Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-04, 13:51   #3601
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
heroine86 no wlasnie jak sie karnet wykupi to sie smiga, bo nawet samej kasy szkoda
No ja od pn zrobie podejscie do a6w dawaj ze mna we dwie bedzie razniej
okej, piszę się na to! zaczynamy w poniedziałek!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 13:53   #3602
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cześć dziewczynki

Zacznę może tak:zimo wypi... (to z filmiku o P.Basi Kwarc z klatki b)
http://www.youtube.com/watch?v=_oBAf5rBbtI
Uwielbiam ta babeczkę!
a co do zimna-u mnie na sklepie jest około 8 stopni!Masakra!Mamy do dupy ogrzewanie , jeszcze niedawno mieliśmy przebudowę i i jest taka wolna przestrzeń.Zimno tak jest , że ciężko wytrzymać.Maja nam cos zrobic z tym ale moge sie załozyc ,że nikt sie za to nie weźmie

Po koniec lutego jade do Warszawy na mecz Polska - Portugalia
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 13:55   #3603
heroine86
Zakorzenienie

Kamikadze też lubię panią Basię

8 stopni koszmar!

a co to za mecz?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-04, 14:04   #3604
monika01011986
Zakorzenienie

A ja piję własnie kawkę. Dziś miałam znowu niespokojną noc, bo synek troche marudził. Chory jest, ma katar i troche kaszle
Mnie brzuch dalej boli najgorszy dzień na szczęscie mam już za sobą, dziś powinno byc troche lepiej, ale brzuch i tak mocno boli
Dziś nigdzie nie idę, bo rodzice moi mają przyjść na kawe. Synek miał wczoraj imieniny ale nie mogli przyjść to dzisiaj przyjdą.
Ja się na razie nie ważę bo brzuch mam od okresu jak balon także strach wejść na wagę.
Dziś o 16 ma być jakaś konferencja na tvn24 w sprawie Madzi - trzeba obejrzeć.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 14:17   #3605
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
tez chce zrobic właśnie próbę a6w tylko TŻ śmieje żę wymięknę po 2 dniach ! ale pokaże mu że jak chce to potrafie !
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
okej, piszę się na to! zaczynamy w poniedziałek!
NOo to juz jest nas trzy dawajcie od pn i nie ma wykrętów

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Zacznę może tak:zimo wypi... (to z filmiku o P.Basi Kwarc z klatki b)
http://www.youtube.com/watch?v=_oBAf5rBbtI
Uwielbiam ta babeczkę!
a co do zimna-u mnie na sklepie jest około 8 stopni!Masakra!Mamy do dupy ogrzewanie , jeszcze niedawno mieliśmy przebudowę i i jest taka wolna przestrzeń.Zimno tak jest , że ciężko wytrzymać.Maja nam cos zrobic z tym ale moge sie załozyc ,że nikt sie za to nie weźmie

Po koniec lutego jade do Warszawy na mecz Polska - Portugalia
Pani Basia jest świetna uwielbiam ja

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja piję własnie kawkę. Dziś miałam znowu niespokojną noc, bo synek troche marudził. Chory jest, ma katar i troche kaszle
Mnie brzuch dalej boli najgorszy dzień na szczęscie mam już za sobą, dziś powinno byc troche lepiej, ale brzuch i tak mocno boli
Dziś nigdzie nie idę, bo rodzice moi mają przyjść na kawe. Synek miał wczoraj imieniny ale nie mogli przyjść to dzisiaj przyjdą.
Ja się na razie nie ważę bo brzuch mam od okresu jak balon także strach wejść na wagę.
OOo to bede ogladac, ciekawa jestem jak to wszystko sie skonczy.
Życze Twojemu synkowi wszystkiego naj naj naj lepszego
Ja miałam sie zwazyc rano, ale zapomniałam i uznałam ze poczekam jeszcze do nastepnej soboty wage wyniosłam zeby mnie nie kusila

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 14:30   #3606
Kamikadze1706
Raczkowanie

heroine to jest mecz piłki nożnej.generalnie to mi nawet nie chodzi o ten mecz ale o sam wyjazd, niegdy nie byłam w Warszawie a poza tym planujemy wycieczkę po klubach

WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 14:40   #3607
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
najgorzej jest jak dzieci chorują i jeszcze Ciebie brzuch boli

ja dzisiaj dostałam zaproszenie od cioci TŻ-ta na torcik już się boję

nie wiem czy zdążę obejrzeć...

Cytat:
okej!

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
heroine to jest mecz piłki nożnej.generalnie to mi nawet nie chodzi o ten mecz ale o sam wyjazd, niegdy nie byłam w Warszawie a poza tym planujemy wycieczkę po klubach
o to fajnie ja byłam tylko raz w Warszawie, na jakiejś wycieczce szkolnej wieki temu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 15:41   #3608
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Od poniedzialku zaczynacie cwiczyc?
Na jakich zasadach?

Moze sie przylacze
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 15:47   #3609
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Od poniedzialku zaczynacie cwiczyc?
Na jakich zasadach?

Moze sie przylacze
robimy podejscie do a6w od pn zaczynamy
Przyłacz sie do na jak masz ochote

Bo cwiczyc ogolnie to cwicze codziennie zaliczyłam dzisiaj 40 min rowerka

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 16:04   #3610
meeedzik
Zakorzenienie

Kamikadze o to super a najlepsza chyba będzie ta wycieczka po klubach
Monia zdrówka dla Ciebie i syneczka no i wszystkiego najlepszego dla Synka Moja mama ma jutro urodziny i dziś upiekła jabłecznik a teraz sernik piecze już zjadłam kawałek jabłecznika

Dziewczyny podziwiam, że bierzecie się za A6w ja bym wymiękła

My dziś mieliśmy iść do klubu, ale chyba nie pójdziemy, bo nasi znajomi nie chcą iść a we dwoje mi się nie chce ale wybierzemy się na pizze i piwko
Stary 2012-02-04, 16:31   #3611
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo chetnie
Tylko ja bym wolala delikatniej
Pozwolicie ze sie przylacze ale bede robic 8abs
W tym przynajmniej powinnam wytrwac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 17:25   #3612
Hofosho
Wtajemniczenie

GG do Hofosho

[QUOTE=aguniaaaaa041986;32 064739]robimy podejscie do a6w od pn zaczynamy

Witam, chętnie przyłączę się do was miałam zacząć to a6w, ale jakoś mi to nie wychodziło.. może z wami bardziej się zmotywuję rok temu jak robiłam a6w to powiem wam, że mi pomogło, ale zawaliłam sprawę i zaczynam od nowa..
I od jutra też przechodzę na dietkę 100kcal
a znacie jakieś dobre ćwiczenia na talię?
Hofosho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 17:46   #3613
czbasia
Zakorzenienie

Podziwiam ćwiczące. Ja nigdy nie bylam systematyczna. A jeszcze teraz zimą do ćwiczeń wolami by mnei nie zaciągnął.
Ja dzis jako tako z dita troche pogrzeszylam ale przy takich mrozach organizm ogrzeajac się potrzebuje wiecej energii, heheh.
Moje dzisiejsze menu:
I-owisnka z miodem
II- kromka z maslem i seremzoltym
III- zupa krem z szynka serem zoltym i groszkiem ptysiowym
IV- paczek + Pol pomelo
V- serek wiejski z tuńczykiem z wody (ale przejedzona jestm
Siedze sama i nei wiem co obejrzec w TV bo ciekawszego nei mam nci do roboty. Odwizolam tż na impreze do kolegi. Kupil zonie motocykl i trzeba obejrzec i oblac Mialam tez zaproszenei ale wykręciłam się. Faceci będą o motocyklach gadac a kobiety o dzieciach Jeszcze jakbym kierowca nie była to jakos bym to zniosła ale „na sucho” nie zdzierże
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 18:19   #3614
meeedzik
Zakorzenienie

A my jednak jedziemy na tą imprezkę
Stary 2012-02-04, 18:40   #3615
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Superrr... Bawcie sie dobrze i za nasze zdrówko proszę wypić
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:02   #3616
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej kochane Wracam do Was lekko przybita dzisiaj tz pojechał znowu do Holandii na 2 miesiące Jutro się zważę zobaczę jak sprawa wygląda mam nadzieję, że nie tak źle. Zaraz uciekam do kąpieli i łóżka, bo mnie takie przeziębienie złapało że najchętniej cały dzień bym spała.

Medzik gratuluje zdanej teorii
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:55   #3617
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

jaaaa sie dołaczam !!!!! pisze sieem !

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hej kochane Wracam do Was lekko przybita dzisiaj tz pojechał znowu do Holandii na 2 miesiące Jutro się zważę zobaczę jak sprawa wygląda mam nadzieję, że nie tak źle. Zaraz uciekam do kąpieli i łóżka, bo mnie takie przeziębienie złapało że najchętniej cały dzień bym spała.

Medzik gratuluje zdanej teorii
2 miesiące szybko zlecą , nawet się nie obejrzysz a On już wróci
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 20:48   #3618
monika01011986
Zakorzenienie

no dziewuszki a ja juz wykapana i najedzona
ide zaraz telewizję pooglądam z synkiem bo przed kompem to zamarznę. Starszy synek śpi u babci więc mam tylko mojego maluszka na głowie ale on już też wykąpany i najedzony także nie długo spać pójdzie Byli dziś moi rodzice, posiedzieli dosyć długo
Robiłam dziś te gofry w opiekaczu.... masakra! nie wyszły mi w ogóle! Jednak opiekacz nie nadaje się do robienia gofrów ;p no i chyba ciasto tez miałam zrypane bo gumowe wyszło ( przepis z netu wzięłam).
Także prawie nic nie zjadłam, ale może i dobrze :P
Brzuch przestał boleć od razu lepiej 2 najgorsze dni okresu już za mną
U mnie w mieście troche śnieg popadał - zrobiło się bialutko
Od poniedziałku zaczynam dietę ale taką troche na luzie jeszcze, a od marca ruszam pełną parą! nawet ćwiczyć będę na wakacje trzeba ładnie wyglądać!! tym bardziej że spędze je już w Niemczech i nie chcę aby mąż przed kolegami się wstydził za mnie :P a tam na te baseny będziemy bez przerwy z dziećmi jeździć więc wiecie
Jutro niedziela ;/ najgorszy dzien tygodnia jak dla mnie..... nudy na maksa! Spadam pod kołdrę przed telewizor miłego wieczorku laseczki dobranoc!

p.s. Dziękuję dziewczyny za życzenia dla synka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-04 o 20:50
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:12   #3619
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa teżż nie nienawidzi niedzieli ;/ najgorszy dzień tygodnia i najbardziej nudny jaki może być ! troszkę późno ale też składam życzenia dla Twojego Synka dużo zdrowia dla Niego i by tak Mamusi nie rozrabiał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 21:16   #3620
kasiaaa178
Rozeznanie

witajcie!!! ja dopiero wróciłam z pracy. mroz jak cholera. w pracy mam 12 stopni. dzisiaj bylam ubrana w bluzke z krotkim rekawem, sweterek na to gruuby golf,i kamizelke firmowa hehe i do tego szalik;p a na stopach dwie pary skarpetek i emu. w nos zimno strasznie;p a ja nie lubie niedzieli jak musze isc do pracy czyli jutro;p

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:30   #3621
zelka9o
Zadomowienie

aaaa ! w końcu dziś spadł 1-szy śnieg w Anglii ! taka rzecz a tak cieszy jak 6-scio latkaa
Stary 2012-02-04, 21:34   #3622
Gosia2011
Rozeznanie

