|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
carmi - ja chcę zobaczyć zaproszenia
stygma - za jedno i za drugie ![]() med - ![]() aleks - baaaardzo mocne ![]() rain - tak się da pracować? elizka!!!!! heeeeeeej!!! tęsknimy za Tobą!!!!!!Gwizdak - jak można robić takie błędy przecież to kilka literek i cyferek ![]() Kawa - co za koleżanki
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Na poprawę humoru przyszedł do mnie dzisiaj spóźniony Mikołaj (Teściowa)i dostałam Gwiazdę Betlejemską w fioletowej doniczce, takie świeczniki w kształcie serduszek z łapkami na podgrzewacze...również fioletowe oraz serwetnik w kształcie choinki...fioletowy. Ona wie,że ja lubię mieć wszystko kolorystycznie
![]() I bombki dostałam wczoraj...fioletowe ![]() A wy jakie planujecie kolory choinek? Kawusia wysłałam Ci A czy dobrze pamiętam,że ty nie masz w mieszkaniu choinki?
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
motyl, ja planuję złotą
rain, uuuu, masakra... może chociaż premia świateczna bedzie w nagrodę
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi te pierwsze zaproszenia są miodzio!!
![]() Zwies dzięki za linki,koleżanka się pocieszyła,że jednak jej facet nie jest taki zły...chociaż lepiej chyba porównywać do najlepszych, a nie najgorszych? Stygmatku woooow ale ty jesteś obrotna dziołcha Gratuluję obu "rzeczy"![]() Med dobrze,że nie padłaś na ten zawał,bo jak się później okazało nie było tak źle jak na początku brzmiało. To mnie cieszy ![]() Gwizd co za osły... A dzięki Tobie przypomniałam sobie,że muszę odebrać paszport
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Ja ledwo żyję, ale głównie dlatego, że...
znowu zaczęłam potwornie kaszlać Srebro i fuksja ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Pod artykułem z fotkami choinkowej wystawy pojawił się baaaaardzo fajny komentarz. Normalnie aż się chce dla takich ludzi wymyślać coś nowego
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
rain, współczuję... ja się żaliłam, że mam 2 dni z rzedu po 10 godzin, ale widzę, że Ty to już w ogóle masakra... mam nadzieję, że w weekend zregenerujesz siły
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończyły mi się pomysły od czego ja mam ten kaszel i to nie jest pokasływanie tylko naprawdę paskudny, szarpiący kaszel, taki "ze środka" ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Byle do świąt - wypisałam sobie urlop od 23.12 do 1.1
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
aha, chciałam dodać, że jeden stosunek przez całą noc (powiedzmy, że 8 godzin) by mnie zatarł na amen i myślałabym, że się kocham z mutantem
i zgadzam się z ilsa, że nie chciałabym tak nawet ) w ogóle od trzech dni mam libido tak wysokie, że nawet mnie to dziwi. dobrze, że P. ma wolne w pracy teraz, bo chybabym eksplodowała rain, a lekarze nie wiedzą, co ci jest?
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
jaki jest wasz rekord przez całą noc?
pamiętam, że tż kiedyś nam liczył jednej nocy
|
|
|
|
#3610 |
|
MBZ♥
|
jejkuś Rain
przecież to jest masakra w tej Twojej pracy![]() Gwizdak kurcze, przykro że tak wyszło z tym aktem ![]() Riri dała popis jednak co zagraniczna Gwiazda i dobre zaplecze zarówno finansowe jak i techniczne to koncert wypaśny na pewno wybierzemy się jeszcze raz, tym bardziej ze obiecywała że wróci do nas widać było że świetnie się bawi na koncercie i nie było widać zmęczenia sprzed kilku tygodni przez które odwołała koncerty w innych krajach. czekamy na zdjęcia od poznanych tam ludzi. wymieniliśmy się mailami a i gardło miałam zdarte![]() Glen się Ci oświadczam za te muffinki![]() czasem test się myli spróbuj jeszcze za kilka dni. jeśli się będzie neg to umów się na wizytę Osz jak Ty mnie rozumiesz ![]() Stygmatku ładna bransoletka ![]() Arrakis żądaj pierścienia Naj myslę podobnie nie dałabym rady tyle godzin nawet ze wspomagaczami czyli żelami czy innymi cudami wolę z przerwami, kąpielą między czasie masażykiem i zabawa od nowa![]() Motylku fajny prezent ![]() my będziemy miec choinkę ze słomkowymi ozdobami, trochę złota, trochę czerwieni-na sukienkach aniołków i kolorowe lampki
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- właśnie spojrzałam w mój kalendarzyk i nie miałam seksu od 15 dni
|
|
|
|
|
#3612 |
|
MBZ♥
|
a i wygladała
TŻ obiecał mi koncert na dvd pod choinkę![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Peach ja od 2 i mi się bardzo KCE ![]() ![]() nasz rekord to 3 razy więcej nie dałam rady ale to było prawie przez całą noc i błagałam o litość
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
BYou nie przepadam za Rijaną
ale i tak zazdroszczę koncertu i autografu i cieszę się, że się wybawiłaś ![]() My mamy ostatnio choinkę złoto- srebrną i w tym roku też taka raczej będzie.
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
em... różnej, bardzo różnej...
począwszy od staroci typu Smokie, Dire straits, Deep purple, przez Apocalypticę, Michaela Jacksona, 30 seconds to mars, Chevelle, Disturbed, Lacuna Coil, Eminema, Rev Theory, My Darkest Day do Michaela Boltona, Chrisa de Burgha, SDM, Kaczmarskiego. Generalnie lubię wszystko, co mi wpadnie w ucho i nie jest hip-hopem ![]() bo hip- hopu nie trawię.
|
#3618 |
|
MBZ♥
|
duża rozpiętość
a Eminem to chyba hh jednak czy ten rap?![]() ja słucham dużo soulu r'n'b-jakoś mnie uspokaja. lubię też klasykę gatunku Arethę Franklin np no i polski rock ale ten starszy:lady pank, irę, perfekt, sztywny pal azji i takie tam
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, rozpiętość jest duża, ale też nie jestem jakąś tam specjalną fanką. W zależności od nastroju i ochoty słucham różnych gatunków... Mam 16 giga muzyki w mp3 i chyba nawet w połowie nie wiem co jest na dysku, ale czasami jak mam ochotę na coś, czego jeszcze nie znam to puszczam. Albo wpadnie w ucho albo nie ![]() Z tych co wymieniłaś też lubię, poza lady pank
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Poznanianki znacie ten bar "metka" w Waszym mieście, w którym dzisiaj Gesslerowa była? Mają piwo za 4zł
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam od dzieciaków: umawiam się na następny termin: - No nie, ale w środę to nie bo w środy jeździmy całą rodziną na narty ! zarąbiście być takim domem rodzinnym; 3 tysiące miesięcznie za każde dziecko, wszyscy Cię traktują jak odważną bohaterkę a Ty siedzisz, wzywasz darmowe korepetycje (ja będę tłumaczyć matmę a koleżanka polski) i ogólnie żyć nie umierać. Mieszkanie zdecydowanie większe niż 60m poświadczone w oświadczeniu majątkowym
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam jutro wolne na uczelni
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale ze mnie taka Poznanianka co z kociej d. trąba ![]() Wrzuciłam Wam coś ładnego do klubu...
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa z tego co mówisz, wynika, że lepiej urodzić dziecko i żeby ono trafiło do takiego domu rodzinnego niż je wychowywać samemu.... kurcze, to jest w tym kraju chore, że ludzie nie mają na wychowanie własnych dzieci, a na "cudze" dostają tyle kasy....
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Janiak gadał jak Yoda, odwracając szyk zdania; ciągle mu się myliły kwestie i strasznie mnie denerwował |
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, to nic, tylko dom zastępczy zakładać i trafiać na dobre dzieciaki, co nie dadzą popalić
Motyl, oj też się cieszę, że to nie byl zawał jednak z mojej strony ![]() Miałam się depilować, szykować danie na jutro, spisywać listę zakupów, sprzątać... Ech. No i postanowiłam, że jednak teraz nie pojadę do domu, tylko jak i tak mam jechać za tydzień, to pojadę akurat po tatę do szpitala ![]() No i wyobraźnia spłatała mi figla. Napisałam do A. "potrzebuję tula" i że się nie odzywał, to sobie ubzdurałam, że on pewnie wsiadł w pociag/busa i do mnie jedzie (jutro ma wolne). Tak czekałam, czekałam sobie,n o i o 22 do niego zadzwoniłam (bo generalnie o tej porze zazwyczaj dojeżdża), a on wychodził z treningu do szatni właśnie
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-12-08 o 22:34 |
|
|
|
#3627 |
|
MBZ♥
|
Ilsuś nie nastawiaj się tak negatywnie
skoro zdecydowali sie na bycie taką rodziną i takie są wytyczne finansowe to korzystają z tego wolałabyś żeby marnotrawili te pieniądze i dzieci z tego nic nie miały i były zaniedbane? na pewno nie ja jakbym miała taką szansę to też chciałabym zapewnić dzieciom takie rozrywki żeby mogły wybrać co chcą robić jaki sport uprawiać jakie mieć hobbynie znam tej pani, ale przykro mi, że piszesz o niej w taki sposób. o mnie też tak pomyślisz jak się nie uda sama wiesz co?
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-12-08 o 22:33 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
BYou oczywiście, że Cię doskonale rozumiem
całe szczęście mężowie wracają i można nadrabiać nieobecność ![]() obejrzałam Omen mogę iść spać ![]() jutro piątek
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
Simply fajny myszor
![]() Carmi ja bym chciała na nauki do o. Knotza też robi niezłe jaja słyszałam ![]() Frezi mnie opcja mini zlotu mega pasuje, chciałam to proponowac, ale nie wiem czy na tym wątku mam już taką mocsprawczą A kiedy Ty jesteś w krk dokładnie?Pony biczko dont worry Capri odnośnie Twoich strachów paleniowych... mialam kiedyś wypadek. jechaliśmy z kilkoma druzynami harcerskimi wynajętym autokarem w góry. autobus zaczął się w drodze dosć mocno palić... spłonął w efekcie cały. o włos a spłonęlibyśmy też my. Aleks kciukam Stygmatku gratuluję i ee.... yy... gratuluję ![]() nie wyobrażam sobie totalnie ze starszym facetem kosmos?Med kurcze... co jest?A chyba nie w temacie, ale no martwię się, co z tatą?> ![]() Gwizd Ale beznadziejnie. Co za babsztyl! A i tak się witam, bo mnie zlewacie i jest mi przykro bo się staram a tu lipa, miałam doła po egz i nie bardzo ktoś zauważył, ze w ogóle miałam egz. Foch! zzalazłam skienkę na święta, tylko mam dylemat: http://allegro.pl/841-klasyczna-eleg...976972701.html (granatowa) czy: http://allegro.pl/809-sale-zakladkow...tml#tabsAnchor (krem)?? zakochałam się w tej piosence polecam http://www.youtube.com/watch?v=Jk5kYjD9E1I |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

za jedno i za drugie 

heeeeeeej!!! tęsknimy za Tobą!!!!!!
przecież to kilka literek i cyferek

Gratuluję obu "rzeczy"

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i to nie jest pokasływanie tylko naprawdę paskudny, szarpiący kaszel, taki "ze środka" 

TŻ obiecał mi koncert na dvd pod choinkę
13.03.2008