Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 17:36   #3601
RiverOfDirt
Rozeznanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

http://1.bp.blogspot.com/-0-ale_yi3CY/TzbMZcADJvI/AAAAAAAABHg/KVEQPWvrH6E/s1600/2%2B%2528Kopiowanie%2529. JPG
Bardzo praktyczny zestawik.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 17:36   #3602
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nagłówki to pikuś, dlaczego lista elementów składających się na stylizację musi być po ang? często się to zdarza. to już nie można napisać spódnica zamiast skirt? nie ogarniam tego.
ja już czasami dalej nie czytam bo po niektórych zdjęciach nie mam siły ale nagłówki po ang a cały post po polsku są... rozwalające
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 18:16   #3603
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
I btw - dobrze utrzymane i nie za długie, a odpowiedniej długości w sumie nie są obrzydliwe :P Już gorsze są te z obdrapanym lakierem u wszelkich feszionistek :P
Zgadzam się Najgorsze są zdjęcia dłoni by pokazać biżuterię. Ja już tej biżuterii nawet nie widzę, bo "krzyczą do mnie" paskudnie obdrapane do połowy paznokcie

Cytat:
Co ja pacze t Nie potrafią się ubrać, zdjęcia nieobrobione, ziarniste, ale blożek jest
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 18:19   #3604
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
http://miarmario-agnee.blogspot.com/ to tak apropo wymienianych niedawno blogów. osobiście złapałam się za głowę sama już nie wiem co myśleć o takich blogach.. taka śliczna dziewczyna, a jednocześnie tak podkreśla wszystkie swoje wady ubiorem, że aż ręce opadają

http://kate--style.blogspot.com/ nie no, litości! co ja pacze? pozycje przybierane przez ta dziewczyne do zdjęć chyba biją na głowe same "stylizacje"..
Ta pierwsza - całkiem ładna dziewczyna, przypomina mi Sarah Michelle Gellar, ale... Po pierwsze nie mogę patrzeć, jak się krzywdzi niemiłosiernie podkreślając biodra. Po drugie dla mnie sweterek + dżinsy + kozaki to jeszcze nie jest zestaw. I po trzecie zdjęcia - rozmazane i za wielkie, więc nie da się obejrzeć ich w całości.

A u drugiej - moim zdaniem nie jes źle, ale ten makijaż mnie powalił: http://2.bp.blogspot.com/-obKMxfRqGk.../s1600/13(.JPG

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-03-03 o 18:23
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 18:24   #3605
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Ta pierwsza - całkiem ładna dziewczyna, ale... Po pierwsze: nie mogę patrzeć, jak się krzywdzi niemiłosiernie podkreślając biodra. Po drugie dla mnie sweterek + dżinsy + kozaki to jeszcze nie jest zestaw. I po trzecie zdjęcia - rozmazane i za wielkie, więc nie da się obejrzeć ich w całości.

A u drugiej - moim zdaniem nie jes źle, ale ten makijaż mnie powalił: http://2.bp.blogspot.com/-obKMxfRqGk.../s1600/13(.JPG
Ale brązowa bluza z pingwinem nie jest zła... miałabym do domu do opieki nad dzieciaczkiem . Tylko, że nie chce mi się po sklepach biegać i takiej szukać i boję się, że ten pingwin szybko się spierze.
Ogólnie, to te blogi, to nic specjalnego.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 18:32   #3606
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ta pierwsza - całkiem ładna dziewczyna, przypomina mi Sarah Michelle Gellar, ale... Po pierwsze nie mogę patrzeć, jak się krzywdzi niemiłosiernie podkreślając biodra. Po drugie dla mnie sweterek + dżinsy + kozaki to jeszcze nie jest zestaw. I po trzecie zdjęcia - rozmazane i za wielkie, więc nie da się obejrzeć ich w całości.

Wiesz, zakładasz że ona te swoje biodra chce chować - mi się one bardzo podobają i nie zdziwiłabym się gdyby jej też się podobały. O wiele bardziej podoba mi się jej figura niż lansowane tyczki, które mają tyłki jak 12-letni chłopcy.
Zgadzam się natomiast że dżinsy i bluza to żaden zestaw, jeszcze jak są ładne zdjęcia z typu "dzień w domu" w jakimś klimacie to jeszcze da się obejrzeć. Niestety jak grzyby po deszczu wyrastają byle jakie blogi o niczym. No, ale jacy ludzie taki internet.
Stary 2012-03-03, 18:53   #3607
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Wiesz, zakładasz że ona te swoje biodra chce chować - mi się one bardzo podobają i nie zdziwiłabym się gdyby jej też się podobały. O wiele bardziej podoba mi się jej figura niż lansowane tyczki, które mają tyłki jak 12-letni chłopcy.
Zgadzam się natomiast że dżinsy i bluza to żaden zestaw, jeszcze jak są ładne zdjęcia z typu "dzień w domu" w jakimś klimacie to jeszcze da się obejrzeć. Niestety jak grzyby po deszczu wyrastają byle jakie blogi o niczym. No, ale jacy ludzie taki internet.
sama mam szerokie biodra, które wiele lat były moim mega kompleksem... teraz się z nimi oswoiłam, bo nawet jak schudnę, to one i tak będą szerokie, więc po co się martwić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-03, 19:01   #3608
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ok, nie mam nic do samych szerokich bioder (no, dobra, może trochę, bo sama takie mam, a wolałabym węższe). Ale ogólnie dla mnie strasznie dziwny kształt ma jej sylwetka np. tutaj: http://3.bp.blogspot.com/-SLClhTBR6J...600/R+00d5.jpg i tu http://2.bp.blogspot.com/-ViDkL3kiqf...0/IMG_5956.JPG
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:15   #3609
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
Ok, nie mam nic do samych szerokich bioder (no, dobra, może trochę, bo sama takie mam, a wolałabym węższe). Ale ogólnie dla mnie strasznie dziwny kształt ma jej sylwetka np. tutaj: http://3.bp.blogspot.com/-SLClhTBR6J...600/R+00d5.jpg i tu http://2.bp.blogspot.com/-ViDkL3kiqf...0/IMG_5956.JPG
Pewnie taki efekt dają takie płaskie buty, odstające spodnie dziwnie, ten pasek. Ale taka figura jest dla mnie ogółem fajna, lubie takie pełniejsze biodra, fajne kobiece To, że nie umie się ubrać to inna sprawa, bo po to mamy przeróżne fasony, żeby dobrać do swojej figury.
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 19:58   #3610
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Pewnie taki efekt dają takie płaskie buty, odstające spodnie dziwnie, ten pasek. Ale taka figura jest dla mnie ogółem fajna, lubie takie pełniejsze biodra, fajne kobiece To, że nie umie się ubrać to inna sprawa, bo po to mamy przeróżne fasony, żeby dobrać do swojej figury.
dokładnie każdy ma taka figurę jaką ma, na wiele aspektów, w tym szerokie biodra rady nie ma, dlatego ważne by taka figurę ładnie podkreślić, a nie tak jak ta dziewczyna, działać ubraniami na swoją niekorzyść. Też się przyłączam do zwolenniczek kobiecych krągłości również mam szerokie biodra i ile bym nie schudła, w tej okolicy nic się nie zmienia ale wole tak jak jest niż nie mieć bioder wcale!
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 20:46   #3611
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
nagłówki to pikuś, dlaczego lista elementów składających się na stylizację musi być po ang? często się to zdarza. to już nie można napisać spódnica zamiast skirt? nie ogarniam tego.
To pewnie po prostu ułatwienie dla osób nie znających polskiego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-03, 20:51   #3612
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Wzruszyłam się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7c135d5347fcce3384c5010c22a155bf.jpg (36,2 KB, 365 załadowań)
Stary 2012-03-03, 21:00   #3613
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Wzruszyłam się
a w jakim to mieście udało ci się cyknąć taką fotkę? czasami też mam ochotę w tramwaju wyciągnąć telefon i uwiecznić niepowtarzalny styl

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:17   #3614
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
http://miarmario-agnee.blogspot.com/ to tak apropo wymienianych niedawno blogów. osobiście złapałam się za głowę sama już nie wiem co myśleć o takich blogach.. taka śliczna dziewczyna, a jednocześnie tak podkreśla wszystkie swoje wady ubiorem, że aż ręce opadają

http://kate--style.blogspot.com/ nie no, litości! co ja pacze? pozycje przybierane przez ta dziewczyne do zdjęć chyba biją na głowe same "stylizacje"..
OMG! Jeden i drugi blog R.O.Z.W.A.L.I.Ł mnie TOTALNIE!!! Masakra, co to ma być? Pozy dziewczyny z drugiego bloga (z dn 26 luty) WTF? Kręgosłup ma tak wykrzywiony czy co?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 21:19   #3615
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:

A zwróciłyście uwagę, że niektóre posty są też wersji angielskiej? Niestety poprawność języka dość znikoma.

Z drugie strony myślę sobie... Ona wygląda na jakieś 14-15 lat. Ja w jej wieku (hehe) też nosiłam jakieś koszmarne ciuchy i myślałam, że są fajne i że wygądam super Tak, bloga nie miałam, to nie ta epoka, ale jakoś tak w końcu gust mi się wyrobił.

W sumie może to i lepiej, że dziewczyny cykją foty zamiast się gdzieś pałętać. Pewnie za parę lat same będą się śmiać z tych zdjęć... niechże sobie maja te blogi, miejsca w sieci nie ubędzie

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 00:02   #3616
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
a w jakim to mieście udało ci się cyknąć taką fotkę?
Znalazłam w sieci
Stary 2012-03-04, 00:59   #3617
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
na piatym ze zdjec w drewutni wyglada jakby cwiczyla.
Stary 2012-03-04, 01:32   #3618
Lady in Blue
Zakorzenienie

Chyba dziewczyna inspirację czerpie ze stylu Talibów w wersji feszyn http://kate--style.blogspot.com/2012...or-silver.html
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 09:45   #3619
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

zapewne o to chodzi ale to polskie blogi, bo o takich mowa, i gdzie ułatwienie dla polskich dziewczyn, które nie znają ang dajmy na to?

a co myślicie o tym: http://rebellook.blogspot.com/ z mojej strony to moze troche taki OT, bo mi się podoba. Nie mogę jednak rozszyfrować ile ta dziewczyna ma lat wychodzi bardzo różnie.. plus za fajne zdjęcia

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2012-03-04 o 09:52
Stary 2012-03-04, 09:51   #3620
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
zapewne o to chodzi ale to polskie blogi, bo o takich mowa, i gdzie ułatwienie dla polskich dziewczyn, które nie znają ang dajmy na to?
OJ, to sobie włączą translatora i po sprawie .

Ja tam w pierwszym blogu nic złego nie widzę, poza tym, że wieje nudą. Nie wyczytałam nigdzie, że dziewczyna chce być feszynistką, ale mogłam to przeoczyć. Jeśli tak, to jej trochę nie idzie .

Drugi blog kojarzy mi się z taką zwyczajną zabawą w stylu: "nie mam co robić, to założę bloga i będę fajna" . Na marginesie to mogłaby się czasem uśmiechnąć, bo wygląda jak dziewczynka z filmu "The Ring" .
Stary 2012-03-04, 11:02   #3621
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
http://miarmario-agnee.blogspot.com/...l#comment-form

to zdjęcie wymiata! rozbawiło mnie masakrycznie!

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nom, wszystkie nasze blogerki mają nadzieje, że ktoś zza granicy wejdzie Tak czy siak, wygląda to idiotycznie jak wszystko jest po polsku ale na końcu MUSI być "trousers- Zara, shoes- H&M"

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:30   #3622
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
a co myślicie o tym: http://rebellook.blogspot.com/ z mojej strony to moze troche taki OT, bo mi się podoba. Nie mogę jednak rozszyfrować ile ta dziewczyna ma lat wychodzi bardzo różnie.. plus za fajne zdjęcia
27 lat ma Mi się bardzo podoba
Stary 2012-03-04, 11:37   #3623
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
http://miarmario-agnee.blogspot.com/...l#comment-form

to zdjęcie wymiata! rozbawiło mnie masakrycznie!

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Wzruszyłam się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 13:24   #3624
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
27 lat ma Mi się bardzo podoba
mi tez. ladna twarz, ladna figura, w moim wieku na plus.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 13:51   #3625
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
mi tez. ladna twarz, ladna figura, w moim wieku na plus.
urody i figury jej nie ujmuje (choc polemizowalabym czy wyglada na mniej lat, jak pisza jej w komentarzach), ale jej styl srednio do mnie przemawia.
oczko w rajstopach i metka pod butem nie wygladaja fajnie, nawet w specjalnie rozmemlanej stylizacji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg o.jpg (73,5 KB, 257 załadowań)
Stary 2012-03-04, 14:09   #3626
RiverOfDirt
Rozeznanie

A dziś Kamila na blogu wyznaje, że jest uzależniona od... Zary. Ciekawa notka, polecam zajrzeć.

Stary 2012-03-04, 14:37   #3627
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
A dziś Kamila na blogu wyznaje, że jest uzależniona od... Zary. Ciekawa notka, polecam zajrzeć.
ma rację, to jest smutne bo udowadnia że tu nie chodzi o modę (szeroko rozumianą ) ale o metkę

i ta sukienka, matko... Zara victim...

Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Czas edycji: 2012-03-04 o 14:38
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 14:55   #3628
evvelinek
Zakorzenienie

http://www.soincarmel.com/2012/03/im...g-up.html#more znów siatka na kartofle w roli torebki tragicznie to wygląda.. no chyba, że idziemy na spacer do warzywniaka
Stary 2012-03-04, 15:14   #3629
siarka40
Szef ds. Wymianek

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3271073 7]i ta sukienka, matko... Zara victim... [/QUOTE]
oficjalnie oglaszam, ze ta sukienka mnie rozwala. ogony po bokach kompletnie do mnie nie przemawiaja, a jesli chodzi o wiazanie na szyi, to najpierw myslalam, ze Kamila zalozyla za glowe ten sznurek, ktory maja czesto ubrania wewnatrz, celem ich lepszego umieszczenia na wieszaku^^. cos mi tez okolice biustu sie nie podobaja, nie wiem czy to kwestia niedopasowania sukienki do figury czy po prostu niezbyt udane przeszycie.

nadto, tradycyjnie rozwala mnie niechlujnosc w postaci wystajacych z tylu ramiaczek od stanika (czy naprawde nie mozna chocby do fotki tych ramiaczek schowac pod spod? zwlaszcza, ze ta stylizacja ma w zamysle robic za elegancka, jak mniemam).
Stary 2012-03-04, 15:52   #3630
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
oficjalnie oglaszam, ze ta sukienka mnie rozwala. ogony po bokach kompletnie do mnie nie przemawiaja, a jesli chodzi o wiazanie na szyi, to najpierw myslalam, ze Kamila zalozyla za glowe ten sznurek, ktory maja czesto ubrania wewnatrz, celem ich lepszego umieszczenia na wieszaku^^. cos mi tez okolice biustu sie nie podobaja, nie wiem czy to kwestia niedopasowania sukienki do figury czy po prostu niezbyt udane przeszycie.

nadto, tradycyjnie rozwala mnie niechlujnosc w postaci wystajacych z tylu ramiaczek od stanika (czy naprawde nie mozna chocby do fotki tych ramiaczek schowac pod spod? zwlaszcza, ze ta stylizacja ma w zamysle robic za elegancka, jak mniemam).
Padłam przy tym fragmencie o sznurku.
Imho ta sukienka jest paskudna, no ale co ja tam wiem, nawet nie mam ciuchów z zary...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości