|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
U mnie z rodzicami wszystko ok juz
wczoraj z Tz bylismy w kinie na drugim obliczu. Fajny film bardzo mi sie podobal ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3602 | |
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
Cytat:
Ja też chyba dzisiaj z sioszczyczką pójdę do kina,bo tż mnie olał i poszedł do kolegi ![]() Ja też nie kumam co misi piszesz i nie wiem o jaki etrapez chodzi bo ja to tylko ściągam skrypty,które zamiast 1000 stron z podręcznika mają 100 stron ![]() Mynie się rozpanoszyły już Słodziaki. A ja dzisiaj spałam z kotem u przyjaciółki Wtargal sie do mnie do łóżka i mruczal mi całą noc ![]() W ogóle ta moja przyjaciółka ma saunę,bo jej tata ma andropauzę i stwierdził,że wybuduje sobie w domu saunę. Wiec stwierdziłyśmy,że będziemy jak te lale w amerykańskich filmach i przebrałyśmy się stroje,wzięłyśmy jakąś wódkę,która miała w domu,rozgrzałyśmy tą saunę do 75 st i polewałyśmy kamienie zamiast wodą,to wódką Wyczytałyśmy w internecie,że niezła bania z tego jest,ale w sumie to nic nas nie ruszało Wiec uznałyśmy,że reszte przyjmiemy wewnętrznie i wtedy troche zaczelo działać,ale tez nie jakoś mocno,tyle,że sie w glowie troche kręciło. W pogotowiu była młodsza siostra koleżanki,która miała sprawdzać raz na jakiś czas czy żyjemy xD TŻ oczywiście wsciekły,bo on nie lubi za bardzo tej mojej koleżanki,bo w liceum odpierdzielałyśmy takie akcje,ze sie w glowie nie miesci i on uważa,że ona zawsze mnie do glupot namawia
|
|
#3603 |
|
Konto usunięte
|
lolusl
![]() Na kierunkach technicznych każdy zna etrapez ![]() i taki mały kwejk i demot: http://demotywatory.pl//uploads/2013...ewh7sm_600.jpg http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1341168597 |
|
|
|
#3604 |
|
Japońska rzepa
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41099619]lolusl
![]() Na kierunkach technicznych każdy zna etrapez ![]() i taki mały kwejk i demot: http://demotywatory.pl//uploads/2013...ewh7sm_600.jpg http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1341168597[/QUOTE] Chyba każdy kierunek ma jakies swoje takie "memy" ![]() U nas furorę robi grupa na fb "Spór w doktrynie" A chodzi ogólnie o to,że czasami czytasz 150 stron o czymś,po czym się okazuje,ze to nieaktualne a tak w ogóle to nie wiadomo czy tak jest,bo istnieje "SPÓR W DOKTRYNIE" czy na pewno powinna istnieć taka regulacja i twoje 5 h spędzone na kuciu idzie sie pierd*lić.
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj wieczór spędziliśmy na spacerze w lesie, a potem tż przyjechał do moich rodziców i wypił z nimi kilka drinów
|
|
|
|
#3606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No wiadomo wszędzie coś takiego jest ![]() Tak jak słyszałam o kolesiu, który udowodnił, że jedynka trygonometryczna nie jest równa 1 to mu tego nie przyjęli, przez co nie obronił doktora bo musieliby zmieniać całą matematykę
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Japońska rzepa
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41100827]W sumie etrapez jest na wszystkich politechnikach
![]() No wiadomo wszędzie coś takiego jest ![]() Tak jak słyszałam o kolesiu, który udowodnił, że jedynka trygonometryczna nie jest równa 1 to mu tego nie przyjęli, przez co nie obronił doktora bo musieliby zmieniać całą matematykę [/QUOTE]u nas na uczelni jest facet,który zrobił doktorat i chciał zrobic profesurę,ale nie przyjęli mu pracy bo jest jedynym znawcą tematu na świecie i nie było NIKOGO,kto by mu sprawdzil pracę W ogóle tam były akcje takie,że jak odkryli jakies ruiny we Wloszech,to go ściągali z naszej uczelni,bo jako jedyny umiał odczytać jakiś tam dialekt łaciński
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jestem humanistą. Nie wiem kim jest człowiek z kwejka
kim jest? ![]() lolusl, My, pedagodzy z pracy socjalnej, śmiejemy się z kawałów o martwych płodach (nie pytajcie, robiły furorę na studiach), a poloniści z kawałów polonistycznych, np. zapytany o tytuł wiersza Słowackiego podczas egzaminu z historii literatury romantycznej odpowiedział :" Gruba memnona" |
|
|
|
#3609 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niezłe ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
każdy kto ma matmę obejrzał chociaż 1 jego kurs
|
||
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
acha, i wszystko jasne
|
|
|
|
#3611 |
|
Konto usunięte
|
U nas smiejemy sie z nas. Najlepsza koparka? studentox. Najlepsza sadzarka? studentox
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
![]() Dziewczyny, powiedzcie mi. Za tydzień lecimy z Wizzairem do budapesztu. Na stronie jest napisane, że płyny mamy pakować osobno. Czy w płyny wlicza się szampon etc? I co z lekami? muszę wziąć ze sobą antykoncepty przecie
|
|
|
|
#3613 |
|
Konto usunięte
|
A tu nie chodzi o bagaz podreczny? w zwyklym moze byc jak chcesz w podrecznym ilestam mililitrow max
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
O podręczny, o podręczny chodzi. Iles tam ml, które trzeba im pokazać w osobnej siacie przezroczystej. i co? Z żelu intymnego też mam im się legitymować?!
![]() Czy może po prostu płyny to płyny, znaczy woda, cola, bo ja wiem...? płyn do demakijażu a żele to żele i nikogo one nie obchodzą. Zapłaczę się jak będę musiała tow szystko zostawić w domu i kupować na miejscu |
|
|
|
#3615 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
Cytat:
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Zgrane już ze sobą (prrrawie) narzeczone, żony i mamy- cz.20!!!
nie ma po co.lecimy na raptem dwa dni
|
|
|
|
#3617 |
|
Konto usunięte
|
No tak. No to chyba nie masz wyjscia musisz male buteleczki. Albo w rossmanie maja w sprzedazy miniatury swoich kosmetykow to moze cos takiego?
|
|
|
#3618 |
|
Konto usunięte
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4110242 8]No tak. No to chyba nie masz wyjscia musisz male buteleczki. Albo w rossmanie maja w sprzedazy miniatury swoich kosmetykow to moze cos takiego?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
|
|
|
|
#3619 |
|
Japońska rzepa
|
Szkoda tylko,że w tych rossmannowskich jest ograniczony wybór.
Ja mam kilka buteleczek od hotelowych szamponów i balsamów,takich maleńkich i trzymam je na wyjazdy właśnie :P Dzięki temu moja kosmetyczka ma jakies 10x10x10 cm
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
A mam takie rossmanowskie i oczywiście z nich skorzystam
natomiast nie mam małego płynu do soczewek ![]() Ach, żem się nagadała koledzy i koleżanki wpadli ( w tym Mutny ze swoim TŻtem) na mini improwizowaną parapetówkę. Najadłam się jak prosiak i mnie boli brzuch
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tak biedny ten mój chłop-uwodze go i gotuje a on mi potem nie może odmówić. Gaja na co chcecie iść do kina?ha w czerwcu obowiązkowo tylko bóg wybacza -ryan ![]() Ja musze kupić te buteleczki na kosmetyki bo moja kosmetyczka ba wyjazdy jest duża...bardzo.swego czasu mała walizka była dla mnie na kosmetyki :p Byliśmy dziś w domu,mama zrobiła mi grilla na urodziny ,najadlam się konkretnie.jeszcze dała jam krokiety pyszne do domu wróciliśmy po18 i od razu poszliśmy na rowery-jeździliśmy 2h.teraz jemy truskawki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2013-06-01 o 22:40 |
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
które to juz?? czyżby coś mnie ominęło stówa pooglądam odcinek serialu i idę spać, jutro znowu cały dzień w pracy... łóżko mam całe dla siebie, ale tak smutno w nim jak nie ma sie do kogo przytulić _ Tż pojechał do kolegi. Na szczęście przyszły weekend cały wolny |
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Urodziny mam w poniedziałek ale nie będę jechać do domu wtedy tym bardziej,ze idę 1 dzień do pracy .ale prezent od mamy dostanę za tydzień jak pojadę .dziś dostaliśmy ba dzień dziecka słodycze
no i grilla urodzinowy,postawiłam "szampana" i tak sobie siedzieliśmy.urodziny 22. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3624 |
|
Japońska rzepa
|
Mój też u kolegi. A Twoj tak na noc jeździ?
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
to Ci koledzy
mój jutro dopiero wróci. Pojechał do kolegi z rodzinnego miasta, tak więc mam nadzieję, że będzie grzeczny ostatnio jakoś ciężko usiedzieć mu w domu jak ma wolne. Za tydzień planujemy wawę, a za dwa tygodnie ucieka mi na kilka dni na wycieczkę z pracy...
|
|
|
|
#3626 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
).A nie wyobrażam sobie puszczać o na wycieczki
|
|
#3627 |
|
Konto usunięte
|
Witam
Zwiozłam siostrę bo jechała z koleżankami do kolegi z klasy na 18 a wracając wjechałam do TŻa, zrobił mi tortille z mięsem, pomidorakmi koktajlowymi mmm... posiedzieliśmy, obejrzeliśmy jakieś pierdoły w tv i ja musiałam wracać a on poszedł do przyjaiela na piwo ![]() Jutro muszę wstać o 4 i jechać, ale tata odwiezie mnie do TŻa, pośpimy i musimy wracać do Koszalina
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
gdybym dzisiaj nie pracowała to coś razem porobilibyśmy, a tak nie wytrzymał chwilę posiedzieć na dupce
na zwykła wycieczkę samego nie puściłabym ale jak tak napalił się na firmową
|
|
|
|
#3629 |
|
Japońska rzepa
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;41107895]Witam
Zwiozłam siostrę bo jechała z koleżankami do kolegi z klasy na 18 a wracając wjechałam do TŻa, zrobił mi tortille z mięsem, pomidorakmi koktajlowymi mmm... posiedzieliśmy, obejrzeliśmy jakieś pierdoły w tv i ja musiałam wracać a on poszedł do przyjaiela na piwo ![]() Jutro muszę wstać o 4 i jechać, ale tata odwiezie mnie do TŻa, pośpimy i musimy wracać do Koszalina [/QUOTE]Omnomnom zjadłabym tortille
|
#3630 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

wczoraj z Tz bylismy w kinie na drugim obliczu. Fajny film bardzo mi sie podobal 

nic nie kumam o czym Ty do nas piszesz. Całki, prostokąty. Nic a nic 
Wyczytałyśmy w internecie,że niezła bania z tego jest,ale w sumie to nic nas nie ruszało
Wiec uznałyśmy,że reszte przyjmiemy wewnętrznie i wtedy troche zaczelo działać,ale tez nie jakoś mocno,tyle,że sie w glowie troche kręciło. W pogotowiu była młodsza siostra koleżanki,która miała sprawdzać raz na jakiś czas czy żyjemy xD TŻ oczywiście wsciekły,bo on nie lubi za bardzo tej mojej koleżanki,bo w liceum odpierdzielałyśmy takie akcje,ze sie w glowie nie miesci i on uważa,że ona zawsze mnie do glupot namawia 

kim jest? 

posiedzieliśmy, obejrzeliśmy jakieś pierdoły w tv i ja musiałam wracać a on poszedł do przyjaiela na piwo