakości, tzn markowe są bardziej trwałe, ale naprawdę to nie znaczy, że mają tyle kosztować.
Zresztą u nas rzeczy z sieciówek są gorszej jakości niż takie same na zachodzie, a nie wiedzieć czemu są dużo droższe. |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Konto usunięte
|
No wiadomo, że jakąś różnicę widać, ale też nie będziesz nosić 10 lat tych samych spodni, więc w sumie
![]() Wolę chyba kupić 2 pary tańszych, niż 1 drogą. Chociaż swego czasu wranglery też miałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.