Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-06, 10:57   #3601
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

nasze pomidorki. choc ja tylko na fotach ogladam lub tz mi donice do popatrzenia przynosi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pomidory.jpg (20,7 KB, 16 załadowań)

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:13   #3602
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Berbie wow spływ kajakowy. Ale to musi być super

Pani piękne pomidorki. Twój TŻ jest niesamowity

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:15   #3603
BERBIE
Zakorzenienie

ja dzisiaj miałam dziwny sen... chyba wasze ciąże i dzieci nakladają sie na moją psychikę. dowiedziłam się, że jestem w z ciąży i od razu musiałam cały czas leżeć, bałam się wstać choć na chwilę (projekcja ciaży Paniki) i tak sobie leżałam i zaczęłam do swojego dziecka mówić Kasiu (Zeberka). Niezły sen
Stary 2012-08-06, 11:16   #3604
Dasti80
Zakorzenienie

Ogarnęłam się, wykąpałam, wymalowałam jeszcze Olka nakarmić i ubrać i mogę ruszać na miasto

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
... no wlasnie kasa kasa kasa, wciaz jej brak - jak tu wygrac choc z 50tys!? to by wszystko rozwiazalo...

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Dasti bo stwierdzilismy z Tz ze bedziemy jezdzic z maluchem za granice jak bedzie mial tyle latek aby mogl cos z wyjazdu zapamietac a teraz poki finanse starcza to w Polske na urlop...
No tak z 50tys przydałoby się
Rok temu byliśmy na Słowacji w super hotelu z kompleksem basenów odkrytych i z krytym termalnym. Fajne miejsce na wakacje z takim małym dzieckiem za rok może tam pojedziemy
http://www.herkules.sk/pl/strand-ruzbachy-pl/ w tym hotelu
http://slowacja.hej.pl/atrakcje/kt_vru.htm
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Anusia fajny ten projekt też się rozglądamy za czymś podobnym, chociaż jeszcze się zastanawiamy czy by parterowego nie budować. Ale to dopiero plany na za kilka latek...

A mi lekarz pozwolił chodzić na basen

My w zeszłym roku w styczniu urządzaliśmy mieszkanko. Koszty masakra... A jeszcze musieliśmy się spiąć, bo w czerwcu robiliśmy wesele, a sami sobie wszystko opłacaliśmy. Ale urządzanie mieszkanka to fajna sprawa, lubię tak wybierać

Kundzia, Dasti a macie jakiś projektantów czy sami wszystko wymyślacie?
Parterowy fajna sprawa teraz mieszkam w mieszkaniu 2-poziomowym i mam dość schodów dlatego mieszkania szukaliśmy wyłącznie 1 poziomowego. Nam projektant zaprojektował łazienkę (ale nie płytki tylko ustawienie i odpływy) i elektrykę w całym mieszkaniu bo chcieliśmy żeby zrobił nam to deweloper żeby póżniej nie kłuć ścian, wyszło 21 dodatkowych punktów (oczywiście za dopłatą) do tego co jest w standardowym projekcie. Odpływy też deweloper robił pod nasz projekt i nawet niektóre ściany więc mam nadzieje że z remontem pójdzie szybko bo część rzeczy już wykonał deweloper.
Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość

W czwartek minie rok od odejścia mojego Maksia a czuję się jakby to było wczoraj
przytulam

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:17   #3605
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
przytulam

domek, ja słabo namiotowa jestem ale marzy mi się kilkudniowy spływ kajakowy, ale może za rok się odważe....
splywy kajakowe to swietna sprawa, przezylam kilka i burze na jeziorze w kajaku jak i cala noc modlac sie aby w nas piorun nie strzelil ...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:17   #3606
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
marzy mi się kilkudniowy spływ kajakowy, ale może za rok się odważe....
odwaz sie! 3 razy bylam na Krutyni - dwa razy tylko domki, raz czasem domek czasem namiot. Na Hanczy bylam pod namiotem. superowa sprawa. pieknie spedzony czas.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 11:21   #3607
Dasti80
Zakorzenienie

Ale macie sny fajne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 11:22   #3608
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dasti ja niestey nie mialam mozliwosci ingerencji w mieszkanie pod katem hydraulik/elektryki/scian, gdyz jak kupowalismy mieskzanie to budynek juz stal i nie mozna bylo wnosic zadnych zmian, wiec teraz robilismy we wlasnym zakresie, choc elektryka jeszcze nie jest do konca zrobiona...
Panika alez pomidory

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-08-06, 11:22   #3609
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
nasze pomidorki. choc ja tylko na fotach ogladam lub tz mi donice do popatrzenia przynosi
Mniam

Stary 2012-08-06, 11:22   #3610
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

ide polezec jakas zmeczona sie czuje...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-08-06, 11:25   #3611
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Dasti ja niestey nie mialam mozliwosci ingerencji w mieszkanie pod katem hydraulik/elektryki/scian, gdyz jak kupowalismy mieskzanie to budynek juz stal i nie mozna bylo wnosic zadnych zmian, wiec teraz robilismy we wlasnym zakresie, choc elektryka jeszcze nie jest do konca zrobiona...
Panika alez pomidory
No tak jak już stał to się nie dało ingerować my kupując mieszkanie (ponad rok temu) widzieliśmy tylko plany budowlane, minusem jest to że tak długo czekamy a plusem to że mogliśmy pozmieniać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 11:50   #3612
maksikola
Wtajemniczenie

anusia teraz sobie przypomniałam, wstawiałaś już kiedyś ten projekt, fajny, prosty

ewel również uważam i mam nadzieję, że to plamienie implantacyjne

pani kanapeczki będą teraz ze swoimi pomidorkami

berbie wyjazd we dwoje - czyj to pomysł?

perse spełnienia marzeń

my po zakupach, kupiliśmy: umywalkę, 3 baterie do łazienki.
nie wiem co gotować
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:19   #3613
Luna0
Zakorzenienie

Dziewczyny o 15 mam wizyte wiec trzymajcie kciuki

Już po weselu więc odpoczywam. Do 12 nie zatanczyłam ani raz i byłam zmeczona wiec myslalam że pojedziemy zaraz po 24 ale bralam udzial w konkursie - ktory wygralismy i tak sie rozbudziłam że balowałam do 4 tylko co chwile z przerwami

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
mojej też...
Mojej była w piątek, pierwsza Moja babcia i najlepsza przyjaciółka.. jak byłam u niej chwile po śmierci to powiedziałam tylko do siostry "masz wielkie szczęście że Twoje dzieci ją poznały"
a teraz ciągle myśle że mój aniołek też ją zna

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
czekamy na szczegóły fajnie że odpoczęliście!

eee to fajnie dobrze że jest taki opiekuńczy, wdać że mu zależy na kropku
masz rację, nie panikuj, jak jest serduszko i maleństwo widać, to znaczy że wszystko jest dobrze, m mamy złe doświadczenia z plamieniami ale dla innych to norma i wszstko po nich dobrze się kończy
Ja to już sama nie wiem jak to z plamieniami.. bo ja ich nigdy nie miałam i teraz się stresuje że też ich nie mam.. bo wtedy wydawało się że wszystko jest ok bo plamień nie było, a wyszło jak wyszło.
Więc plamienia wcale nie muszą być złe, bo przynajmniej połowa kobiet je ma, a nie plamienia wcale nie świadczą że jest super.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:31   #3614
ewel28
Rozeznanie

Luna zaciśnięte
Stary 2012-08-06, 12:39   #3615
eseska
Zakorzenienie

LUNAO! kciuki zaciśniete!

ale dzis mi sie nic nie chce!! to chyba ta pogoda- wszystko robie w tempie żółwia!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 12:39   #3616
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
ja wstawiłam pranie. jeszcze 3 przede mną. u was też tak gorąco ?
Widzę że to jakaś tradycja kobiet na urlopie że pierwsze co to robią pranie przede mną też jeszcze trzy albo nawet cztery prania
Upał niemiłosierny idzie paść

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Anusia fajny domek działkę już macie??
Tak działkę już kupiliśmy dwa lata temu 44 ary a formalności dopieliśmy dopiero teraz

Cytat:
Kunegunda, Anusia niestety nie mogę pójść wcześniej bo nie ma wolnych numerków Biorę luteinę a to dopiero 21dc także jeszcze tydzień do @, a może to implantacja bo już jest czysto
Będę się modlić żeby to było to

Cytat:

W czwartek minie rok od odejścia mojego Maksia a czuję się jakby to było wczoraj

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Ale apetyczne te pomidorki aż zachciało mi się chleba z pomidorkiem a kiedy będziesz je zrywać?

Cytat:
ja dzisiaj miałam dziwny sen... chyba wasze ciąże i dzieci nakladają sie na moją psychikę. dowiedziłam się, że jestem w z ciąży i od razu musiałam cały czas leżeć, bałam się wstać choć na chwilę (projekcja ciaży Paniki) i tak sobie leżałam i zaczęłam do swojego dziecka mówić Kasiu (Zeberka). Niezły sen
Niezły ten sen
Czasem zastanawiam się dlaczego tak śnimy? Mi bardzo często śni sie że mam małe dziecko albo rodzę albo jestem w ciąży, kiedyś śniło mi się że czułam ruchy dziecka w brzuchu ten sen był taki realistyczny no ale niestety to był tylko sen
Skąd takie sny? Z tego że tak mocno coś przeżywamy?

Cytat:
ide polezec jakas zmeczona sie czuje...
Odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
anusia teraz sobie przypomniałam, wstawiałaś już kiedyś ten projekt, fajny, prosty

nie wiem co gotować
Tak wstawiałam już wcześniej
Ja zrobiłam chłodnik i lekką sałatkę i nic więcej nie robię taki ukrop w kuchni że nie wyrabiam

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Zaciskam
Po wizycie daj znać co i jak

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:10   #3617
fiolusiek
Zakorzenienie

Ale u mnie skwar Mam nadzieję, że pogoda do piątku się zmieni, bo mam wizytę u diabetologa i muszę autobusem jechać, a w taką pogodę to ruszać mi się nie chce nawet
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:12   #3618
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Kunegunda, Anusia niestety nie mogę pójść wcześniej bo nie ma wolnych numerków Biorę luteinę a to dopiero 21dc także jeszcze tydzień do @, a może to implantacja bo już jest czysto
jak jest tydzień po owulce to jak najbardziej mogła być implantacje

Cytat:

biedna jutro jest mój TP także też mam mega doła;( dodatkowo cykl mam w plecy i od jutra lutke na wywołanie biorę po prostu chce mi się wyć! już dawno powinnam być w ciąży! wiedziałam od dawna że jutro będzie ciężki dzień ale wyobrażałam go sobie z drugą fasolką w brzuchu

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:18   #3619
adunia89
Zadomowienie

Dzień dobry! Nadrobiłam ponad 20 stron i oczy mi zaraz wysiądą :P
Po pierwsze to Perse - wszystkiego naj!

Pani, cieszę się, że jest już ok, jak nadrabiałam to skakałam po stronach jak głupia ze stresu o Ciebie!

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Hej ADUNIA co u ciebie?
Super!!! Jak nadrobisz to czekamy na jakieś relacje z wyjazdu
Dziękuje Anusia, po wyjeździe czuję się świetnie, relacja będzie, może fotkę wstawie, ale same kompromitujące i w kostiumach roznegliżowane Fajny projekt domku!
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
dobrze, że odpoczęłaś. jak długo byliście? bo jakoś wydaje mi się, że krótko.
Moniczka, gratulacje z okazji ujrzenia serduszka. Byliśmy na 8 dni - TŻ nie miał więcej urlopu.
Cytat:
adunia- witaj, chwal się jak było
Bosko! Kasieńka jest prze urocza!

Cytat:
Adunia opowiadaj jak w Chorwacji my jakis czas temu myslelismy o Chorwacji teraz musmimy poczekac z jakies 3-4 lata zeby z maluchem pojechac...
My byliśmy już drugi raz, na wyspie obok Zadaru. Dzieci multum, takich rocznych. Nawet jak na wycieczce byliśmy na Jeziorach Plitwickich to tam popierniczali z wózkami, ale wg mnie to już przesada - ja się zmęczyłam a co dopiero takie brzdące...
Cytat:
witaj, koniecznie zdjęcia z urlopu wstaw
postaram się coś wybrać

ewel, przytulam
alonka, Ciebie również, takie dni są bardzo bolesne, jutro będzie lepiej

Aaaa ja chcę wracać, chcę jeszcze plaży i tego pięknego morza, bo tydzień to za mało. Czas spędzaliśmy raczej aktywnie. Wyjechaliśmy w piątek wieczorem, byliśmy na sobotę popołudniu. Od razu na plażę. Wieczorami spacery po molo, promenadzie, grille albo knajpki. Nie było czasu na leżenie, nawet na plaży się nie smażyłam bo ja w wodzie się lepiej czuję. Raz wybraliśmy się do Zadaru na wycieczkę, bardzo mi się podobało, wróciliśmy na kwatery po 1 w nocy. W drodze powrotnej zajechaliśmy na Plitwickie, zeszło nam 5h a potem wyruszyliśmy do domu i byliśmy w Kielcach na rano.

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-06, 13:33   #3620
aganieszkab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
http://www.projekty.ign.com.pl/index...d=250&p=detail
taki projekt wybraliśmy, troszke go przerobilismy bo chcę ogród zimowy ale z tą budowa jesteśmy dopiero na początku jak sobie o tym pomyślę to czuje załamkę tyle jeszcze przed nami.
Fajny taki mały domeczek
My kończymy budowę (tzn. już mieszkamy na waleta), zaczęliśmy dokładnie 3 lata temu, wszyscy twierdzą że szybko nam poszło a mi się jakoś strasznie dłuży... a ile jeszcze nam brakuje...
My mamy dużo większy domek bo dwurodzinny (mieszkanie z teściową) i chociaż dopiero parter wykończony to już mnie sprzątanie wykańcza...
Oto moja hacjenda :
DSCN3488.jpg
Jakby ktoś był zainteresowany to projekt "Bażant" trochę przerobiony...
Nikt mnie nie namówi na budowanie kolejnego domu...
-----------------------------
Czy dzisiaj musi być taki upał??
smażę się w pracy, w pełnym słońcu w biurze... ugotowana we własnym sosie... ble

Edytowane przez aganieszkab
Czas edycji: 2012-08-06 o 13:46
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:49   #3621
anusia1808
Rozeznanie

AGNIESZKA dom super
już nie mogę się doczekać jak mój będzie tak wyglądał

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:49   #3622
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

wiedziłam że o czymś zapomniałam

Perse wszstkiego najlepszego!!! spełnienia marzeń!!!
jak wyniki?

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 13:51   #3623
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
berbie wyjazd we dwoje - czyj to pomysł?
oczywiście mój

Luna trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Ale u mnie skwar Mam nadzieję, że pogoda do piątku się zmieni, bo mam wizytę u diabetologa i muszę autobusem jechać, a w taką pogodę to ruszać mi się nie chce nawet
ja sprzatam w domu i ejstem cała mokra

adunia
super, że wyjazd udany
Stary 2012-08-06, 13:51   #3624
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
LUNA zaciskam kciuki!!! i nie puszczę aż nie napiszesz że wsio ok!!!

Agusia SUPER DOMEK!! Mój na razie jedynie w sferze marzeń. Mamy działkę budowlaną, więc już coś. Teraz tylko wygrać w totka i budujemy

Oj, zazdroszczę Wam tych wszystkich wakacyjnych wyjazdów! Ja na 100% nigdzie się nie wybiorę.. taki mój los. Jak to się mówi są sprawy ważne i ważniejsze. A co do urlopu to jeszcze mam nie wykorzystane kilka dni z ubiegłego roku! pracocholizm to się chyba nazywa

Pani czy mogłabyś zdradzić Twojego gina? Ja tak cośczuję że prędzej lub później wyląduję u jakiegoś w Krk, więc robię małe rozeznanie. Słyszałaś może coś o dr. R. Ufnalewskim?

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2012-08-06 o 13:58
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 14:00   #3625
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Monika ja bym nie szla na baseny, nie mozna sie moczyc/kapac lekarz mnie np zabronil po # w tej ciazy... jesli basen jest odkryty i bedziesz lezec w cieniu to jak najbardziej tak ale jesli inaczej ZAKAZ
eee..za późno. mi nic lekarz nie mówił, a wiem tylko o tym, żeby w gorącej wodzie nie siedzieć, za to o pływaniu w ciąży słyszałam, że warto. baseny odkryte, na słońcu, cienia mało. za to czapkę miałam na głowie calutki czas. byliśmy tam 2 godziny i większość czasu w wodzie, tylko odpoczynki w cieniu, jestem bardzo zadowolona, popływałam sobie.

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
MONI.KA! a w Zakopcu macie jakies plany spacerowe- tzn jakąs dolinke . Bo my najprawdopodobniej jedziemy w srode wieczor lub w czwartek rano i ja myslalam czy by jakiej dolinki spacerowo nie zaliczyc. Chociaz czy w poczatku 6mca to będze madre?
planować będziemy na miejscu w zależności od mojego samopoczucia i sił. póki co myślałam o kościeliskiej, bo jest chyba najładniejsza, najbardziej prosta, tyle, że idzie się po kamykach, ale po drodze kilka miejsc na odpoczynek. jeszcze lubimy wybrać się na krótki spacerek w dolinkę suchej wody(?) muszę sprawdzić na mapie bo nie jestem pewna czy to ta o której mówię, jest bardzo krótka, prawie nie ma tam ludzi i można odpocząć. jak masz jakieś ciekawe pomysły na Zakopane nie przemęczając się to podziel się, bo my nigdy nie spędzaliśmy tam czasu siedząc/leniąc się, zawsze po górach chodziliśmy i pewnie części miejsc nie znamy.

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
monika zazdroszczę baseników i Zakopca, chociaż może nam się też uda zahaczyć o Zakopiec jak pojedziemy na nasze mini wczasy
wszyscy do Zakopca ściągają

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Moniczka, gratulacje z okazji ujrzenia serduszka. Byliśmy na 8 dni - TŻ nie miał więcej urlopu.
to tyle ile my w Portugalii, bardzo szybko mija tak krótki czas. ale odpocząć można
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 14:15   #3626
zebrawpaski
Zakorzenienie

ciepło mnie wykańcza i jestem przerażona tym tygodniem...nie wiem jak rozplanować pracę i do czego kiedy ręce włożyć...
grafik sobie zrobiłam na cały tydzień...bo sklerozę mam straszną
nie będę się szczypać- jutro zaczynam robić z mięsami i wkładam do zamrażalki- wyjmę w sobotę wieczór bo zaplanowałam kilka rodzajów mięs a nie jestem w stanie tego wszystkiego w sobotę zrobić nawet z pomocą...

Perse- radosnych chwil

BERBIE- cudnie, wypoczywajcie

pani- jakie piękne pomidory...
Mama ma przed domem ale jeszcze zielone...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 14:19   #3627
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
oczywiście mój
myslałam że tż-ta...
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 14:58   #3628
agatkaa1
Zakorzenienie

nadrobiłam i nie wiem co komu...

Berbie oj tam będzie fajnie zobaczysz!!

Ewel to faktycznie mogła być implantacja zatem i jednocześnie przytulam Cię najmocniej na świecie!!

Heh swoją drogą też wczoraj z Tż poszaleliśmy a potem pletły mi się głupie sny...że zaczęłam krwawić a jeszcze czas....że gdzieś uciekałam ale w górę (to niby dobrze) że znów poroniłam....masakra normalnie...aż jak sie obudziłam to się zastanawiałam czy to prawda czy tylko sen?? ehh.........

Paniczka smakowite pomidorki....

Aha Kundzia czemu za 3-4lata?? Moja szwagierka pojechała autem z Niemiec do Turcji!! z 7miesięcznym dzieckiem teraz na 3 tyg a tam upały po 40stopni a mała w siódmym niebie jest!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 15:16   #3629
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
planować będziemy na miejscu w zależności od mojego samopoczucia i sił. póki co myślałam o kościeliskiej, bo jest chyba najładniejsza, najbardziej prosta, tyle, że idzie się po kamykach, ale po drodze kilka miejsc na odpoczynek. jeszcze lubimy wybrać się na krótki spacerek w dolinkę suchej wody(?) muszę sprawdzić na mapie bo nie jestem pewna czy to ta o której mówię, jest bardzo krótka, prawie nie ma tam ludzi i można odpocząć. jak masz jakieś ciekawe pomysły na Zakopane nie przemęczając się to podziel się, bo my nigdy nie spędzaliśmy tam czasu siedząc/leniąc się, zawsze po górach chodziliśmy i pewnie części miejsc nie znamy.
MONIKA! ja własnie tez myslałam o kościeliskiej i chochołowskiej bo jakos zawsze nam sie szczyty marzą a doliny odpuszczalismy. A Ta dolinka suchej wody to na Murowaniec prowadzi -szlam nią chyba 2 czy 3 razy i ona taka plaska nie jest są tam takie podjazdy. No i jak wy będziecie nocowac w zakopcu to tam trzeba dojechać. My jeszcze bierzemy pod uwage dwie króciutkie trazys (ok 30-40 minut w jedna strone) to Dolina za Bramka i Dolina ku Dziurze - tam nie da sie nigdzie dalej pójsc tylko wracac trzeba, ale nie ma punktów kasowych
Cytat:
ciepło mnie wykańcza i jestem przerażona tym tygodniem...nie wiem jak rozplanować pracę i do czego kiedy ręce włożyć...
grafik sobie zrobiłam na cały tydzień...bo sklerozę mam straszną
nie będę się szczypać- jutro zaczynam robić z mięsami i wkładam do zamrażalki- wyjmę w sobotę wieczór bo zaplanowałam kilka rodzajów mięs a nie jestem w stanie tego wszystkiego w sobotę zrobić nawet z pomocą...
ZEBERKA! dasz rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Grafik dobra rzecz! a ja tez czesto np przed swietami robie częśc rzeczy wczesniej i mroze i jest git. takze mysle ze to dobry pomysł!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 15:26   #3630
agatkaa1
Zakorzenienie

adunia plitvickie jeziora ahhh jak tam jest pięknie!! Muszę kiedyś Tż namówić żeby tam pojechać!! w ogóle Chorwacja bardzo urokliwe miejsce!! Zazdroszczę!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości