|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Blonde no to tym bardziej jestem w szoku. Skoro siedzi sama, to tym bardziej powinna chcieć tu przyjechać ech...
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Dziewczyny polećcie jakieś filmy proszę, bo zaraz oszaleje...w tv nic nie ma, nie wiem po co płacimy za dodatkową tv...
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Butter oo ja jakiś czas temu polecałam.
Oglądałaś "Jestem Bogiem"?? (nie mylić z tym PL co ostatnio był). |
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki
Cytat:
zaciskam kciuki, my planow nie mamy siedzimy w domku![]() Tommorow wszystkiego najlepszego o o o super pomysl ![]() dodaja przykro mi,
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie widziałam tego filmu...nie wiem nawet o czym jest, próbuję znaleźć, ale ciągle wyskakuje Paktofonika Z tym, że ja nie lubię sensacyjnych filmów, albo takich gdzie trup się ściele gęsto... Lubię thrillery, filmy psychologiczne lub o seryjnych zabójcach albo komedie romantyczne...Zapomniałabym, Tomorrow, wszystkiego naj z okazji rocznicy..no i żeby Maya już chciała wyjść
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-11-11 o 22:03 |
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Butter to polecam Ci go http://www.filmweb.pl/film/Jestem+Bogiem-2011-548252
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Incepcja, Cube, 21 gra, Wyspa tajemnic, kod nieśmiertelności, Autor widmo
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie muszę się pogodzić, że go nie ma Wiem, że dla niektórych to tylko obrzydliwy gryzoń, ale on był taki mądry, taki inteligentny, zawsze podbiegał do mnie, uwielbiał się bawić ![]() Cytat:
Oj tak przykro. Ale czasami nie zmienisz ludzi i lepiej cieszyć się z tego co człowiek ma! Ważne, że Twoja mama jest chętna do oglądania wnuka i przylatuje jak ma możliwość
|
||
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja rozumiem, ja kiedyś chomika miałam.
|
|
|
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam kiedyś złotą rybkę i bardzo płakałam jak umarła. Nie mówiąc o moim poprzednim psie, gdzie okropnie mnie to załamało ![]() I też mówiłam, że żadnych więcej zwierząt... i tak było miesiąc..potem pojechaliśmy po Bona ![]() Cytat:
Cube, Wyspę tajemnic i Autora widmo widziałam. Te dwa ostatnie bardzo mi się podobały, Cube w ogóle. |
||
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Butter to te 3 pozostałe koniecznie zobacz.
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)mnostwo razy i ciagle jakies wykrety...ostatnio dowiedzielismy sie ze przyleca na komunie Seby![]() Cytat:
Moja mama wiele by dala, by byc tu czesciej...no ale juz planujemy jak tylko skonczy pracowac to bedzie do Nas przylatywala na dłuzej(3 miesiace np.), wroci na jakis czas i znowu...
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde na komunię??
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hugo (Hugo i jego wynalazek)
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2012-11-11 o 22:34 |
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
no...fajnie nie?
Juz znam odpowiedz i wiem kiedy sie ich spodziewac
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przykro z powodu szczurka co do imprezy to - jak się bawić tak się bawić Ps. nieśmiało dziś znów poproszę o głosy link w podpisie
|
|
|
#3618 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co w końcu założyłaś, Ty nasza zanietrzeźwiona? Wiesz, że foto wskazane! Cytat:
A kogo ma dotyczy? Tzn. jeśli wejdzie np. od września 2013, to łapią się kobiety, które np. urodzą 15 września? Czy tylko te, które np. zajdą po 1 września? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za oko. Domyślam się, jak to cieszy i podbudowuje! (choć Tobie żadne zrobione oko niepotrzebne Cudna Fiona ![]() Cytat:
i ![]() To chyba trzeba Cię na pierwszej stronie przerzucić
|
|
#3619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chcieliśmy na tę jedną noc pojechać do Gdańska. Poszwędać się, iść na miasto, w Nowy Rok odwiedzić plażę. Ale raz, że nie bardzo chce nam się samym (a znajomych mamy takich na nie ), a dwa - trochę nam szkoda kasy. Ale kolejny rok z rzędu siedzieć w domu? Jeszcze się nasiedzimy w życiu... ![]() I ogromne za zorganizowaną akcję! Chciałabym mieć Was za przyjaciół! Tacy ludzie to skarb Cytat:
To kolejny krok w przód Choć ja jak myślę o budowie, to właśnie przeraża mnie to, że już na etapie budowy muszę wiedzieć, w którym miejscu będę zmywać, podłączać laptopa czy załatwiać różne potrzeby A kartki bardzo ładne I ta jest też fajna, taka prosta, tylko dałabym papier o innej fakturze (np. prążki). Też się kiedyś bawiłam w kartki. I muszę przyznać, że cuda mi wychodziły... Trochę mi tęskno za tamtymi czasami, kiedy potrafiłam wygospodarować sobie kilka godzin na takie dłubanie i kiedy przede wszystkim chciałam to robić ![]() Cytat:
Strippi, uważaj żeby Ci jakieś ostrzeżenia za to głosowanie nie dali (oddane mrowinko, stokrotko i reszta dziewczyn bawiące się w obserwacje: czy fazę lutealną sama sobie na skarbie zaznaczam, czy program sam mi zaznaczy? Czy wystarczy jednorazowy skok i od razu wiem, że się zaczyna, czy mam poczekać parę dni i zobaczyć, czy ta wyższa temp. się utrzyma? Wczoraj miałam 36.53, a dziś 36.81 bodajże, więc skok spory... Aaa, i jeszcze jedno: zawsze myślałam, że owu ma dwa objawy: ból jajników i skok temp. U mnie natomiast ból był w piątek - ale to taki, że idąc na obcasach ledwo krok mogłam zrobić, bo czułam jakby ktoś mi ten j. rozrywał, natomiast skok jest dopiero dziś. Wytłumaczycie mi to jakoś łopatologicznie? Z góry dziękuję! ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Poniedziałek ![]() Jak Wam minął weekend? U mnie mocno rodzinnie - przyjechała siostra z mężem i spali u nas, więc czujność porządkowa była przez cały weekend na najwyższych obrotach W piątek pojechaliśmy na zakupy (nie pytajcie, ile wydaliśmy ). Od niepamiętnych czasów wydałam parę zł na siebie - weszłam do Sephory i korzystając z promocji 3za2 kupiłam sobie pędzel do podkładu, puder i pensetę. Oczywiście przy kasie miałam wyrzuty sumienia, że przecież ile jedzenia by za to było, ale z drugiej strony ostatnio kupowałam coś sobie 100 lat temu... Jeszcze torebka nowa mi się marzy I stanik muszę kupić ![]() W sobotę wieczorem poszliśmy we czwórkę do drugiej siostry i wróciliśmy w nocy, więc wczoraj nie byłam specjalnie wyspana. Obiad u rodziców i wieczór leniwy już tylko we dwoje... W praktyce - każde przed swoim kompem Poza tym dziś pierwszy dzień z Folikiem i nowe postanowienia żywieniowo-dbaniowe. Zobaczymy, kiedy zapał mi minie ![]()
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Jakie foto? przecież sobie nie robię zdjęć przed każdym wyjściem z domu ![]() Matko jedyna przenajświętsza.... pierwsza myśl, która towarzyszyła mi dziś po wstaniu: urlop na żądanie... no ale nie, przemogłam się i przyszłam do pracy - masakra... pogoda okrutna, korki okropne...
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam to samo, tyle , tylko, ze z powodu bólu głowy I do tego dziwnie kłuje z lewej strony przy skroni..A tz to wogóle lewdo mówi ![]() Cześć dziewczyny wogóle
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za udany weekend![]() Cytat:
U mnie tez pogoda okropna...leje Czesc
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Co tam u Was? moze ktos mi stresci co sie dzialo bo nie mam jakos weny na nadrabianie... pliiiis. Ja cala i zdrowa wrocilam z Istambulu, wypad sluzbowy udany. Tylko wkurzalo mnie jak sie na mnie faceci gapili z powodu koloru moich wlosow ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Matko ile wyscie w k. napisaly.....
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci nie streszczę, bo nie pamiętam kiedy pojechałaś i ile Cię nie było, a co za tym idzie, co Cię ominęło.. Ale pochwalę się, że pod Twoją nieobecność zrobiłam 2 skalpele
|
|
|
|
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakież to postanowienia żywieniowo dbaniowe? Może przydadzą mi się na przyszłość ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry, Leje, jest mgliście, szaro i ponuro Zdecydowanie nie lubię takiej pogody ! Aczkolwiek zamierzam z nią walczyć poprzez ćwiczenia. Odkurzyłam stepper, hula i do dzieła Czasami też chcę przeplatać Ewkę, jednak musze ciut się rozruszać.
|
|||
|
|
|
#3628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ze podroz udana ![]() ![]() A tu chyba nic sie nie dzialo ![]() Cytat:
![]() Czesc U mnie tez leje, dzis przydaly sie spodnie przeciwdeszczowe Sebie jak szlismy do zlobka![]() za checi
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wyjazd udany ![]() Cytat:
No i czekam na magicznego maila od Biki ![]() Ciekawe, jak tam u tomalinki Trzymam przemocno kciuki! Nie wiecie, o której ma mieć wizytę?
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dzisiaj ani razu mnie kaszel w nocy nie obudził! ![]() Zrobię dziś zakupy, bo mąż mi jedzie jutro na szkolenie i wraca dopiero w piątek!!!Buuuu ![]() I może upiekę karaptkę, bo mam mega ochotę na nią,..,
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

siedzimy w domku
albo komedie romantyczne...
Na razie muszę się pogodzić, że go nie ma
Wiem, że dla niektórych to tylko obrzydliwy gryzoń, ale on był taki mądry, taki inteligentny, zawsze podbiegał do mnie, uwielbiał się bawić

za oko. Domyślam się, jak to cieszy i podbudowuje! (choć Tobie żadne zrobione oko niepotrzebne 
), a dwa - trochę nam szkoda kasy. Ale kolejny rok z rzędu siedzieć w domu? Jeszcze się nasiedzimy w życiu... 
I do tego dziwnie kłuje z lewej strony przy skroni..