|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Agus87 no wlasnie ogladalam te zdjecia i u Antka to wyglada zupelnie inaczej... mimo wszystko bede to obserwowac by wykluczyc plesniawki lub afte
![]() Gusiu to czekamy na zabeczka ![]() MoniaK, ale jedeeeeen??? Jedeeeen??? ![]() ![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
Tymek tak fika, że mata już mu nie wystarcza i ląduje na dywanie
![]() ![]() Co do zębów to u nas ani widu ani słychu, nawet nie ślini się za bardzo ![]() Paulizia, nie no jasne że nie jeden! Toż to tortury zjeść jednego pieroga ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-10-27 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Sałata sałata imieniny kata
Sałata sałata brak kliknięcia to strata!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Ja tez kocham pierogi
![]() Za kazdym razem jak robilam to mi sie w czasie gotowania rozpadaly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mojej kuzynki córka ma naczyniaki .. chol.erstwo to jest . na początku miała takie malitkie plamki, a teraz ma taki jeden duży na ramieniu .. ; / bo reszte ma usuniętom . za niedługo jakoś idzie na wizyte w sprawie tego który został. ochydnie to wygląda . taki dużyy.. ;/ blee . dziękujemy bardzooo ![]() ![]() za życzenia i wgl ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
u nas jest tak samo .. :P z maty na dywann . ![]() teraz Maja zasneła, pewnie na chwilke, bo głodna już będzie.. ciekawa jestem jaka dzisiejsza noc będzieee .. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
MoniaK - to jest rzeczywiście dylemat... pewnie i tak się skończy na prostym 'małym, białym' wiejskim domku
![]() ![]() Gusia - to trzymam kciuki za Nadię, oby poszło szybko i bezboleśnie ![]()
#3607 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() wcinam pyszne spaghetti ![]() zaraz poczytam co u Was słychać tylko zjem
#3608 |
Zakorzenienie
|
oho mowa o moich ulubionych pierogach
![]() ![]() ![]() nie uwierzycie, ale Flavio padl o 15tej i jeszcze spi, juz 1,5h! azzz ja zamiast za szmate to tez sie kimnelam a co ![]() oho budzi sie, mam nadzieje ze posiedzi grzecznie w lezaczku, bo peruke musze sobie umyc ![]() a zapomnialam Wam napisac, ze wczoraj po raz pierwszy wlozylam Flavcia do boxu, jaka reakcja, lezal w i sie rozgladal w ogole sie nie poruszyl, to samo dzisiaj heh
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2011-10-27 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej jej lewa jedynka ![]() paulizia tak tak, obserwuj i sie nie martw na zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() my bylismy na 2h spacerku ![]() amarcia smska ci wyslalam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() MoniaK- a Tymuś nie śpi w dzień, żebyś się zdrzemnęła? Wrzuciłam nowe fotki do albumu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do zabkow- Nikuni juz ladnie wystaje jeden, a drugi wlasnie sie przebil ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Catia, dostałam smsem kod zniżkowy - od firmy dla której wypełniłam ankietę wychodząc ze szpitala po urodzeniu
Paulizia, afty to wiem, że ja jako dziecko miałam. To nic strasznego. Zresztą to na pewno nie o to chodzi. Czyli Wigilia z dala od męża? Czy przyleci do Pl? Mango, no nie pojechałam. Mam meksyk z Malutką, ktoś mi ją podmienił i ten ktoś nazywa się chyba SKOK + najprawdopodobniej dolna lewa jedynka ![]() Oby nie było powtórki z ostatniego szczepienia a raczej jego efektów.. Amarcia, masz śliczny avatarek ![]() noooo,odpisalam... pisałam tego posta ok 1,5h
#3614 |
Zakorzenienie
|
amarcia ale fajowy ten wozek/chodzik
![]()
#3615 |
Raczkowanie
|
Daisy - jest aż tak niedobrze? Współczuję.
Dziękujemy za miłe komentarze w albumie ![]()
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym jego spaniem to jest różnie ale racze gorzej niż lepiej, w dzień śpi ale to są drzemki 30-45 minut, więc zanim ja się na dobre położę to Tymuś już wstaje ![]() Daisyyy, aż mi się wierzyć nie chce że Twoja córcia odstawia takie numery ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-10-27 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() słodka ta Twoja królewna ![]() ja nawet nie chcę o tym myśleć ![]()
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
Blueberry nie na stale. Plany sie zmienily i jade rekreacyjnie na 2 lub 3 miesiace
![]() Daisy tz przylatuje do PL 14 grudnia tak wiec Wigilie spedzamy razem ![]() MoniaK gdybym ryszyla tylek do cwiczen to bym sobie pozwolila na te 6 pierogow, ale tylka sie ruszyc nie chce wiec pierogi baj baj ![]() 24Kasia koniecznie zrob fote z zabkami Nikosi ![]() tymczasem borem lasem ide do Jagodowego albumu ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Hola hola Zlotowiczki powracaly!!! FOTYYYYYYY ![]() ![]()
#3619 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki !
byłam na spotkaniu, trochę się pozmieniało przez ten rok co mnie nie było ![]() mam nadzieję, że jakoś się odnajdę jak już wrócę ... spotkałam koleżanki - młode mamusie co niedawno wróciły też do pracy i pogadałyśmy trochę o dzieciątkach ![]() a najcudowniejsza rzecz spotkała mnie jak wróciłam: Zosia stęskniona witała mnie u drzwi (nie było mnie ponad 4h) a Gabi uśmiech od ucha do ucha i zaczęła fikać nóżkami, kiedy ją karmiłam to nie mogła skupić się na cycku tylko się odrywała i waliła mi uśmieszkami takimi, że normalnie łzy w oczach miałam ![]() ![]() bycie mamą jest THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- miałam jeszcze napisać, że mężul zaliczył pierwszy spacer z dwiema księżniczkami naraz jak wróciłam to był jakiś taki zabiegany ![]() hmmm ciekawe dlaczego ![]()
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-10-27 o 16:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
a no jest jest
![]()
#3621 |
Zakorzenienie
|
andziot gratuluje udanego spotkania
![]() ![]() daisyyy nie martw sie na dniach mala napewno sie ureguluje znowu ![]()
#3622 |
Zadomowienie
|
Jak czytam posty Andziotki na temat dziewczynek.. na temat jakie podwójne szczęście w domu masz.. to chcę już drugą dzidzię!!
![]() ![]() Zawsze chciałam mieć więcej niż jedno, ale teraz już wiem, że drugie chce mieć szybciej niz przypuszczalam ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------- Nom.. ale do pracy nawet w odwiedziny nie chce iść, bo mi głupio że przez całą ciąże na L4 byłam i w ogóle ze w ciąże zaszłam zaraz po stałej umowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj juz jest za ciemno ale sprobuje jej jutro cyknąć, za bardzo nie chce pokazywać ząbola, woli język wystawiać
![]() Cytat:
czyli na razie do pracy nie wracasz??? połamały mi się tipsy co sobie zrobiłam na weselicho i pytam się po jakie licho mi było to potrzebne? teraz mam okropne paznokcie ![]() gotuje żeberka w sosie własnym, mężuś sobie zażyczył... jego zdanie "pracuje to muszę dobrze zjeść" ![]() a mi kto zrobi??? ![]() ja nie pracuje, wcale! ![]()
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-10-27 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
MoniaK - skromny domek planujemy, sypialnia dla nas, dla Kubusia + 1 dla Jagody/Leosia??? kuchnia, salon, łazienka i kibelek, plus garaż. Nic wielkiego, wystarczy, że po tym lesie możemy się w ganianego bawić...
![]() Andziot - super, że spotkanie się udało ![]() Klaterina - ja już byłam w pracy milion razy, mój dzieć uwielbia segregatory w naszym biurze, nie mogę mu odmówić tej przyjemności policzenia czy wszystkie są za każdym razem jak na spacerze jesteśmy. On liczy, a mama sprawdza, czy wszyscy robią co do nich należy ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Lolka - nie Ty pierwsza i nie ostatnia ![]() ![]() Kasia - żeberka powiadasz.... hm... mojego męża naszła ostatnio ochota na skrzydełka, ale sam sobie musiał zrobić, bo ja nie lubię... No właśnie................ JAK TAM ZLOT????
#3625 |
Zadomowienie
|
a to ten zlot dzisiaj był ??
#3626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i tyle... Nikośka śpi, przed uśnięciem zrobiła mega arię!!! uderzyła się chyba w dziąsła jakąś zabawką! cały blok nas słyszał... biedulka moja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Raczkowanie
|
Klaterina - a Ty nie byłaś? Dzisiaj w Sosnowcu.
#3628 |
Raczkowanie
|
blue była, była : D (a jaka jest fajna
![]() siedzę z laktatorem z drugą ręką wsadzam co chwilkę smoczka Wikusiowi więc nie mam jak pisać ![]() najwięcej fotek ma eweska ![]() dziękujemy z Wikusiem Ciociom za spotkanie ![]() i donoszę, że mamy lewą dolną jedynkę ![]() no i się witam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez delicadeza Czas edycji: 2011-10-27 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Hello!
pozwolę sobie najpierw napisać, co u nas, bo mogę za chwilę nie mieć czasu ![]() a) 8 kg i 70 cm ![]() b) skiero na morfo i mocz c) Hanex nauczyła się pluć. Od dziś PLUJE SOBIE. Dajcie mi namiar na te odplamiacze marchewy ![]() Wielkie buziaki dla wszystkich obchodzących dziś miesięcznicę! ![]() Weredko, przyschnięte żelki, to chyba ten sam rodzaj łakomstwa, co wyżeranie pseudo-kakao ![]() ![]() Antropia, jak widzisz, Hanka też wagowo konkretnie, a je normalnie - 5 posiłków, w tym jeden słoik ![]() Night, na fitnessie ćwiczę triceps z max 1kg obciążeniem, a tu mi wychodzi po 4 kg na rękę ![]() Enchant, tylko, że Ty jesteś młoda i chuda, a ja stara i gruba i dodatkowe kg u mnie, to RZEŹNIA!!! ![]() Ewesko, nie jesteś niewidzialna! Wręcz powiedziałabym, że jesteś jedną z bardziej tu dla mnie widzialnych ![]() ![]() ![]() Anula, poka butki! ![]() Pauliziu, z tym przeciwko katarowi, to chodzi o olejek Olbas, sprawdził się u Igusi i u Hani przy katarze ![]() ![]() Catia, Aguś, wyobraziłam sobie niemowlę z dwójkami bez jedynek ![]() Sandruniu, śliczną masz córeńkę ![]() Blueberry, u Hanexa też ani śladu zębów ![]() Gusiu, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Moderatoreska
|
No i ja dotarłam do domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.