![]() |
#3601 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() mój pierwsy i lostatni śmiech tej nocy Cytat:
zmęczenie materiału - mam dosć ( wszystkiego) ale dzięksy za info ![]() Cytat:
choć pewno interesi Cię to czego nie ma w przewodnikach - zapuść sie na własną rękę tak bym chyba zrobiła ![]() Cytat:
ale przyznam sie że nauczyłam sie a sucho na podwórku jak se radzić w razie W, chciałam uniknać niepoczebnej paniki - okazało się banalnie proste i oszczędziło mi zawału - tak jak Tobie się stałło z nagła współczuje - z autami ino kłopoty są po kiemu tak z tym "nadal" ![]() serio lepij nadal? z punktu widzenia pracodawcy? jestem żywo zainteresowana problemem Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-21 o 21:58 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Mother of Cats
|
Iiii tam. To nie wiążesz 10 dziurek, tylko 8, a resztę sznurówek malowniczo obwiązujesz wokół cholewki
![]() Niestety, sama tak muszę robić, bo znów przytyłam ![]() Zmierz koniecznie przed zakupem, jesli nie dany model, to chociaż podobny. Większość butów mam 38. W martensy w cienkich skarpetkach wchodziłam w 37 (luzu nie było, ale też nie gniotło). Ale do grubych skarpet już muszę mieć 38 i w tych 38 jest idealnie, można będzie na mrozie machać palcami w ramach rozgrzewki ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-10-21 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fijoletowa , zielona jest Authentic Marusia . Kształty butelek takie same . ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mnie łapy bolą , od wczoraj rozkręcam i wynoszę stare regały , jutro będe wojować z nowymi , mam nadzieję , że mnie nie przygniotą ![]() A teraz se pacłam odżywkę na łeb i idę dorsza smażyć pa pa ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naprawdę są tacy ? ja tak napisałm i oczywista nie wysżło - mieli problemy na rozmowie a jak pani widzi roziwązanie umowy z obecnym, a my byśmy woleli na już, na zaraz, na za chwile, ( międzynarodowa korporacja) i srelle morele 1,5 h żeśmy debatowali, gdzie dawali mi do zrozumiemnia że obecny pracodawca to dla nich kłopot, i woleliby kogoś kto nie ma pracy i poszukuje aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- przeczytawszy końcówkę myślałam ż to Flo pisze ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-21 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
dla zmiany tematu napisze że śnił mi się seks stulecia z jakimś kolesiem który jest marginesem totalnym ale kiedyś nie był - kuriozum
![]() natomiast jestem dalej we szoku bo czegos takiego to nawet we filmach nie nadajo ( częstotliwość plus czas trwania pomnożone przez jakość i wyrafinowaność ![]() najgorsze to jest ze ja go mijam czasem pod "pijalnią" ![]() ![]() ![]() a i takie sny miewam 4 razy do roku góra(nigdy jednak z panem z pijalni, który był taki boski i fogle) - w standardzie mam koszmary z członkami rodziny umierającymi na milion sposobów lub zjadanymi przez szczury ( które notabene lubię ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-21 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
chyba nie, moje zawsze się zgadzały
![]() Cytat:
![]() ad2. ooo nowe meble, ale fajnie ![]() ad3. też smażyłam dorsza ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Coś słabo dzisiaj piszecie
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no nie wskazuje na desperacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to mówisz ze masz taki ukłąd ze nie ma problemu z rozwiązaniem ![]() tłumaczyc sie nie musisz, albo mozesz powiedziec ze masz 150 dni zaległego urlopu wiec spoko loko ![]() Cytat:
![]() fojowe som takie, ja czesto miewam,ale nigdy z obiektami pożądania ,ino z jakimis kolesiami brzydalami co ich 100 lat nie widzialam ![]() ![]()
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Idę spać dobranoc
![]() Ziut ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Nindżopesz
|
Ale klimat na balkonie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak miewam, np. dziś coś podobnego mi się śniło ![]() Cytat:
![]() zmykam na pięterko klorowych ![]() ![]() ![]() zjadłam dziś pół japka ![]() ![]() ![]() EDIT widzę Justynę ![]() trzym się ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-22 o 00:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale wiem, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ![]() 2. a)tak mówiłam - wiem ze nie musze, ale jak pytają to im raczej nie mówię " nie muszę się państwu tłumaczyć" ponadto pytali o nr poprzedniego pracodawcy w celu uzyskania info - rekruterzy mieli chyba 40stronicową rozpiskę i jechali point baj point ![]() b) w najzaiebistszym zawodzie świata pt nauczyciel - nie mogeu ![]() ![]() c) to samo wrażenie odniosłam ad mój musk ![]() a ja cały czas of kors opanowywuję scenariusz ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-22 o 00:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |||||
Zakorzenienie
|
ino mało kobieca
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no co ty, jak się nie możesz dosznurować, to górne dziurki zostawiasz niezasznurowane, a nadmiar sznurowadła omotujesz wkoło łydki. Przynajmniej ja tak czasem nosiłam. i chyba tak właśnie zrobię, chyba,że sam powie co lubi, to kupię wedle gustu. Cytat:
Dla mnie najbardziej stresujące są sytuacje,które przytrafiają mi się pierwszy raz i to z zaskoczenia. A ja akurat mam zerową wiedzę, co w takim wypadku robić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje teoretycznie też były, nawet na podeszwie miały info na ten temat, ale w praktyce się to nie sprawdzało. Znaczy na oleju faktycznie się nie ślizgały, ale odrobina lodu i mogłam ćwiczyć szpagaty i pady w każdej możliwej konfiguracji ![]() Cytat:
![]() ale też fakt,że lubią zadzwonić do aktualnego pracodawcy ![]() Ziuuuutttt!!! Zaraz lecę zmieniać koła ![]() Tylko najpierw zjem sobie sałatkę śledziową. Będę zabijać oddechem dziś ![]() A, i miałam wczoraj pisać. Dodałam do dukanowskiej pieczeni rzymskiej wędzaka i wyszła genialna. To właśnie ona miała być na śniadanie, ale pożarliśmy ją wczoraj ![]() Więc spadam w kierunku śledzi ![]()
![]() |
#3618 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ziut ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dopiero wstałem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Mother of Cats
|
Dziewczyny, mam dwa pytania - z grubej rury, może potraficie pomóc:
- czy schizofrenię paranoidalną można symulować? - czy przy tejże chorobie można normalnie funkcjonować w społeczeństwie (tzn. zarabiać na swoje utrzymanie, mieć znajomych itp. - wszystko oczywiście przy założeniu, że człowiek się leczy i pozostaje pod dyskretną, ale jednak kontrolą rodziny)? I uprzedzam domysły - nie, ja jestem zdrowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad2. Tak jeśli się bierze systematycznie leki i jest się pod kontrolą lekarza ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autko wygląda aktualnie mało wyjściowo, bo ma założone zimówki, w dodatku bez kołpaków ![]() ![]() Drugi plus, felga jest cała, zdarłam tylko oponę. Do wiosny kupię nową. Cytat:
co do drugiego-jak najbardziej, pod warunkiem,że chory się leczy.
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
pomorek
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad2- mysle ze tak- ale to zależy głównie od częstotliwości występowania objawów-bo jak sie ma urojenia non stop to raczej trudno funkcjonowac, a jak raz na rok to mały problem
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pomorek dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |||
Wpisz tu zomzing
|
u Skrbitk_ między kotami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() patrzałam dziś w bomi - czubrice są, wędzaka brak ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Dobra, nie pomorek tylko pomór dziś
![]() Spadam na pifo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
![]() I ja też spadam na piwo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ziuty trzy ![]() co tu tak pusto ![]() ![]() przeoczyłam ![]() u mnie dzień pierwszy zdrowej diety antytuszczowej ![]() a jutro na obiad mam kaczkę ![]() ![]() ale to już ostatni raz ![]() ![]() i w nagrodę trafił mi się szczycik ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-22 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.