|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
zimne juz?
![]() kto ze mną idzie na diete odchudzającą od jutra?
|
#3602 | |
|
Nindżopesz
|
Ja! Już nawet od wczoraj.
Dzisiaj zjadłam takie "odchudzające" śniadanie, że z pół godziny je wciągałam. Cytat:
![]() Co to za okazja bo mi coś umknęło? W każdym razie czekam
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3604 |
|
To ja :)
|
Zimne i pożarte. Pół... Gdyż jestem na owej rzeczonej diecie...
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale muszę ułożyć konkretny plan na miesiąc, więc od 13.05 zaczynam 2. impreza komunijna i parę spontanicznych pomysłów jej uwiecznienia ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- kogo jeszcze wciągnąć na listę? ja się chyba porządnie obmierzę, obważę i będę prowadzić tabelkę
|
|
#3606 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wpisz i mnie do tej tabelki plis, to będę się wstydziła obżerać.Czy Maja zna zespół Nox Arcana? |
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja
![]() Cytat:
Ja na śniadanie białko, a teraz salata, pomidor , ogorek i rzodkiewka w salatce. I popiję biiałkiem ![]() Ale bym zjadla... |
|
|
|
|
#3608 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. menu jak modelki
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja zjadłam 1 berlinkę, 2 kromki chleba razowego z niczym i lecę do sklepu bo mi słabo. |
|
|
|
|
#3610 | |||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale one som śliczne Cytat:
2. Ja ! nawe od dziś jusz zaczęłam - zjadłam o połowę mniej na śniadanie ![]() Cytat:
![]() 2.mnieeee ![]() 3.to niegupie , ale i tak zapomnę się pomiarować Cytat:
na drugie śniadanie zjadłam kawusię ze śmietankom łowickom 12% samej nie zdzierżę , chyba że słodzoną a to bessęsu i nietopre , i plasterek szynki i dwa ciasteczka kruche z marmoladom malutkie i ćwierć pomidora .Na obiat będzie kutak po psuedochińtku z ananasem , pomidorami , kukurydzą , fasolą i brązowym ryżem . A potem się zobaczy ![]() Najgorzej , że mi się ćwiczyć nie chce
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja będę liczyć kalorie i zredukuję węgle codziennie wpisywać wagę i kcal do excela 1. dopisuję 2. oddam cały ![]() Cytat:
wracając z pubu gadamy z chuopem o sałatach ![]() ja: ja lubię rukolę T: ja zawsze biorę rocket salad, jest w Polsce? ja: eee nie znam, a jak to będzie po polsku T: nie wiem, no rocket, rokietnica jakaś? ja: no to wpisz w google zobaczmy w wikipedii jak to wygląda o jest, zmień język na polski T: rokietta siewna... ja: yy... to nie znam ... zwana potocznie rukolą ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
coraz więcej nas
|
|
#3612 | |
|
Nindżopesz
|
Pytanie nietrafione bo niezależnie co zjem jestem głodna po godzinie
![]() To może być kebab a za godzinę zachce mi się czegoś słodkiego, potem słonego, potem chleba i znowu słodkiego itp. Pamiętam... że jak kiedyś zjadłam baton, litr lodów, pół paczki chipsów i paczkę popcornu hurtem to potem byłam długo najedzona ![]() Staram się jeść co 3 godz jeśli jestem na diecie a jak sobie folguję to jem coś małego co godzinę lub dwie. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
2. |
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po małym kebabie nie jem nic przez 3 godziny, po twoim zestawie śniadaniowym byłabym głodna po maksymalnie 30 minutach. Tego zestawu z batonem i lodami nawet nie ogarniam
|
|
|
|
|
#3614 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
chociaz uważam że stosownym wyjaśnieniem jest reformulacja receptur - teraz są jakieś bardziej mdląco-zamulające , pewnie przez te wszystkie gumy guar , agary i mączki świętojańskie kiedyś litr lodów orzechowych Zielonej Budki to był no problem ale one nawet konsystencję miały trochę inną , o smaku nie mówiąc .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3615 | |
|
|
1. Ale nic nie wnoszą do treści
A człowiek chce wiedzieć sodalejsodalej?? ![]() 2. Mi też nie, tylko na joge chce mi się chodzić, w domu bym się nie zmusiła A jaką miałam w piątek satysfakcję, kiedy prowadzący stanął mi na udach, kiedy leżałam w supta virasanie i powiedział, że już chyba nie pamiętam czasów, że się nie mogłam zgiąć ![]() Cytat:
|
|
#3616 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zestaw był na okolicznośc "wpier... a od jutra dieta", normalnie mam wyrzuty sumienia i staram się tak nie jadać. Cytat:
No coś Ty, im lody bardziej słodkie i zamulające tym lepiej! Bardzo mi smakuje Carte Dor (nie wiem jak to się pisze) o smaku Creme Brulee Algida jest niezbyt dobra, wodnista ale krówkowe wciągam z przyjemnością. |
||
|
|
|
#3617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wciągam te co wychodzą jako nowości - zawsze to lepszy sort na zachętę ja jestem głodna nawet w nocy - a mozę zwłaszcza co godzinę norma - co 3 to juz mus - dlatemu tak często łapało mnie na marketonie gdzie lądowałam w MacDonaldzie albo na jadłostradzie a tam przeca szit - ale MUSIAŁAM zjeść bo inaczej agresor panika wkurf---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
nie ja muszę stąd wyjść - bo mi tera nei wolno ale mam dziś dzień niewychodzenia (leje i zimno, tak racja pomału znielubiam deszcz i nic nierobienia - poczytam możefogle to piję herbatę honeybush toffi - zawsze to jakaś pociecha - chyba mogę na chory żołąd a zgadnijcie co powiedział lekarz POZ w kwestii diagnozy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-12 o 14:45 |
||
|
|
|
#3618 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.łomatko , nie ma szans . żebym tak srobiła ![]() Cytat:
smerfowych i o kolorowych kolorach unikam , bo mnie zgrozą przejmuje myśl o ilości i jakości barwników i aromatów ![]() Algidę lubię bakaliową , krówkowych nie lubię w ogóle , a ostatnio stwierdziłam że grycanu się bardzo poprawiła jakość , jadłam moccę i truflowe i najbardziej lubię bakaliowo-kawowo-śmietankowo-truflowo -tiramisu , ewętualnie jakieś owocowe . A teraz się czaję na nowe Magnum Black Espresso i Pink Champaigne ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
2.nocny głód staram sie zwalczać siłom i godnościom osobistom no chyba że ręce mi drżą , pocę się i czuję że zaraz się przewróce ![]() 3.nie zgadniemy
|||
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to choc staram sie meić ajkieś białko na podorędziu - zawsze to lepiej wciągnąć kawałek pstrąga lub serka niż co inne 3. no ale to takie proste: nie wie co może mi dolegać. W sumie, powinnam wstać i wyjść. No bo co? Ale nei odpuściłam. Mam iść na kolejną gatsro ( ciekawe jak terminy ) 3cią już mimo iż dwie poprzednie wykazały iż mam perfekcyjnie zdrowe flaki. No i chyba pójdę. Mam wyjście? Tzn pójdę do jakiegoś innego lekarza, priv, bo do gastrologa koleja jak stąd do Honolulu. ![]() ech - miałam nie marudzić. no ale taki lajf. co zrobić? zawzięłam się, że zrobię to mleko migdałowe no i robię - ciekawe czy się mi uda, noremalnie tak robić często to starsznei czasochłonne ale raz na jakiś czas - oszczędne - paka migdałów niecałe 4 zeta u mnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-12 o 14:57 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, a co Ty masz z tym żołądkiem?
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze głupio mi sie powtarzać, po chorobie tradycyjnej
czyli 3 tygodniowej grypopodobnej infekcji dróg oddechowych i antybiotyku, który wcale nie był jakiś mega toksyczny, dostałam takiego palącego bólu brzucha wieczorem że juz wyłam w nocy z bólu i mnie chuop wywiózł na nocną pomoc med - tam dostałąm coś w duphę, 2 szoty, i controloc i famogast czyli w sumie 60 mg czegos na zahamowanie prod kwasu w żołądku - czyli tak jakby nadkwasota ale tamten lekarz móił ze to niekoneicznie to i żeby to skonsultowac na POZ bo może być jakieś wrzodowe czy cuś ja nie żrę aspiryn, ibuprofenów - raz na miesiąc coś na ból no i chyba nie wolno mi teraz ja nei chcę sie leczyć internetowo - po to wzięłam duphę w troki i polazłam na POZ a tam sie dowiaduję NIC więc?
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ten Controloc i Famogast nic nie dają?
Ja miałam to samo po antybiotyku, tzn. lekarz przepisał mi dwa na raz i żołądek mi siadł. Brałam chyba też Controloc, nie pamiętam już, przeszło, ale po kilku miesiącach wróciło. Znowu jadłam tabletki, różne. Poszłam na gastroskopię i się okazało, że zaliczyłam zapalenie żołądka z cofającą się żółcią w gratisie. Helicobactera nie było. Lepiej zrób trzecią gastroskopię, dla pewności. Z leków najbardziej pomógł mi Polprazol 40 mg.Swoją drogą, ja na nfz nie poszłam, bo lekarka stwierdziła, że takie bóle w moim wieku są normalne Zapisałam się prywatnie i okazało się co innego.
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no leki tłumią mi teraz, ostrego bólu nei ma ale cały czas czuję tępy bólik żołąda ![]() no takoż zrobię, przykre to jednak - przecież Ci na POZ to tez lekarze o co kaman? dobra dzięki serdeczne, i kończę ten neiwdzieczny temat ![]() sorrry normalne bóle mnie rozwaliły
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-12 o 15:18 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 | |
|
BAN stały
|
Jadłam wczoraj
![]() W sumie doopy nie urywa, ale posmak szampana ma dość specyficzny, trzeba przyznać. Ja w każdym razie zostaję przy mym ukochanym Magnum Almond oraz jego lidlowej wersji za 1,50 ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
my rukolę nazywamy mleczem - Löwenzahn
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
acha, zapomniałam się pochwalić
z niszowych prezentów mamy łuk sportowy i mikroskop będę mogła oglądać włosy i jak działają różne składniki na łuski wczoraj wszyscy biegali za robakami
|
#3626 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3627 | |
|
Nindżopesz
|
A jak to smakuje?
Cytat:
2. oj tam, na coś trzeba umrzeć, niech to będą pyszne lody. 3. |
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tulam Rejcz , czy nie może nigdy być we życiu spokoju, że nic nie dolega, nic się złego nie dzieje, nic nie zaprząta musku? ![]() Trzymam kciuki coby przeszło szybko ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Jak czekolada W Biedro bywały. Są? I drogie, próbowałam kiedyś, na szczęście mnie nie powaliły
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. właśnie pisać miałam. |
|
|
|
|
#3630 |
|
|
Bo najlepiej smakuje na miejscu -w Belgii
![]() Ich praliny są nie do podrobienia, boskie są po prostu... A czekolada -jak dobra czekolada
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

"

co godzinę norma - co 3 to juz mus - dlatemu tak często łapało mnie na marketonie gdzie lądowałam w MacDonaldzie 
więc?