![]() |
#3601 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
![]() a propos tatuaży na bliznach i rozstępach. Moim zdaniem jeden z lepszych jaki widziałam https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...a4d5dae07693ad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie zakryło ale wtedy juz chyba nie chodzi w grę kolejna cesarka? Wysłane z aplikacji iphone |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no na pewno nie i raczej kolejna ciąża też nie - bo jednak widać, że kobieta ma skłonność do rozstępów i jakby to się wszystko rozeszło to przy tak intensywnej czerwieni będzie masakra i juz nic nie pomoże kolejne z cyklu ''co myślicie"? https://www.facebook.com/petratattoo/photos_stream http://petratattoo.com/albums/tattoo/ fajne czy już za bardzo odjechane? Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2014-10-31 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Yadou odpisała, temat jej nie odpowiada
![]() no nic, a więc zbieram na cover u Gruchy |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na dodatek po koleji jedziesz po wszystkich. Ktos, kto chce mila czy powiedzmy, poprawna obsluge klienta, to frajer, i bedzie mial nieartystyczna niezayebista dziare, bo klientow ma tylko rzemiesnik, a ktos kto sie godzi na latanie za 'artysta' to zasliniona nastka latajaca jak za Justinem B? Nie dogodzisz :P Jeszcze jedno: ja uwazam, ze maja klientow i ze powinni o nich dbac CHOCIAZBY ustawiajac klka informacji na swojej stronie (na przyklad o cene, nie zaszkodiloby napisanie, ze np cena jest wycieczka i pobyt w Hiltonie). Uwazam, ze artyzm tego jakos nie wyklucza. Ty tak nie uwazasz - spoko. Mozna sie nie zgadzac z kims. Mozna sie nie zgadzac kulturalnie ,a mozna ze zlosliwosciami na poziomie poznopodstawowkowym, rzucajac inwektywami. Rozjasnij, co dla Ciebie znaczy slowo 'dupa', bo walnelas X postow ze swietym oburzeniem, ze kogos obrazamy slowem 'dziaracz', to moze wyjasnij, dlaczego w takim razie OK jest nazywanie ludzi 'dupami'. ![]() Wg mnie dlatego, ze, po pierwsze, brak w nim uszanowania klienta, a do tego powinno sie zawsze dazyc, po drugie dlatego ze sa NIEUPRZEJMI (przynajmniej niektorzy, juz tu padly przyklady), zwyczajnie po ludzku. Ja np. osobiscie daze do bycia uprzejma w stosunku do osob, ktorych nie znam wcale, ale widze, ze nie wszyscy tak maja ![]()
Edytowane przez cacajuate Czas edycji: 2014-10-31 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zakorzenienie
|
A nieodpisywania: ja tam nie wyciągam od razu wniosków, że to są jacyś nieuprzejmi ludzie, którzy mają w de potencjalnych klientów, po prostu sam system mi się nie podoba, z punktu widzenia kołaczącego, któremu nie jest otwierane.
![]() Komu tak naprawdę nie zależy, może poszukać gdzie indziej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
melanchton i jak odpisała yadou?
szemranakate mi odpisała też że nie pasuje jej temat (napisałam do niej z głupa, jak się dostanę to się dostanę, nie to nie ![]() ![]() z drugiej strony boję się napisać do Marty, bo jak ona mi odmówi to nie wiem, mam już jakąś tam koncepcję tatuażu wiem, jakby mniej więcej miał wyglądać ale jak druga osoba mi odmówi to hm... :P
#3608 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty serio piszesz odpowiedź na MOJE posty? Czy ja piszę w jakimś języku, którego nie rozumiesz? Pokaż mi więc gdzie napisałam, że ktoś kto wymaga, miłej obsługi klienta jest frajerem? Napisałam, że skoro tatuaż to tylko wbijanie tuszu pod skórę, to latając jak nastka za Bieberem za dziaraczką pokroju Yadou, sami ludzie pozwalają jej poczuć się jak gwiazda. i nie ma powodów zmieniać swojego podejścia bo ludzie bynajmniej nie czują się obrażeni i latają za nią dalej. no skoro tatuaż może być dziara, to osoba pokroju Beyonce może być dupą, podobnie jak sporo innych ludzi. Tobie się nie podoba słowo tatuaż i używasz "dziara" uważając je za neutralne, ja używam słowa dupa bo takie słowo mi się podoba. w końcu język jest dynamiczny ![]() Nie ma obowiązku bycia uprzejmym po LUDZKU, ani poszanowania dla klientów, bo gdyby klienci nie czuli się szanowani to przestaliby byc klientami. Generalnie ludzkość cechuje się wrodzonym kijem w d..pie z tendencją bardziej do obrażania się o byle goowno niż dawaniem się poniżać ![]() Dla mnie Twoje wybiórcze czytanie postów i dowolna ich interpretacja jest bardzo nieuprzejma. i co z tego. płakać nie zamierzam ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
no ba, zawsze może iść do miłego lokalnego studia z profesjonalna obsługą klienta, gdzie będzie należycie obsłużony i zrobią mu tatuaż w każdym stylu bo po co przepłacać ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() a'propos zapisów - znam tatuażystę (w 20-tce najlepszych tatuażystów świata w większości rankingów), który klientów wybiera losowo spośród wysłanych maili. 1x w miesiącu I co? Dostaje po kilkadziesiąt próśb o tatuaż dziennie - nie starczyłoby mu życia, by zrealizować pomysły wszystkich. życie jest krótkie i nieprzywiywalne, więc nie będzie bookował terminów na 10 lat naprzód. Z związku z tym wybiera losowo maile, dopiero potem je czyta i umawia ludzi. Nie odrzuca z powodu opisu pomysłu (bo tatuuje w takim stylu, że jest konkretny i raczej nikt nie wymaga czegoś kompletnie od czapy). Odpisuje tylko tym, których wylosował. i co lepszy/gorszy pomysł? Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2014-10-31 o 13:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiecie może, czy dostanie się do niej również graniczy z cudem jak to jest w przypadku Yadou? Edytowane przez szemranakate Czas edycji: 2014-10-31 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
stupid tak też napisalam, że w kwestii projektu zdaję się w 100% na tatuażystę/dziaracza (
![]() ![]() akurat tutaj serio jestem otwarta na pomysły bo tak naprawdę żaden tatuaż na necie w tym temacie mi się nie spodobał szemranakate melanchton pisała do Marty i miała odpowiedź zaraz na drugi dzień, ale w kwestii konwentu - jak u niej z terminami w studio to ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-10-31 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Temat się jej podoba i umówiłyśmy się na grudzień!
![]() ![]() ![]() Właśnie odpisała! ![]() Bardzo miło i w ogóle pięknie! Szaleję ze szczęścia, zwłaszcza, że na jej facebooku pojawiło się gdzieś w komentarzach info, że kończy współpracę z CziSz. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() fajnie - to Twoje pierwsze ''podejście''? Gratki - pamiętam jak się cieszyłam, że załapałam się na termin u Surowca - chociaż mnie aż tak nie zależało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dla mnie. W ogole mi nie podhodzi. Technicznie zle nie jest, w sensie jakosci dziary, dobrania do miejsca, ale dla mnie brzydale. Tu juz kompletnie kwestia gustu. Tak samo zupelnie mi sie nie podoba styl Marty z Dead Romanoff. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3619 |
Rozeznanie
|
Jakies 9 miesięcy będę czekać.
#3620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3621 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Perfekcj0nistka Czas edycji: 2014-11-02 o 11:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Melanchton, pisalas do yadou 3 razy z tym samym tematem?
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3625 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Raczkowanie
|
A ja mam nietypowe pytanie... Jestem zapisana na kolejny tatuaż, ale w tym tygodniu wyszło, że dzień przed tym będę mieć badanie w krótkim znieczuleniu ogólnym. Może orientujecie się, czy to jest przeciwwskazaniem do wykonania tatuażu na kolejny dzień? Stupid wiesz może? Bezpieczniej przenieść termin, ale z drugiej strony jeśli brak przeciwwskazań...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapytaj lekarza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
z cyklu: yay or nay ?? ImageUploadedByWizaz Forum1414897293.562841.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414897307.003127.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414897321.169054.jpgplus ostatnie dla ImageUploadedByWizaz Forum1414897334.457772.jpgsmiechu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.