|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
superkas: ma się dobrze, kręciłam dziś zaraz po serii ćwiczeń
![]()
![]() |
#3602 |
Wtajemniczenie
|
Este kurcze, mam nadzieję, że uda Wam się wynieść jak najszybciej. Co by nie mówić, dziecko widzi takie rzeczy a im starsza tym będzie więcej rozumieć. Szkoda że Twoi rodzice jako dziadkowie nie chcą się małą czasami zająć. W końcu to ich wnuczka. Tobie naprawdę, jak tak czytam, przydałaby się czasami chwila wytchnienia.
A tak sobie przypomniałam, znajoma dawała swoje dziecko za darmo do przedszkola. Ponoć tak można tylko są ograniczenia godzinowe i nie obejmuje to wyżywienia. Nie ma czegoś takiego ze żłobkami? Wiesz, zawsze to na 2-3h by się mała z rówieśnikami pobawiła a ty byś odetchnęła.
#3603 |
Konto usunięte
|
thenerd aaaahhaaa chyba,że tak
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- sylvia ja miałam ostatnio ugryzienia ale przez malutkie muszki (nie wiem czy to muszki czy meszki) jak rano się budziłam to nogi mnie swędziały a po każdym podrapaniu zaczerwienie się powiększało ale tak swędziało jak cholera . ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- elganja (trenerko) ćwiczenia odprawione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Soldus gratulacje!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Este też mam dziś dzień do d.... tragedia, chyba pójdę spać, bo nic dobrego mnie już dziś nie czeka ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Silvia, na tym zdj. mało co widać
![]() ![]() ![]() Co do trenera - z tym układaniem sobie życia z jakimś kolesiem to raczej nie wypali, bo na fejsie jestem "wolna". soldus, gratulacje!!!! ![]() madziullka, po części pewnie też (nawet kiedyś paru to potwierdziło), bo ze mnie straaaszna zołza ![]() Martuszka, kiedy do Chorwacji jedziesz (i w jakie rejony)? ![]() Ja Wam dam! Włochów nie lubić?! ![]() ![]() Dziewczyny, ja tak późno, bo byłam na tańcach, a jak wróciłam to od razu zabrałam się za robienie ciasta później musiałam umyć kuchnię, wysłać umowę do pracodawcy i dopiero skończyłam wszystko robić. Padam ![]() ![]() ![]() Jutro rano muszę wstać, wypindrzyć się (taki minus tej pracy - pracujesz wyglądem/ciałem, więc musisz być jak laleczka; dosłownie dostałyśmy takie zalecenia + miniówki, szpilki i piękne uśmiechy). Trochę się wpieniłam, bo dowiedziałam się, że jak będziemy pracować będzie nam towarzyszył paparazzi - ma nam zrobić 60 zdj. + 1 zdj/1h w formie MMS-a. Porażka. I teraz przydałby się szybki kurs pozowania/uśmiechania się na zawołanie. Zna któraś jakiś sposób? ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-06-28 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Wtajemniczenie
|
Bottega 11-22 sierpień. Jadę do Kanicy (niedaleko Rogoznicy). Malutka mieścina. Wynajmujemy domek praktycznie nad plażą
![]() ![]() Włochów nie lubię, bo jak tam byłam to wiesz, no straszne zboki ![]() ![]() ![]() Ja tam tańczyć w ogóle nie umiem, więc całkiem bym tam u was na zajęciach poległa. A nie możecie jej powiedzieć, żeby zwolniła tempo? Właśnie zrobiłam sobie do pracy nugetsy ![]() http://www.gotujmy.pl/nuggetsy-diete...isy,73533.html Tylko zamiast serka użyłam jogurtu, bo był w lodówce. Na noc się moczyły, a teraz hop do piekarnika i takie pyszniutkie ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-06-29 o 05:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Rozeznanie
|
este,elganja, superkas,thenerd : zaliczone ćwiczonka.
Czekam na wieści od: anusiawa, atram, suominadia. 7 sztuk nas jest wiec łatwo mi się pilnuje. Wiem że więcej dziewczyn ćwiczy swoje rzeczy ale mam nadzieję że ten plan ćwiczeń pomoże tym co mają problem z mobilizacją. thenerd, este : jak wasz mięśnie brzucha? Mam nadzieję że mniej bolesne. Przypominam że dziś joga. Taka dla początkujących . Ciekawa jestem czy się wam spodoba. Myślę że będziemy różne rzeczy próbować, a wy dawajcie info czy wam dane ćw pasują czy nie, a ja się postaram dostosować. Do niedzieli wam rozpisałam, a jakbym nie mogła się w weekend do neta zabrać a któraś w pon rano by chciała robić to poniedziałek będzie tak jak sobota. Este: Szkoda mi ciebie kochana. Ja też miałam kiepski dzień, z mężem zaparłam się że mu tej awantury nie odpuszczę i jakoś mi z tym ciężko. W ogóle nie umiem się na niego gniewać. Z mamą twoją... kurczę jak tak można? Swojemu dziecku nie pomóc? Ehh... wiesz? Szkoda słów. Trzymaj się malutka . ![]() ![]() Martuszka : czy te nuggetsy tzn. ta panierka z otrębów to chrupka jest?
#3608 |
Wtajemniczenie
|
elganja: czuję palenie, gdy robię brzuszki, robiłam też te na kręgosłup ćwiczenia i chyba coś źle wykonuję, bo mnie plecy pobolewają jak już idę spać. ciągle mam problem z tymi skośnymi, nie umiem ich poprawnie zrobić, więc możliwe, że to od tego. zaraz biorę się za jogę, dziś nigdzie nie idę, TŻ w pracy, więc mam mieszkanie dla siebie i mogę bez oporów ćwiczyć
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- dodałam fotkę do swojego albumu i udostępniłam w klubie ![]()
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
thenerd: te skośne to robisz tak samo jak proste tylko unosisz sie nie na wprost tylko w stronę jednego kolana. Może spróbuj mniej skośnie?
![]() Widziałam zdjęcia . Ale masz talię! Jak osa ![]()
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-29 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
ok, joga zrobiona. mam problem z Utkatasana, bolą mnie kolana przy wykonywaniu tej pozycji
![]() ![]() w takim razie dziś nie robię brzuszków, tylko po śniadaniu wkoczę na rower ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- a ogólnie moje zdanie o jodze: chyba nie dla mnie, za spokojna jest i się niecierpliwię zamiast wyciszyć i czerpać korzyści z niej ![]()
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
Hej piękne
![]() Miałam wczoraj ciężki dzień więc nic nie pisałam...załatana byłam troszkę,ale laski co mi się wczoraj przytrafiło!!jak w filmie romantycznym:O Podwoziłam wczoraj siostrę na miasto,ona poszła robić zakupy,a mi się już nie chciało łazić więc czekałam w aucie.I nagle patrzę stoi jakich koleś koło moich drzwi.Myślałam,że się pomylił no i otwieram szybę a ten do mnie!UWAGA!"Pani jest bardzo piękna,te pani oczy,czy mogę dostać nr telefonu"na co ja"przykro mi mam męża"a ten się patrzy i mówi "teraz mnie Pani zraniła-przepraszam" i poszedł,ale zanim odszedł obejrzał się 2 razy i uśmiechnął ![]() ![]() ![]() Normalnie laski jestem chyba atrakcyjna! ![]()
#3612 |
Wtajemniczenie
|
hahaha już to widzę, Czarna i jej mąż:
Cz: kochanie, jesteś o coś zły? M: nie Cz: ale widzę przecież, że jesteś jakiś obrażony M: nie jestem Cz: przyniesiesz mi herbatki? M: NIECH CI PRZYNIESIE TEN PODRYWACZ! ![]()
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
Puchatku-trzymam kciuki za dobry obrót sprawy
![]() ![]() Bottega-wes ty spław tego Pana i już!jakiś facet przed 40 wali świra do laski prawie 20lat młodszej od siebie :O masakra jakaś! W ogóle nie lubię takich chłopów obleśnych fuuu...i niech on nawet będzie przystojny,ale na wymioty mnie aż ciąga jak sobie myślę,że taki kolo do młodej laski startuje:-| I To jakiej laski!! ![]()
#3614 |
Raczkowanie
|
cześć kobietki
wczoraj było źle, a nawet bardzo - rzuciłam się na jedzenie, jakbym je pierwszy raz w życiu zobaczyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elganja - ćwiczonka zaliczone, ale raczej fanką jogi nie zostanę ![]() ![]() ![]() bottega - zgadzam się z dziewczynami, napisz mu że dobrze się wam razem pracowało i np. już nie możesz się doczekać żeby poznał Twojego Tż lub coś w tym stylu i zrozumie, a jeśli nie to prosto z mostu - nie jesteś zainteresowana i już ![]() atram, thenerd, elganja - to może i ja wróciłabym do biegania, kiedyś bardzo lubiłam i nawet widziałam efekty, ale od momentu w którym budują niedaleko mnie nową drogę, mam genialną wymówkę, żeby tego nie robić ![]() soldus- ![]()
#3615 | |
Zadomowienie
|
Szczurku-A tylko ty mi tutaj narzekaj,że ty źle wyglądasz!to ja przyjadę do Ciebie i stuknę ci prosto między oczy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() Już wiem!!! Ty jak ten Pan Kleks ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Rozeznanie
|
Ehh laski masakra jakaś, mama obudziła mnie i małą rano abym ją odwiozłą do pracy (jakby komunikacja nie istaniała albo jakby nie mogła poczekać) no ok wstajemy a że pogoda super zaczęłam wszystko pakować aby po jej odwiezieniu pojechać z małą na plac zabaw a ona mi awanture robi
![]() ![]() Tak więc zaliczyłam już godzinkę na placu zabaw, jak wróciłam to mała padła położyła się i leżała nieruchomo (słońce, upał a ona przez całą godzinę biegała po trawie, górkach hehe). Zaraz się biorę za dzisiejsze ćwiczenia choć jak narazie najlepiej mi podpasowały brzuszki ![]() anusiawa oj niedobrze bardzo niedobrze ![]() Czarna widzisz niby taki zwykły wypad na miasto a wracasz z bananem na buzi ![]() ![]()
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spadam laski się malować i lecę na miasto ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Rozeznanie
|
Czarna nie raz się postawiłam i zrobiłam awanturę to kończyło się zawsze tak samo - "jak ci się nie podoba to wyp****alaj, zawsze możesz się wynieść, a skoro już jesteś w domu to coś rób", do niech nie dociera to , że jestem na wychowawczym dla dziecka a nie dla nich ehhh koniec końców jak juz mieliśmy wychodzić to mama poszła na autobus, oburzona, że ja mam plany z dzieckiem
![]()
#3619 |
Wtajemniczenie
|
http://thenerdqueen.files.wordpress....6/dsc00135.jpg
jakie ładne śniadanko zrobiłam :3 kcal: 294, B: 21, W: 23, T: 13 idę popedałować! ![]() este: ![]()
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, ja tylko na chwilkę, bo Mała już nie śpi (sama wstałam godzinę temu
![]() 1.25g płatków owsianych+100g Ale2% - 143 kcal 2.100g serka wiejskiego 5%+3 rzodkiewki+szczypiorek+1 Wasa żytnie Delikatess - 132 kcal 3.3 Wasy Delikatess+2 plastry sera żółtego mierzwionego Gouda Mlekovita+1pomidor (222g)+pół sałaty lodowej - 229kcal 4. 2 Wasy Delikatess+67g twarogu 0% Omlek Sokółka+trzy rzodkiewki+szczypior - 130 kcal 5. 1,25 klopsa z piersi z kury z ziołami+1 kromka chleba staropolskiego żytniego+1 surowy ogórek(181 g) - 173kcal 6.0,5 jabłka+70g jogurtu nat.Activia+cynamon - 93kcal 7.pół garnka zupy kalafiorowej (w tym 325g warzyw, głównie kalafiora) - 91kcal 8.20g płatków Just fit czeko-banan+60g płatków Nestle Fruttina+100g mlekaAle2% - 321kcal Znów wydłubałam czeko i zjadłam osobno ![]() ![]() Na fitnes wczoraj nie poszłam ![]() ![]() No a na koniec najlepsze, włażę dziś na wagę, a tu kolejny maxi-spadek, -0,7kg, więc dokładnie tyle ile moja nadwyżka=wróciłam do punktu wyjścia, jest 55,9kg ![]() ![]() ![]() Ps. Melduję wykonanie ćwiczen domowych.
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Konto usunięte
|
Puchatek to teraz to już masz z górki , blisko do celu, nie zmarnuj tego. Pilnuję cie aaaaaaaaa spróbuj rzucić się na jedzenie to
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Rozeznanie
|
este: Nie załamuj się ,musisz być silna. Zajmuj się małąm oże sz im np. powiedzieć że będziesz gotować i sprzatac pokoj w ktorym jestes ale nic wiecej. Sama nie wiem co ci doradzic.
czarna : Kobito te twoje oczy przyciągają. A jak pisałyśmy to nam nie wierzyłaś. Jeszcze troche i w ogile maz bedzie ciagle obrażony ![]() anusiawa : Cw odhaczone. Za napad na jedzenie ![]() ![]() ogólnie widze ze joga wam nie podeszla. Zastąpimy ją czym innym w przyszłym tygodniu. Puchatku : czy mam cie dopisac do cwiczonek i rozliczac?
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-29 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba wiem o co Twojej rodzinie chodzi. Oni są niby wielce zmęczeni i zapracowani, bo przecież chodzą do pracy/szkoły a Ty sobie siedzisz w domu i to Ty powinnaś sprzątać, gotować i Bóg wie co jeszcze bo przecież caaaały dzień siedzisz w domu co do mamy to chyba "zapomniał wół jak cielęciem był", ona tez kiedyś urodziła i chyba powinna wiedzieć jakie to ciężkie zajmować się małym dzieckiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Konto usunięte
|
thenerd złoteczko powiedz mi co to masz na tym talerzyku takie piękne mniam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
superkas: 2 jajka, ciut mąki (mniej niż łyżka stołowa - jak dojdę do wprawy to wyeliminuję), ciut wody gazowanej zmiksowane na gęstą pianę, wylane na patelnię, przykryte, 3-4min, przewrócone, ~1.5min.
na smarowanko: łyżka twarogu półtłustego, dwie łyżki jogurtu naturalnego 0%, niepełna łyżeczka cukru. i na to nektarynka w drobną kostkę, oprószone cynamonem z wanilią ( http://www.kamis.pl/specialite/?sect...przyprawa_kawa )
![]() |
#3626 |
Konto usunięte
|
Czarna wcale Ci się nie dziwie że Cię ktoś podrywa jak Ty jesteś taka piękna
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- thenerd i jak smakuje mi jeszcze powiedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Wtajemniczenie
|
superkas: omlet bardzo jajkami trąci, bo niczym go nie doprawiłam, ale maskowany jest przez smak reszty dodatków, więc nie gra głównych skrzypiec. takie 7.5/10 jeśli chodzi o pyszność śniadań, jakie jadłam
![]() ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-06-29 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Co prawda mam strasznie dużo ![]() ![]() Thenerd super ten omlet ![]() I nugetsy chyba Martuszki ![]() Thenerd przybij piątkę mi picie alkoholu też "służy" kaca miewam rzadko, a dzień po alkoholu wstaję skoro świt - nigdy nie mogę jakoś spać do późna ![]() Dietetycznie u mnie nie najgorzej, można by powiedzieć - ładnie jest nowy malutki spadek ![]() Sylvia strasznie się cieszę, że wróciłaś ![]() Atram co to za pizza co co co ![]() Darialex miło mi, że się o mnie pytałaś ![]() Czarna, Bottega, Puchatku ![]() ![]() No wielkie brawa za obronę Soldus, Marta ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Rozeznanie
|
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.