Hej laseczki nawet nie będę pisać co dzisiaj zjadła ;( obiadek na uczelni i Tż zabrał mnie na pizze, ale tak gadu-gadu opowiedział mi co ostatnio było w pracy i tak się wkurzyłam, że niedobrze mi się zrobiło, zjadłam na szczęście jeden kawałek nawet nie cały on zjadł resztę

Opowiadał mi o tej babce co sobie żarciki stroiła, co go po tyłku klepała itd..
No i dzisiaj mówi, że to chyba w czwartek na zmianie czy w piątek rano, ja miałam popołudnie, Tż zostawiał na półce jakieś płyny te durex... a ona do niego to co pobawimy się?norma lnie ja do niego a ty co? no odmówiłem, ale mnie troszkę zatkało na początku. Tż mówi chyba naprawdę jej się wydaje, że na nią lecę.Opierniczyłam go, że jeśli on nie powie jej dosadnie, to ja jej nagadam. Nie chcę afery robić bo potem na mojego będą coś mówić, że ma narzeczoną nawiedzoną, gdyby to nie praca to przywaliłabym jej już dawno. Powiedziałam Tżtowi powiedz jej niech sobie nie pozwala na takie żarty przy mnie czy na osobności. Powiedział, że powie, chociaż nie wiem mnie nosi, tylko czekam aż puści tekst w stylu... Hmm jak to ona ostatnio: Wiesz to ty już na niego nie czekaj on mnie odwiezie, hm.. no masakra bo mój Tż ją odwozi do domu ma męża to sądziłam że umie się kobieta zachować. Ale teraz to już przegięłajemu też zaznaczyłam, że jeśli on będzie z nią żartować i mi robić przykrość to oberwie się mu i niech spada do innej, sobie czegoś takiego nie życzę. Chyba do niego dotarło, teraz że przesadziła już i mnie przed niczym nie wstrzyma, bo w tej pizzerii z nerwów zrobiło mi się niedobrze....zj adłam pół kawałka i myślałam, że zwrócę.
Masakra nerwicę chyba już mam, ale nic dziwnego w tych czasach co przyszło młodym żyć.

Oczywiście z Tż się dogadaliśmy, czasami takie sytuacje nas zbliżają, ale i nerwy są Już się uspokoiłam, ech... ale i on wtedy dostrzega jak mi na nim zależy i mnie uspokaja. MMMrrrr mój kochany )) bez walki nie oddam, dbałam o niego 6lat 2 miesiące! Także nie może być, że jakaś larwa i do tego mężatka może stwarzać sytuacje które będą aż tak mnie denerwować! O nieee nieee

Pisałam dzisiaj egzamin i dostałam 4 czyli jeszcze wyniki we wtorek z tego testu i dwa egzaminy i jedno zaliczenie w przyszły week.ble

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Moniaa teżż nie nienawidzi niedzieli ;/ najgorszy dzień tygodnia i najbardziej nudny jaki może być ! troszkę późno ale też składam życzenia dla Twojego Synka dużo zdrowia dla Niego i by tak Mamusi nie rozrabiał
Dołączam się do Życzeń!!
Niech Synek będzie przede wszystkim zdrowy i bogaty! Bo zdrowie najważniejsze a za pieniążki teraz wszystko można sobie kupić! A rodziców ma kochanych także miłości jak widać też nie zabraknie mu nigdy Buziaki )))

A co do niedzieli no tak katastrofa, ale DZIĘKI BOGU JEST hehe bo to jedyny dzień kiedy mam luz! !!! Chociaż jutro mam do poprawy ankietę i muszę wysłać ja promotorce Na tygodniu wydrukować już i oddać w ręce gimnazjalistów

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Edytowane przez Gosia2011
Czas edycji: 2012-02-04 o 21:36
Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:48   #3623
murka04
Zadomowienie

Weźcie mnie kopnijcie w bo czytam to co piszecie, że ćwiczycie i od pon to a6w i bardzo bym chciała też w końcu coś zacząć robić ale jestem taka leniwa że aż sama nie wierzę! Nie wiem jak mam się zmotywować, myślę cały czas o tym jak chcę wyglądać na wakacje, jak dobrze czułam się w tamtym roku a jakbym miała teraz wyjść w stroju to chyba by się ludzie pochowali Cały czas sobie wmawiam że jeszcze mam czas, ale dni lecą a ja dalej nic nie robię Wszystkie ćwiczenia tak mnie nudzą.. Nawet moje ukochane hh Tż mówi jeszcze ciągle żebym nie ćwiczyła bo on lubi jak ja się zawsze cieszę jak mi coś dobrego zrobi do jedzenia, a tak to bym tylko biadoliła

W ogóle to byłam dziś u siostry Tż która urodziła jakieś 2tyg temu synka no i pierwszy raz w życiu trzymałam takie maleństwo na rękach Aż się bałam żeby mu krzywdy nie zrobić, taka kruszynka
A ja powiem Wam że jak dla mnie to nie jest aż tak zimno. Chodzę ciągle w jednej rękawiczce bo w dwóch mi za ciepło już Ale w każdym bądź razie niedługo ma się już ocieplić, liczę na to że wiosna nie przyjdzie z opóźnieniem bo już tęsknie za tym cudownym słoneczkiem
No i jutro ostatni raz się wyśpię, koniec ferii Najgorsze jest te wstawanie, jestem takim śpiochem że to jest dla mnie prawdziwy koszmar I muszę czekać aż do Wielkanocy na dłuższą przerwę

Chyba się położę zaraz, jakaś zmęczona jestem po tej nocy. Chociaż z Tż zdrzemnęliśmy się na jakieś 2h i tak Ale pewnie jeszcze obejrzę Gotowe

monia Ty to masz dopiero motywację, gdybym miała jechać już w tym roku to bym się wzięła za siebie bez gadania, a tak ..
gosia co za wstrętna baba!! Za grosz wstydu nie ma takie rzeczy wygadywać, tym bardziej że ma męża. Pewnie myśli że jest sexy jak takimi obleśnymi tekstami sadzi, naprawdę niektóre kobiety nie mają żadnej klasy. Twojego Tż pewnie faktycznie zamurowało, sama nie wiem co bym odpowiedziała na taką bezczelność. A i nie masz się co martwić bo on na pewno nie spojrzy na tą babę jak ma obok taką fajną kobitkę jak Ty
A co to za ankieta o czym? Nam też czasem dają takie i wiem jak wszystkich zawsze wkurza, jak zawierają pytania na które trzeba odpowiadać całymi zdaniami i wypisują jakieś bzdury wtedy bo im się nie chce myśleć. No tragedia, żeby nie móc się choć trochę wysilić

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-04 o 21:59
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 21:52   #3624
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
aaaa ! w końcu dziś spadł 1-szy śnieg w Anglii ! taka rzecz a tak cieszy jak 6-scio latkaa
właśnie widziałam znajomi z Anglii ciągle jakieś fotki wstawiają
z zimowymi akcentami

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-05, 08:58   #3625
Gosia2011
Rozeznanie

Hej kobietki jakoś tu cichutko !
Hej miśki czas wstać!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
gosia co za wstrętna baba!! Za grosz wstydu nie ma takie rzeczy wygadywać, tym bardziej że ma męża. Pewnie myśli że jest sexy jak takimi obleśnymi tekstami sadzi, naprawdę niektóre kobiety nie mają żadnej klasy. Twojego Tż pewnie faktycznie zamurowało, sama nie wiem co bym odpowiedziała na taką bezczelność. A i nie masz się co martwić bo on na pewno nie spojrzy na tą babę jak ma obok taką fajną kobitkę jak Ty
No Tż wcześniej myślał, że to żarty, ale teraz do niego dociera, że ewidentnie przegina!!Mam nadzieję, że nie mówił, tylko tego by uspokoić mnie ale ja teraz nie odpuszczę, niech on załatwia te żarty z nią bo jak nie to ja wkroczę do akcji! Nie chcę by tak do mojego Tż jakieś teksty puszczać głupkowate, a teraz to już w ogóle zboczone

Cytat:
A co to za ankieta o czym? Nam też czasem dają takie i wiem jak wszystkich zawsze wkurza, jak zawierają pytania na które trzeba odpowiadać całymi zdaniami i wypisują jakieś bzdury wtedy bo im się nie chce myśleć. No tragedia, żeby nie móc się choć trochę wysilić
Ankieta o miłości, więc wydaje mi się temat nie jest trudny dla gimnazjalisty 2 strony i dużo jest takich pytań przy których trzeba podać po kilka słów skojarzeń, właśnie tak starałam się jakoś to dobierać by gimnazjalista mógł sobie z nią poradzić A i tak cały czas nanoszę poprawki, już mam nadzieję, że promotorka mi ją wreszcie zaakceptuje pójdę wydrukować i dać do przeprowadzenia!:rolleyes :

Dzisiaj na wadze 81,8 czyli jazda na rowerze pomogła, nie jest to spadek dzięki jakiemuś zatruciu bo jadłam normalnie, a nawet ponad program szczególnie wczoraj! Skopałam z tymi frytkami i pizzamiNo ale nic uzgodniłam sobie, że jeśli nie spadnę do końca lutego do 80kg to mam karę i zakaz zaglądania na wizaż! Bo od tego jestem uzależniona, ale samej mi głupio że ciągle zataczam błędne koło.. schudnę i tyję ... i tak od września.

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-02-05, 09:45   #3626
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej kobietki jakoś tu cichutko !
Hej miśki czas wstać!!!!!!!!!

No Tż wcześniej myślał, że to żarty, ale teraz do niego dociera, że ewidentnie przegina!!Mam nadzieję, że nie mówił, tylko tego by uspokoić mnie ale ja teraz nie odpuszczę, niech on załatwia te żarty z nią bo jak nie to ja wkroczę do akcji! Nie chcę by tak do mojego Tż jakieś teksty puszczać głupkowate, a teraz to już w ogóle zboczone
Ja wstalam
Taka wypoczeta ze to szok!

Kochana nie dziwie Ci ze z Tz naprawde, ja tez jestem taka zazdrosnica ze glowa malaaa! Mnie by chyba krew zalala jakbym cos takiego uslyszala. Nie odpuszczaj trzeba walczyc o swoje.
Ja bym pewnie nie wytrzymala i wybrala sie do tej panienki albo zadzwonila do jej meza i go utwierdzila w tym przekonaniu...
Oczywiscie nic niechce sugerowac ale ja to jestem z goracej wodzie kompana i u mnie takie rzeczy by normalnie nie mogly poczekac.
Nie wierze ze tej dziewuchy nie da sie wychowac
Stary 2012-02-05, 10:13   #3627
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
A ja wczoraj w końcu potańczyłam fajnie było tylko strasznie zimno w tym klubie chyba wcale ogrzewania nie ma. Choć był pretekst, żeby tańczyć to wtedy było ciepło
Oczywiście wypiłam Wasze zdróweczko
A przed imprezą byliśmy z Tż na hamburgerze jaki był pyszniutki już dawno nie jadłam, ale jak zawsze wzięłam bez kotleta
A na imprezie był damski striptiz były dwie laski ( żadne piękności do tego z cellulitem i wcale szczupłe )

Gosia daj spokój, co za babsztyl durny! Nie wiem jak można się tak zachowywać, tym bardziej, że piszesz że to mężatka pusta laska i tyle, brak mi słów na takie zachowanie.
Murka mam dokładnie tak samo jak Ty! ZERO motywacji i ZERO ćwiczeń od ostatnich 2 tygodni. Może po okresie się zmobilizuję i znów zacznę ćwiczyć agrafką i kręcić hula hop.
Sunshine co u Ciebie kochana? Dawno się nie odzywałaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-05, 10:19   #3628
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no to zaczynamy nie wiem czy nie polegnę, ale spróbować zawsze można

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Podziwiam ćwiczące. Ja nigdy nie bylam systematyczna. A jeszcze teraz zimą do ćwiczeń wolami by mnei nie zaciągnął.
Ja dzis jako tako z dita troche pogrzeszylam ale przy takich mrozach organizm ogrzeajac się potrzebuje wiecej energii, heheh.
Moje dzisiejsze menu:
I-owisnka z miodem
II- kromka z maslem i seremzoltym
III- zupa krem z szynka serem zoltym i groszkiem ptysiowym
IV- paczek + Pol pomelo
V- serek wiejski z tuńczykiem z wody (ale przejedzona jestm
Siedze sama i nei wiem co obejrzec w TV bo ciekawszego nei mam nci do roboty. Odwizolam tż na impreze do kolegi. Kupil zonie motocykl i trzeba obejrzec i oblac. Mialam tez zaproszenei ale wykręciłam się. Faceci będą o motocyklach gadac a kobiety o dzieciach Jeszcze jakbym kierowca nie była to jakos bym to zniosła ale „na sucho” nie zdzierże:
U mnie też na początku ciężko było z ćwiczeniami... zagonić mnie to była katorga... szybko się poddawałam ;/ ale trzeba się przełamać, kupić karnet np. i od razu jest inaczej masz karnet to szkoda Ci wydanej kasy poza tym, jak już się ładnie dietkuje, to i ćwiczenia lepiej wchodzą, bo się człowiek mobilizuje i dba o siebie coraz więcej ja nawet niedawno, nie sądziłam, że powiem, że ćwiczenia dają poczucie satysfakcji teraz to mówię! Po ćwiczeniach mam więcej energii i jestem weselsza!

Motor dla żony?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
I jak było?

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
łojoj... jest Ci na pewno smutno... ale zobaczysz dwa miesiące baaardzo szybko miną i znowu się zobaczycie ja też zostawiłam TŻ-ta w maju na dwa miesiące, bo byłam w Anglii było ciężko, ale dałam radę i naprawdę zleciało nie wiadomo kiedy trzymaj się
Stary 2012-02-05, 10:19   #3629
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam dziś te gofry w opiekaczu.... masakra! nie wyszły mi w ogóle! Jednak opiekacz nie nadaje się do robienia gofrów ;p no i chyba ciasto tez miałam zrypane bo gumowe wyszło ( przepis z netu wzięłam).
Także prawie nic nie zjadłam, ale może i dobrze :P
Brzuch przestał boleć od razu lepiej 2 najgorsze dni okresu już za mną
U mnie w mieście troche śnieg popadał - zrobiło się bialutko
Od poniedziałku zaczynam dietę ale taką troche na luzie jeszcze, a od marca ruszam pełną parą! nawet ćwiczyć będę na wakacje trzeba ładnie wyglądać!! tym bardziej że spędze je już w Niemczech i nie chcę aby mąż przed kolegami się wstydził za mnie :P a tam na te baseny będziemy bez przerwy z dziećmi jeździć więc wiecie
Jutro niedziela ;/ najgorszy dzien tygodnia jak dla mnie..... nudy na maksa! Spadam pod kołdrę przed telewizor miłego wieczorku laseczki dobranoc!
no to trzeba kupić gofrownicę a przepisy w necie są naprawdę różne... ja wypróbowałam już kilkanaście, i też z niektórych wychodziła mi gumowa podeszwa trzeba trafić na ten prawie idealny

jak brzuch nie boli to już jest super u mnie też dwa pierwsze dni okresu są najgorsze :/

u mnie tak wczoraj sypało śniegiem jak wracałam z imprezki to po prostu tonęłam! a tak trzeszczał fajnie pod nogami no ale też mroźno okrutnie!

jeszcze raz: wszystkiego naj naj dla synka!

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
witajcie!!! ja dopiero wróciłam z pracy. mroz jak cholera. w pracy mam 12 stopni. dzisiaj bylam ubrana w bluzke z krotkim rekawem, sweterek na to gruuby golf,i kamizelke firmowa hehe i do tego szalik;p a na stopach dwie pary skarpetek i emu. w nos zimno strasznie;p a ja nie lubie niedzieli jak musze isc do pracy czyli jutro;p
to wyobraź sobie, że ja siedzę taka opatulona w domu nic się nie poprawia... mam nadzieję, że jak te mrozy trochę zmaleją to w mieszkaniu będzie cieplej
współczuję pracy dzisiaj ale już prawie południe! szybko zleci

Cytat:
moja siostra też mi właśnie napisała, że śnieg spadł

Cytat:
Opowiadał mi o tej babce co sobie żarciki stroiła, co go po tyłku klepała itd..
No i dzisiaj mówi, że to chyba w czwartek na zmianie czy w piątek rano, ja miałam popołudnie, Tż zostawiał na półce jakieś płyny te durex... a ona do niego to co pobawimy się?norma lnie ja do niego a ty co? no odmówiłem, ale mnie troszkę zatkało na początku. Tż mówi chyba naprawdę jej się wydaje, że na nią lecę.
o jesu co za baba! no zabiłabym! co to są w ogóle za żarty?! no bez przesady, trochę rozumu trzeba mieć ma męża to łapy z daleka od innych mężczyzn! Nie wiem, czy to ją rajcuje czy co? Niech Twój TŻ da jej jasno do zrozumienia, że nie jest nią zainteresowany i żeby przestała, bo on ma Ciebie i Cię kocha. Do takich jędz to trzeba prosto z motu, bo inaczej nie dotrze!
a widzę, że Twój TŻ mądry to sobie na pewno ze wstręciulą poradzi!

Ogólnie to ja nie wiem jak tak można! ehhhrrr! nosi mnie!!
Stary 2012-02-05, 10:19   #3630
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Weźcie mnie kopnijcie w bo czytam to co piszecie, że ćwiczycie i od pon to a6w i bardzo bym chciała też w końcu coś zacząć robić ale jestem taka leniwa że aż sama nie wierzę! Nie wiem jak mam się zmotywować, myślę cały czas o tym jak chcę wyglądać na wakacje, jak dobrze czułam się w tamtym roku a jakbym miała teraz wyjść w stroju to chyba by się ludzie pochowali Cały czas sobie wmawiam że jeszcze mam czas, ale dni lecą a ja dalej nic nie robię Wszystkie ćwiczenia tak mnie nudzą.. Nawet moje ukochane hh Tż mówi jeszcze ciągle żebym nie ćwiczyła bo on lubi jak ja się zawsze cieszę jak mi coś dobrego zrobi do jedzenia, a tak to bym tylko biadoliła
to zaczynaj z nami a6w będziemy się mobilizować nawzajem i będą baty za niewykonanie ćwiczeń
ja też bym teraz nie wyszła na plażę, bo wstyd po prostu dlatego się za siebie wzięłam w końcu
ale jeść możesz to co TŻ Ci ugotuje to nie przeszkadza Twoim ćwiczeniom :P

Cytat:
Dzisiaj na wadze 81,8 czyli jazda na rowerze pomogła, nie jest to spadek dzięki jakiemuś zatruciu bo jadłam normalnie, a nawet ponad program szczególnie wczoraj! Skopałam z tymi frytkami i pizzamiNo ale nic uzgodniłam sobie, że jeśli nie spadnę do końca lutego do 80kg to mam karę i zakaz zaglądania na wizaż! Bo od tego jestem uzależniona, ale samej mi głupio że ciągle zataczam błędne koło.. schudnę i tyję ... i tak od września.
no to jak spada to super
oooo, zakaz zaglądania na wizaż... u mnie by to nie przeszło jestem uzależniona ale jeśli ma to Cię motywować to trzymam

Ja wczoraj poszalałam, że szkoda gadać i to na wieczór a dzisiaj jeszcze jesteśmy zaproszeni do teściowej na obiad... no nic tylko się zabić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości