|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Ja nie, już nigdy tam nie pojadę...
Byliśmy w zeszłym roku i mam tak fatalne wspomnienia, że nie chcę tam wracać Teraz jak sobie przypomnę Chłapowo/Władysławowo to robi mi się niedobrze, chyba zostawiło mi traumę. :/W ogóle mam już dosyć polskiego morza tej brzydkiej pogody i nudnych deptaków... I w tym roku zaplanowaliśmy sobie wyjazd zagraniczny do rodziny. (Jeszcze trzeba tylko rodzinę powiadomić ) Cytat:
Ciekawe co mi ciekawego przyjdzie do głowy
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-12-31 o 00:09 |
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3603 | |
|
szeryfcio
|
O, Sarunieczka, nowy avcik
![]() Ładniej wyglądasz niż Edzia, hehe ![]() Cytat:
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko czasami sie cieszyłam jak mega wiało, bo mąż mógł sobie popływać na desce , ale odkąd spróbował (za moją namową ) pływać przy pięknej i cieplej pogodzie i bez pianki to już tez tam nie chce jechać![]() edit: a i jeszcze : sam dojazd z Wrocławia już zniechęca ![]() I chciałam zapytać jeszcze, gdzie zamierzacie jechać?? Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-12-31 o 00:16 |
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę góry, ale na co dzień/do zamieszkania ( ale koniecznie przy dużym mieście
A jak jest to i to - wtedy już raj na ziemiedit: chciałabym mieszkać w takim miejscu jak przy Bodensee Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-12-31 o 00:22 |
|
|
|
|
#3607 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeżdżę nad morze nie ze względu na pogodę, bo ja gorąca i "palmy" nie lubię. Nie wiem dlaczego ale morze mnie uspokaja, wystarczy mi szum fal i mnie to jakoś uspokaja...
Idę spać...dobranoc i zboczonych |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc |
|
|
|
|
|
#3610 |
|
szeryfcio
|
No ja właśnie wolę góry i Mazury, szczególnie Mazury lub ciekawe tereny leśne, bo my rowerzyści
Ostatnio wspaniale spędzało nam się czas w Białowieży; tak cicho i dziewiczo.... ![]() Jeśli chodzi o morze to nad naszym jest za zimno i ta niepewna pogoda (chyba, że ktoś się wstrzeli w ładną pogodę ), no i tak naprawdę żadnych atrakcji.... tylko dreptanie codziennie tą samą trasą... W pobliskich miejscowościach nie ma nic ciekawego... Jeździmy tam na siłę... zwiedzamy.... i sorry, ale te muzea, które pamiętają jeszcze czasy prl-u.... ![]() Nie ma naprawdę atrakcji. Jest jedna świetna rzecz, którą byłam zachwycona - Park Jurajski pod Łebą. Naprawdę świetnie zrobione, na europejskim poziomie, byłam pod wrażeniem. Oczywiście na pewno nie jedna to atrakcja na wybrzeżu, ale tam gdzie jeździłam nic podobnego, na takim poziomie nie było. ![]() O, ogromną zaletą polskiego wybrzeża są plaże. Plaże są piękne, piaszczyste, nie kamieniste jak w wielu ciepłych krajach. No, ale mi to... ![]() Toniu, w kraje Beneluxu
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-12-31 o 00:40 |
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam jeszcze nie byłam I też mnie kusi
|
|
|
|
|
|
#3612 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
witam w ostatni ranek tego roku, wstalam dzisiaj o 5, czemu?? tego nikt nie wiem, juz kawe wypiłam z psem byłam,
dołączam sie do zyczeń mojej imienniczki Bogusi zycząc wszystkim koleżankom SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, ja bede dzisiaj caly czas z wami, ale co poniektóre moga byc na krotko i sie miniemy czy mozma jeszcze zamowic cos z ori z tej oferty waznej do dzisiaj, chodzi mi o ten zestaw za 9.9 zel, mydlo w plynie i mydełko i czy mozesz mi to zamowic?mam nadzieje ze gdzieś to doczyta , u mnie przyprószyło sniegiem
|
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
witam z kawką
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- śpicie jeszcze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myle sie?? u mnie juz tez bialozestaw juz mam, byłam w sklepie i spotkalam kk ori, rozdawala katalogi, w sylwestra ze tez jej sie chcialo, zagadalam i obiecala przyniesc do pracy po nowym roku,---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- nie juz dawno niee, Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-12-31 o 09:17 |
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
że Ty skarbie nie śpisz to oczywiste
![]() mąż przyjeżdża na sylwestra czy w pracy
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Benek mówi, że wszystkie moje psy są zmutowane
I coś w tym jest![]() Saruś, ładni Ci w tych włoskach U mnie śnieg ![]() ![]() Uwaga, uwaga! Tatusiek jedzie do Sando! A po co? Po paczuszkę |
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam
pamietam jak kiedyś brałaś kuriera i tatusiek z mamuśką po paczki jeździli
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ale taką na pół gwizdka, nie to co avon
Jak któraś z moich klientek coś potrzebuje to piszę do liderki, na dwie firmy wyrabiać progów bym nie dała rady, albo konto by było na gigantycznym -Byłam w biedronce, mam jakieś 200m, o naiwności! 3 siaty targałam! I chyba pierwszy raz w życiu zostawiłam w biedronce ponad 100zł na spożywkę! |
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki smak ma sos beszamelowy? Bo nie wiem z jakim robić lasagne
|
|
|
|
|
#3623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z katalogu 1 ta paka już ? fotki będą? Cytat:
100 rozumiem- często mi się zdarza w Biedrze zostawić- ale trzy siaty? Cytat:
Matko jak mnie łeb boli- neuro przepisał mi takie tabsy- że przechodzę przez @ z bólem o 3/4 mniejszym, ale wczoraj lecąc do pracy zapomniałam zażyć i się zaczęło.... I akurat wczoraj musiałam dostać... Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-12-31 o 09:52 |
|||
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- aha Ale dużo do focenia nie będzieAle mnei kaszel męczy
|
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Kasia, mój pies też uwielbia słodycze, nie wspomne o owocach, jak kiedys dorwala banana to tak go obracala w mordzie az skórke wypluła, nie lubi marchewki |
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() Widzę, że wczoraj aż tak dużo nie pisałyście ![]() Ja miałam wczoraj siostrę Sarny do opieki, więc byłam z nią w kinie, na deserze, a później wieczorem, pojechaliśmy do Pana Taty, na imprezę. Sarna dzień wcześniej popił i wyglądal jak trup, a ja znów chora jestem, tzn męczy mnie katar. Dziąsło już nie ciągnie Kasiu, ten stanik jest u mnie, tyle, że nie ma Twojego rozmiaru, bluzka I jest, figi są, ale dziewczyny znaleźć rozmiaru nie mogły, a ta dla Twojej Mamy, jest, ale z tego co zauważyłyśmy to spokojnie 42 może wziąć, a 44 u nas nie ma. Załatwiałam to przez telefon więc jeszcze po NR zobaczę wszystko sama.
|
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.domzdrowia.pl/91850,sambu...op-120-ml.html On jest na kaszel, objawy przeziębienia i grypy- jej kupiłam wersję dla diabetyków sobie normalną . Cytat:
A to takie klocki, to rzeczywiście. A przepraszam że zapytam, a czemu tak daleko od Was pracuje? Cytat:
![]() : prosi:![]() :pros i:
|
|||
|
|
|
|
#3628 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba już bym go wypełniła. w ogóle mogę wybrać kosmetyki z Avonu za stówkę i nie mam co brać ;O
Cytat:
ja dziś składałam kolejne ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-12-31 o 10:22 |
||
|
|
|
|
#3629 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
kawka,wizaż,pudło do makijażu-normalny poranek ![]() Cytat:
Nieprędko narazie jestem na etapie zapuszczania do połowy pleców,jak się nie rozmyślę to takie sobie zrobię dopiero na jesień ![]() Cytat:
paczka...ale Ci zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Ty tak sama się tam wkleiłas? Czy magiczny internetowy program? Ja zapewne całe wakacje przepracuje znowu... W ostatnie moi najdlalszym wyjazdem był podwieczorny wyjazd nad jezioro 20 km ode mnie Ale za to we wrześniu Kraków odwiedziłam a w listopadzie Łebę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Byliśmy w zeszłym roku i mam tak fatalne wspomnienia, że nie chcę tam wracać
Teraz jak sobie przypomnę Chłapowo/Władysławowo to robi mi się niedobrze, chyba zostawiło mi traumę. :/
)
mam wszystko w głowie co i jak i zamierzam się tego trzymać,bo jak nie to
Ciekawe co mi ciekawego przyjdzie do głowy 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012