Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-13, 19:46   #3601
kasia4222503
Przyczajenie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Miałam już nic nie zamawiać, ale tak czytam i czytam i właśnie poszło zamówienie z Naturelle...

Edytowane przez kasia4222503
Czas edycji: 2013-06-14 o 08:54
kasia4222503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 19:49   #3602
simone2010
Zakorzenienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez Namalei Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a pamięta któraś co było prezentem niespodzianką w tej ofercie z Naturelle PYB2RC02 ?
A jeszcze jaki jest kod na duży żel owoce leśne? Ten na stronie Umbry jest pomylony z Mango marakuja :/
No przecież wystarczy wejść na stronę YR i spisać

http://www.yves-rocher.com.pl/smooth...ce_lesne_400ml

Prezentem-niesp. są miseczki do sosów

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia

Edytowane przez simone2010
Czas edycji: 2013-06-13 o 19:50
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 19:49   #3603
Namalei
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
Super tylko ciekawe jaki prezent : długopis
Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Szampon Ecolabel.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Szampon jest w ulotce miesięcznej a nie urodzinowej, pewnie będzie biżuteria.

------------------
Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość

Dzięki, nie pomyślałam że na stronie są podane kody

Edytowane przez Namalei
Czas edycji: 2013-06-13 o 19:55
Namalei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:20   #3604
201607110949
Konto usunięte

Dziewczyny, mam pytanie.

Byłam dziś w stacjonarce z zamiarem wykorzystania ulotki z -40% i prezentem. Ale no kurde (teraz pytanie): nie wiem czy mi się coś ubzdurało i potroiło w oczach czy też tych zielonych punktów jest teraz jak mrówków? no praktycznie na nic mi już te ulotki skoro praktycznie wszystko wyłączone z możliwości rabatu. Gdzie nie popatrzyłam, tam zielona kropa

A co do limitek: owoce leśne dla mnie śmierdzą, mango z marakują fajne ale też szału nie ma. Oczywiście bardzo nietrwałe.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:28   #3605
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie.

Byłam dziś w stacjonarce z zamiarem wykorzystania ulotki z -40% i prezentem. Ale no kurde (teraz pytanie): nie wiem czy mi się coś ubzdurało i potroiło w oczach czy też tych zielonych punktów jest teraz jak mrówków? no praktycznie na nic mi już te ulotki skoro praktycznie wszystko wyłączone z możliwości rabatu. Gdzie nie popatrzyłam, tam zielona kropa

A co do limitek: owoce leśne dla mnie śmierdzą, mango z marakują fajne ale też szału nie ma. Oczywiście bardzo nietrwałe.
O to dobrze, że jednak nie skusiłam się na tą wodę z limitki owoce leśne bo prawie dzisiaj zamówiłam. Dzwoniła do mnie miła Pani z infolinii i proponowała do -50% na wybrane kosmetyki, dużo ich było a na resztę w sumie tak-40%. Przy zamówieniu za 129,00 prezent można było sobie wybrać jaki tylko się chce nawet wodę do 175,00 czyli np. nowa Neroli lub So Elixir perfumowany duży. Dużo produktów 2 w cenie jednego. W sumie to co sie chciało negocjowało się ceny. Lepsze to niż kod rabatowy bo i tak w sklepie na stonie dużo produktów co mnie interesowały brak. Mają przez telefon dużo dostepnych produktów, których nie ma właśnie w sklepie online. U nich to zawsze jakoś dziwnie było od lat. W każdym razie zamówienie zrobiłam i prezent sobie wybrałam. I dobrze, że nie zamówiłam tej wody owoce leśne
Stary 2013-06-13, 20:34   #3606
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
... Dzwoniła do mnie miła Pani z infolinii i proponowała do -50% na wybrane kosmetyki, dużo ich było a na resztę w sumie tak-40%. Przy zamówieniu za 129,00 prezent można było sobie wybrać jaki tylko się chce nawet wodę do 175,00 czyli np. nowa Neroli lub So Elixir perfumowany duży. Dużo produktów 2 w cenie jednego. W sumie to co sie chciało negocjowało się ceny....
Do mnie dzwoniła 3 miesiące temu, ale oferta nie była tak korzystna, jak Twoja
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:36   #3607
aneczka1806
Raczkowanie

GG do aneczka1806

Cytat:
Napisane przez Namalei Pokaż wiadomość
Szampon jest w ulotce miesięcznej a nie urodzinowej, pewnie będzie biżuteria.

dokładnie tak. Pozłacany łańcuszek z niebieskimi koralikami.
aneczka1806 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-13, 20:39   #3608
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość

kuuurde nie wiem czemu ale zawsze przeczytam miseczki do włosów..

chyba sobie 2 małe wody limitki z PN wezmę bo jak nietrwałe to lipton, ale do torebki będą jak najbardziej, dlaczego nie mogą się "trzymać" tak jak kokos lub wanilia PN?

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:43   #3609
marychanka
Raczkowanie

Ja się zastanawiam jak to jest kiedy się zaprosi osobę z oferty wysyłkowej, bo zapraszający ma dostać prezent. Tu moje pytanie czy on zostanie wysłany tak po prostu czy muszę zrobić zamówienie z oferty wysyłkowej??
marychanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:57   #3610
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marychanka Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam jak to jest kiedy się zaprosi osobę z oferty wysyłkowej, bo zapraszający ma dostać prezent. Tu moje pytanie czy on zostanie wysłany tak po prostu czy muszę zrobić zamówienie z oferty wysyłkowej??
Jeżeli kogoś zapraszasz, to dostajesz prezent, który jest wysyłany razem z zamówieniem osoby zaproszonej przez Ciebie
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 20:59   #3611
marychanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Enchanted7 Pokaż wiadomość
Jeżeli kogoś zapraszasz, to dostajesz prezent, który jest wysyłany razem z zamówieniem osoby zaproszonej przez Ciebie
Ok. Dzięki
marychanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 21:49   #3612
Yohanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
O to dobrze, że jednak nie skusiłam się na tą wodę z limitki owoce leśne bo prawie dzisiaj zamówiłam. Dzwoniła do mnie miła Pani z infolinii i proponowała do -50% na wybrane kosmetyki, dużo ich było a na resztę w sumie tak-40%. Przy zamówieniu za 129,00 prezent można było sobie wybrać jaki tylko się chce nawet wodę do 175,00 czyli np. nowa Neroli lub So Elixir perfumowany duży. Dużo produktów 2 w cenie jednego. W sumie to co sie chciało negocjowało się ceny. Lepsze to niż kod rabatowy bo i tak w sklepie na stonie dużo produktów co mnie interesowały brak. Mają przez telefon dużo dostepnych produktów, których nie ma właśnie w sklepie online. U nich to zawsze jakoś dziwnie było od lat. W każdym razie zamówienie zrobiłam i prezent sobie wybrałam. I dobrze, że nie zamówiłam tej wody owoce leśne
.
Do mnie jeszcze nigdy nie dzwonili... i oni tak dzwonią i rozmawiając przez telefon trzeba się już decydować, czy się chce coś, czy nie?
Yohanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 21:56   #3613
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka1806 Pokaż wiadomość
dokładnie tak. Pozłacany łańcuszek z niebieskimi koralikami.
pewnie tak
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 22:38   #3614
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Jak jest u Was z trwałością Naturelle?
U mnie żadna, a mamy trzyma się dośc

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
Ja właśnie złożyłam zamówienie na 4 Naturel

Ozn. Nazwa produktu Ilość Cena zakupu Razem
NATURELLE WODA TOAL.SPRAY 1 Prezent Prezent
19724 LUM4 CIEŃ DO POW.POPIELATY VAD 1 17.9 zł 17.9 zł
39375 JDM ŻEL POD PRYSZ.YLANG-YLANG 1 8.9 zł 8.9 zł
Razem za produkty w złotych 26.8 zł
Koszty wysyłki 9.95 zł
Gratis
Razem za całe zamówienie w złotych 36.75 zł

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
też złożyłam zam. na Naturelle kolejną , ale z żelami z limitki jeden mango-marakuja i drugi owoce leśne + przesyłka 42 zł
Stary 2013-06-14, 07:14   #3615
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
U mnie żadna, a mamy trzyma się dośc
chyba będę wyjątkiem, ale mi Naturelle w ogóle się nie podoba , opchnęłam na all

Stary 2013-06-14, 07:26   #3616
kasia4222503
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
chyba będę wyjątkiem, ale mi Naturelle w ogóle się nie podoba , opchnęłam na all
Oby mi się spodobała, bo zamówiłam w ciemno
kasia4222503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 07:39   #3617
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
U mnie jest podobnie, psiknęłam się nią w stacjonarce i zapach był dla mnie nijaki
Stary 2013-06-14, 07:58   #3618
Yohanka
Raczkowanie

Cytat:
Ja też wolę inne zapachy
Yohanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:00   #3619
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yohanka Pokaż wiadomość
.
Do mnie jeszcze nigdy nie dzwonili... i oni tak dzwonią i rozmawiając przez telefon trzeba się już decydować, czy się chce coś, czy nie?
W moim przypadku musiałam się od razu zdecydować, a oferta mnie nie zainteresowała, więc zamówienia nie złożyłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 09:20   #3620
Enchanted7
Raczkowanie

Informacja na temat limitek
"Yves Rocher Polska
Witamy ponownie! 23 czerwca nastąpi zmiana oferty w sklepach, jednak nie oznacza to, iż niesprzedane produkty z serii limitowanych zostaną zwrócone do magazynu. Będą one nadal dostępne w sprzedaży, jednak już nie eksponowane na witrynach.
Pozdrawiamy ciepło!
"
I teraz już wszystko jasne
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:32   #3621
xxxescapismxxx
Pani Pech

u mnie kiedys jak byla limitka w grudniu to jeszcze w marcu stala jedna mala butelka , nikt nie chcial jej przygarnąć
Stary 2013-06-14, 09:36   #3622
Moviolka
Zadomowienie

Hej dziewczyny,
kilka stron temu pisałam o moich przejsciach z BOK'iem i kodem migame.
We wtorek chciałam dzwonic do BOK, ale juz rano dostałam maila ze "wysłana została do mnie GRATISOWA przesyłka". Poniewaz mam alergię na dzwonienie do BOK, odpisałam tylko "jaka gratisowa paczka skoro za nia zapłaciłam ponad 100zł". Dostałam odpowiedź " paczka jest bezpłatna bo Pani za nia zapłaciła z góry"... Szczeka opada... tym razem juz smiać mi sie chciało z poziomu osób, ktore piszą te maile... No ale okazało sie, ze paczka została wysłana dopiero w środe po południu... W historii poprzednio wykasowali mi od razu to zamówienie, to teraz pojawiło się z data 11 czerwca (zamisat 30maja) - jako status ma "GRATIS" , kwota do zapłaty to "0 zł" zas na koncu widnieje "zapłacono". Musze temu czemus fotke zrobic.. do Teleexpressu moze się nada
Paczka w koncu przyszła - o dziwo kurier zawsze był u mnie do 11:00 rano góra, to teraz był po 15:00...
I co dostałam? Yria, Neroli i kuracja do włosów - tak jak zamawiałam. Gratis - badziewne kosmetyczki. A na fakturze... niespodzianka... Cena obliczona taka jaka miała byc bez błedu w systemie, czyli jakies 150zł... a pod spodem wszystko zostało ZRABATOWANE DO GRATISU - czyli z faktury wynika ze YR zrobiło mi prezent, albo ze wyłudziłam te przesyłkę... Nie mam zadnego dowodu zapłaty na fakturze, kwota tez nie ta... Wczoraj o tym napisałam do nich... Dostałam maila, gdzie szczegółowo wyjasnili mi na czym polegał błąd z MIGAME (no szok!) i ze dają mi kod z rabatem na 30zł na nastepne zamówienie. Fajnie... ale wyjasnienia zero... Napisałam po raz kolejny... ale to juz ostatni raz... jak mi odpisza, ze paczka jest gratisem to sie poddaje.. KONIEC...
Moviolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 09:55   #3623
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moviolka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
kilka stron temu pisałam o moich przejsciach z BOK'iem i kodem migame.
We wtorek chciałam dzwonic do BOK, ale juz rano dostałam maila ze "wysłana została do mnie GRATISOWA przesyłka". Poniewaz mam alergię na dzwonienie do BOK, odpisałam tylko "jaka gratisowa paczka skoro za nia zapłaciłam ponad 100zł". Dostałam odpowiedź " paczka jest bezpłatna bo Pani za nia zapłaciła z góry"... Szczeka opada... tym razem juz smiać mi sie chciało z poziomu osób, ktore piszą te maile... No ale okazało sie, ze paczka została wysłana dopiero w środe po południu... W historii poprzednio wykasowali mi od razu to zamówienie, to teraz pojawiło się z data 11 czerwca (zamisat 30maja) - jako status ma "GRATIS" , kwota do zapłaty to "0 zł" zas na koncu widnieje "zapłacono". Musze temu czemus fotke zrobic.. do Teleexpressu moze się nada
Paczka w koncu przyszła - o dziwo kurier zawsze był u mnie do 11:00 rano góra, to teraz był po 15:00...
I co dostałam? Yria, Neroli i kuracja do włosów - tak jak zamawiałam. Gratis - badziewne kosmetyczki. A na fakturze... niespodzianka... Cena obliczona taka jaka miała byc bez błedu w systemie, czyli jakies 150zł... a pod spodem wszystko zostało ZRABATOWANE DO GRATISU - czyli z faktury wynika ze YR zrobiło mi prezent, albo ze wyłudziłam te przesyłkę... Nie mam zadnego dowodu zapłaty na fakturze, kwota tez nie ta... Wczoraj o tym napisałam do nich... Dostałam maila, gdzie szczegółowo wyjasnili mi na czym polegał błąd z MIGAME (no szok!) i ze dają mi kod z rabatem na 30zł na nastepne zamówienie. Fajnie... ale wyjasnienia zero... Napisałam po raz kolejny... ale to juz ostatni raz... jak mi odpisza, ze paczka jest gratisem to sie poddaje.. KONIEC...
W YR ostatnio i smutno, i straszno, i śmiesznie
Czasami się zastanawiam, kto tam pracuje?????????????????
Chyba gimnazjaliści mają większą wiedzę, ogładę i umiejętności
Stary 2013-06-14, 11:11   #3624
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny to moje zamówienie ze e-sklepu z kodem -50 zł...
Id Nazwa produktu Ilość Wartość 11865 Peeling roślinny do ciała 1 24.90 zł 28561 Suchy olejek do ciała 1 26.90 zł 29513 Nawilżająca mgiełka do ciała 1 19.90 zł 44360 Smoothie kremowy żel pod prysznic i do kąpieli Mango-Marakuja 400ml 1 15.90 zł 45289 Olejek pod prysznic z olejkiem arganowym 1 22.00 zł 45698 Smoothie kremowy żel pod prysznic i do kąpieli Owoce Leśne 400ml 1 15.90 zł 67884 Szampon przeciwłupieżowy 2 19.80 zł S1836 Prezent niespodzianka 1 PREZENT Wartość produktów: 145.30 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "HW1302" / -50.00 zł
Wartość zamówienia: 95.30 zł

Paczka przyszła wczoraj i niestety z suchym olejkiem i mgiełką nawilżającą Monoi się nie polubiliśmy i idą do zwrotu... Mają strasznie intensywny zapach, aż mnie głowa rozbolała, a psiknęłam się tylko właśnie w celu poznania zapachu.....Nie polecam kupować w ciemno bo można się nieźle rozczarować Reszta zakupów bardzo mi się podoba, owoce leśne fajne bo słodkie trochę jak mamba truskawkowo-malinowa....a mango-marakuja jak sok egzotyczny
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:35   #3625
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2013-06-14 o 11:53
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:44   #3626
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Dziewczęta proszę napiszcie jak się sprawują żele pod prysznic i balsamy z limitek Smoothie PN jesteście zadowolone? czy żele są b. wodniste? Mam żel z owsem i jestem średnio zadowolona..

Stary 2013-06-14, 11:53   #3627
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 11:56   #3628
Nusiolek
Zadomowienie

Oj tak, neyra wielbi limitkowe żele

Moje jeszcze w zapasach czekają
Stary 2013-06-14, 11:57   #3629
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczęta proszę napiszcie jak się sprawują żele pod prysznic i balsamy z limitek Smoothie PN jesteście zadowolone? czy żele są b. wodniste? Mam żel z owsem i jestem średnio zadowolona..
Żel mango- marakuja jest gęsty, kremowy, mocno się pieni i ma świetny zapach. Mogę polecić.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 12:01   #3630
anekania
Zakorzenienie

neyra jest nieobiektywna ona ma tonę tych żelów innych nie uznaje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości