|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cześć dziewczyny!!!
matko ile mnie u Was nie było. Jestem w pl. na wakacjach a ze pada dziś od rana pomyślałam,ze zajrzę do Was. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco. ![]() P.S. Myślałam se już tu nikogo znajomego nie zobaczę, i jak się milo zaskoczyłam ze jesteście. Milego dnia Adzi
#3602 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny Kochana
![]() ![]() Pisze do Ciebie z prośbą a właściwie błaganiem mojej kuzynki Kupiła sobie farbę apteczną color&soin kolor 8a czyli popielaty blond ale chyba coś zamieszali w tubkach mimo, że opisane dobrze były i wyszły jest bordowe włosy!! złożyła reklamację w aptece ale co teraz ma zrobić z tymi włosami? przed farbowaniem miałam na poziomie 10 mniej więcej popielaty blond farbowany. Póki co kupiła jakiś szampon oczyszczający z loreala, mówi, że płynie cały czas czerwona woda. Myslisz że przeciwłupiezowy lub jakiś oczyszczający typu malwa byłby lepszy? Była tez na konsultacji u jedynego fryzjera czynnego w niedziele i babka jej powiedziała że może jej dekoloryzację zrobić ale jak nie zejdzie całkowicie ta farba to może tylko coś miedzianego na to położyć...wydaje mi się że po ściganiu koloru może przecież dla zniwelowania kłaść popiele?? szukać innego fryzjera jutro? co radzisz? na własną rękę nie chce nic działać bo ma dość zniszczone włosy prawie do pasa, od połowy gdzieś rozjaśniacz. No i poza tym musi mieć paragony do zwrotu kosztów "uratowania" włosów od producenta tej farby, wklejam poglądowe zdjęcie jak teraz włosy wyglądają ![]() faktycznie są ciemniejsze i bardziej intensywne, fota robiona przy oknie 04082013.jpg
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hej kochana! Napisz powieść co u Ciebie ![]() dziewczyny, gdzie ja niby mam znaleźć płaskie buty na jesień, kobiece, do sukienek, ładne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na jesień mam sneakersy ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny odpisałam wiecie gdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chodzi o dekolor tzn sciaganie samego koloru? czy dekoloryzacje poprzez np kapiel rozjasniajaca rozjasniaczem? i potem proponuje popielata farbe 8.1 i gitara ![]()
![]() |
#3607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta fryzjerka u której była dzisiaj chyba proponowała dekolor. A po dekolorze nie mozna 8.1 kłaść?
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze ja dekoloryzatory odradzam w tym wypadku bo to da slaby efekt. ja bym robila kapiel rozjasniajaca i popielata 8 lub 9tke na to.
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bunny O Ty niedobra :p zrobiłaś smaka sukienką i zabąblowana. Dziewczyny, ale na woodzie było bosko. Kąpałam się w błocie, wspaniała atmosfera, ludzie, wszystko! Żeby było śmiesznie poznałam gościa tam, który mieszka z 300 km ode mnie, a podrzucił mnie pod sam domek i w ogóle spędziliśmy razem z moją kumpelą jeszcze noc nad morzem, rozbijając namiot w jakiś krzakach (było ciemno), a okazało się, że praktycznie na środku parkingu koło ulicy. ![]()
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-08-04 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie w koncu sie ochlodzilo i normalnie mozna bylo spac w nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3612 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie i proszę o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Podrzucisz jakies info? Ja lazilam po galerii ostatnio ale jakos za sukienkami się nie rozgladalam. A Ty na razie nie kupuj bo niewiadomo jak będzie...niestety nie przewidzisz. A buty ladne płaskie są ![]() A kozaki nie mogą być takie za kostke? Takie botki? Przeciez to tak doraźnie, na jesiennie zimne dni. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Agatko w mohito mierzyłam fajne kiecki
![]() ![]() Podobno Mango ma teraz fajna kolekcje, moze tam sprobuj ![]() A no i w Zarze fajny płaszczyk na jesień wypatrzyłam na stronie, mam nadzieję, że będzie w sklepie to przymierzę, ale dla brzucha byłby dobry, bo dość luzny, taki krój jak szlafrok ![]() ![]() Aaa i o takich botkach myślałam, ale musiały by być bardzo zgrabne, żeby i do kiecy pasowały, będę szuuuukac, to teraz moja misja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za sukienkami będę się rozgladac, dzięki za informacje ![]() A plaszcz z welny na jesień będzie chyba za cieply...może cos mniej cieplego? Zalezyw sumie jaka zima będzie. Jak szlafrok ![]() ![]() Buty takie widziałam w sklepach za kostke i zgrabne wiec cos znajdziesz, szczególnie ze to doraźnie wiec dasz radę. Ale obcas może być, czemu nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zadomowienie
|
Hej jak dojsc do koloru na zdj2? aktualny moj kolor na zdj1 ztym ze w sloncu wyglada jak marchewka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w piątek jadę z Tż nad morze na cały tydzień, już dzisiaj zaklinam pogodę, żeby było ciepło i słonecznie. Już nie mogę się doczekać. W końcu urlop ![]()
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
milka wg prognoz cały sierpień ma byc ciepły
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Agatko pamiętam o zdjeciu, ale ja teraz nie lubię sie focic jak nie wiem co
![]() ![]() ![]() A plaszczyk nie wydaje sie na stronie taki gruby, ale mysle ze wlasnie na jesien bedzie ok, do grudnia do porodu tez sie jakos doturlam a pozniej to mam zamiar wskoczyc w moje normalne ciuchy, nie ma bata ![]() Jutro wracam do Gd, znowu bede zyc w syfie, bo remont jeszcze trwa, ale jedziemy jeszcze jutro kupić nowa kuchenke, okap i zmyware ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Gdzie jedziecie nad morze dziewczyny? Chodzcie do trójmiasta, pojdziemy na rybkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki wrocilam z gastro...
![]() powiem wam 100% szczerze... jesli bym sobie wyobrazala swoja smierc, to wlasnie dzis to przezylam. tak potwornego bolu chyba nigdy nie czulam... w pierwszych minutach dostalam takich torsji ze az stracilam rytm oddechu i prawie stracilam przytomnosc... pielegniarz i lekarka krzyczeli ciagle czy jestem i oddychac!, pielegniarz tak mnie za rece szarpnal ze mi polamal paznokcie ![]() teraz na bialo dla osob o mocnych nerwach: kitka nie czytaj prosze ![]() no i jak mi uderzyla endoskopem w zoladek i dwunastnice to myslalam ze znow odplyne z bolu, czulam kazdy centymetr, torsje mialam non stop, lzy tak mi plynely ze caly tusz mialam wokol oczu, kucyk mi rozwalili, a slina z krwia to az na podloge sciekla... ![]() pokazywalam rekami zeby przerwali ale nie... brali 3 wycinki w tym raz zle pobrali i wszystko sie przedluzylo... oczywiscie znieczulenia nie dostalam, tylko psikane, co nic nie dalo. uzyli tez grubego endo- grubosc mojego kciuka, moze bez milimetrow! bo jak cienszy to prosze sie zapisac prywatnie i koszt 700zl ![]() powiem wam jedno- nie zaleznie od wynikow wycinkow- za miesiac- ja juz nigdy sie temu badaniu nei poddam. wiedzialam ze szczuple osoby bardziej boli ale tego nigdy bym nei przewidziala... tz i brat jak mnie zobaczyli jak wyszlam to zbledli, pielegniarz w ogole uciekl jak mi wyjeli endoskop, a lekarka tylko- moze niech sie pani poprawi... ja mowie ze lusterka nie ma i nie dam rady- torebke mial tz... to wzruszyla rekami... potwornie boli mnie gardlo- cale i zoladek, oczywiscie po powrocie do domu dostalam strasznej biegunki i nadal mnie meczy... i jeszcze @ tez dostalam ![]() musialam sie wygadac... ![]()
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabiłabym, po prostu bym jednego i drugiego złapała i chyba zatłukła. Co za banda znieczuleńców ![]() Powinnaś na nich skarge napisać! Ja jade w czwartek na konsultacje do chirurga szczękowego, boje sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cisnienie mi musialo jakos skoczyc bo mi oko peklo na czerwono- nie wiem zylka w oku jakies naczynko czy cos ...wygladam potwornie ![]() zreszta, lekarka juz przywitala mnie slowami- boze jaka pani szczuplutka, bedzie bolec, bo szczupli wszystko czuja.... ![]() tylko ze wszystko- to ja tego az tak nie przewidywalam... nie wiem tylko po co kazali mi podpisac taka kartke ze zgoda na zabieg i tam byl wywiad zeby mozna bylo podac w razie co znieczulenie... i pisalo ze lekarz decyduje o podaniu... czyli mogli mi pomoc to zniesc godnie, a nie pomogli, to mnie najbardziej chyba dzis upodlilo, czuje sie jak po gwalcie, przynajmniej tak sobie wyobrazalam zawsze takie uczucie.... ![]() ![]() a najgorsze ze taka zasliniona, ledwo zywa mnei zostawili, rzucili mi pod twarz lignine- tak malo ze moglabym sie tym podetrzec wiecie gdzie a na pewno nei to wszystko poscierac i sobie poszli- lekarka wypisac mi piekna kolorowa karte ze zdjeciami a pielegniarz calkiem spier*olil ![]() tz mial kiedys jako dziecko gastro- mowil zebym wspolpracowala z lekarzem i nei bedzie bolu, on mial torsje tylko przy wkladaniu i wyciaganiu a ja caly czas, co kilka sekund... bylam tak zmeczona ze zapominalam oddychac ![]() ![]() mama tez mowila ze rurka cieniutka, jak przewodzik, ze nei boli, ze jest niemile ale szybko przechodzi i potem nic nie czuc... wiec nei wiem czemu ja mialam cos takiego ![]() ty sie nie boj- tobie zrobia pewnei ze nieczuleniem i prywatnie to sie zaopiekuja... ![]()
![]() |
#3625 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3627 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=blond bunny;42122147]dziewczynki wrocilam z gastro...
![]() powiem wam 100% szczerze... jesli bym sobie wyobrazala swoja smierc, to wlasnie dzis to przezylam. tak potwornego bolu chyba nigdy nie czulam... w pierwszych minutach dostalam takich torsji ze az stracilam rytm oddechu i prawie stracilam przytomnosc... pielegniarz i lekarka krzyczeli ciagle czy jestem i oddychac!, pielegniarz tak mnie za rece szarpnal ze mi polamal paznokcie ![]() teraz na bialo dla osob o mocnych nerwach: kitka nie czytaj prosze ![]() no i jak mi uderzyla endoskopem w zoladek i dwunastnice to myslalam ze znow odplyne z bolu, czulam kazdy centymetr, torsje mialam non stop, lzy tak mi plynely ze caly tusz mialam wokol oczu, kucyk mi rozwalili, a slina z krwia to az na podloge sciekla... ![]() pokazywalam rekami zeby przerwali ale nie... brali 3 wycinki w tym raz zle pobrali i wszystko sie przedluzylo... oczywiscie znieczulenia nie dostalam, tylko psikane, co nic nie dalo. uzyli tez grubego endo- grubosc mojego kciuka, moze bez milimetrow! bo jak cienszy to prosze sie zapisac prywatnie i koszt 700zl ![]() powiem wam jedno- nie zaleznie od wynikow wycinkow- za miesiac- ja juz nigdy sie temu badaniu nei poddam. wiedzialam ze szczuple osoby bardziej boli ale tego nigdy bym nei przewidziala... tz i brat jak mnie zobaczyli jak wyszlam to zbledli, pielegniarz w ogole uciekl jak mi wyjeli endoskop, a lekarka tylko- moze niech sie pani poprawi... ja mowie ze lusterka nie ma i nie dam rady- torebke mial tz... to wzruszyla rekami... potwornie boli mnie gardlo- cale i zoladek, oczywiscie po powrocie do domu dostalam strasznej biegunki i nadal mnie meczy... i jeszcze @ tez dostalam ![]() musialam sie wygadac... ![]() jak Ciebie tak gastroskopia bolała to ja nie wiem jak Ty dziecko urodzisz |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Shizaxa Malbork jeszcze rozumiem, bo jest zamek
![]() ![]() ![]() ![]() Bunny i tak przeczytalam to na bialo ![]() ![]() ![]() ![]() Czeko moj Brat jakis czas temu mial usuwana 8mke chirurgicznie, caly zabieg trwal 5 minut, lacznie juz z podaniem znieczulenia i odczekaniem az zacznie dzialac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KissieS;42123341]
Cytat:
![]()
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Agatka
Bo toć to ja niedawno zrozumiałam, że każdy jest kowalem swojego losu i trzeba te życie kierować tak, by być z niego zadowolonym, a nie tak, jak społeczeństwo nam narzuca. No i działam. ![]() Milka, Shizaxa Gdzie nad morze uderzacie? dobra, doczytałam. ![]() Bunny Co za psychole!! Oni chyba przyjemność z tego czerpią. Żesz w dupę jeża moja mama też była w szpitalu ostatnio, płakała, wyła z bólu, jedne babsko wstrętna pielęgniara powiedziała, że nie dostanie przeciwbólowego, a się potem okazało, że mama nawet powinna go mieć. Odpoczywaj teraz i trzymam kciuki za dobre wyniki. Czeko Ja też słyszałam, że samo wyrwanie nie boli, tylko później troszkę, ale to na Ketonalu nic nie czuć. Nie martw się na zapas. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.