![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34404204]Moja koleżanka zawsze w lecie nosiła lekkie baleriny z takimi skarpetkami.
http://allepomocnik-hosting.gcsoft.p...47849.jpg?r=ok Do tego krótkie spodenki ![]() Chyba nie muszę mówić, jaką atrakcję stanowiła ![]() śłitaśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
ja dziś widziałam panią z oryginalną torebką Doce&Bandana : D
#3603 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34404204]Moja koleżanka zawsze w lecie nosiła lekkie baleriny z takimi skarpetkami.
http://allepomocnik-hosting.gcsoft.p...47849.jpg?r=ok Do tego krótkie spodenki ![]() Chyba nie muszę mówić, jaką atrakcję stanowiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
nowy post K.T.
Cytat:
![]() inny się już nie nadaje? dżizz rozumiem, top bez ramiączek, super na upały, ale co ma do tego wzór ![]()
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Ja już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Konto usunięte
|
już nie mogę patrzeć na te azteckie topy i spódniczki na wszystkich dziewczynach, którym to wybitnie nie pasuje (np. Kasi Tusk).
jakoś bardziej podobają mi się takie ciuchy jak ktoś ma styl bardziej boho, eklektyczny, a nie ciuszki z Zary i idealnie ułożone włosy. w ogóle większość tych popularnych blogerek jest okropnie "bezpłciowa" i wygląda, jakby nad jedną stylizacją myślały 3 godziny ![]() załączam zdjęcia, jak wg mnie azteckie wzory powinny być połączone, żeby nie wyglądać jak manekin z zary i h&m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pod wpływem chwilowego przypływu czegoś dziwnego kupiłam sobie niedawno spódnicę w azteckie wzory...tania była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też niedawno dostałam sukienkę za 3euro ![]() i przedostatnie ![]() ![]() no wlasnie slyszałam dziś w radio, że w Trójmieście 13 stopni ![]() wiecie co, ja akurat azteckie wzory wielbię, zwlaszcza w jesiennych zestawieniach ![]() ale żeby nie było, koszulki z azteckim wzorem też mam ![]() ![]() no ale wtedy to jeszcze nie było przecież w zarze, wiec nie bylo modne ![]() a co do K.T., chodziło mi własnie o to zabawne zdanie - dla mnie jego wydźwięk jest po prostu śmieszny, tak jakby azteckie wzory w jakiś magiczny sposób schładzały skórę podczas upału? chyba, że to jakiś skrót myślowy: świetnie nadają się na upały, bo są hipermegamodne, innych nie można nosić ![]() ![]()
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
Mozliwe ze kobieta nawet nie wie ze to cos oznacza . moja mma np. nie wie ze sa takie firmy jak Versace itp bo nie interesuje sie wogole tym tematem wiiec sila rzeczy gdyby spodobala jej sie torebka z napisami Verssacce nie wiedziala by ze to taka niby oryginalna torba... Podejrzewam ze tak bylo w tym przypadku bo gdyby faktycznie chciala blysnac to by poszukala typowej podrobki ktora niewiele sie rozni wygladem od oryginalu.
Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać. Marlena Dietrich Edytowane przez gryzelda Czas edycji: 2012-05-30 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3614 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
Może idealne na lato, bo nie zasłaniamy je płaszczami i widać jakie jesteśmy feszyn?
![]() Dzisiaj na własnej skórze przekonałam się jak silna jest moda na pastele i miętę. Szukając sukienki przeczesałam wszystkie popularne sieciówki, jako że były w jednym miejscu - wszystko robione na jedno kopyto. Miętowe sukieneczki, miętowe spodnie z pudrowo-różową koszulą. Niby ok, bo potrzebowałam czegoś w łagodnych kolorach, ale to był PRZESYT. |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Przyczajenie
|
Nie wiem kto wygląda korzystnie ubrany cały na pastelowo, mam wrażenie, że zawsze się będzie w takich odcieniach wyglądało mdło. Chyba tylko niemowlaki będą się dobrze prezentować, chociaż ja swojego potencjalnego niemowlaka ubierałabym w soczyste, nasycone kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Wielce Szanowna Pani
|
Mnie rozwaliła wczoraj panieneczka u mnie na uczelni. Ok, półprzezroczyste koszule z doskonale widocznym stanikiem są modne, ale u licha, nie na PAŃSTWOWEJ UCZELNI! Nie znają umiaru te dziewuchy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3620 |
Wielce Szanowna Pani
|
Nie no też nie, ale ja np trochę poważniej traktuję instytucje państwowe, bo są państwowe a do państwa mam więcej szacunku
![]() Po prostu nie rozumiem jak można przyjść na uczelnię w jakby nie patrzeć negliżu i oczekiwać normalnego traktowania, a potem faceci- egzaminatorzy się pieklą, ze dziewczyny za pokazanie dekoltu i tyłka oczekują zaliczenia przedmiotu... No ja na miejscu egzaminatora/ki nie miałabym szacunku dla studentki tak ubranej, choćby nie wiadomo jak genialnie znała materiał zajęć... |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie generalizuj, że uczelnie państwowe są zawsze lepsze, niż prywatne, tu i tu zdarzają się przypały, i wśród studentów, i wśród wykładowców. U mnie chyba jakoś nie patrzyli na ubiór, ważne było to, co się umie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że póki co nie potrzebuję nowych ciuchów, bo bym pewnie nic ni kupiła. Pastele mi się nie podobają, a na widok mięty mam w buzi posmak anyżu, bleee. Co do przezroczystych bluzek/koszul/sukienek... nie rozumiem tego. Nie widzę siebie świecącą stanikiem na ulicy. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-05-30 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
A, no i dzisiaj wyczailiśmy w Claires bransoletki złożone z drewnianych płytek. Niby wszystko ok, gdyby nie to, że na każdym była namalowana miniaturka z obrazków świętych, w stylu ukrzyżowanego Jezusa, itd.
Co to ma na celu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Inne dziewczę, w skórzanym żakiecie, mini skórzanej ledwo za tyłek, rajstopach ze szwem, dekolt na wierzchu i szpile do nieba, też w tym konkretnym ubiorze, była nie na miejscu. Wyglądała obłędnie, łądna, zgrabna, ale ubiór na randkę, a nie na zajęcia. Moim zdaniem, na uczelnie, tak się ubierać nie należy. Szacunek do szkoły, okazji i wykładowców powinien być. Dlatego rozwalił mnie widok czarnego radośnie prześwitującego stanika na uczelni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Bo ja wiem?
Po prostu chyba decoupage wciąż jeszcze ma się nieźle, i wykorzystuje wszystkie motywy, jakie tylko są popularne, od Pszczółki Mai aż po święte obrazki ![]() Tak mi się w każdym razie wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, ja nie wiem sama. Mnie tam jakoś nie bawi chodzenie po mieście z bransoletką ze świętymi obrazkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
W Anglii "wszyscy" nosza te swiete bransoletki, a nawet rozance na szyi zrobione z tych plytek.
Szczerze? Zastanawialam sie czy nie kupic takiej dla babci, ona z rodzaju tych koscielnych :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
W DDTVN...jaki śliczny chłopaczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Miałam do tego dostęp rok temu i sprzedawałam na Allegro - szły jak woda
![]() Ja chcę Stampsa z Jezusem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.