Tatuaż część III - wątek zbiorczy - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-31, 11:02   #3601
201712071518
Konto usunięte

Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez gazelaa Pokaż wiadomość
W szczegolnosci ze ceny zaczynaja sie od 50 zł bardzo kusząca na szybki tatuaz.

Wysłane z aplikacji iphone

a propos tatuaży na bliznach i rozstępach.
Moim zdaniem jeden z lepszych jaki widziałam
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...a4d5dae07693ad
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 11:06   #3602
gazelaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość

a propos tatuaży na bliznach i rozstępach.
Moim zdaniem jeden z lepszych jaki widziałam
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...a4d5dae07693ad

Fajnie zakryło ale wtedy juz chyba nie chodzi w grę kolejna cesarka?

gazelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 11:19   #3603
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gazelaa Pokaż wiadomość
Fajnie zakryło ale wtedy juz chyba nie chodzi w grę kolejna cesarka?

no na pewno nie i raczej kolejna ciąża też nie - bo jednak widać, że kobieta ma skłonność do rozstępów i jakby to się wszystko rozeszło to przy tak intensywnej czerwieni będzie masakra i juz nic nie pomoże

kolejne z cyklu ''co myślicie"?
https://www.facebook.com/petratattoo/photos_stream
http://petratattoo.com/albums/tattoo/

fajne czy już za bardzo odjechane?

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2014-10-31 o 11:37
Stary 2014-10-31, 12:12   #3604
szemranakate
Raczkowanie

Yadou odpisała, temat jej nie odpowiada

no nic, a więc zbieram na cover u Gruchy
szemranakate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 12:23   #3605
cacajuate
Zadomowienie

Cytat:
O kwiatku na stopie nie pisałam w kontekscie yadou/ondrasha - bo oni jak najbardziej robią kwiatki na stopach w ich stylu.

To Ty czegoś nie rozumiesz. Piszesz do np Ondrasha, że chcesz mieć tatuaz od niego. On nie odpisuje. Gdyby chciał, to by odpisał.
Czyli nie jest zainteresowany/nie chce zrobić Ci tatuażu. Proste jak konstrukcja cepa. Nie jest zainteresowany, nie odpisuje.

no tak, zasadnicza różnica. rzecznik prasowy fabryki publicznie powiedział, że gust potencjalnego klienta jest tak z☠☠☠any, że nie będą się ośmieszać robiąc coś takiego.
Rozumiem, że gdybyś wysłała Ondrashowi swój pomysł, a on by Ci publicznie napisał, że takiego shitu robić nie będzie, byłoby to uprzejmiejsze?

no dokładnie to co napisałam - Beyonce możesz sobie kupić czy każdą inną pazerną na kasę dupę bo im wszystko jedno komu się sprzedają.
ale w przeciwieństwo do nich niektórym nie zależy na kasie za wszelką cenę i właśnie planują półroczny rejs na Karainy, albo półroczną sesję z marihuana i nie będą tatuować bo nie. i kasa nie gra roli. Proste czy mam się powtarzać?
Poza tym używasz porównania zamówienia ekskluzywnego prywatnego koncertu Beyonce do jednego z pierdyliarda sztampowych zapytań mailowych. Napisz do Beyonce maila z pytaniem kiedy będzie na koncercie w Obrzygarach nad Ścierniawą i ile będzie kosztował bilet i jak Ci odpisze to pogadamy dalej
Podejrzewam, że jak napiszesz/zadzwonisz do Ondrasha/yadou, że zapraszasz go na ekskluzywną prywatną sesję tatuażu w Meksyku, pokrywasz koszty przelotu biznesklasą i apartament w Hiltonie, oraz pięciocyfrową stawkę, to na odpowiedź czekać długo nie będziesz

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

wydaje mi się, że nie - może po prostu znów przestaną być popularne, ale zawsze będą ludzie tatuujący się tylko w klimatach ethnic/modern black.
skoro istnieją duże studia (co prawda nie w Polsce) specjalizujące się od lat tylko w takich technikach i mające pełne obłożenie, to raczej gwałtowne bankructwo im nie grozi.

a grupa ludzi podążająca za trendami trybale->gwiazdki, nutki->piórka, znaki nieskończoności-->sowy, jaskółki, łapacze snow-->
''kolejny super modny trend'', po prostu przestanie je robić

i w zasadzie skoro ich (znów wracam do yadou czy Czapigi) system (zapisy 1 dnia itp) się sprawdzają i ciągle mają full klientów, którzy nie czują się urażeni, to dlaczego mieliby to zmieniać?
Juz tak ogolnie. W dalszym ciagu uwazam, ze moznaby poswiecic te 5 minut na edycje strony www czy ustawienia automatic replay. Tak uwazam, szczerze mowiac porownanie do Beyonce bylo raczej zartem, bo gdzie Beyonce jesli chodzi o popularnosc, a gdzie Yadou, prosze Cie. Podaje takie przyklady, bo przez slowo 'dziaracz' i inne takie dalas do zrozumienia, ze uwazasz, ze tacy zayebisci artysci nie musza sie bawic w takie pierdoły jak obsluga klienta, bo oni nie maja klientow. Pisalam juz, ze Vermeer, Riviera itd itd mial, to nie wiem, jakiej to sa, Twoim zdaniem, klasy artysci, ze ONI nie musza Moze wyjasnij te kwestie: czemu tacy artysci mogli i to robili, mieli klientow, a juz Yadou nie? Czy Vermeer byl rzemieslnikiem wg Ciebie? Czy serio nie da sie pogodzic milego traktowania osoby, ktora sie dziara z artyzmem? To sie jakos wyklucza?
Na dodatek po koleji jedziesz po wszystkich. Ktos, kto chce mila czy powiedzmy, poprawna obsluge klienta, to frajer, i bedzie mial nieartystyczna niezayebista dziare, bo klientow ma tylko rzemiesnik, a ktos kto sie godzi na latanie za 'artysta' to zasliniona nastka latajaca jak za Justinem B? Nie dogodzisz :P
Jeszcze jedno: ja uwazam, ze maja klientow i ze powinni o nich dbac CHOCIAZBY ustawiajac klka informacji na swojej stronie (na przyklad o cene, nie zaszkodiloby napisanie, ze np cena jest wycieczka i pobyt w Hiltonie). Uwazam, ze artyzm tego jakos nie wyklucza. Ty tak nie uwazasz - spoko. Mozna sie nie zgadzac z kims. Mozna sie nie zgadzac kulturalnie ,a mozna ze zlosliwosciami na poziomie poznopodstawowkowym, rzucajac inwektywami. Rozjasnij, co dla Ciebie znaczy slowo 'dupa', bo walnelas X postow ze swietym oburzeniem, ze kogos obrazamy slowem 'dziaracz', to moze wyjasnij, dlaczego w takim razie OK jest nazywanie ludzi 'dupami'.

Wg mnie dlatego, ze, po pierwsze, brak w nim uszanowania klienta, a do tego powinno sie zawsze dazyc, po drugie dlatego ze sa NIEUPRZEJMI (przynajmniej niektorzy, juz tu padly przyklady), zwyczajnie po ludzku. Ja np. osobiscie daze do bycia uprzejma w stosunku do osob, ktorych nie znam wcale, ale widze, ze nie wszyscy tak maja

Meksyk i bieganie na fejsie TUTAJ

Edytowane przez cacajuate
Czas edycji: 2014-10-31 o 12:25
cacajuate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 13:08   #3606
Melanchton
Zakorzenienie

A nieodpisywania: ja tam nie wyciągam od razu wniosków, że to są jacyś nieuprzejmi ludzie, którzy mają w de potencjalnych klientów, po prostu sam system mi się nie podoba, z punktu widzenia kołaczącego, któremu nie jest otwierane.
Komu tak naprawdę nie zależy, może poszukać gdzie indziej.
Cytat:

Fajne!!
Cytat:
Napisane przez szemranakate Pokaż wiadomość
Yadou odpisała, temat jej nie odpowiada

no nic, a więc zbieram na cover u Gruchy
Ojej, bardzo mi przykro. Mnie jeszcze nie odpisała nic, ale łączę się w bólu.
Stary 2014-10-31, 13:13   #3607
LadyWhisper
Zakorzenienie

melanchton i jak odpisała yadou?

szemranakate mi odpisała też że nie pasuje jej temat (napisałam do niej z głupa, jak się dostanę to się dostanę, nie to nie ) i w sumie, całkiem miła ta wiadomość od niej była, aż się zdziwiłam, po tym co przeczytałam tutaj

z drugiej strony boję się napisać do Marty, bo jak ona mi odmówi to nie wiem, mam już jakąś tam koncepcję tatuażu wiem, jakby mniej więcej miał wyglądać ale jak druga osoba mi odmówi to hm... :P

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 13:22   #3608
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cacajuate Pokaż wiadomość
Juz tak ogolnie. W dalszym ciagu uwazam, ze moznaby poswiecic te 5 minut na edycje strony www czy ustawienia automatic replay. Tak uwazam, szczerze mowiac porownanie do Beyonce bylo raczej zartem, bo gdzie Beyonce jesli chodzi o popularnosc, a gdzie Yadou, prosze Cie. Podaje takie przyklady, bo przez slowo 'dziaracz' i inne takie dalas do zrozumienia, ze uwazasz, ze tacy zayebisci artysci nie musza sie bawic w takie pierdoły jak obsluga klienta, bo oni nie maja klientow. Pisalam juz, ze Vermeer, Riviera itd itd mial, to nie wiem, jakiej to sa, Twoim zdaniem, klasy artysci, ze ONI nie musza Moze wyjasnij te kwestie: czemu tacy artysci mogli i to robili, mieli klientow, a juz Yadou nie? Czy Vermeer byl rzemieslnikiem wg Ciebie? Czy serio nie da sie pogodzic milego traktowania osoby, ktora sie dziara z artyzmem? To sie jakos wyklucza?
Na dodatek po koleji jedziesz po wszystkich. Ktos, kto chce mila czy powiedzmy, poprawna obsluge klienta, to frajer, i bedzie mial nieartystyczna niezayebista dziare, bo klientow ma tylko rzemiesnik, a ktos kto sie godzi na latanie za 'artysta' to zasliniona nastka latajaca jak za Justinem B? Nie dogodzisz :P
Jeszcze jedno: ja uwazam, ze maja klientow i ze powinni o nich dbac CHOCIAZBY ustawiajac klka informacji na swojej stronie (na przyklad o cene, nie zaszkodiloby napisanie, ze np cena jest wycieczka i pobyt w Hiltonie). Uwazam, ze artyzm tego jakos nie wyklucza. Ty tak nie uwazasz - spoko. Mozna sie nie zgadzac z kims. Mozna sie nie zgadzac kulturalnie ,a mozna ze zlosliwosciami na poziomie poznopodstawowkowym, rzucajac inwektywami. Rozjasnij, co dla Ciebie znaczy slowo 'dupa', bo walnelas X postow ze swietym oburzeniem, ze kogos obrazamy slowem 'dziaracz', to moze wyjasnij, dlaczego w takim razie OK jest nazywanie ludzi 'dupami'.

Wg mnie dlatego, ze, po pierwsze, brak w nim uszanowania klienta, a do tego powinno sie zawsze dazyc, po drugie dlatego ze sa NIEUPRZEJMI (przynajmniej niektorzy, juz tu padly przyklady), zwyczajnie po ludzku. Ja np. osobiscie daze do bycia uprzejma w stosunku do osob, ktorych nie znam wcale, ale widze, ze nie wszyscy tak maja
może przeczytaj moje posty kilka razy to zrozumiesz, albo pokaż mi chociaż jedno miejsce gdzie napisałam, że uważam yadou za wielką artystkę. że chociażby podobają mi się jej prace?

Ty serio piszesz odpowiedź na MOJE posty?
Czy ja piszę w jakimś języku, którego nie rozumiesz?
Pokaż mi więc gdzie napisałam, że ktoś kto wymaga, miłej obsługi klienta jest frajerem?

Napisałam, że skoro tatuaż to tylko wbijanie tuszu pod skórę, to latając jak nastka za Bieberem za dziaraczką pokroju Yadou, sami ludzie pozwalają jej poczuć się jak gwiazda. i nie ma powodów zmieniać swojego podejścia bo ludzie bynajmniej nie czują się obrażeni i latają za nią dalej.

no skoro tatuaż może być dziara, to osoba pokroju Beyonce może być dupą, podobnie jak sporo innych ludzi. Tobie się nie podoba słowo tatuaż i używasz "dziara" uważając je za neutralne, ja używam słowa dupa bo takie słowo mi się podoba. w końcu język jest dynamiczny

Nie ma obowiązku bycia uprzejmym po LUDZKU, ani poszanowania dla klientów, bo gdyby klienci nie czuli się szanowani to przestaliby byc klientami. Generalnie ludzkość cechuje się wrodzonym kijem w d..pie z tendencją bardziej do obrażania się o byle goowno niż dawaniem się poniżać
Dla mnie Twoje wybiórcze czytanie postów i dowolna ich interpretacja jest bardzo nieuprzejma. i co z tego. płakać nie zamierzam

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
A nieodpisywania: ja tam nie wyciągam od razu wniosków, że to są jacyś nieuprzejmi ludzie, którzy mają w de potencjalnych klientów, po prostu sam system mi się nie podoba, z punktu widzenia kołaczącego, któremu nie jest otwierane.
Komu tak naprawdę nie zależy, może poszukać gdzie indziej.

Fajne!!

Ojej, bardzo mi przykro. Mnie jeszcze nie odpisała nic, ale łączę się w bólu.

no ba, zawsze może iść do miłego lokalnego studia z profesjonalna obsługą klienta, gdzie będzie należycie obsłużony i zrobią mu tatuaż w każdym stylu bo po co przepłacać

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
melanchton i jak odpisała yadou?

szemranakate mi odpisała też że nie pasuje jej temat (napisałam do niej z głupa, jak się dostanę to się dostanę, nie to nie ) i w sumie, całkiem miła ta wiadomość od niej była, aż się zdziwiłam, po tym co przeczytałam tutaj

z drugiej strony boję się napisać do Marty, bo jak ona mi odmówi to nie wiem, mam już jakąś tam koncepcję tatuażu wiem, jakby mniej więcej miał wyglądać ale jak druga osoba mi odmówi to hm... :P
jeśli masz juz bardzo konkretny pomysł na wzór, to może nie opisuj go dokładnie jako ''ten jeden i jedyny i żaden inny", tylko użyj więcej ogólników że chciałabys to i to w tym miejscu w jej stylu i generalnie ''bądź otwarta na pomysły'' (nawet jak nie jesteś)

a'propos zapisów - znam tatuażystę (w 20-tce najlepszych tatuażystów świata w większości rankingów), który klientów wybiera losowo spośród wysłanych maili. 1x w miesiącu
I co? Dostaje po kilkadziesiąt próśb o tatuaż dziennie - nie starczyłoby mu życia, by zrealizować pomysły wszystkich. życie jest krótkie i nieprzywiywalne, więc nie będzie bookował terminów na 10 lat naprzód. Z związku z tym wybiera losowo maile, dopiero potem je czyta i umawia ludzi. Nie odrzuca z powodu opisu pomysłu (bo tatuuje w takim stylu, że jest konkretny i raczej nikt nie wymaga czegoś kompletnie od czapy). Odpisuje tylko tym, których wylosował.
i co lepszy/gorszy pomysł?

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2014-10-31 o 13:34
Stary 2014-10-31, 13:33   #3609
szemranakate
Raczkowanie

Cytat:

też zastanawiam się czy zwrócić się do Marty z tym pomysłem, strasznie zależy mi na tym co sobie wymyśliłam, szczerze mówiąc do końca wierzyłam, że uda mi się z Yadou a tu zonk.
wiecie może, czy dostanie się do niej również graniczy z cudem jak to jest w przypadku Yadou?

Edytowane przez szemranakate
Czas edycji: 2014-10-31 o 13:36
Stary 2014-10-31, 13:44   #3610
LadyWhisper
Zakorzenienie

stupid tak też napisalam, że w kwestii projektu zdaję się w 100% na tatuażystę/dziaracza () wiadomo, chcę co chcę, ale zależy mi na też na oryginalności - wzorów sakura na necie jest pełno w większości wszystkie na jedno kopyto a ja bym chciała coś speszal dlatego też pomyślałam o watercolour i yadou/Marcie
akurat tutaj serio jestem otwarta na pomysły bo tak naprawdę żaden tatuaż na necie w tym temacie mi się nie spodobał

szemranakate melanchton pisała do Marty i miała odpowiedź zaraz na drugi dzień, ale w kwestii konwentu - jak u niej z terminami w studio to

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2014-10-31 o 13:49
Stary 2014-10-31, 14:08   #3611
Melanchton
Zakorzenienie

Temat się jej podoba i umówiłyśmy się na grudzień!
Właśnie odpisała!
Bardzo miło i w ogóle pięknie! Szaleję ze szczęścia, zwłaszcza, że na jej facebooku pojawiło się gdzieś w komentarzach info, że kończy współpracę z CziSz.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 14:18   #3612
kraina _chichow
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie odpisała!
Bardzo miło i w ogóle pięknie! Szaleję ze szczęścia, zwłaszcza, że na jej facebooku pojawiło się gdzieś w komentarzach info, że kończy współpracę z CziSz.

Gratuluję! Cieszę się razem z Tobą Ja zapisałam się dziś do Szery i muszę przyznać, że podejście do klienta mają (ona i Mixer) na mega poziomie. Cierpliwi, sympatyczni i mają świetne pomysły! A czemu Yadou kończy z CziSz? Czyżby miała w planach własne studio? Może w Warszawie?
Stary 2014-10-31, 14:24   #3613
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie odpisała!

Stary 2014-10-31, 14:25   #3614
szemranakate
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie odpisała!

zazdroszczę strasznie ale gratuluję!!!
Stary 2014-10-31, 14:46   #3615
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie odpisała!

fajnie - to Twoje pierwsze ''podejście''?

Gratki - pamiętam jak się cieszyłam, że załapałam się na termin u Surowca - chociaż mnie aż tak nie zależało
Stary 2014-10-31, 18:10   #3616
cacajuate
Zadomowienie

Cytat:

Nie dla mnie. W ogole mi nie podhodzi. Technicznie zle nie jest, w sensie jakosci dziary, dobrania do miejsca, ale dla mnie brzydale. Tu juz kompletnie kwestia gustu. Tak samo zupelnie mi sie nie podoba styl Marty z Dead Romanoff.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2014-10-31, 18:14   #3617
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie - to Twoje pierwsze ''podejście''?

Gratki - pamiętam jak się cieszyłam, że załapałam się na termin u Surowca - chociaż mnie aż tak nie zależało
Podejście trzecie i już sukces.
Stary 2014-10-31, 19:37   #3618
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:

Odjechane, ale ciekawe, właściwie coś w sobie ma, ale chyba bardziej podoba mi się jako rysunek a nie koniecznie jako tatuaż

Cytat:
Napisane przez kraina _chichow Pokaż wiadomość
Gratuluję! Cieszę się razem z Tobą Ja zapisałam się dziś do Szery i muszę przyznać, że podejście do klienta mają (ona i Mixer) na mega poziomie. Cierpliwi, sympatyczni i mają świetne pomysły! A czemu Yadou kończy z CziSz? Czyżby miała w planach własne studio? Może w Warszawie?
A ile się czeka do Szery?

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 20:55   #3619
kraina _chichow
Rozeznanie

Jakies 9 miesięcy będę czekać.
Stary 2014-10-31, 22:33   #3620
cacajuate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Odjechane, ale ciekawe, właściwie coś w sobie ma, ale chyba bardziej podoba mi się jako rysunek a nie koniecznie jako tatuaż

?
Ciekawa uwaga. Wlasnie obczajam sobie dziary Yadou. Niby fajne, ale cos mi w nich nie pasuje. Dochodze do wniosku, ze nie podobaja mi sie tatuaze geometryczne, czy jak to tam zwal, a juz zupelnie nie podoba mi sie polaczenie geopetrycznych linii z plamami watercolor . Te prace Ondrasha, ktore takie sa tez mi sie nie podobaja. To chyba taka moda teraz, tz. sporo asrystow widze, ktorzy lacza szkic albo wrecz jakis a la druk plaski z jakims delikatnym kolorem. I tez bardzo mi sie podoba taki stul rysunku, bardzo lubie dziwaczne szkice, ale nie wytatuowalabym sobie takiego.

Stary 2014-11-01, 13:52   #3621
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:

Bardzo mi się podoba, dzięki!!

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 16:15   #3622
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
a tak z innej beczki - co sądzicie o tzw solid black?

Bo to jest chyba jeden jedyny trend w tatuażu, którego kompletnie nie ogarniam.
Nie podoba mi się. Moim zdaniem, wygląda to jakby ktoś miał buraki i chciał je zacoverowac, ale poszedł na łatwiznę i 'zamalował' wszystko

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:

Nie moje gusta

Edytowane przez Perfekcj0nistka
Czas edycji: 2014-11-02 o 11:47
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 17:52   #3623
paint_it_black
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
http://www.perfectlines.pl/tatuazzre...negaleria.html z ciekawości zapytam co myślicie o tych pracach ?
piórka, głębokie myśli, ptaki
Cytat:
no widac po zdjęciach w jaki typ klientów i wzorki uderzają.
Pani przyjdzie na regulację brwi czy pedicure a przy okazji machnie sobie napisik na nadgarstku
"takie tam z PedicureSpa"
Cytat:

mnie nie rusza
Cytat:
Napisane przez cacajuate Pokaż wiadomość
Ja np. osobiscie daze do bycia uprzejma w stosunku do osob, ktorych nie znam wcale, ale widze, ze nie wszyscy tak maja
ja zauważyłam, że bardzo łatwo wpadam w nieuprzejmy ton i nie wiem, czy z tym walczyć, czy życie jest za krótkie
Cytat:
Właśnie odpisała!

no to graty
paint_it_black jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 18:13   #3624
LadyWhisper
Zakorzenienie

Melanchton, pisalas do yadou 3 razy z tym samym tematem?

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

Stary 2014-11-01, 18:22   #3625
victorion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paint_it_black Pokaż wiadomość
ja zauważyłam, że bardzo łatwo wpadam w nieuprzejmy ton i nie wiem, czy z tym walczyć, czy życie jest za krótkie
Broń boże nie walcz, pielęgnuj to!
victorion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 19:01   #3626
paint_it_black
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez victorion Pokaż wiadomość
Broń boże nie walcz, pielęgnuj to!
też już to słyszałam parę razy tylko nie wiem, czy jak umrę, ludzie nie pomyślą "a, dobrze jej tak, wku..wiająca suka"

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

paint_it_black jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 19:16   #3627
solstice
Raczkowanie

A ja mam nietypowe pytanie... Jestem zapisana na kolejny tatuaż, ale w tym tygodniu wyszło, że dzień przed tym będę mieć badanie w krótkim znieczuleniu ogólnym. Może orientujecie się, czy to jest przeciwwskazaniem do wykonania tatuażu na kolejny dzień? Stupid wiesz może? Bezpieczniej przenieść termin, ale z drugiej strony jeśli brak przeciwwskazań...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-01, 19:18   #3628
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Melanchton, pisalas do yadou 3 razy z tym samym tematem?

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Dwa razy z tym samym, a za pierwszym razem z innym. Ale może podczas grudniowej sesji omówimy sobie ten pierwszy pomysł jeszcze raz.
Stary 2014-11-01, 19:19   #3629
cacajuate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez solstice Pokaż wiadomość
A ja mam nietypowe pytanie... Jestem zapisana na kolejny tatuaż, ale w tym tygodniu wyszło, że dzień przed tym będę mieć badanie w krótkim znieczuleniu ogólnym. Może orientujecie się, czy to jest przeciwwskazaniem do wykonania tatuażu na kolejny dzień? Stupid wiesz może? Bezpieczniej przenieść termin, ale z drugiej strony jeśli brak przeciwwskazań...

Zapytaj lekarza

Stary 2014-11-02, 03:00   #3630
cacajuate
Zadomowienie

z cyklu: yay or nay ?? ImageUploadedByWizaz Forum1414897293.562841.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414897307.003127.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414897321.169054.jpgplus ostatnie dla ImageUploadedByWizaz Forum1414897334.457772.jpgsmiechu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości