|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Wszystko zależy od miasta i parafii. Ja się na październik zapisałam już w tej chwili, bo w Warszawie, szczególnie na starówce, terminy uciekają bardzo szybko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Hej! I ja chciałabym zasilić grono PM na 2012 rok jeśli można...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dołączając się do poprzednich debat: my prawdopodobnie będziemy mieć taką piosenkę ; http://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw&ob=av3e iris goo goo dolls, nie wiem jak do tego zatańczymy ale kocham tą piosenkę ![]() Co do pojazdu ślubnego... hmm... też nie chce wydawać dożo kasy ale mój TZ obczaił gdzieś jakieś firmy które wypożyczają różne modele aut za 200, 300 zł za dobę ale bez kierowcy, jak znajde namiary to wrzuce bo wydaje mi sie że jest to kwota którą można przeboleć a kierowcą może by zawsze jakiś znajomy... Co do wychodzenia na imprezy to też mamy niepisaną umowę że wychodzimy razem, lepiej się w tedy bawimy i czujemy ale na jakieś męskie wieczory kawalerskie, walki bokserskie czy dłubania w samochodzie przy piwie nie chcę chodzić bo to takie nudneee... Zawsze wtedy organizuję sobie czas z kumpelami i nikt nie ma do nikogo pretensji ![]() A powinnam też dodać ze do tej pory mam już sale, kamerę, foto, orkiestrę i kościół z głowy ![]() ![]() Upatrzyłam sobie też zawieszki na alkohol http://moda.allegro.pl/hit-nietypowe...772995140.html co o nich sądzicie? Uważacie że lepsze będą zawieszki czy samoprzylepne etykiety? Boże najpierw pytam się czy mogę dołączyć a potem wypracowanie pisze bez żadnej zgody ani nic.... Mam nadzieję że mi to wybaczycie ale jestem tak podjarana ślubem że nie mogę tego tak dusi w sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
są już pierwsze zdjęcia ze slubu Kim (chyba jestem jakąś fanatyczką, strasznie jestem ciekawa całego jej looku tego dnia) http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=32248
prawdziwa z niej....hm....szeherezada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A propos zawieszek / naklejek na alkohol - dla mnie to następny zbędny wydatek... Tak jak samochód. Ale każdy robi jak chce ![]() I gratulacje 7. rocznicy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
I prawidłowo
![]() ![]() My już mamy i nauki i poradnię z głowy-papierek leży sobie pomiędzy innymi dokumentami ![]() Witam nową PMkę ![]() Jeżeli chodzi o transport to albo pojedziemy naszą vectrą albo nowszym modelem vectry ![]() Też chciałam zawieszki na wódkę ale zweryfikowałam to i jednak nie będzie- zbędny wydatek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
to się nazywa dozowanie napięcia...ale z teg co do tej pory pokazali, można się domysleć, że była na dole rozłożysta. Makijaż i fryzura pięknie. Tylko to coś na czoło do mnie nie przemawia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Agis, witamy Ciebie serdecznie w naszych progach! macie za sobą ładny staż, hohoho, pozazdrościć
![]() Dziewczynki, na weekend byłam u TŻcika i dopiero wróciłam. Wlasnie jestem w pracy i postanowiłam zajrzeć co u Was słychać, napykałyście tyle stron, że ![]() ![]() p.s. te nauki przedmałżeńskie przerażają mnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Nauki nie są złe. Dla mnie to poradnia była największym problemem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Wpisz sobie w google suwaczek ślubny to wyskoczą ci różne strony z suwaczkami. Na każdej jest instrukcja jak taki suwaczek ustawić
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Tak samo jak napalałam się na prezenciki dla gości-to już też wypadło z listy
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Konieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Raczkowanie
|
Dzień skupienia to właśnie jakby msza dla narzeczonych i nie jest wszędzie obowiązkowa np. u mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
A u mnie nie ma żadnych zapisów, przychodzisz poprostu w ten dzień do kościoła i już, u nas akurat był pełny kościół, tyle par sie nazjeżdżało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.krakow.dominikanie.pl/weekendowe.html
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ciebie, kochana...
![]() A tu masz wątek z konkretnymi adresami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194643 A dlaczego?... Niestety tak... Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że akurat u dominikanów do poradni ciężko się dostać, więc zostawiamy sobie to na okres luźniejszy - październik- listopad. Ewentualnie będziemy szukać innej poradni.
![]() |
#3624 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Bo bardzo ładne i pomysłowe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas rolę winietek będą pełnić czerwone jabłuszka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | ||
Rozeznanie
|
maly_czlowieczku, Chatko, maxwelko, niuto dzięki za miłe powitanie i cieszę się, że podoba Wam się nasza historia
![]() Ciężko Was nadrobić dziewczyny ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że pierwszy dzień w pracy mija Ci spokojnie i bezstresowo! Daj znać jak wrażenia, bo mnie chyba też niebawem będzie czekał pierwszy dzień w prawdziwej pracy... Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie przygotowałam sos boloński, który wesoło bulgocze na ogniu - uwielbiam to! Tylko szkoda, że TŻcik nie spróbuje, bo jest w Austrii ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28899049]Lasagne robiłam 2 tyg temu. Też wyszła pycha, ale na drugi dzień była lepsza, nie wiem czemu. [/QUOTE] Podobno sos boloński jest tym lepszy, im dłużej się gotuje, więc może dlatego lazania na drugi dzień była smaczniejsza...? Chatko mnie się najbardziej podobasz w tej kiecce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1313972052 pasuje do Twojej urody - nie wiem jak to określić, ale to jest jakiś miks delikatności i charakterem i temperamentem ![]() Agis88 witaj ![]() Pięknie Ci się oświadczył Twój mężczyzna ![]() ![]() Masz powody, by być z siebie dumna, bo rzeczywiście sporo spraw już załatwiłaś! No i Iris - uwielbiam ten numer i myślę, że znajdzie się on w naszym filmie. Zawieszki nietypowe, pomysłowe i zabawne - jeśli na Waszym weselu będzie sporo elementów "z jajem", to one mogą być fajnym dodatkiem, ale myślę, że do bardziej eleganckiej imprezy mogą nie pasować...
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bardzo fajny pomysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Rozeznanie
|
Ja myślałam o pomarańczach i danych gości napisanych na zielonych listkach, ale jeszcze nie wiem, czy w ogóle używać winietek...
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.