Razem schudniemy 20kg! - część II - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 21:43   #3601
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

superkas: ma się dobrze, kręciłam dziś zaraz po serii ćwiczeń
Stary 2012-06-28, 21:50   #3602
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Este kurcze, mam nadzieję, że uda Wam się wynieść jak najszybciej. Co by nie mówić, dziecko widzi takie rzeczy a im starsza tym będzie więcej rozumieć. Szkoda że Twoi rodzice jako dziadkowie nie chcą się małą czasami zająć. W końcu to ich wnuczka. Tobie naprawdę, jak tak czytam, przydałaby się czasami chwila wytchnienia.
A tak sobie przypomniałam, znajoma dawała swoje dziecko za darmo do przedszkola. Ponoć tak można tylko są ograniczenia godzinowe i nie obejmuje to wyżywienia. Nie ma czegoś takiego ze żłobkami? Wiesz, zawsze to na 2-3h by się mała z rówieśnikami pobawiła a ty byś odetchnęła.

Zdrowa dieta + spora dawka ruchu
Martuszka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:28   #3603
201606210914
Konto usunięte

thenerd aaaahhaaa chyba,że tak sprawdzam Cię mam Cię na oku hihi

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

sylvia ja miałam ostatnio ugryzienia ale przez malutkie muszki (nie wiem czy to muszki czy meszki) jak rano się budziłam to nogi mnie swędziały a po każdym podrapaniu zaczerwienie się powiększało ale tak swędziało jak cholera .

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

elganja (trenerko) ćwiczenia odprawione
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:48   #3604
darialex
Raczkowanie

Soldus gratulacje!!!

Este też mam dziś dzień do d.... tragedia, chyba pójdę spać, bo nic dobrego mnie już dziś nie czeka Ehh

cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!!
cel II 65
cel III 60
cel IV 55

Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu.
CZAS I TAK UPŁYNIE..
darialex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:13   #3605
Bottega
Zakorzenienie

Silvia, na tym zdj. mało co widać Kochana, uczulenie może być także przez stres - na serio Czasami tak jest, że w wyniku stresu wyskakuje (nawet, jeśli do tej pory nie było z tym problemu). Na pewno stresowałam się tym, że nie zaliczyłaś egz. i masz obronę we wrześniu - a nóż to przez to. Tak czy siak - jak nie zejdzie, to powinnaś iść do rodzinnego.
Co do trenera - z tym układaniem sobie życia z jakimś kolesiem to raczej nie wypali, bo na fejsie jestem "wolna".

soldus, gratulacje!!!!

madziullka
, po części pewnie też (nawet kiedyś paru to potwierdziło), bo ze mnie straaaszna zołza

Martuszka
, kiedy do Chorwacji jedziesz (i w jakie rejony)? Ja też się wybieram!

Ja Wam dam! Włochów nie lubić?! Toż to moje korzenie są!!! No wiecie Wy co...

Dziewczyny, ja tak późno, bo byłam na tańcach, a jak wróciłam to od razu zabrałam się za robienie ciasta później musiałam umyć kuchnię, wysłać umowę do pracodawcy i dopiero skończyłam wszystko robić. Padam Na sexy dance miałyśmy taki wycisk... kolejna choreografia do opanowania, tempo zabójcze, masaaaaaaaakra! Aż zła wyszłam (i nie tylko ja! ). Laska dziś przegięła pałę - ja rozumiem że chce nas wszystkiego nauczyć, ale ludzie! To były dopiero 2 zajęcia, a my miałyśmy już 3 choreografie, nogi, ręce tyłek, cycki biodra, głowa, plecy - o wszystkim musimy myśleć na raz (gdzie to przychodzi z czasem, naprawdę), do tego te wygibasy, ciężki do zapamiętania układ... w jednym miejscu cały czas wszystkim się mieszało (po obrocie robiłyśmy ze złej nogi i reszta się rypała), to babka zamiast to z nami przećwiczyć, dowalała kolejne figury. Przegięła z tą ambicją Kurde, tańczymy to 2 tyg., a nie 10 lat!! Grr, czuję się jakbym trenowała do You can dance, albo czegoś takiego.

Jutro rano muszę wstać, wypindrzyć się (taki minus tej pracy - pracujesz wyglądem/ciałem, więc musisz być jak laleczka; dosłownie dostałyśmy takie zalecenia + miniówki, szpilki i piękne uśmiechy). Trochę się wpieniłam, bo dowiedziałam się, że jak będziemy pracować będzie nam towarzyszył paparazzi - ma nam zrobić 60 zdj. + 1 zdj/1h w formie MMS-a. Porażka. I teraz przydałby się szybki kurs pozowania/uśmiechania się na zawołanie. Zna któraś jakiś sposób?

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2012-06-28 o 23:15
Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 05:01   #3606
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Bottega 11-22 sierpień. Jadę do Kanicy (niedaleko Rogoznicy). Malutka mieścina. Wynajmujemy domek praktycznie nad plażą Ale jak wpisuję w google i widzę te zdjęcia . A Ty gdzie jedziesz?
Włochów nie lubię, bo jak tam byłam to wiesz, no straszne zboki Wyjść na dyskotekę nie można bo już 3 na tobie wisi . No i mąż jak ma delegacje, to do Włoch przeważnie, więc no muszę ich nie lubić, bo mi się kojarzą z rozłąką . A skąd u Ciebie włoskie korzenie?
Ja tam tańczyć w ogóle nie umiem, więc całkiem bym tam u was na zajęciach poległa. A nie możecie jej powiedzieć, żeby zwolniła tempo?

Właśnie zrobiłam sobie do pracy nugetsy Są rewelacyjne. Z tego przepisu:
http://www.gotujmy.pl/nuggetsy-diete...isy,73533.html
Tylko zamiast serka użyłam jogurtu, bo był w lodówce. Na noc się moczyły, a teraz hop do piekarnika i takie pyszniutkie No i czosnek to normalny wycisnęłam, nie w proszku.

Zdrowa dieta + spora dawka ruchu

Edytowane przez Martuszka85
Czas edycji: 2012-06-29 o 05:08
Martuszka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 07:02   #3607
elganja
Rozeznanie

este,elganja, superkas,thenerd : zaliczone ćwiczonka.
Czekam na wieści od: anusiawa, atram, suominadia.

7 sztuk nas jest wiec łatwo mi się pilnuje. Wiem że więcej dziewczyn ćwiczy swoje rzeczy ale mam nadzieję że ten plan ćwiczeń pomoże tym co mają problem z mobilizacją.

thenerd, este : jak wasz mięśnie brzucha? Mam nadzieję że mniej bolesne. Przypominam że dziś joga. Taka dla początkujących . Ciekawa jestem czy się wam spodoba.
Myślę że będziemy różne rzeczy próbować, a wy dawajcie info czy wam dane ćw pasują czy nie, a ja się postaram dostosować.
Do niedzieli wam rozpisałam, a jakbym nie mogła się w weekend do neta zabrać a któraś w pon rano by chciała robić to poniedziałek będzie tak jak sobota.

Este: Szkoda mi ciebie kochana. Ja też miałam kiepski dzień, z mężem zaparłam się że mu tej awantury nie odpuszczę i jakoś mi z tym ciężko. W ogóle nie umiem się na niego gniewać. Z mamą twoją... kurczę jak tak można? Swojemu dziecku nie pomóc? Ehh... wiesz? Szkoda słów. Trzymaj się malutka . Piszesz że was nie stać na wyprowadzkę, to trzymam kciuki aby się wam polepszyło i jak najszybciej abyście mogli na swoje iść.

Martuszka : czy te nuggetsy tzn. ta panierka z otrębów to chrupka jest?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 08:03   #3608
thenerdqueen
Wtajemniczenie

elganja: czuję palenie, gdy robię brzuszki, robiłam też te na kręgosłup ćwiczenia i chyba coś źle wykonuję, bo mnie plecy pobolewają jak już idę spać. ciągle mam problem z tymi skośnymi, nie umiem ich poprawnie zrobić, więc możliwe, że to od tego. zaraz biorę się za jogę, dziś nigdzie nie idę, TŻ w pracy, więc mam mieszkanie dla siebie i mogę bez oporów ćwiczyć dziękuję, że się tak troszczysz o mnie z tymi ćwiczeniami, zmotywowałaś mnie bardzo, a to pierwszy raz w życiu, kiedy tak chętnie robię coś w temacie ćwiczeń (bo rowerek to w sumie nic)

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

dodałam fotkę do swojego albumu i udostępniłam w klubie
Stary 2012-06-29, 08:16   #3609
elganja
Rozeznanie

thenerd: te skośne to robisz tak samo jak proste tylko unosisz sie nie na wprost tylko w stronę jednego kolana. Może spróbuj mniej skośnie? I pamiętaj : brzuszki robimy co dwa dni. Aby mięśnie się zregenerowały! Cieszę się że Cię zmotywowałam.
Widziałam zdjęcia . Ale masz talię! Jak osa Widzę że brzuch to głównie ta dolna część. To w kolejnym tygodniu dorzucę ćwiczenie konkretnie na dolna partię brzucha. Te brzuszki oczywiście też pomogą, ale wzmocnimy trochę efekt na dole

Edytowane przez elganja
Czas edycji: 2012-06-29 o 08:19
elganja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:23   #3610
thenerdqueen
Wtajemniczenie

ok, joga zrobiona. mam problem z Utkatasana, bolą mnie kolana przy wykonywaniu tej pozycji no i czuję jak mi krew z palców z dłoni odpływa, bo mi się zimno robi w nie po którymś powtórzeniu
w takim razie dziś nie robię brzuszków, tylko po śniadaniu wkoczę na rower

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

a ogólnie moje zdanie o jodze: chyba nie dla mnie, za spokojna jest i się niecierpliwię zamiast wyciszyć i czerpać korzyści z niej
Stary 2012-06-29, 08:52   #3611
czarnaDama2394
Zadomowienie

Hej piękne

Miałam wczoraj ciężki dzień więc nic nie pisałam...załatana byłam troszkę,ale laski co mi się wczoraj przytrafiło!!jak w filmie romantycznym:O
Podwoziłam wczoraj siostrę na miasto,ona poszła robić zakupy,a mi się już nie chciało łazić więc czekałam w aucie.I nagle patrzę stoi jakich koleś koło moich drzwi.Myślałam,że się pomylił no i otwieram szybę a ten do mnie!UWAGA!"Pani jest bardzo piękna,te pani oczy,czy mogę dostać nr telefonu"na co ja"przykro mi mam męża"a ten się patrzy i mówi "teraz mnie Pani zraniła-przepraszam" i poszedł,ale zanim odszedł obejrzał się 2 razy i uśmiechnął nie powiem była dość przystojny,brunet ehhh... opowiedziałam o wszystkim dla męża a ten do mnie"trzeba było dać ten nr."strzelił focha i poszedł do 2 pokoju
Normalnie laski jestem chyba atrakcyjna!

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 08:55   #3612
thenerdqueen
Wtajemniczenie

hahaha już to widzę, Czarna i jej mąż:

Cz: kochanie, jesteś o coś zły?
M: nie
Cz: ale widzę przecież, że jesteś jakiś obrażony
M: nie jestem
Cz: przyniesiesz mi herbatki?
M: NIECH CI PRZYNIESIE TEN PODRYWACZ!

Stary 2012-06-29, 09:00   #3613
czarnaDama2394
Zadomowienie

Puchatku-trzymam kciuki za dobry obrót sprawy trzymaj się kochana i nie daj pokusie

Bottega-wes ty spław tego Pana i już!jakiś facet przed 40 wali świra do laski prawie 20lat młodszej od siebie :O masakra jakaś! W ogóle nie lubię takich chłopów obleśnych fuuu...i niech on nawet będzie przystojny,ale na wymioty mnie aż ciąga jak sobie myślę,że taki kolo do młodej laski startuje:-| I To jakiej laski!!

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
Stary 2012-06-29, 09:02   #3614
anusiawa
Raczkowanie

cześć kobietki
wczoraj było źle, a nawet bardzo - rzuciłam się na jedzenie, jakbym je pierwszy raz w życiu zobaczyła nie będę się tłumaczyć @, bo to nie to... ale dzisiaj mam wręcz kaca moralnego dorwalam się do 1/2czekolady z bakaliami, 1bułki pszennej, 5! kromek chleba pszennego z masłem (mam taki w domu, bo mój tata nie lubi razowca), 1/2 szklanki coli(była w domu ze względu na mecz), 1miseczki płatków kukurydzianych, 2garstki orzeszków solonych i to by było chyba tyle z warzyw były tylko 2ogórki - jak można być tak durnym, żeby tyle zjeść oczywiście teraz to pokutuje bo brzuch boli strasznie
elganja - ćwiczonka zaliczone, ale raczej fanką jogi nie zostanę co do Tż, oj szkoda gadać czy jemu już całkiem odbiło? wymówka z mamusią stara jak świat - mój ojciec przez długi czas stosował ją na mojej mamie, aż w końcu się wkurzyła otworzyła mu drzwi i powiedziała, że skoro u mamusi lepiej to chyba muszą się rozstać, bo tak będzie lepiej dla obojga - ona przestanie słuchać jego zrzędzenia, a on będzie dostawał mamine obiadki kiedy tylko zapragnie - od tej pory nie było powrotu do tematu mamusi
bottega - zgadzam się z dziewczynami, napisz mu że dobrze się wam razem pracowało i np. już nie możesz się doczekać żeby poznał Twojego Tż lub coś w tym stylu i zrozumie, a jeśli nie to prosto z mostu - nie jesteś zainteresowana i już
atram, thenerd, elganja - to może i ja wróciłabym do biegania, kiedyś bardzo lubiłam i nawet widziałam efekty, ale od momentu w którym budują niedaleko mnie nową drogę, mam genialną wymówkę, żeby tego nie robić
soldus-za obronę
Stary 2012-06-29, 09:10   #3615
czarnaDama2394
Zadomowienie

Szczurku-A tylko ty mi tutaj narzekaj,że ty źle wyglądasz!to ja przyjadę do Ciebie i stuknę ci prosto między oczy Zdjęcia Miodzio!!

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
hahaha już to widzę, Czarna i jej mąż:

Cz: kochanie, jesteś o coś zły?
M: nie
Cz: ale widzę przecież, że jesteś jakiś obrażony
M: nie jestem
Cz: przyniesiesz mi herbatki?
M: NIECH CI PRZYNIESIE TEN PODRYWACZ!

Ty a ty to mnie podglądasz?! Jakbyś trafiła w samo sedno rozmowy!!POWAŻNIE!w ogóle się do mnie nie odzywał do rana:O a ja nic złego nie zrobiłam
Już wiem!!! Ty jak ten Pan Kleks wyjmujesz oko i wysyłasz na zwiady

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-06-29 o 09:14
Stary 2012-06-29, 09:18   #3616
estecorazon
Rozeznanie

Ehh laski masakra jakaś, mama obudziła mnie i małą rano abym ją odwiozłą do pracy (jakby komunikacja nie istaniała albo jakby nie mogła poczekać) no ok wstajemy a że pogoda super zaczęłam wszystko pakować aby po jej odwiezieniu pojechać z małą na plac zabaw a ona mi awanture robi dlaczego jej nie powiedziałam, że ja na plac zabaw się wybieram, przecież trzeba zakupy zrobić no szlak by trafił tyle razy im powtarzałam, że jestem w domu tylko i wyłącznie dla dziecka, wychowawczy a więc wychowuje dziecko a nie jestem sprzątaczką, sama wstała o 6 czy wstawiła pranie chociaż? nie przecież to ja zrobię, brat rano wyszedł czy wyrzucił śmieci? nie bo ja jestem od tego no za☠☠☠**cie, już człowiek nie może mieć własnego życia.....

Tak więc zaliczyłam już godzinkę na placu zabaw, jak wróciłam to mała padła położyła się i leżała nieruchomo (słońce, upał a ona przez całą godzinę biegała po trawie, górkach hehe). Zaraz się biorę za dzisiejsze ćwiczenia choć jak narazie najlepiej mi podpasowały brzuszki

anusiawa
oj niedobrze bardzo niedobrze

Czarna widzisz niby taki zwykły wypad na miasto a wracasz z bananem na buzi Oby więcej takich komplementów słyszeć

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:24   #3617
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez estecorazon Pokaż wiadomość
Ehh laski masakra jakaś, mama obudziła mnie i małą rano abym ją odwiozłą do pracy (jakby komunikacja nie istaniała albo jakby nie mogła poczekać) no ok wstajemy a że pogoda super zaczęłam wszystko pakować aby po jej odwiezieniu pojechać z małą na plac zabaw a ona mi awanture robi dlaczego jej nie powiedziałam, że ja na plac zabaw się wybieram, przecież trzeba zakupy zrobić no szlak by trafił tyle razy im powtarzałam, że jestem w domu tylko i wyłącznie dla dziecka, wychowawczy a więc wychowuje dziecko a nie jestem sprzątaczką, sama wstała o 6 czy wstawiła pranie chociaż? nie przecież to ja zrobię, brat rano wyszedł czy wyrzucił śmieci? nie bo ja jestem od tego no za☠☠☠**cie, już człowiek nie może mieć własnego życia.....

Tak więc zaliczyłam już godzinkę na placu zabaw, jak wróciłam to mała padła położyła się i leżała nieruchomo (słońce, upał a ona przez całą godzinę biegała po trawie, górkach hehe). Zaraz się biorę za dzisiejsze ćwiczenia choć jak narazie najlepiej mi podpasowały brzuszki

anusiawa
oj niedobrze bardzo niedobrze

Czarna widzisz niby taki zwykły wypad na miasto a wracasz z bananem na buzi Oby więcej takich komplementów słyszeć
jak czasem ciebie tak czytam to jest mi ciebie tak szkoda,a czasem jestem zła!dlaczego pozwalasz sobą tak dyrygować:-|no cholera jasna!przecież masz dziecko,a nie gary sprzątanie i Bóg wie co tam jeszcze!rozumiem po dziecku sprzątnąć,po sobie,no i czasem pomóc...ale nie przesądzają niech,że masz być ich pokojówka!to już jest trochę chore:O Ja bym chyba wystawiła im tyłek na to wszystko!

Spadam laski się malować i lecę na miastomuszę odwiedzić rossman i zrobić zakupy bo oczywiście koniec miesiąca i pustki cholerne.Oczywiście znając mnie coś sobie kupię niepotrzebnego

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-06-29 o 09:31
Stary 2012-06-29, 09:39   #3618
estecorazon
Rozeznanie

Czarna nie raz się postawiłam i zrobiłam awanturę to kończyło się zawsze tak samo - "jak ci się nie podoba to wyp****alaj, zawsze możesz się wynieść, a skoro już jesteś w domu to coś rób", do niech nie dociera to , że jestem na wychowawczym dla dziecka a nie dla nich ehhh koniec końców jak juz mieliśmy wychodzić to mama poszła na autobus, oburzona, że ja mam plany z dzieckiem żebym miała możłiwość już dawno bym się wyniosła ale nie mam.

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:52   #3619
thenerdqueen
Wtajemniczenie

http://thenerdqueen.files.wordpress....6/dsc00135.jpg
jakie ładne śniadanko zrobiłam :3
kcal: 294, B: 21, W: 23, T: 13

idę popedałować!
este:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 09:53   #3620
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny, ja tylko na chwilkę, bo Mała już nie śpi (sama wstałam godzinę temuWczoraj było dietkowo, wyszło 1312 kcal. Jadłospis:
1.25g płatków owsianych+100g Ale2% - 143 kcal
2.100g serka wiejskiego 5%+3 rzodkiewki+szczypiorek+1 Wasa żytnie Delikatess - 132 kcal
3.3 Wasy Delikatess+2 plastry sera żółtego mierzwionego Gouda Mlekovita+1pomidor (222g)+pół sałaty lodowej - 229kcal
4. 2 Wasy Delikatess+67g twarogu 0% Omlek Sokółka+trzy rzodkiewki+szczypior - 130 kcal
5. 1,25 klopsa z piersi z kury z ziołami+1 kromka chleba staropolskiego żytniego+1 surowy ogórek(181 g) - 173kcal
6.0,5 jabłka+70g jogurtu nat.Activia+cynamon - 93kcal
7.pół garnka zupy kalafiorowej (w tym 325g warzyw, głównie kalafiora) - 91kcal
8.20g płatków Just fit czeko-banan+60g płatków Nestle Fruttina+100g mlekaAle2% - 321kcal

Znów wydłubałam czeko i zjadłam osobnoMało też brakowało, a pożarłabym całą zupe kalafiorową, ledwo zdołałam odessać się od gara
Na fitnes wczoraj nie poszłamWstyd się przyznac, ale w tym tygodniu na maxa dałam d..., bo byłam tylko w poniedziałek na sexidens. Dziś jest zumba, ale tez nie pójde, bo sie mąz z roboty nie wyrobi. Ale szczerze mówiąc nawet nie żałuję, bo jestem w tym tyg totalnie rozlazła, nic mi się nie chce (poza jedzeniem), na nic nie mam siły, śpie po 9h, a i tak zasypiam na stojąco..Nie wiem, to pewnie po części pogoda, a po części zbliżający się@
No a na koniec najlepsze, włażę dziś na wagę, a tu kolejny maxi-spadek, -0,7kg, więc dokładnie tyle ile moja nadwyżka=wróciłam do punktu wyjścia, jest 55,9kgTeraz wiem na pewno, że to te maxi-spadki, co ja i WyrafinowanySmak miałyśmy w ostatnich dwóch miesiącach..matko, jak ja na to czekałamSzkoda tylko, że w tym m-cu poprzedziły je nadwyżki (i te z kosmosu i te zawinione)..No ale i tak sie strasznie cieszę, tylko jeszcze zobaczę, czy jutro się potwierdzi. Wyspowiadałam sie i teraz musze spadać, ale mam nadzieję po południu, jak Mała pójdzie spać cosik Was ponadrabiac, a troche tego się znów uzbierało

Ps. Melduję wykonanie ćwiczen domowych.
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:56   #3621
201606210914
Konto usunięte

Puchatek to teraz to już masz z górki , blisko do celu, nie zmarnuj tego. Pilnuję cie aaaaaaaaa spróbuj rzucić się na jedzenie to
Stary 2012-06-29, 09:56   #3622
elganja
Rozeznanie

este: Nie załamuj się ,musisz być silna. Zajmuj się małąm oże sz im np. powiedzieć że będziesz gotować i sprzatac pokoj w ktorym jestes ale nic wiecej. Sama nie wiem co ci doradzic.
czarna : Kobito te twoje oczy przyciągają. A jak pisałyśmy to nam nie wierzyłaś. Jeszcze troche i w ogile maz bedzie ciagle obrażony
anusiawa : Cw odhaczone. Za napad na jedzenie .

ogólnie widze ze joga wam nie podeszla. Zastąpimy ją czym innym w przyszłym tygodniu.

Puchatku : czy mam cie dopisac do cwiczonek i rozliczac?

Edytowane przez elganja
Czas edycji: 2012-06-29 o 09:58
elganja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:01   #3623
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez estecorazon Pokaż wiadomość
biedna
ale chyba wiem o co Twojej rodzinie chodzi. Oni są niby wielce zmęczeni i zapracowani, bo przecież chodzą do pracy/szkoły a Ty sobie siedzisz w domu i to Ty powinnaś sprzątać, gotować i Bóg wie co jeszcze bo przecież caaaały dzień siedzisz w domu

co do mamy to chyba "zapomniał wół jak cielęciem był", ona tez kiedyś urodziła i chyba powinna wiedzieć jakie to ciężkie zajmować się małym dzieckiem
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:02   #3624
201606210914
Konto usunięte

thenerd złoteczko powiedz mi co to masz na tym talerzyku takie piękne mniam to na słodko ?
Stary 2012-06-29, 10:05   #3625
thenerdqueen
Wtajemniczenie

superkas: 2 jajka, ciut mąki (mniej niż łyżka stołowa - jak dojdę do wprawy to wyeliminuję), ciut wody gazowanej zmiksowane na gęstą pianę, wylane na patelnię, przykryte, 3-4min, przewrócone, ~1.5min.
na smarowanko: łyżka twarogu półtłustego, dwie łyżki jogurtu naturalnego 0%, niepełna łyżeczka cukru. i na to nektarynka w drobną kostkę, oprószone cynamonem z wanilią ( http://www.kamis.pl/specialite/?sect...przyprawa_kawa )
Stary 2012-06-29, 10:15   #3626
201606210914
Konto usunięte

Czarna wcale Ci się nie dziwie że Cię ktoś podrywa jak Ty jesteś taka piękna

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

thenerd i jak smakuje mi jeszcze powiedz dzięki za przepis
Stary 2012-06-29, 10:18   #3627
thenerdqueen
Wtajemniczenie

superkas: omlet bardzo jajkami trąci, bo niczym go nie doprawiłam, ale maskowany jest przez smak reszty dodatków, więc nie gra głównych skrzypiec. takie 7.5/10 jeśli chodzi o pyszność śniadań, jakie jadłam dostałby więcej, gdyby nie był na słodko, tylko wytrawnie

Edytowane przez thenerdqueen
Czas edycji: 2012-06-29 o 10:20
thenerdqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:58   #3628
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Cześć Laseczki - melduję, że WRÓCIŁAM

Co prawda mam strasznie dużo ale dam radę
Thenerd super ten omlet
I nugetsy chyba Martuszki
Thenerd przybij piątkę mi picie alkoholu też "służy" kaca miewam rzadko, a dzień po alkoholu wstaję skoro świt - nigdy nie mogę jakoś spać do późna
Dietetycznie u mnie nie najgorzej, można by powiedzieć - ładnie jest nowy malutki spadek
Sylvia strasznie się cieszę, że wróciłaś
Atram co to za pizza co co co
Darialex miło mi, że się o mnie pytałaś
Czarna, Bottega, Puchatku I każdą inną z osobna

No wielkie brawa za obronę Soldus, Marta

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 11:02   #3629
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WyrafinowanySmak Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki - melduję, że WRÓCIŁAM
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 11:07   #3630
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Sylvia

P.S. Ale macie zabójcze tempo w produkcji postów

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości