|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
Brat czym sie zajmujesz zawodowo?
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Lapi co w tej nowej kolekcji Chanel serwują?jakie kolory dominują?zalotne oko ,czerwone usta i Intimissimi..mąz bedzie zachwycony
|
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam oprócz muszek pająki i u nas to plaga w tym roku. Brrr. Za to wyjątkowo mało os, zero pomrowów, mało komarów. Ale pająki!....Są wszędzie, włażą do domu, a dookoła są na każdym kwiatku, poręczy itp. W sumie to one pewnie zjadły komary i osy
.
|
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, zajmuję się bardzo nudnymi rzeczami, w wielkim molochu, mam dużo spotkań, tłumaczeń, jeżdżenia, siedzenia w dokumentach. Moje wykształcenie też jest mało wyraziste, politologiczne na uniwerku, doprawione potem jakimiś podyplomówkami. Nie poszłam za głosem serca, bo nie słyszałam wtedy tego serca. Chciałabym mieć wykształcenie biotechnologiczne i pracować w laboratorium jakiegoś super koncernu kosmetycznego lub medycznego. Ale to już niestety nie w tym wcieleniu... Na bycie biznesłoman, tak jak Ty, też nie mam zadatków. Masz jeszcze gorączkę???
A jak mieszkałam we Włoszech, to skorpiony wymiatałam miotłą z drzwi do ogrodu. Były całkowicie czarne i mniejsze niż te afrykańskie właziły do domu w grupach kilkuosobowych ![]() Acha, no raz wszedł pająk, który był na tyle duży, że złapał się w pułapkę na myszy! No i co Wy na to???
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-09-02 o 19:51 |
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale wy macie rozdzielczosc tematyczna: od niespakowanych walizek, poprzez gejowate laptopy, zorganizowane morderstswa biednych drosophili az po...kolorowke Chanel! I to wszystko w ciagu doslownie jakichs paru minut
![]() Brat, wyczuwam w tobie bardzo BRATnia dusze: juz kiedys tu dawalam dobre rady/moj sposob pakowania walizki/nie zdobyl jednak wielu zwolenniczek na forum : ciuchy wywalam na lozko, wychodze z pokoju, wracam z (pierwsza) lampka Prosecco, otwieram walizke, wychodze, wracam z (druga) lampka spumante, wkladam niektore rzeczy do walizki, zamykam ja, wychodze i otwieram ponownie dopiero na miejscu docelowym Tak tu sobie siedze, pisze i pachne Chanel Coco Noir i...wcale zachwycona nie jestem, rozczarowana raczej. Zapach plaski, jednowymiarowy i raczej taki pospolity. Mam tez tester Bossa Nuit, ale tez mnie nie powalil. Co to za jesien bez nowego ulubionego zapachu bedzie?
|
#3605 |
|
Zadomowienie
|
BLACK, skąd wiedziałaś??? Ja właśnie wywaliłam ciuchy na łóżko, i chodzę do nich cyklicznie, z coraz to nową szklanką soku ananasowego, bo alkoholu nie lubię. Tyle, że walizkę będę miała dopiero po północy. Ale spoko, bo w końcu wyjeżdżam dopiero jutro, około 12 mam samolot. A z samego rana pędzę jeszcze na siłownię
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-09-02 o 19:58 |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Miszus, dzieki za elaborat
![]() czesc z tego juz wprowadziłam w zycie, druga pułapka juz czeka... |
|
|
|
#3607 |
|
Raczkowanie
|
Zabierz zapas pułapek na myszy, brrr.
|
|
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Bbrat i Satin, jak ja się cieszę, że nie jestem jedyna
Przy tej Kamowej organizacji przy wyjazdach to można popaść w depresję Dziewczyny cieniolubne: polećcie mi jakiś fajny cień, taki nie matowy i nie perłowy
|
|
|
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
Joanna, teraz to nie muszę, bo to już inna okolica i mieszkanie nie jest na parterze, tylko na pierwszym piętrze, więc tam już nie przychodzą takie stworzenia dziwne. Nawet największy skorpion nie budzi u mnie takiej paniki jak kosmaty pająk. też tak macie? Wiadomo, skorpion nie jest fajny, jednak wizja, że taki pająk biegnie mi po przedramieniu lub po nodze... Wrzask i ucieczka
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Sati, jestesmy tu wszystkie szerokotematyczne, wiec nie mozna sie nudzic - zawsze jakis temat sie złapie/załapie
![]() Coco Noir jest zjechany na wizazu - za nude własnie...Na szczescie nie moje klimaty, wiec bez pokusy Czekam na chwalona ostatnio arden avenue style ![]() W ulotce sephory jest z kolei nowa szminka-lakier shiseido, laquer rouge, jestem jej ciekawa Na all jeszcze nie ma...Pajaki i cmy - moi wrogowie Myszy i weze nie...Na szczescie u nas myszy nie ma - przy 4 kotach to byłby mysi samobojca Kajtus robi cmentarzyk w drewutni, ukladajac mysie truchełka ![]() To ja dam teraz dowcip: do saloonu wchodzi francuska mysz, mowi: jeden szampan! barman na to, wskazujac za siebie: Ciii...kot spi...Mysz buzia w ciup i chodu. za chwile wchodzi niemiecka mysz: jedno piwo! Cii...kot spi...Mysz w nogi. za chwile wchodzi polska mysz: Jedna wódka! Cii...kot spi...Mysz mysli przez chwile: Dwie wódki i budź kota!!! Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-09-02 o 20:14 |
|
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zachwycona czarną flaszką nowej Coco, nazywa się Noir, tak? No, ale recenzje są jednoznaczne, jakieś mydło + kwiatki. Szkoda. Jutro nawącham się na obu lotniskach, bo lot mam z przesiadką. Przetestuję wszystko co się da!!!!
|
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
A mnie wczoraj zaczepił bardzo grzecznie i elegancko dwie babeczki w empiku. Oglądam zapamiętale jakieś książki i słyszę, że ktoś mówi" "ale piękny zapach", ale nie sądziłam, że to do mnie. Ponieważ nie zareagowałam, jedna z pań uderzyła do mnie z takim tekstem: "czy będzie bardzo wielkim nietaktem jeśli spytamy czym pani pachnie" zaskoczona odpowiadam: ja??
![]() Ona, "no pani pani, przeszłyśmy cały empik za panią" Więc grzecznie odpowiedziałam, po czym panie wyparowałały jak z procy i udały się do Sephory Baby, ech![]() A w ogóle to miałam wczoraj bardzo dobry zakupowy dzień 3 sukienki i czarna skórzana kurteczka
|
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, zdradź czym pachniesz, please
![]() Kama, czyli masz w domu Koci Szwadron Śmierci Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-09-02 o 20:19 |
|
|
|
#3614 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-09-02 o 20:20 |
|
|
|
|
#3615 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A cóż takiego strasznego zrobił Ci Twój tato, że nim blaty zmywasz ?! ![]() Cytat:
Wyjeżdżałam w lipcu na lotnisko o 00.30 , a o 00.15 drukowałam vouchery ![]() Cytat:
Skorpiony ...brrrrrrrrrr to jest to czego naprawdę się boję ....pająków też , alezdecydowanie mniej ....ale jakbym zobaczyła pająka wielkości myszy , to wskoczyłabym na żyrandol .... ![]() Dziś nie mam internetu od rana Nie wiem co się dzieje , czy coś u dostawcy się spsuło ....? Pożyczyłam na chwilkę mobilny od TŻ ,żeby Was poczytać ... Ale , jak nie ma netu w domu , to ile czasu wolnego jest !!!!! Poprane , popowieszane , pozdejmowane , posprzątane , ugotowane ......Szok !!!! Bbrat , życzę Ci udanego wypoczynku!!! Opalaj się, objadaj pyszną ,włoską kuchnią , popijaj młode winko i leń się ile wlezie !!! Wróć silna, z naładowanymi bateryjkami !!! Ale z tą siłownią jutro rano to już przegięłaś.... ![]() idę jeszcze szybko na allegro , kupić stewię i zapłacić ... |
|||
|
|
|
#3616 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzałam fragment, bo calosci nie wyrobiłam, polskiego filmu, zjechanego, nie wiem, czy się przyznawać powinnam -Hans Klos, czyli stawka większa niż śmierć.
Albo coś takiego. Matko, kto dał pieniądze na tego gniota?!? Jakiś koszmar, grany w dodatku tak, jakby to była parodia, co nie dziwi, bo Tomasz Kot kojarzy mi sie wyłącznie z sitcomem Camera cafe, niezłym, ale od tej pory, mam wrażenie, tak samo facet gra.Żmuda Trzebiatowska zaś to niech chodzi na otwarcia sklepów obuwniczych, myje włosy i daje się fotografować dla pudelka. Scena, w której krzyczy z rozpaczy, bo pojmali ją Rosjanie ŚMIESZY. I woła o pomstę do nieba, powinna trafić do podręczników "jak zostać kiepską aktorką"..,.Ja nie wiem, jaki potencjał w niej dostrzegają reżyserzy, naprawdę. No, ładna jest, fakt, ale ładnych na pęczki... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-09-02 o 20:26 |
|
|
|
#3617 |
|
Zadomowienie
|
TIG, wina nie lubię, i mimo wielu wizyt we Włoszech oraz pomieszkiwania tam przez parę lat - nie uwierzysz - nawet nie umoczyłam buzi w kieliszku z winem, ANI RAZU. Raz na 3 lata wypijam piwo z sokiem i następnego dnia zdycham
zawsze wolę czekoladę niż wino ![]() Jasna cholera, dopiero skończyło się drugie pranie, za Chiny Ludowe nie wysuszę tego do jutra, i kiedy niby mam to wyprasować i spakować? Ach, zapomniałam, że spakować też nie mam w co, dopiero o północy przyleci z Berlina walizka dla mnie jezu, jestem jednak kretyn do kwadratu
|
|
|
|
#3618 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
pająki
![]() ![]() boję sie panicznie..Na widok skorpiona tez bym papę darła..brrr Moje zapachy kupione niedawno ciesza moje oczy..jak Tig pędzle KAMA w zyciu tyle o owocówkach nie przeczytałam..docen moje oczy o palcach juz nie wspomnęSISLEY GLOBAL PERFECT PORE MINIMIZER..krem czy serum uzywasz? Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-09-02 o 20:36 |
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, ja z zasady polskich filmow wspolczesnych nie ogladam
Teksty ze Stawki zna cała polska - a ten film spłynie, jak...wiadomo co...Laski, nie mowcie, ze ja jedyna taka zorganizowana z wyjazdem...? W innych rzeczach nie, ale na dworcu tez zawsze jestem wczesniej i musze miec zapas czasu...Mam liste rzeczy urlopowych z kompa - to przygotowuje sobie wczesniej. Dla mnie to frajda, tak, jak wczesniejsze czytanie katalogow Traktuje to własnie jako zapowiedz wyjazdu, ciesze sie na zapas I wczesniej odkladam kosmetyki na wyjazd...Co w tym dziwnego...? pranie tak, prasowanie...nie za bardzo. moja znajoma do walizki ZAWSZE bierze zelazko skladane. ambitnie kupilam sobie takie...i nigdy nie uzyłam. jak pomysle, ze miałabym ze soba tragac - to od razu sie zniechecam. Bbrat, udanego wypoczynku, moze stamtad, od rodziny skrobniesz i nas tu ogrzejesz, uraczysz wizja włoskiej kuchni...? Miszka, tu masz probke minimizera. http://allegro.pl/sisley-global-perf...586893541.html do mnie nie przemawia, nie mam specjalnych porow, a jesli nawet - to na pewno nie sa one warte 620 czy allegrowe 390 ![]() https://wizaz.pl/kulinaria/przepis-w...e-wersja-choco za mna zaczelo teraz chodzic to Tyle, ze musze pomedytowac, kiedy upiec. chciałabym teraz, zaraz Ale tz stwierdzil, ze przytył ostatnio - i teraz sie bedzie oszczedzał. co prawda, gdy dzis miałam zamrozic ostatni kawałek tiramisu - stwierdzil, ze nie da mu sie zmarnowac i zjadł ![]() testowała ktoras z Was mała czarna Guerlaina ( la petite robe noir)...? Nuty dla mnie wygladaja zachecajaco ![]() Notes : Citron, Réglisse, Notes Fruitées, Amande, Note Cerise, Rose, Note Violette, Thé Fumé, Patchouli, Vanille, Muscs Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-09-02 o 21:09 |
|
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez się zazwyczaj nieco wcześniej pakuję, nigdy na ostatnią chwilę, acz bez listy. Tz, który często wyjeżdża, doprowadza mnie do szalu pakowaniem na ostatnią chwilę. Ale fakt, że jakoś zabiera wszystko, co trzeba |
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
BETI, pamiętam, że nie mam walizki, ale tak się jakoś zagalopowałam, no bo te rzeczy do spakowania rzucone na łóżko, hantle już tam leżą i tak jakoś przez moment miałam złudzenie, że już mam wszystko ogarnięte, oprócz tego cholernego prania oczywiście.
Przecież jasna sprawa, że do Was będę pisać stamtąd, tam mam nawet wygodniej, bo komputer stacjonarny, a tu mam laptopa, w którego wciąż wlewam sok albo jogurt a pod klawisz enter wbiła się czekolada. Dziwne, że w kuchni mam sterylnie jak w sali operacyjnej (może dlatego że pomieszczenie nieużywane), a laptop w takim stanie, że budzi grozę, zwłaszcza u tż i innych przedstawicieli tej ciekawej płci a jak oni wiecznie chlapią w łazience i wszystko upaprane, pozalewane i żel pod prysznic nie domknięty, to jakoś ja zaciskam zęby i nie mówię, że fleja
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-09-02 o 21:04 |
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pakowanie na wyjazd lubie, wiec tego nie odkładam. za to jak czegos nie lubie...to wtedy tez mi sie wydaje, ze mam czas
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
Tig honey jestem zmuszona do pisania na ipadzie jako ze mój laptop odszedł był na emeryturę i ten wredzioch robi mi takie właśnie niespodzianki
Miało być octem nie ojcem ![]() We środę będę we Wro to spróbuje zajrzeć do Sephory i Douglasa bo mnie musicie tymi zapachami Miszka dzięki za elaborat o drozofili pułapki zastawione niech se zra ten ocet ile wlezie
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
Lapi co w tej nowej kolekcji Chanel serwują?jakie kolory dominują?zalotne oko ,czerwone usta i Intimissimi..mąz bedzie zachwycony ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ................ taaa Chanel - cienie : beż matowy szminkę wzięłam (ciemną jak na mnie) karmin -bordo ...coś takiego pomiędzy ale nie burdelowe , subtelnie na ustach wygląda ...jeszcze była beżowo - różowo pudrowa ale taką "chanelkę" już mam lekko złamaną złotem to nie chciałam podobnej ... niemal w takich samych odcieniach błyszczyki sa cudowny make up jak dla mnie Brat chyba dużo tracisz nie pijąc wina .....jak można być we Włoszech i nie pić wina , albo w Hiszpanii czy Francji , ja tego nie pojmuję ![]() albo w ogóle wina nie pić ....toż to jedna z większych życia przyjemności Mnie ostatnio urzekł zapach Signorina S. Fergrammo .....i patrząc na opinie na wizaż nie tylko mnie ....ale to zapach chyba bardziej na wiosne i lato .....no w końcu jeszcze mamy lato i ma być przez następne 2 tyg o ile pogoda z TVN się sprawdzi .....mam taką nadzieję
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-09-02 o 21:58 |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Brat
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
doberek .....ciężko było wstać .... ale trzeba było dziecko obudzić ... rok szkolny , w końcu wszystko wróci do normy ....koniec wakacyjnego luzu .... kawa , pijemy kawę ! póki dzieci w szkole
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

.

: ciuchy wywalam na lozko, wychodze z pokoju, wracam z (pierwsza) lampka Prosecco, otwieram walizke, wychodze, wracam z (druga) lampka spumante, wkladam niektore rzeczy do walizki, zamykam ja, wychodze i otwieram ponownie dopiero na miejscu docelowym

Myszy i weze nie...

A cóż takiego strasznego zrobił Ci Twój tato, że nim blaty zmywasz ?!