|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
Panikara zabrałas dziecku zabawki
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
eee, po prostu wygrałam
![]() a po co do niego? na plotki-ploteczki?!
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście że ploteczki
Maxi...Ty mi tu romansów nie wmawiaj hihi
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
witam,jestem tu nowa.Mialam zamiar przeczytac cale to forum ale pierwszy raz widze zeby temat mial az tyle watkow!niesamowicie sie rozpisalyscie kobietki. Ja jestem swiezo po najwiekszym dramacie swojego zycia
23 stycznia zmarl nasz synek,zyl 15 dni,urodzil sie piekny i duzy 980 gr w 26 tyg.ciazy. Wszystko zapowiadalo sie tak dobrze...a na akcie zgonu przeczytalam:posocznica. Jestem mama dwoch wczesniakow z 28 tyg. 14 i 12 latkow,udalo im sie z tego wyjsc bez szwanku ale tym razem spotkalo nas najgorsze.Kochane mamusie aniolkow,pogadajcie ze mna,prosze...nie znajduje zrozumienia wsrod otaczajacych mnie osob,na szczescie moj partner ,siostra i przyjaciolka to ludzie ktorzy przezywaja to rownie mocno i gleboko jak ja ale reszta...az przykro o tym pisac. Spotkalam sie z komentarzami dotyczacymi ciazy w moim wieku,nieodpowiedzialnosc i(niewydolnosc szyjki) o tym,ze moja zaloba jest...hhmm..zbyt skryta?ze nikt nie widzi mnie placzacej,rozpaczajacej.. .Szczerze to serce mi peka gdy slysze lub czytam te opinie na moj temat ale na obrone nie mam sil,chowam sie w objeciach mojego partnera i staram sie zapomniec o glupim gadaniu. Rozpisalam sie...Mam malutka nadzieje,ze tutaj znajde wspaqrcie,zrozumienie.Poz drawiam Was dzielne kobietki.
|
|
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy komodę z systemu Malm. Jestem bardzo zadowolona
![]() Perse powinnaś mieć focha ![]() Pani wydaje mi się, że dobrze że Ci dali insulinę, będziesz spokojniejsza niż z samą dietą Berbie super, że pojedzie na wakacje ;* Agatko jak nadrabiałam posty to od razu pomyślałam jak Pani ![]() Maksi nie rób smaka na pączki. Tak bym sobie zjadła, ale raczej przy karmieniu nie będę ryzykować
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
ja Ci tu dam
Cytat:
![]() hihi bo wtajemniczeni wiedzą
|
|
#3610 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny inny sposób na rzęsy:
http://www.alinarose.pl/2013/02/trwaa-na-rzesy.html |
|
|
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
ależ zasypało śniegiem... wizaż chyba też, bo taka tu cisza.
Dzień dobry!! |
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Maksi u was pada?? Ja wstałam z zawalonym nosem i bolącym gardłem. A zaraziłam się jak byłam w przychodni z Julkiem po receptę. Wściekła jestem, bo tak jest za każdym razem. Mam tylko nadzieję, że Julek się nie zarazi. Już ciasto zrobiłam, czekam aż wystygnie i smażę wianki/gniazdka/pączki hiszpańskie i doughnut'y (te ostatnie dla tż bo dla niego musi być koniecznie z czekoladą)SMACZNEGO!
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil daj przepisa
Kuruj się Kochana! Teraz pogoda znów sprzyja choróbskom ;/ U mnie też znów nasypało a już wczoraj troszkę znikło po południu...i znów lipa....jeszcze auto się zrąbało....myślałam że Tż sobie jaja robi bo nie chce mnie puścić no ale pojechał do mechanika.....dobrze że to się nie stało jak ja jechałam!! o ludy!!
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
bry
moje dziecię wczoraj było koszmarnie leniwe cały dzień i nadrobiło w nocy. prawie nie spałam. uwielbia wciskać dupsko pod moje żebra i nie przepada za moją pozycją leżącą.mam pączki od babci, wczoraj już pochłonęłam 2, ale było mi niedobrze ![]() zamówiłam wczoraj to łóżeczko.. jeszcze materaca muszę poszukać. strasznie tu pusto ostatnio... |
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie trzecia noc na nietoperka.. strasznie męcząca pozycja
choć i tak sie cieszę, że nie wykopuję piernatów
|
|
#3616 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
idę nadrabiać bo kilka dni mnie nie było a tu tyle napisane
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
anusia czekam na info!!!
Panika za wizytę!! Monika oj tam przynajmniej spokojna jesteś a spanie nadrobisz w ciągu dnia ![]() ale tu pustki...forum wymiera
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-02-07 o 10:16 |
|
|
|
#3618 | ||
|
Wtajemniczenie
|
mało powiedziane, wali śniegiem, świata nie widać
Cytat:
Cytat:
tłusty czwartek pełną parą!!!
|
||
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobietki
![]() dla poprawy humory stawiam po wirtualnym pączku dla każdej - częstować się ![]() Pani o której idziesz do lekarza?? Maksi u mnie też zima
|
|
|
|
#3621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
HEJJJJ!!!!!
Cytat:
Cytat:
KOCCUR! jak mozesz poszalec z meblami to szalej., Zwłaszcza jak sponsora masz ![]() MAKSI! to uroczzo wygladałas na tej imprezie Ja mam wesele w maju i juz wiem ze min 2 jak nie 3 kreacje musze miec....a to franca!! Cytat:
Cytat:
u mnie tez!!! Ja nie robia pocków i innych cudow. Czekam jak tesciowa popołudniu przyniesie. Co roku przynosiła to moze i w tym przyniesie!
|
||||
|
|
|
#3622 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny,
no wlasnie cos malo sie tu ostatnio pisze ![]() u mnie sniegu nie ma ale wszystko jest mozliwe moze jakas zamiec zaiweja - ja juz prawie tydzien z domu nie wychodze caly czas z Mala...dzis jade sama zobaczyc kolor materialu na wozek, bo sie zamawia na zywo w tym kolorze nie ma obecnie...wiec troszke sie dotlenie...ja pewnie paczka nie zjem ;( jak Mala karmie cyckiem - boje sie ze moze jej zaskodzic... Paniczka wszystko dla Torreska Inutil a co to za ciacha??tez poprosze o przepis
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3624 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Ja też się coś pochorowałam :/ Nie wiem, czy też czegoś nie złapałam w przychodni (ale byłam tam w poniedziałek, a źle się poczułam wczoraj) albo po domu chodzę za lekko ubrana. W każdym razie dusi mnie w gardle. Nie kaszlę, nie mam kataru, tylko mnie dusi. A więc siedzę pod kołdrą i liczę, że mi ktoś przyniesie pączka....
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam najgorszą noc od dawna...
Śniło mi się, ze miałam plamnienia a pozniej usuwali mi ciąże.....obudziłam sie zapłakana na maksa i pewna, ze to na prawdę sie stalo. Po chwili złapałam sie za brzuch i poczułam mojego małego "owsika" jak sie kreci i dopiero sie uspokoiłam....ale chyba bym tego nie przezyla po raz drugi!!! |
|
|
|
#3626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj synek zmarl 23 stycznia wlasnie z powodu powiklan po zarazeniu sie ta bakteria streptococcus ode mnie w trakcie porodu. UWAZAJCIE kobietki i wymagajcie posiewu z pochwy i z szyjki macicy w ciazy aby sprawdzic czy to paskudztwo macie w sobie. |
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Oby szybko Ci przeszło. I trzymam kciuki by Julek nie zachorował
Cytat:
![]() Też nie zjem... A jaki wózek w końcu kupujecie? Ja już z mojego korzystam, werandujemy się, no i w domu jeżdżę trochę bo Oli coś w dzień nie chce spać. W sobotę lub niedzielę planujemy pierwszy spacer, o ile pogoda będzie w miarę. Już mi się chce z domu wyjść
|
|
#3628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopiero teraz zobaczył Twój wczorajszy wpis..Kochana tak bardzo mi przykro.. mogę tylko tyle.. zostań z nami i pisz o wszystkim o czym będziesz potrzebować Zanetazur to nie prawda że żałobę musi być widać na zewnątrz Trzymaj się kochana i pisz.. nie duś w sobie tych emocji. Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2013-02-07 o 12:10 |
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Zanetazur Kochana u Nas znajdziesz wsparcie i pocieszenie pisz śmiało! My nie oceniamy! MY pomagamy przez to przejść Kochana!!
Strasznie mi przykro bo jak widać wcześniejsze dzieciaczki masz też wcześniaki i z Nimi wszytsko ok! To straszne!! co się dzieje na tym świecie?? skąd te świństwa się biorą?! Cię bardzo mocno i zostań z Nami!!
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Kochana pisz do nas...każda to zrozumie co czujesz. Kazda z nas spotkała się z takimi samym niezorumieniem. Mi ostatnio koleżanka powiedziała, ze by usuneła ciąże jakby znowu zaszła. Jakby mi nóż w plecy wbiła... Nie wiem jak mogła cos takiego powiedziec do mnie??? Ból jest nie do opisania... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

lubię takie świerzutkie, chrupiące

duża kasa i niby stylówka, ale szafa jak wychodek wygląda
23 stycznia zmarl nasz synek,zyl 15 dni,urodzil sie piekny i duzy 980 gr w 26 tyg.ciazy. Wszystko zapowiadalo sie tak dobrze...a na akcie zgonu przeczytalam:posocznica. Jestem mama dwoch wczesniakow z 28 tyg. 14 i 12 latkow,udalo im sie z tego wyjsc bez szwanku ale tym razem spotkalo nas najgorsze.Kochane mamusie aniolkow,pogadajcie ze mna,prosze...nie znajduje zrozumienia wsrod otaczajacych mnie osob,na szczescie moj partner ,siostra i przyjaciolka to ludzie ktorzy przezywaja to rownie mocno i gleboko jak ja ale reszta...az przykro o tym pisac. Spotkalam sie z komentarzami dotyczacymi ciazy w moim wieku,nieodpowiedzialnosc i(niewydolnosc szyjki) o tym,ze moja zaloba jest...hhmm..zbyt skryta?ze nikt nie widzi mnie placzacej,rozpaczajacej.. .Szczerze to serce mi peka gdy slysze lub czytam te opinie na moj temat ale na obrone nie mam sil,chowam sie w objeciach mojego partnera i staram sie zapomniec o glupim gadaniu. Rozpisalam sie...Mam malutka nadzieje,ze tutaj znajde wspaqrcie,zrozumienie.Poz drawiam Was dzielne kobietki.

za wizytę!!

Dopiero teraz zobaczył Twój wczorajszy wpis..