|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Sydunia sto lat
![]() Jak dobrze, że jutro do pracy, bo mam drugi dzień z rzędu wolne i już mi się nudzi ![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Jest tu kto?
![]() ![]() I zaliczyłam ostatni egzamin na 4,5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
maszyna, nie człowiek
|
U mnie -10, ale nie usiedzę w domu. Czy sie to komu podba czy nie i jakiekolwiek mama ma wobec mnei plany ide sie przejsc dzies :P
#3604 |
Zadomowienie
|
A ja nie wiem jak jest u mnie, bo nie wychodziłam z domu, ale wierzę Ballet na słowo
![]() Trochę sobie poleniuchowałam, a teraz sprzątam, bo trochę się bałaganu zrobiło, a moja "cudowna" siostra w ogóle nie poczuwa się do obowiązków domowych i totalnie nic mi nie pomaga, a wręcz robi jeszcze większy syf ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Moja mama dostała wypowiedzenie po ponad 30 latach pracy w firmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
ballet, przykro mi
![]() a ja jestem słaba. wytrzymałam 8dni na diecie ![]() i muszę coś ze sobą zrobić, bo siedzę i zamulam dzień w dzień. Kompletny, powiedziałabym, że nawet depresyjny stan i brak jakiejkolwiek motywacji do działania. Czuję, że życie mi ucieka, a ja jestem za bardzo sierotą życiową, żeby coś z tym zrobić. Wszyscy moi znajomi mają swoich tż, pracę, wiedzą co chcą w życiu robić. A ja nic kompletnie. Ani tż (za czym aż tak bardzo jak kiedyś nie ubolewam), pracy też nie, chociaż nie szukam, bo wychodzę z założenia, że i tak z moim kompletnym brakiem doświadczenia, w tym wieku nigdzie mnie nie wezmą. A nawet jeśli by mnie gdzieś chcieli, to bym znalazła milion powodów, żeby do tej pracy nie iść. boję się? nie wiem nawet sama czego..... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
maszyna, nie człowiek
|
Ball, Vinka
![]() Vinka - tak zyciowo to mam podobne rozterki, więc się zajęłam kleceniem pracy licencjackiej, żeby nie myśleć o wszystkim... Chciałam sobie poprawić humor zakupami ale nie było nic, kupilam tylko cukierki, obżarłam się i boli mnie żołądek :| Do tego miałam paskudny sen, w którym psuyl mi się zęby i wypał mi zab mądrości... mam nadzieję, że to nie jest żadna głupkowata zła wróżba ![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
.
![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2012-02-09 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Ballet
![]() Vinka jeżeli chcesz to możemy się spotkać ![]() ![]()
#3610 |
Pani Buka
|
Vinka, mówisz że 'wszyscy', a na pewno tak nie jest.... są rzeczywiście osoby, które są zadziwiająco ogarnięte, ale ja w sumie też znam wiele takich dość... zagubionych? nie ukrywam, że trochę też do takich należę, bo w końcu - takie ja odnoszę wrażenie - jeszcze niedawno byłyśmy licealistkami i pisałyśmy maturę, a teraz mamy ledwie 21-22 lata i poniekąd wymaga się od nas już poważnych życiowych decyzji, planów na przyszłość, zdobywania doświadczenia.... moja przyszłość też stoi pod wielkim znakiem zapytania. wiem już mniej więcej, co mnie interesuje, co mi się podoba, ale jak to zrealizować? zwłaszcza że ostatnio coraz częściej myślę, że po studiach chyba nie zostanę w Krakowie, więc to znowu zaczynanie wszystkiego od nowa...
ja żyję, jak zauważyłam, od weekendu do weekendu, od jednego wyjazdu do domu do innego, od sesji do sesji, od wakacji do wakacji... i tak to mija nie wiadomo na niczym w sumie O.o aczkolwiek w sumie trudno stwierdzić, co by nas zadowoliło w takiej sytuacji. bo też jak słyszę o ludziach, którzy nie mają czasu usiaść i napić się herbaty, bo studiują 2 kierunki, pracują na cały etat albo nie wiem co jeszcze robią, to też im nie zazdroszczę. Ball ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-02-08 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Ballet, trzymaj się i pociesz mamę, bo to niemiła sytuacja, ale nie sytuacja bez wyjścia. Ja trzymam kciuki, żeby się ułożyło.
![]() Vinka, nie martw się, nie jesteś jedyna w takiej sytuacji. Ja mam milion pomysłów na przyszłość, ale nie wiem na razie, jak je zrealizować... Jak się usamodzielnić, bo przecież to jest początkiem wszystkiego... A poza tym, z Tobą naprawdę nie jest źle, masz swoje pasje, pomysły, potrafisz się zorganizować... Uwierz mi, są ludzie, którzy naprawdę nic nie robią ze sobą i swoim życiem. Także uszy do góry, ten czas w końcu minie i na pewno uda Ci się pokonać wątpliwości. ![]() Ja zmykam do łóżka poczytać, bo jutro znów poranne wstawanie i na stok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, no w moim otoczeniu niestety wszyscy
![]() Ania, ja na zumbę bardzo chętnie, ale nie mam kasy, nie wiem czy zaliczę semestr (przez głupotę faceta z góry) chociaż wszystkie przedmioty mam zaliczone i to na oceny typu 4,5,5.5 -.- a jak nie zaliczę semestru (czytaj nie dostanę zaliczenia z pieprzonej turystyki kwalifikowanej) to nie dostanę mojego stypendium, które mi się należy -.- |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Pani Buka
|
Vinka, no to trochę przykre
![]() ja na początku pewnie kilka razy też popełniłam taki błąd (chociaż nikomu wprost tak nie powiedziałam, bo to naprawdę niemiłe!), ale się w porę opamiętałam. I nigdy nie traktuję kogoś, kto akurat nie ma faceta, z góry, bo przecież ja mogłam być dokładnie w takiej samej sytuacji bo nie czuję się specjalnie wyjątkową czy atrakcyjną osobą ... no i mam wielu znajomych "singli" (nie przepadam za tym słowem ![]() ale analogicznie jest mi tak samo przykro, jak moja najbliższa koleżanka z liceum pisze mi, że nie ma czasu przyjechać do rodzinnego miasta nawet na 2 dni teraz, w ferie, była na zeszły weekend tylko... a ona ma 100km i pociągi co godzinę, ja 200 ![]() cóż... miewamy gorsze dni, szczególnie zima nie sprzyja optymizmowi, ale mam nadzieję że kiedy zacznie robić się zielono to i nam będzie trochę łatwiej ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-02-09 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Vinka coooo?
![]() ![]() wybaczcie, że się nie odzywam ale sesja, same wiecie... Dzisiaj przy śniadaniu postanowiłam poświęcić chwilę na relaks przy wizażu ![]() ![]() ![]() nie wiem, czy pozaliczam wszystko bez poprawek ![]() Sydunia najlepszego ![]() ![]()
#3615 |
maszyna, nie człowiek
|
Zdałąm wsjo
![]() Ale za to ziąb masakryczny i do 17stego musze sie wyrobic z pracą licencjacką ![]()
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Ballet, Vinka
![]() Cytat:
![]() Nicru super ![]() ![]()
![]() |
#3617 |
maszyna, nie człowiek
|
![]()
#3618 |
Zadomowienie
|
Ballet -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ballet
![]() Calutki dzień oglądam Glee w łóżku. Wychodzę tylko po jedzenie i do łazienki. Czasami takie dni się przydają. |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikki, no cóż. Są ludzie i ludzie. Ja wiem, że jeżeli byłabym z jakimś facetem, który by mi ingerował w mój czas wolny i mówił, że to mi wolno a tego nie, to bym go wysłała na księżyc ![]() Trzymajcie jutro kciuki, żeby nie padało, bo nie ogarniam wycieraczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tym czasem dzisiejszą poprawkę na 60 osób zdało jakieś 10 ![]() ![]() także jeszcze jutro jedna poprawka, którą mam nadzieję że zdam no i koniec sesji ![]()
![]() |
#3622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zmykam, bo jutro znów wcześnie wstajemy i na stok, dobrze, że to już ostatni dzień, bo zaczynam wymiękać, mimo ćwiczeń, które miały mnie przygotować... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Gratuluję Wam wszystkich zaliczeń ![]() ![]() Ballet to przykre.. ![]() ![]() Vinka nie przejmuj się, w moim gronie znajomych jest wiele osób, które nie wiedzą czego chcą ![]()
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Musiałam komuś powiedzieć a za bardzo nie mam komu, bo z Moimi ostatnio się nie dogaduję. Dobrze, że chociaż tutaj mogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Gosia trzymam kciuki jutro! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Glee jestem na bieżąco nie mogę się doczekać walentynkowego odcinka ![]()
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=muchahahaha;3220180 7]
Ja wczoraj wieczorem zaczęłam oglądać 1 sezon, a dziś już jestem na 15 odcinku xD. Kiedyś już widziałam, ale tylko niektóre odcinki wyrwane z kontekstu i zawsze chciałam zobaczyć całość, bo mi się podobało ![]() Cytat:
![]() Dostałam @ i jakoś nie mam siły dziś na ten stok się wybrać, dobrze, że wszyscy wymiękli i jedziemy na 4 godziny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
łaaa zdałam
![]() ![]() Także mam już wolne, nie robię dzisiaj nic kompletnie nic ![]() ![]()
#3629 |
Zakorzenienie
|
ZDAŁAM! nananana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
maszyna, nie człowiek
|
E, no to impreza
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.