|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cześć dziewczynki
![]() Zacznę może tak:zimo wypi... (to z filmiku o P.Basi Kwarc z klatki b) http://www.youtube.com/watch?v=_oBAf5rBbtI Uwielbiam ta babeczkę! a co do zimna-u mnie na sklepie jest około 8 stopni!Masakra!Mamy do dupy ogrzewanie , jeszcze niedawno mieliśmy przebudowę i i jest taka wolna przestrzeń.Zimno tak jest , że ciężko wytrzymać.Maja nam cos zrobic z tym ale moge sie załozyc ,że nikt sie za to nie weźmie ![]() Po koniec lutego jade do Warszawy na mecz Polska - Portugalia ![]()
#3603 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze też lubię panią Basię
![]() ![]() 8 stopni ![]() ![]() a co to za mecz? ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
A ja piję własnie kawkę. Dziś miałam znowu niespokojną noc, bo synek troche marudził. Chory jest, ma katar i troche kaszle
![]() Mnie brzuch dalej boli ![]() ![]() Dziś nigdzie nie idę, bo rodzice moi mają przyjść na kawe. Synek miał wczoraj imieniny ale nie mogli przyjść to dzisiaj przyjdą. Ja się na razie nie ważę bo brzuch mam od okresu jak balon także strach wejść na wagę. Dziś o 16 ma być jakaś konferencja na tvn24 w sprawie Madzi - trzeba obejrzeć.
#3605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Życze Twojemu synkowi wszystkiego naj naj naj lepszego ![]() ![]() Ja miałam sie zwazyc rano, ale zapomniałam i uznałam ze poczekam jeszcze do nastepnej soboty ![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
heroine to jest mecz piłki nożnej.generalnie to mi nawet nie chodzi o ten mecz ale o sam wyjazd, niegdy nie byłam w Warszawie a poza tym planujemy wycieczkę po klubach
#3607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj dostałam zaproszenie od cioci TŻ-ta na torcik ![]() ![]() nie wiem czy zdążę obejrzeć... ![]() okej! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przyłacz sie do na jak masz ochote ![]() Bo cwiczyc ogolnie to cwicze codziennie ![]() ![]()
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze o to super
![]() ![]() Monia zdrówka dla Ciebie i syneczka ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny podziwiam, że bierzecie się za A6w ja bym wymiękła ![]() My dziś mieliśmy iść do klubu, ale chyba nie pójdziemy, bo nasi znajomi nie chcą iść a we dwoje mi się nie chce ![]() ![]()
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko ja bym wolala delikatniej ![]() Pozwolicie ze sie przylacze ale bede robic 8abs ![]() W tym przynajmniej powinnam wytrwac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=aguniaaaaa041986;32 064739]robimy podejscie do a6w
![]() ![]() ![]() Witam, chętnie przyłączę się do was ![]() ![]() I od jutra też przechodzę na dietkę 100kcal a znacie jakieś dobre ćwiczenia na talię?
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam ćwiczące. Ja nigdy nie bylam systematyczna. A jeszcze teraz zimą do ćwiczeń wolami by mnei nie zaciągnął.
Ja dzis jako tako z dita troche pogrzeszylam ale przy takich mrozach organizm ogrzeajac się potrzebuje wiecej energii, heheh. Moje dzisiejsze menu: I-owisnka z miodem II- kromka z maslem i seremzoltym III- zupa krem z szynka serem zoltym i groszkiem ptysiowym IV- paczek + Pol pomelo V- serek wiejski z tuńczykiem z wody (ale przejedzona jestm ![]() ![]() ![]() Siedze sama i nei wiem co obejrzec w TV bo ciekawszego nei mam nci do roboty. Odwizolam tż na impreze do kolegi. Kupil zonie motocykl i trzeba obejrzec i oblac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
A my jednak jedziemy na tą imprezkę
![]()
#3615 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() Medzik gratuluje zdanej teorii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
no dziewuszki a ja juz wykapana i najedzona
![]() ide zaraz telewizję pooglądam z synkiem bo przed kompem to zamarznę. Starszy synek śpi u babci więc mam tylko mojego maluszka na głowie ![]() ![]() ![]() Robiłam dziś te gofry w opiekaczu.... masakra! nie wyszły mi w ogóle! Jednak opiekacz nie nadaje się do robienia gofrów ;p no i chyba ciasto tez miałam zrypane bo gumowe wyszło ( przepis z netu wzięłam). Także prawie nic nie zjadłam, ale może i dobrze :P Brzuch przestał boleć ![]() ![]() ![]() U mnie w mieście troche śnieg popadał - zrobiło się bialutko ![]() Od poniedziałku zaczynam dietę ale taką troche na luzie jeszcze, a od marca ruszam pełną parą! nawet ćwiczyć będę ![]() ![]() Jutro niedziela ;/ najgorszy dzien tygodnia jak dla mnie..... nudy na maksa! Spadam pod kołdrę przed telewizor ![]() ![]() p.s. Dziękuję dziewczyny za życzenia dla synka ![]() ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-04 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
Moniaa teżż nie nienawidzi niedzieli ;/ najgorszy dzień tygodnia i najbardziej nudny jaki może być !
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Rozeznanie
|
witajcie!!! ja dopiero wróciłam z pracy. mroz jak cholera. w pracy mam 12 stopni. dzisiaj bylam ubrana w bluzke z krotkim rekawem, sweterek na to gruuby golf,i kamizelke firmowa hehe i do tego szalik;p a na stopach dwie pary skarpetek i emu. w nos zimno strasznie;p a ja nie lubie niedzieli jak musze isc do pracy czyli jutro;p
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
aaaa ! w końcu dziś spadł 1-szy śnieg w Anglii ! taka rzecz a tak cieszy jak 6-scio latkaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Rozeznanie
|
Hej laseczki nawet nie będę pisać co dzisiaj zjadła ;( obiadek na uczelni i Tż zabrał mnie na pizze, ale tak gadu-gadu opowiedział mi co ostatnio było w pracy i tak się wkurzyłam, że niedobrze mi się zrobiło, zjadłam na szczęście jeden kawałek nawet nie cały on zjadł resztę
![]() Opowiadał mi o tej babce co sobie żarciki stroiła, co go po tyłku klepała itd.. No i dzisiaj mówi, że to chyba w czwartek na zmianie czy w piątek rano, ja miałam popołudnie, Tż zostawiał na półce jakieś płyny te durex... a ona do niego to co pobawimy się? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masakra nerwicę chyba już mam, ale nic dziwnego w tych czasach co przyszło młodym żyć. ![]() Oczywiście z Tż się dogadaliśmy, czasami takie sytuacje nas zbliżają, ale i nerwy są ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisałam dzisiaj egzamin i dostałam 4 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Niech Synek będzie przede wszystkim zdrowy i bogaty! ![]() ![]() ![]() ![]() A co do niedzieli no tak katastrofa, ale DZIĘKI BOGU JEST ![]() ![]() ![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-02-04 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Weźcie mnie kopnijcie w
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to byłam dziś u siostry Tż która urodziła jakieś 2tyg temu synka no i pierwszy raz w życiu trzymałam takie maleństwo na rękach ![]() ![]() A ja powiem Wam że jak dla mnie to nie jest aż tak zimno. Chodzę ciągle w jednej rękawiczce bo w dwóch mi za ciepło już ![]() ![]() No i jutro ostatni raz się wyśpię, koniec ferii ![]() ![]() ![]() Chyba się położę zaraz, jakaś zmęczona jestem po tej nocy. Chociaż z Tż zdrzemnęliśmy się na jakieś 2h i tak ![]() ![]() monia Ty to masz dopiero motywację, gdybym miała jechać już w tym roku to bym się wzięła za siebie bez gadania, a tak .. ![]() gosia co za wstrętna baba!! Za grosz wstydu nie ma takie rzeczy wygadywać, tym bardziej że ma męża. Pewnie myśli że jest sexy jak takimi obleśnymi tekstami sadzi, naprawdę niektóre kobiety nie mają żadnej klasy. Twojego Tż pewnie faktycznie zamurowało, sama nie wiem co bym odpowiedziała na taką bezczelność. A i nie masz się co martwić bo on na pewno nie spojrzy na tą babę jak ma obok taką fajną kobitkę jak Ty ![]() A co to za ankieta o czym? Nam też czasem dają takie i wiem jak wszystkich zawsze wkurza, jak zawierają pytania na które trzeba odpowiadać całymi zdaniami i wypisują jakieś bzdury wtedy bo im się nie chce myśleć. No tragedia, żeby nie móc się choć trochę wysilić ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-04 o 21:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z zimowymi akcentami ![]()
![]() |
#3625 | ||
Rozeznanie
|
Hej kobietki jakoś tu cichutko !
![]() Hej miśki czas wstać!!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj na wadze 81,8 czyli jazda na rowerze pomogła ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka wypoczeta ze to szok! ![]() Kochana nie dziwie Ci ze z Tz naprawde, ja tez jestem taka zazdrosnica ze glowa malaaa! Mnie by chyba krew zalala jakbym cos takiego uslyszala. Nie odpuszczaj trzeba walczyc o swoje. Ja bym pewnie nie wytrzymala i wybrala sie do tej panienki albo zadzwonila do jej meza i go utwierdzila w tym przekonaniu... Oczywiscie nic niechce sugerowac ale ja to jestem z goracej wodzie kompana i u mnie takie rzeczy by normalnie nie mogly poczekac. Nie wierze ze tej dziewuchy nie da sie wychowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() A ja wczoraj w końcu potańczyłam ![]() ![]() ![]() Oczywiście wypiłam Wasze zdróweczko ![]() ![]() ![]() A przed imprezą byliśmy z Tż na hamburgerze ![]() ![]() ![]() A na imprezie był damski striptiz ![]() ![]() ![]() Gosia daj spokój, co za babsztyl durny! Nie wiem jak można się tak zachowywać, tym bardziej, że piszesz że to mężatka ![]() Murka mam dokładnie tak samo jak Ty! ZERO motywacji i ZERO ćwiczeń od ostatnich 2 tygodni. Może po okresie się zmobilizuję i znów zacznę ćwiczyć agrafką i kręcić hula hop. Sunshine co u Ciebie kochana? Dawno się nie odzywałaś ![]()
![]() |
#3628 | ||
Zakorzenienie
|
no to zaczynamy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motor dla żony? ![]() I jak było? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak brzuch nie boli to już jest super ![]() u mnie tak wczoraj sypało śniegiem ![]() ![]() ![]() jeszcze raz: wszystkiego naj naj dla synka! ![]() Cytat:
![]() ![]() współczuję pracy dzisiaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a widzę, że Twój TŻ mądry to sobie na pewno ze wstręciulą poradzi! ![]() Ogólnie to ja nie wiem jak tak można! ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też bym teraz nie wyszła na plażę, bo wstyd po prostu ![]() ![]() ![]() ale jeść możesz to co TŻ Ci ugotuje ![]() Cytat:
![]() oooo, zakaz zaglądania na wizaż... u mnie by to nie przeszło ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj poszalałam, że szkoda gadać ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.