|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Takie naciąganie "bo dziecko" jest chore. Jak któraś będzie miała faktyczny problem, to ją oleją, choćby płakała i nie wiadomo co robiła
. To tak samo, jak z notorycznymi kłamcami, jak powiedzą prawdę, to się im nie wierzy. Kiedyś na studiach miałam babeczkę, u której był jakiś projekt imprezy rekreacyjnej na zaliczenie. Niektórych prac nie czytała, bo sporo osób poprawiało u niej np. z 2 na 4 przynosząc nie ruszone unowocześnieniami prace. Chociaż nie...kolega wrzucił więcej fotek i bardziej kolorową mapkę .
|
|
|
|
#3603 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
.
Wszystko napisane przed "ale", jest nieważne. Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-06-06 o 21:32 |
|
|
|
#3605 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam problem z tym, ze nauczycielki tak na dziecko swirowały, w liceum nie mialam przez to jednego przedmiotu, w gimnazjum dwoch, na studiach pięciu. Po prostu sobie nie przychodzily caly rok, wpadaly co jakis czas, sprawdzic obecnosc i tyle. Cos mi sie wierzyc w to nie chce, jak sie ma tak chore dziecko to sie albo siedzi w pracy i pracuje na leczenie albo sie siedzi w domu a nie jedna noga tu, druga tam.
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41193332]Przy tym tekście musiałabym wyjść na zewnątrz i pooddychać świeżym powietrze by się uspokoić i nie zabić. Samo przeczytanie tego zdania wzbudziło u mnie agresję a co dopiero mówić o usłyszeniu na żywca. U mnie jedna też próbowała zaliczyć na dziecko ale w większości kadra jest jakaś nieczuła na bolączki młodej may i musiała zaliczać przedmioty tak jak reszta
[/QUOTE]No ja się cieszę, że mnie nie było przy niej wtedy. I jak mi się pojawi raz jeszcze gdzieś i wyskoczy z wymówką "bo ja mam dziecko" to to dziecko stanie się półsierotą coś czuję ![]() I tak, ma IOS, ale warunkiem IOSa jest minimum 50% obecności. Jak studiowałam jeszcze drugą specjalność to wykładowcy się pluli kiedy ich prosiłam o te 50%. Wpisywali mi 70%, normalne zaliczenie kolokwium plus odrobienie nieobecności czyli tych 30%. Kombinowałam jak koń pod górę żeby być na wszystkich zajęciach na dwóch kierunkach, a i tak ganiałam zaliczać. A tu przychodzi taka "bo ma dziecko" i nie chodzi ani na pierwszy kierunek, ani na drugi. Za to przyjdzie na egzamin i zaliczy na pięć, bo opowie o porodzie, bo pani przechodziła przez to samo rok temu, albo opowie o karmieniu piersią, bo pan z psychologii to on to jest znawcą tego tematu. Albo przyprowadzi dziecko na zajęcia żeby dostać wpis jak najprędzej, bo głodne to płacze
|
|
|
|
#3607 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Na szczęscie zadnej gwaizdy na roku co na dziecko cos zaliczac chciala nie bylo.
|
|
|
#3608 |
|
Konto usunięte
|
ajah, widzisz, harowałaś jak wół, a wystarczyło zrobić sobie dziecko
Ewentualnie pozyczyć od kogos
|
|
|
|
#3609 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie od razu byś dostała stypendium naukowe, od biskupa, od rektora i pewnie jeszcze jakieś od ministra, prezydenta i w ogóle Demi a Ty się nie śmiej, tylko notuj! Żebyś miała z czego korzystać od października
|
|
|
|
|
#3611 |
|
wańka wstańka
|
mialam znajoma samotna mame studentkę.
Jak zaliczała sesje egzaminacyjne- pojęcia nie mam, bo nie była na moim roku. Za to elegancko bajerowała wszystkich, podrzucała dziecko sąsiadom (w akademiku) na 5 minut, po czym znikała na kilka godzin. Facetów sobie znajdywała róznych, m.in. takich co się byli w stanie dzieckiem zając jak ona musiła gdzieś wyjść. Zaradna była- to na pewno
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Własnego juz nie zdążę zrobić, muszę pożyczać :< Do tego dorzucę kilkuletnie przygotowania do slubu (a się chłop zdziwi, ale wyjdzie mu na plus, też będzie miał wymówkę) i hulaj dusza, piekła nie ma
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka lat? Ja teraz zaczynałam ze świadomością: "przeżyję te dwa lata, co to dla mnie, jak trzy przeżyłam, to dwa przy tym to pikuś!" No i mnie dopadło. Nie dość, że wykładowcy dziwni, którzy występują w 'rozmowach w toku' to jeszcze koleżanka-bo-ja-mam-dziecko i kilka innych też genialnych
|
|
|
|
|
#3614 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cooo, w rozmowach w toku??? Wiedziałam, że twoja uczelnia jest dziwna, ale są granice A w których odcinkach?
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sekret zdradziła nam pani z polskiego, która też miała z tym panem zajęcia. Pan na podstawie sposobu chodzenia kobiety potrafił określić kiedy ostatni raz doszło do, uwaga uwaga tylko dla ludzi o mocnych nerwach, penetracji (!) łechtaczki! A poza tym... Jak realna osoba może nazywać się Franek Franek czy Marek Marek?! Nie cytować, bo planuję wymazać nazwiska kiedyś. Czeka mnie jeszcze egzamin u tego tam na który się wczoraj nie dobiłam
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2013-06-06 o 23:49 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że wykładowcy sa znawcami w wielu dziedzinach |
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadaj do nas. Mamy wydział artystyczny i jest też grafika. Nie wiem czy są na artystycznym jakieś gwiazdy jak u nas ale będziesz mogła szpanować, że jesteś w tym samym budynku |
|
|
|
|
#3618 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Edytowane przez coffee Czas edycji: 2013-06-07 o 00:00 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
dziwi mnie pogląd starszych osób, że piękne włosy to jedynie kręcone/falowane włosy.
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
na Wizażu na podforum fryzjerskim "królują" kręconowłose, jest ich zdecydowanie więcej niż prostowłosych. No i oczywiście wg nich kręcone trudniej pielęgnować itp. itd.
|
|
|
|
#3624 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#3625 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
z jednej to z drugiej większość osób teraz prostuje kilka razy dzienne i nosi kieszonkowe prostownice gdyby się loczek zakręcił
ja mam proste, niezbyt gęste, dbam o nie jak mogę ale pewnie też się nie kwalifikuje na wlosomaniaczke bo nie mam lwiej grzywy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3626 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3627 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
w forever18, colloseum, ten sam sklep ma kilka nazw, mają małe lokówki i prostownice
do tego wpada mi więcej niż 3 dziennie, pewnie coś źle robię bo włosy nie powinny wypadać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
anlejka jestem w szoku!
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Wychodzi na to, że z każdym podforum jest coś nie tak
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

. To tak samo, jak z notorycznymi kłamcami, jak powiedzą prawdę, to się im nie wierzy.
.

Sekret zdradziła nam pani z polskiego, która też miała z tym panem zajęcia.