|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Cytat:
za zakupy.... my na razie jesteśmy w czarniej du.pie ![]() z porządkami też teraz stoję w miejscu... chociaż i tak większość mam porobioną. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do jajek wielkanocnych - Cytat:
Bry ![]() Jestem zła. Wczoraj byliśmy z TŻtem na 3-godzinnych zakupach. Kupiliśmy potrzebne rzeczy. Tak jak mówiłam, chcieliśmy kupić bombki itd. I co...? Du.pa blada! Nic ciekawego. Normalnie nie mogłam uwierzyć. W jednym markecie (dużym, żeby nie było) były tylko bombki w ... 3 kolorach! Także będę musiała wybrać się jutro albo w przyszłym tygodniu.... Prezentów w dalszym ciągu nie mamy... |
|||||
|
|
|
#3602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Cytat:
...Cytat:
. Ostatnio mam straszne problemy ze snem. Kładę się i nie mogę zasnąć, a potem leżę i szlag mnie trafia, bo np wcześnie wstaję. Wczoraj byłam mea śpiąca i położyłam się przed 22. I co? I jajco. I tak ze 2 godziny się przewracałam z boku na bok. Jakby ktoś mi senność ręką odjął :/. |
||
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
już jestem jestem ![]() Cytat:
nam dziś mineło 5 msc czyli coś około 150 dni po ![]() 10 dni mnie nie było ale niestety nie zapowiada się żadna poprawa przynajmniej do ok 20 stycznia (kończę sesje) mam taki zapieprz na uczelni... w następnym tyg mam 4 zaliczenia końcowe po dwa na dzień... w tym tyg po 3 koła na dzień... jeszcze robie taki projekt i pierwszej części nie zaliczyłam tzn wczoraj mi się za drugim podejściem udało a tak poza tym kupiliśmy sobie nowy tv, zgromadziłam już trochę ozdób na naszą tegoroczną czerwono złotą choinkę, w weekend biorę się za robienie ciasteczek, powoli kompletuję prezenty i tka jakoś leci
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. Niunię znów gdzieś wcięło, Żabcia też się dawno nie pojawiała... Problemy ze snem? Można powiedzieć, że Cię rozumiem, bo niedawno też miałam taki okres... Byłam zmęczona, ale za żadne skarby nie mogłam w nocy usnąć, budziłam się co chwilę itd. odpukać, ale na razie jest ok Cytat:
|
||
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po sesji nie licząc obrony będę miała ok 1,5 msc wolnego
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz
teraz trzeba zacisnąć zęby (a wiem, że to trudne), spiąć poślady i przetrzymać to Dla 1,5 m-ca wolnego - warto ![]() Właśnie skończyłam prasować koszule. W dodatku wymyłam cały przedpokój (ściany) Zaraz zabieram się za smażenie łososia ![]() A po południu jadę na bombkowe zakupy z mamą Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-12-14 o 13:41 |
|
|
|
#3607 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziałam na fb i się zastanawiałam kto to ![]() Cytat:
na pewno się bardzo spodoba Cytat:
powariowali..Cytat:
Cytat:
Cytat:
faktycznie masz dużo roboty, ale już niedługo, dasz radę ![]() hej, jestem padnięta dziś po pracy, spać mi się bardzo chce, a muszę się uczyć mam zaliczenie z ekonomii w niedzielę i jak mi się nie uda ściągnąć tonie zaliczę ;( bo będą pytania otwarte, a nie umiem się tego nauczyć.. :/jutro po szkole mamy spotkanie z fotografem
|
||||||
|
|
|
#3608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jest lepiej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrobiliśmy dzisiaj ciasto na pierniczki, w poniedziałek będziemy piec
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Hania nie pij tego Calcium musującego
kupiłam tą farbkę do szkła, do tych bombek, 7,99zł za taką buteleczkę jak lakier do paznokci. a jak cały komplet kilku kolorów to już wydatek z 50zł, więc zdecydowałam się na jeden kolor. Najwyżej pokombinuję coś na inny sposób.
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też do przodu, jeśli chodzi o prezenty. Dzisiaj kupiłam ostatni - dla teściowej.
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Karo też mi jakoś nie posmakował
Może klej i coś sypkiego na bombki? kryształki, brokat, snieg?
|
|
|
|
#3614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Odzywaj się, jak będziesz miała więcej luzu .Cytat:
. No, Żabcia też mało do nas zagląda .Cytat:
!Cytat:
?Ja mam dziś terapię z tą panią, a potem jedziemy na wieeeeelkie przedświąteczne zakupy .
|
||||
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Agula myślałam właśnie żebyć dodać takiego
![]()
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze mam do kupienia część prezentu dla mamy i dla siostry wczoraj za to kupiłam sobie dwie sukienki a dziś być może zajmę się ciasteczkami na święta
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Karo czekam na efekt końcowy
![]() Kicia ta druga świetna! Poludnie a ja jeszcze nic nie zrobiłam.... Lili własnie zasnęłą więc lece pędem sprzątać ;/ |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Byłam dziś na zakupach w Carrefourze - kupiłam bombki. Była nawet jakaś promocja, bo mało zapłaciłam. Tegoroczna choinka będzie w kolorystyce perłowo - ciemnoniebieskiej + ewentualnie srebrne akcenty. Mamy też już pierwszy prezent - dla chrześniaka TŻta. Kiciu - ładne sukienki. Gdzie kupiłaś tę czerwoną?? |
|
|
|
#3620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja od wczoraj dopiero teraz mam trochę luzu. Wczoraj byliśmy u babci pomóc jej wrzucić węgiel. Jak wyszliśmy z domu o 11 to wróciliśmy o 17. Jeszcze w między czasie zrobiliśmy zakupy. Dopiero po 18 był obiad. A do godziny 23 lepiłam uszka. Zamroziłam i mam spokój. Dzisiaj pomyłam okna zmieniłam firanki, a przy okazji pokłóciłam się z Tż-tem. Podniosłam głos i teściowa zwróciła mi uwagę tekstem "Czego się tak drzesz kobieto".Tak mi się nie chcę siedzieć z nią przy jednym stole, że szok. Na szczęście nie spędze z nią całego dnia, bo wcześniej idziemy do babci. |
|||
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.My wróciliśmy z zakupów. Wydaliśmy 420 zł . Na szczęście większość z bonów . Mamy większość produktów do potraw świątecznych i zapasy jedzeniowe na ten tydzień i pewnie na dłużej.
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Teściowej kupiłam serwetnik, taki jak w załączniku. Wszędzie jej się serwetki walają, więc myslę, że się ucieszy.
![]() Cytat:
![]() U Tymcia dzisiaj byli dziadkowie w odwiedzinach. "Nagadał" się, powygłupiał a teraz padł jak kawka i śpi.
|
|
|
|
|
#3623 |
|
sajkolidżist
|
Hej, ja tylko wpadłam się przywitać, ostatnio mam młyn nie z tej ziemi, w ciągu ostatnich 36 godzin spałam 2,5, bo mieliśmy maraton Władcy Pierścieni w kinie, a dziś zbieraliśmy pieniądze dla dzieci i od rana musiałam być na nogach - w ogóle podczas kwesty dobijała mnie ludzka znieczulica
Ludzie potrafili mówić dzieciakom naprawdę niefajne rzeczy Wróciłam godzinę temu i zaraz idę na imprezę pracowniczą, jutro chyba nie wstanę :PDal, pamiętam o pierniczkach, dzwoniłam nawet do mamy, jutro Ci przepis wrzucę ![]() Miłego wieczoru
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
u nas w mieście jest taki sklep MINI MAX i tam ją kupiłam za 65 złociszy więc bardzo taniutko a jakoś fajna i nie chińska tylko włoska więc już samo to przemówiło że muszą ją mieć
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja właśnie skończyłam piec ciasteczka
|
|
#3625 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zapamietam sobie ten syropek na szczescie już przechodzi ![]() Cytat:
strasznie podobaja mi sie te sukienki z baskinką, może na chrzciny sobie kupie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a my wróciliśmy z urodzin, mąz już chrapie, a ja jak zwykle nie umie
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi, właśnie sobie znalazłam w zeszłorocznej części wątku
.Daję tu, może komuś się przyda .Przepis na pierniczki: *2 szkl. mąki *1 łyżeczka sody *1 łyżeczka przyprawy do piernika *1 jajko *4 łyżki masła *1/4 szkl. miodu *1/2 szkl. cukru pudru Tak sobie myślę, że nie kupiłam dziś miodu. Tzn TŻ wziął miód, ale jakiś gryczany, więc pewnie mi nie da do pieczenia . Zamierzam upiec MILIARD ciastek ! Poza piernikami jeszcze chyba 4 rodzaje- ooooszalałam !
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Dal to podrzuć do mnie
ja też mam ambitny plan pieczenia ale nie wiem na ile da się go zrealizować, bo dzisiaj tż był cały dzień w pracy i nie wiele w domu zrobiłam, bo przy Emilce dużo się nie narobi. ale może się uda![]() Kicia widziałam na fb jak smakowicie wyglądają Hania, każdy lekarz inna szkoła. ważne że Ci lepiej. Jej, to już co raz bliżej ![]() ![]() czuje się jakbym to prawie na swoje czekała hihihi:P Morsi przykro
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
A co to? Cisza
?
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, kawkę?
mogę zrobić zwykłą z mleczkiem, ew. jakieś cappuccino?
|
#3630 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
My w tym roku mamy miód spadziowo-malinowy, przywieźliśmy go z Białki Tatrzańskiej, jest przepyszny ![]() Moja mama wczoraj mówiła, że ma już 8 rodzajów, a planuje jeszcze pierniczki i ule Ale moja mama jest szalona![]() Ja właśnie wyprawiłam TŻ do domu i muszę trochę się obkuć na jutro, bo mam koło Na imprezie wczoraj było bardzo fajnie - TŻ po mnie przyjechał i miał niezły ubaw, bo jak zadzwonił, że już jest ja prawie zeszłam z parkietu i miałam jeszcze z pół piwa, które wyżłopałam przez słomkę i jak wsiadłam do samochodu to mi się niezła głupawka włączyła. Kupowaliśmy jeszcze wodę w nocnym i opieprzyłam go, że powiedział pani do widzenia, a nie dobranoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

za zakupy.... my na razie jesteśmy w czarniej du.pie 
my już wszystko na choinke mamy , stała już w zeszłym roku, ale i tak kupiłam sobie w pepco fajne bombki

Zakończone: 2