|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam wam wieczór wrózką :d hehehe
![]() capri ![]() a dzisiaj ide z pracy wczesniej czyt. zaraz ![]() bom jest chora i bardzo źle się czuję :P cała noc wymiotowałam teraz boli mnie glowa, dostałam katar i kaszel więc musze szybko iśc do domu bo bede chora w sylwestra :/;/;/jutro wolne to odleżę kto wiedział ze tak szybko
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
o!
Cytat:
![]() Rain ja tam myślę, ze skoro niczego nie zauważyłaś to nie ma się co nakręcać i znowu robić test....wszak miesiąc temu było to samo...może po prostu masz długie cykle i już. |
|
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też czasami ma takie fochy z czapy wzięte ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() No i jedno trzeba stwierdzić - ten cykl jest wyjątkowo długi ![]() A nie prawda
|
||
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież robiłaś test i zaraz potem dostałaś okres? no nie?
|
|
|
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi, że taki buc ostatnio z niego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się wydaje, że zauważyłabyś jakieś inne objawy (nawet mimo że nie byłaś nigdy w ciąży ), aczkolwiek te nie zawsze występują, więc... ![]() Musisz zrobić, jak czujesz Ja pewnie z czystej ciekawości zrobiłabym test
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mu to powiem, jeszcze wczoraj jak mu napomknelam ze jak ebdzie mial chwile czasu to moze by sie naszymi zaproszeniami zajal, to mi powiedzial ze nie ma czasu (a caly dzien ogladal telewizje- w sensie popoludnie)
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa... ja nie wiem...ręce mi opadają jak tak czytam o Twoich zmaganiach z Narzetem...no w morde jeża no...
niechże się chłop ogarnie ![]() Rain to ja już nic nie wiem idę się kąpać i lecę na miasto - pospacerować i dotlenić bachorka |
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W drugi dzień Świąt on pojechał a ja powiedziałam rodzicom, że sprawa samochodu jest znowu nierozwiązana, a mieliśmy wszyscy pogadać. Powiedzieli, że przecież ustalili, że oni nie płacą za naprawy. Na to ja, że zasada pt. "komu się zepsuje ten płaci" też jest nie fair, bo to rosyjska ruletka. Oni stwierdzili, że podział napraw mamy ustalić między sobą, ale to przecież znowu będzie powodowało kłótnie. Zaproponowałam, żeby w takim razie sprzedać samochód, kasę podzielić na pół i każdy sobie dołoży do jakiegoś niedrogiego autka. Na to oni, że nie mogą zostawić brata bez samochodu, żeby musiał busem jeździć do domu. Powiedziałam, że ok, niech w takim razie on jeździ, on naprawia , ale że to jest wyraz mojej dobrej woli i jak wyjątkowo będę potrzebować auta, to mogę sobie wziąć, bo to jest samochód rodziców a nie Michała. Generalnie tak pokierowałam rozmową, że wreszcie uznali go za materialistę, przyznali mi rację, że takie rozwiązanie jakie jest teraz jest nie fair, ale ja się poświęcam, żeby on miał auto. Niech teraz spróbuje mi coś wypomnieć, to znowu wrócę do tematu sprzedaży samochodu i podziału kasy, bo takie rozwiązanie byłoby najuczciwsze, a samochód z każdym rokiem traci wartość. Nie mamy umówionych, ale nie wiemy gdzie chcę zmierzyc. Pójdę do Madonny, na Długą, Filipa, a jak nic nie znajdę, to wrócę na końcu do Nabli po Belini. |
|
|
|
|
#3611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W tej chwili cykl to 46 dni - dziesięć dni dłużej niż najdłuższy cykl w tym roku, o ile dobrze mam zanotowane. Szybko się męczę, łapią mnie skurcze w stopach (strasznie wkurzające Mąż mi wmawia ciążę ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Rain a jak Ci minęły Święta? Ja bym zrobiła test przed Sylwestrem tak jak radzą dziewczyny, żeby w raze czego nie poić dzindziora alkoholem
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, to już ciężarne musiałyby się wypowiedzieć, czy miały takie objawy
![]() Ja miałam powiększone piersi i strasznie chciało mi się spać... Carmi, a jak skończyła się sprawa Twojej koleżanki, która wylądowała na pogotowiu?
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Święta? Minęły jedzeniowo
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwuś koleżanka zrobiła test i podobno wyszedł negatywnie. Zadzwoniłam do niej w poniedziałek zapytać, co powiedział lekarz, bo miała iść do internisty, ale powiedziała, że była zmęczona i nie chciało jej się iść do lekarza. Opieprzyłam ją, że bagatelizuje sprawę i miała następnego dnia iść do lekarza i zadzwonić do mnie. Nie zadzwoniła, więc nie będę się narzucać.
|
|
|
|
#3616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież taki okropny ból nie może ot tak nagle sobie przejść, zniknąć i zabrać ze sobą przyczynę. Skrajna nieodpowiedzialność |
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Już strzelają i mój pies się boi.
jeszcze 3 dni i 2012 przyjedzie,ale ten rok szybko minął.
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Stef ja mogę Ci coś przytaszczyć do pracy jak chcesz
![]() Jakąś czekoladę czy co Wprawdzie ubiór mam dzisiaj mało biurowy, ale mogę robić za catering
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, moje wspaniałe cycki mi opadły do stóp. no co za...
|
|
|
|
#3621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do wróżek - pamiętam w wakacje też skorzystałam z takiej jednej-internetowej. miałam wtedy "przerwę w związku" z moim i zadałam banalne pytanie - czy wrócimy do siebie. odpowiedź, że tak, że jesteśmy dla siebie stworzeni itp. (nigdy nie zapomnę jak przyszedł mail z odpowiedzią - myślałam, że serce mi wyskoczy także zgłupiałam i postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak źle się czuła, a teraz to bagatelizuje? Ja też nie pałam jakąś wielką sympatią do lekarzy, ale jednak w takiej sytuacji poszłabym do lekarza...
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka porządne lanie należy się Twemu Tż-towi
![]() ![]() mi wmawiają ciąże, dzisiaj siostra mi powiedziała, że jej narzeczony zauważył, że blada jestem i pewnie jestem w ciąży ![]() a dzisiaj cierpię z powodu @ ![]() Carmi dziwna koleżanka, ja bym chciała koniecznie się dowiedzieć skąd te bóle...
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-12-28 o 12:01 |
|
|
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
Serwus
![]() Med ) a dla TŻta ![]() obejrzałam wczoraj "jak stracić chłopaka w 10dni" - meeega się uśmiałam Strasznie fjany film nawet dla obejrzenia z TŻtem mój się przyłączył w połowie, bo mu się spodobało, wiec moge polecic![]() Med ja myślałam, żeś Ty na 5tym roku temu mnie tempo Twojej pracy zdziwiło to masz jeszcze mnóstwo czasu w porównaniu z ciocią Zuzią. Ciocia Zuzia na ten przykład zaraz zasiądzie do roboty i mózg będzie wypluwać przez nos byle promotor był zadowolony!![]() Pracowałam w Kolporterze - podając fajki, gazety i prezerwatywy - biję was na łeb ![]() Elizka ja zawsze chodzę z czarnym kotem na ramieniu Capri Ja bym poczekała jeszcze do Sylwestra i jak nie klęknie (a mam nadzieję, że jednak!!!!!) to bym z nim pogadałaCarmi oł Em Dżi jak to mówisz w sensie tego rozwodu kolegi... Ja się własnie niedawno zastanawiałam, kiedy się pojawią pierwsze rozwody wśród znajomych, którzy sie tak wcześnie pohajtali ... Rozmawiałaś z rodzicami o świadkowej??? za kwestię brata. jesteś dzielna![]() Kawa ja zupełnie nie wiem co się z Twoim TŻtem dzieje ostatnio... Same fochy moze weź go na rozmowę? Mam też przypuszczenie, że po prostu się mega stresuje ślubem... Moi znajomi tak mieli i jak ich obserwowałam to warczeli na siebie jak znienawidzone koty. slub przeszedł i gołąbeczki wróciły. Hawanka a co u Ciebie? Jak z TŻtem ? a i byłam w kiecy z zamówienia przez święta i trzeba niestety przyznać, że jest śliczna!
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko pamiętaj, zmieniaj często ramię, bo się wady postawy nabawisz od tego noszenia
|
|
|
|
#3626 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Kawka w TŻ![]() Osz Ty w pracy czy masz wolne? ![]() Stef uśmiechnij się ![]() Elizka hej dawno CIę nie byłoFrezyjko mam fajną książkę w ebooku o wychowaniu psiaków wrzucępotem na maila może się przyda![]() Kasia jak w pracy u TŻ Zuuuu bratowa już pojechała? Karmelku mam nadzieję, że ta rozmowa coś da choć powinna sięodbyć przy Nim żeby nie mógł siępotem wykpić słwami:ja nic takiego nie ustalałem![]() Caprioszku przytulam mocno chyba sięprzejadę do G![]() Hawwuś Kochana moja![]() Ilsa rozmiem zazdrość ale takimi słowami krzywdzisz Innych ![]() Rain, a ja mam wrażenie że co miesiąc--plus--minus-- musisz robić datki z apteki żeby wywołać okres może warto sprawdzić hormony jeśli to nie ciąża i dowiedzieć skąd takie długie cykle![]() Majusia Patuśka z TŻ lepiej? Karo byłam u wróżki 2 x trochę sięsprawdziło, trochę nie teraz już bym nie poszła![]() kupiłam TŻ nawigację żeby nie błądził w stolicy czekam na kuriera![]() aaaa Karmelku mam dla piecha kilka tabletek ale zwykle wystarczają 2 a i tak ma zamulone oczka
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiecki ładne i pasujące na Święta (mój mi powiedział, żebym ją założyła na Sylwestra jak zaczęłam mu jęczeć, że nie mam się w co ubrać... WTF ![]() a u mnie i teżeta sielanka - dwa pierwsze dni się gościliśmy u jego rodziny (i wszyscy byli zachwyceni naszym łososiem ) a 2.dnia świąt cała ta rodzina przyszła do nas. latałam jak kot z pęcherzem żeby ich ugościć i byłam z siebie dumna, że dałam radę a jaka zostałam wychwalona do teściowej przez skypa jak cały stres ze mnie spłynął opchnęłam sama butelkę Bayleysa (!!!) i od tamtej pory już nic nie pamiętam Edytowane przez hawananana Czas edycji: 2011-12-28 o 12:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

macie umówione salony? 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

teraz boli mnie glowa, dostałam katar i kaszel więc musze szybko iśc do domu bo bede chora w sylwestra :/;/;/
kto wiedział ze tak szybko

przecież taki okropny ból nie może ot tak nagle sobie przejść, zniknąć i zabrać ze sobą przyczynę. Skrajna nieodpowiedzialność