Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 22:59   #3601
Milena_12
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Megi: https://www.youtube.com/watch?v=zYWNzZVtCEI

na dobranoc
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:59   #3602
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość

Nie mogę się do niej przekonać...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:07   #3603
201703241651
Konto usunięte

Sorry, że tak z refleksem

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
takie są skutki hejtowania na wizażu
Niestety
Do tego nie stać mnie, żeby hejtować z Apple albo Maca, chyba listy będę pisała do Redakcji

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
przynajmniej jesteś przygotowana z góry; mój ostatni laptop po prostu pewnego dnia przestał się włączać bo poszła płyta główna. Na szczęście dało się wyjąć dysk ze wszystkimi danymi. A teraz na wakacje akurat może coś znajdziesz bo ludzie wyjeżdżają na urlopy. Aha i szukaj laptopów z 3-letnią gwarancją może ? Acer chyba ma
Mój laptop to w ogóle jest pechowy, kilka m-cy od kupienia coś się zepsuło w kolorach, przez kilka minut po włączeniu mam fioletowo-niebieskie, jak namagnesowany, stary telewizor
Teraz padła mi bateria, musi być na zasilaczu 24 h, no i ta ryska, która zmieniła się Wielki Kanion i falki na wierzchu...
Ja tylko czekam, aż on rypnie
Moje ostatnie hejty!
Dzięki, rozejrzę się
W ogóle, jakie marki są dobre? Ktoś mi mówił, że Lenovo, ale ja się nie znam...

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Poszukaj na allegro- kiedyś widziałam, że ludzie sprzedają obudowy od laptopów (może akurat będzie twój model). Jest cała klapa bez matrycy wtedy

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
Mi powiedzieli, że ok 400 zł, wolałam tą sumę dołożyć do nowego lapka. Moja poprzednia obudowa po prostu się rozpadła, komputera nie można było złożyć i był posklejany taśmą żeby mu wnętrzności nie wyleciały Nie mów, że masz Toshibe?
Mam Toshibę
Satellite

W ogóle, zastanawiam się nad NetBookiem...

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Ja w ogóle się zastanawiam, po co się malować na plażę... Nie chciałabym mieć dodatkowych zmartwień, czy podkład mi nie spłynie albo tusz nie rozmaże.
Ja się maluję na plażę
I moczę się do szyi...
Wiem, że to śmieszne, ale nie umiem inaczej, tyle lat z trądzikiem weszło mi na psychikę...

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Pewnie zostanę za to zjedzona, ale moim zdaniem zarówno spalona słońcem skwarka jak i blada jak ściana osoba nie wygląda dobrze

Naprawdę znikomy procent ludzi ma piękny odcień alabastrowej cery. Jeżeli ktoś dobrze czuje się w swojej skórze to ok, ale takie wmawianie że ja mam szlachecką cerę, że nie będę mieć zmarszczek itp dla mnie jest słabe. Takie demonizowanie słońca, bo samemu nie można się ładnie opalić Wszystko można robić mądrze i z głową. Opalanie też.
Ja to niewiele mam do powiedzenia w tej kwestii - zawsze będę skwarką Jedna wizyta na plaży i Bambo.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:27   #3604
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Nie mogę się do niej przekonać...
Ja też... jakoś jej nie lubię.

A te wyznania/porady Dżaka.... Nie mam pytań Porażka, czemu ten facet się tak ośmiesza? :/ Pomijam już to, że porady osoby tak młodej a przede wszytskim samotnej na temat związków są nieco mało wiarygodne

Dziewczyny uparzyłam sobie pokrzywą!!!! Co zrobić żeby tak nie piekło??? Na necie wyczytałam żeby dać pod zimną wodę, ale znowu wikipedii, że 2-3 dni nie należy przemywac wodą by uniknąć nasilenia czy tam powrotu pieczenia... WTF? Mam nie myć tyłka kilka dni? Ale tam jest też info, że swędzenie ustępuje po 10 min, a mnie piecze już pare godzin...
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:31   #3605
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Hadilan, ja miałam asusa a teraz lenovo, polecam obydwa. Każda firma ma jakiś typowy problem- asusy na ogół mają słabe baterie, acery się przegrzewają i mają shitowe obudowy, soniacze przesadzają z ceną, a lenovo.. akurat ten mój jest strasznie brzydki ale twardziel, ogólnie lenovo mają taką opinię że mają dobre obudowy. Mniej grzeje niż asus (z asusem nie mogłam wysiedzieć na kolanach) ale też się nie przegrzewa jak na razie, ma też świetną baterię. Mam go od pół roku i żadnych problemów a spadł mi parę razy i nic, tylko się wyłączył dla porównania asus po pół roku trzymał już tylko 40 min na baterii.
dla mnie też ważny jest stosunek ceny do tego co ma w środku (ale na tym to już mój tż się zna nie ja)
Stary 2013-07-07, 00:11   #3606
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
Hadilan, ja miałam asusa a teraz lenovo, polecam obydwa. Każda firma ma jakiś typowy problem- asusy na ogół mają słabe baterie, acery się przegrzewają i mają shitowe obudowy, soniacze przesadzają z ceną, a lenovo.. akurat ten mój jest strasznie brzydki ale twardziel, ogólnie lenovo mają taką opinię że mają dobre obudowy. Mniej grzeje niż asus (z asusem nie mogłam wysiedzieć na kolanach) ale też się nie przegrzewa jak na razie, ma też świetną baterię. Mam go od pół roku i żadnych problemów a spadł mi parę razy i nic, tylko się wyłączył dla porównania asus po pół roku trzymał już tylko 40 min na baterii.
dla mnie też ważny jest stosunek ceny do tego co ma w środku (ale na tym to już mój tż się zna nie ja)
Ja to zielona jestem, chciałabym kupić coś porządniejszego, ale niezbyt szaleć z cenąŻadne bajery nie są mi potrzebne, głównie używam laptop do internetu, mam jakieś zdjęcia, piosenki, czasem stworzę jakąś formę pisaną... Żadne hakerowanie Chociaż, ostatnio chodzi mi po łbie, żeby wrócić do Simsów, ale 2 i dodatki to chyba teraz każdy pociągnie
Nędza i rozpacz
Stary 2013-07-07, 00:36   #3607
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ja to zielona jestem, chciałabym kupić coś porządniejszego, ale niezbyt szaleć z cenąŻadne bajery nie są mi potrzebne, głównie używam laptop do internetu, mam jakieś zdjęcia, piosenki, czasem stworzę jakąś formę pisaną... Żadne hakerowanie Chociaż, ostatnio chodzi mi po łbie, żeby wrócić do Simsów, ale 2 i dodatki to chyba teraz każdy pociągnie
Nędza i rozpacz
to tak jak ja ;D więc do 1150zł upolujesz coś fajnego. Jak coś to priv to pomogę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 00:37   #3608
anzela26
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość

A te wyznania/porady Dżaka.... Nie mam pytań Porażka, czemu ten facet się tak ośmiesza? :/ Pomijam już to, że porady osoby tak młodej a przede wszytskim samotnej na temat związków są nieco mało wiarygodne

Dziewczyny uparzyłam sobie pokrzywą!!!! Co zrobić żeby tak nie piekło??? Na necie wyczytałam żeby dać pod zimną wodę, ale znowu wikipedii, że 2-3 dni nie należy przemywac wodą by uniknąć nasilenia czy tam powrotu pieczenia... WTF? Mam nie myć tyłka kilka dni? Ale tam jest też info, że swędzenie ustępuje po 10 min, a mnie piecze już pare godzin...
Dla mnie ten post to tez porazka, chyba jednak tych komedii romantycznych nie umie oddzielic od prawdziwego zycia. Zwiazek to nie zawsze hanimun ach szkoda gadac, takie teksty to moze w bravo girl pisac
btw. patrzcie kto czyta bloga jacka

Mona Malpacita6 lipca 2013 09:10
Wszystko piekne,jednak mnieszosc kobiet przed slubem nie odda się facetwi i ja nie spalam i jestem po slubie 11 lat i mam dzieci

Odpowiedz
Odpowiedzi

Jacek Ogrodowczyk6 lipca 2013 09:16
Myślę, że czasy się zmieniły i ciężko znaleźć kobiety które by ciągle trzymały swój wianek dla męża. Godne podziwu.

anzela26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 06:37   #3609
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anzela26 Pokaż wiadomość
Dla mnie ten post to tez porazka, chyba jednak tych komedii romantycznych nie umie oddzielic od prawdziwego zycia. Zwiazek to nie zawsze hanimun ach szkoda gadac, takie teksty to moze w bravo girl pisac
btw. patrzcie kto czyta bloga jacka

Mona Malpacita6 lipca 2013 09:10
Wszystko piekne,jednak mnieszosc kobiet przed slubem nie odda się facetwi i ja nie spalam i jestem po slubie 11 lat i mam dzieci

Odpowiedz
Odpowiedzi

Jacek Ogrodowczyk6 lipca 2013 09:16
Myślę, że czasy się zmieniły i ciężko znaleźć kobiety które by ciągle trzymały swój wianek dla męża. Godne podziwu.

Wiemy, wiemy, było na którejś poprzednich stron. Z tą panią szkoda wchodzić w jakiekolwiek dyskusje. Wiadomo, że czyta nasz wątek i nawiazuje do niego ciągle (i cytuje). Aż nie mam ochoty brać w tym udziału.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:

Matkobosko, Dziadu! Nawet nie chcę pytać o szczegóły, bo pewnie nawet nasz niewaniliowy Dżekuś by się zawstydził...
Dzisiaj już Cię. Pewnie nie boli, prawda? Bąble po pokrzywach tak chyba schodzą po kilku godzinach. Tylko drapać nie można.

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
Cytat:
Nędza i rozpacz
Ja też mam lenovo i również przeżył wiele upadków... Ta firma robiła kiedyś laptopy dla IBMu, o których krążyły legendy na temat niezniszczalności i np. możliwości zgniatania orzechów obudową i takie tam.
Hadilan, jeśli używasz kompa do korzystania z internetu, oglądania zdjęć, od czasu do czasu worda i excella pewnie to nie ma co się rzucać na nie wiadomo jakie, bo np bardzo fajne są też delle, ale już droższe. Jeśli też nie grasz w jakieś nowe gierki z wypas grafiką to nie musisz za bardzo skupiać się np na karcie graficznej ani na niczym takim. Ja używam swojego komputera do pracy i to naprawdę bardzo intensywnie go eksploatuję. Ciągle kreślę w autocadzie, robię wizualizacje, mam odpalone programy graficzne. Musiałam go trochę podpimpować, coby mi bardzo nie mulił, a tak to nic przed te 4 lata nie trzeba było naprawiać. Ostatnio wspieram się też stacjonarką, no ale to nie wina mojego lenovo tylk orosnacych potrzeb. :P

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-07-07 o 06:43
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 07:25   #3610
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

Jeśli chodzi o Jacka, a raczej "Waniliowego Jacka"(wydaje się że bardzo pasuję do niego ta nazwa) to po przeczytaniu tego jego "arcydzieła" chciało mi się płakać czy to ze śmiechu ,czy to litości.
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 08:02   #3611
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Mój laptop to w ogóle jest pechowy, kilka m-cy od kupienia coś się zepsuło w kolorach, przez kilka minut po włączeniu mam fioletowo-niebieskie, jak namagnesowany, stary telewizor
Teraz padła mi bateria, musi być na zasilaczu 24 h, no i ta ryska, która zmieniła się Wielki Kanion i falki na wierzchu...
Ja tylko czekam, aż on rypnie
Moje ostatnie hejty!
Dzięki, rozejrzę się
W ogóle, jakie marki są dobre? Ktoś mi mówił, że Lenovo, ale ja się nie znam...
nie dawałaś go do naprawy jak był na gwarancji?
ja mam Asus już chyba 6 rok i nic mi się z nim nie dzieje
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 09:59   #3612
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Mam Toshibę
Satellite
Też mam Satellite i dziwię się, że on jeszcze żyje. Przynajmniej kilka razy dziennie zalicza parapet. Wczoraj podczas oglądania Chicago chyba z 4 razy nim przypieprzyłam. Przez przypadek oczywiście Ale fakt, musi stale być podłączony do zasilacza

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Uwielbiam serię o Wiedźminie. I Sapkowskiego też oczywiście
Ja też. Aż mi się przypomniało jak wkurzałam moją wychowawczynię w gimnazjum Sapkowskim, bo ona straaasznie nie lubiła fantastyki. A ja na większości godzin wychowawczych czytałam albo Wiedźmina albo inne fantasy.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 10:15   #3613
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Ja też. Aż mi się przypomniało jak wkurzałam moją wychowawczynię w gimnazjum Sapkowskim, bo ona straaasznie nie lubiła fantastyki. A ja na większości godzin wychowawczych czytałam albo Wiedźmina albo inne fantasy.
Ja Bożych Bojowników:P Jak zabierała mi książkę to trafiała na fragment powiedzmy ehm pikantny. Zawsze się tłumaczyłam, że to przecież głównie powieść historyczna
Stary 2013-07-07, 10:44   #3614
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

Matkobosko, Dziadu! Nawet nie chcę pytać o szczegóły, bo pewnie nawet nasz niewaniliowy Dżekuś by się zawstydził...
Dzisiaj już Cię. Pewnie nie boli, prawda? Bąble po pokrzywach tak chyba schodzą po kilku godzinach. Tylko drapać nie można.

Ja też mam lenovo i również przeżył wiele upadków... Ta firma robiła kiedyś laptopy dla IBMu, o których krążyły legendy na temat niezniszczalności i np. możliwości zgniatania orzechów obudową i takie tam.
Hadilan, jeśli używasz kompa do korzystania z internetu, oglądania zdjęć, od czasu do czasu worda i excella pewnie to nie ma co się rzucać na nie wiadomo jakie, bo np bardzo fajne są też delle, ale już droższe. Jeśli też nie grasz w jakieś nowe gierki z wypas grafiką to nie musisz za bardzo skupiać się np na karcie graficznej ani na niczym takim. Ja używam swojego komputera do pracy i to naprawdę bardzo intensywnie go eksploatuję. Ciągle kreślę w autocadzie, robię wizualizacje, mam odpalone programy graficzne. Musiałam go trochę podpimpować, coby mi bardzo nie mulił, a tak to nic przed te 4 lata nie trzeba było naprawiać. Ostatnio wspieram się też stacjonarką, no ale to nie wina mojego lenovo tylk orosnacych potrzeb. :P
Dobra, Dziewczyny, przyznaję się - to był mój pomysł, żeby grzmocić się z Kalwaryjską w pokrzywach

Wiem, wiem, że nie ma się na co porywać, ja nawet tyle kasy nie mam

Nie mów mi nic o AutoCadzie, to zło

Jak mówiłam, gry mnie nie kręcą (oprócz Simsów i "w doktora" z Kalwaryjską), głównie siedzę w necie, czasem jakiś film, piosenki, zdjęcia...
Więc potrzebuję kompa, coby wytrzymał mi trochę i dało się w Simsy popykać
A ta pancerna obudowa (czyżby brat legendarnej Noki?) jest bardzo kusząca

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
nie dawałaś go do naprawy jak był na gwarancji?
ja mam Asus już chyba 6 rok i nic mi się z nim nie dzieje
Chciałam, ale wieźć trzeba było gdzieś, potem zanim by naprawili... A ja potrzebowałam laptopa, może głupie, ale cóż...

Cytat:
Też mam Satellite i dziwię się, że on jeszcze żyje. Przynajmniej kilka razy dziennie zalicza parapet. Wczoraj podczas oglądania Chicago chyba z 4 razy nim przypieprzyłam. Przez przypadek oczywiście Ale fakt, musi stale być podłączony do zasilacza
To tylko ze mnie taka psuja?
Stary 2013-07-07, 11:08   #3615
Atenya
summer vibes;)

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;41672750]Jeśli chodzi o Jacka, a raczej "Waniliowego Jacka"(wydaje się że bardzo pasuję do niego ta nazwa) [/QUOTE]

Cytat:

Też uwielbiam fantastykę Terry Pratchett to jeden z moich ulubieńców zdecydowanie
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 11:24   #3616
patisia123
Zakorzenienie

Jack nadaje się z tymi swoimi tekstami do Bravo

a fragment o seksie mnie rozbawił totalnie.. że niby on taki bóg seksu haha ?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 11:41   #3617
mantas
Zakorzenienie

boże, jack tak się zbłaźnił tym postem...

jenna marbles ma ponad 9 mln subskrybentów!
kopara mi opadła
Stary 2013-07-07, 11:42   #3618
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Jack nadaje się z tymi swoimi tekstami do Bravo

a fragment o seksie mnie rozbawił totalnie.. że niby on taki bóg seksu haha ?
Ma Princessa wyobraźnie, ma
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 11:46   #3619
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Chciałam, ale wieźć trzeba było gdzieś, potem zanim by naprawili... A ja potrzebowałam laptopa, może głupie, ale cóż...

To tylko ze mnie taka psuja?
kurczę szkoda tego lapka...
wychodzi na to, że tak
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 12:29   #3620
Julie_
Rozeznanie

nissiax83 -Co jest w moje torbie plażowej + mini vlog

http://www.youtube.com/watch?v=TZs4o088oa4
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 13:19   #3621
whip
psy-chopatka

Ulubieńcy u Dorci
http://www.youtube.com/watch?v=zHpNwn58mWw

Waniliowy Jack mnie rozwalił
Stary 2013-07-07, 13:33   #3622
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=cbi5MgI-Q2Q
Co za niesymaptyczny gość...A ten fragment około minuty 8 to bym się wstydziła wstawiać W ogóle bardzo lubię (lubiłam?) lolę, ale od jakiegoś czasu zaczęła się dziwnie zachowywać...

Cytat:
W
Oj siusiałam w krzakach i wydawało mi się, że ktoś idzie i ze stresu za bardzo się przytuliłam do pokrzywy

Ja mam 5 letnią Toshibę Satellite oprócz tego, że od roku bateria trzyma 10 min to jest z nią wszystko ok No i jeszcze mi czasem muli, ale to kwestia, że nie dbam o system i robię formata raz na dwa lata
złociste jak len.
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
Stary 2013-07-07, 13:33   #3623
Iraa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość

Ależ jej zazdroszcze tego Oceanu.. Podjezdzac metrem na plaże.. eh! Marzenie
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 13:38   #3624
Aishowa
Zadomowienie

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;41672750]Jeśli chodzi o Jacka, a raczej "Waniliowego Jacka"(wydaje się że bardzo pasuję do niego ta nazwa) to po przeczytaniu tego jego "arcydzieła" chciało mi się płakać czy to ze śmiechu ,czy to litości.[/QUOTE]
Raczej Waniliowy Książe

Cytat:
Ja też I o dziwo działa lepiej niż nowsze laptopy moich rodziców i znajomych Bateria też mi siadła, po jakimś roku i jestem nierozłączna z zasilaczem.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Iraa Pokaż wiadomość
Ależ jej zazdroszcze tego Oceanu.. Podjezdzac metrem na plaże.. eh! Marzenie
Ja jej zazdroszczę NYC
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 14:18   #3625
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=cbi5MgI-Q2Q
Co za niesymaptyczny gość...A ten fragment około minuty 8 to bym się wstydziła wstawiać W ogóle bardzo lubię (lubiłam?) lolę, ale od jakiegoś czasu zaczęła się dziwnie zachowywać...

co On powiedział w 8:02
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 14:19   #3626
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość

"Ja się generalnie nie opalam"

Nie no, ja nie wiem jak ona wytrzymuje na plazy nad oceanem pod parasolem na ręczniku, bo ja byłam wczoraj i przedwczoraj rownież nad oceanem i jest tak gorąco, ze nie da się wysiedziec na piasku, bo powietrze stoi, i musisz być w wodzie czy przy wodzie. Ale co ja się znam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-07, 14:23   #3627
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
co On powiedział w 8:02
Nie wiem czy dokładnie rozumiem, ale "k*rwa powiedziałem....." (ostatniego słowa nie mogę rozszyfrować". Cokolwiek by nie powiedział to ten ton i gest... No wstydziłabym się pokazywać coś takiego :/
złociste jak len.
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 14:39   #3628
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

ja mysle ze loli odbilo najnormalniej w swiecie, a ten jej facet strasznie niefajny

Stary 2013-07-07, 14:42   #3629
kokosanka1
Przyczajenie

strasznie żenujący ten film, nie dotrwałam do końca
kokosanka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 14:43   #3630
anzela26
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
"Ja się generalnie nie opalam"

Nie no, ja nie wiem jak ona wytrzymuje na plazy nad oceanem pod parasolem na ręczniku, bo ja byłam wczoraj i przedwczoraj rownież nad oceanem i jest tak gorąco, ze nie da się wysiedziec na piasku, bo powietrze stoi, i musisz być w wodzie czy przy wodzie. Ale co ja się znam

Dokladnie, ja zaraz smigam nad ocean NJ Shore
anzela26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości