|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Czesc dziewczyny
![]() Pumas, Irmusia udanego wypoczynku, szczęśliwej podróży. Sol rzeczywiście Fabi agent. Moja słodkie też bardzo lubi, ale raczej nie dajemy. Czekolady jeszcze nie jadła. Dep świetnie że z Zosia już lepiej. Bardzo fajnie czyta się o postępach i zachowaniach naszych dzieci. To już bardzo kumate szkraby. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Maciejko mam nadzieję że po zakończeniu wychowawczego będziesz miała pracę. Szkoda że u nas w kraju jest taka beznadziejna sytuacja ze żłobkami i przedszkolami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej! U nas Jas poplakiwal w nocy o 4, ja juz po sniadanku i rozmydlam co bedziemy robic caly dzien bo pada:/
Mandi brawa za bieganie! Pumka udanego wypoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jak dobrze mieć wakacje jeszcze miesiąc ![]() Fabi znalazł chipsy, które moja siostra zostawiła. Przyniósł mi kilka w ręce i mówi mniam mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
![]() Ale sie strachu najadlam w nocy ![]() Jakos o 1 sie przebudzilam, bo młody płakał, polozylismy sie do łóżka i juz prawie spalam. Nagle słyszę, ze ktoś próbuje coś przy oknie (spimy przy otwartym) hałas coraz większy więc szarpie Tzta, ze ktoś sie nam wkrada. On coś tam krzyknął a ze ja śpię blisko okna to podnioslam rolety a tam kot ![]() U nas tez często zostawia w slonie jakieś skarby (ciastka, chipsy itp) zawsze muszę pilnować aby młody czegoś nie upolowal ![]()
#3607 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() U nas noc z pobudkami tradycyjnie, jedna z płaczem ![]() ![]() Soleilka jaki kochany, chciał się podzielić ![]() P. też mówi mniam mniam jak chce coś zjeść albo w trakcie jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
Wczoraj nie można było pisać bo wizaż mulił a dziś wiem że nie będzie kiedy. Czekam w poczekalni na wizytę u gina.
Urlopowiczkom życzę udanego wypoczynku! Sol to Ci agent rośnie ![]() Zdróweczka dla dzieciaczków! Ciastek czekam na zdjęcia nowej fryzury ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej mamuśki
![]() Wieki mnie tu nie było... Może teraz, jak już wróciłam z urlopu, a w powietrzu czuć jesień, uda mi się zaglądać bardziej regularnie. Dziękuję wszystkim, które pamiętały o urodzinach Alexa ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zadomowienie
|
Wizyta u gina odbębniona: ciąży brak, jajniki ok, cytologia ok. Następna wizyta za pół roku.
Wczoraj w pogodzie jeszcze lato prawie a dziś totalna jesień.... Nie wiem co dziś robić bo póki co pogoda na spacery nie zachęca... Mala jeszcze śpi a ja pije kawę i mam nadzieje, ze się rozkręcę i minie mi ten zły humor. |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() Podczytuję Was czasem i tak ostatnio weszłam i czytałam o tych szczepieniach nieszczęsnych. My mamy termin szczepienia na dzisiaj i boję się tego szczepienia. Rok temu Nadka miała problemy po szczepionce na gruźlicę i mam stracha po prostu. Dep, moja też miała 3-dniówkę jakiś czas temu. Mała jednego razu miała prawie 40 stopni gorączki, bardzo się przestraszyłam. Choć też od razu podejrzewałam, że to trzydniówka. Dla wykluczenia innych chorób także odwiedziłam lekarza. Sol, Fabian mały smakosz ![]() Nadalko, obserwuję Twoją utratę kg i ogromny podziw z mojej strony i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Buena he he dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Sol chłopak zna się na rzeczy, Chipsy mniam mniam
![]() Ewka nocna przygoda straszna, dobrze, że to był tylko kot. Malwina dziękuję na informację o klockach. Porównałam ceny sklepowe i na all. W sumie wychodzi, że cena sklepowa jest taka sama jak na all. Czasami są zestawy kilka złotych droższe. Niewątpliwym plusem allegro jest olbrzymi wybór klockow. Buena powiedz małżowi, że bardzo dobre rezultaty w ochudzaniu daje wykonywanie prac domowych. Im więcej się robi w domu, tym bradziej się chudnie ![]() Byłyśmy na spacerze, pogoda przyzwoita. Przy okazji poszłam do lidla bo miała być odzież do biegania. Tym sposobem kupiłam sobie spodnie i bluze. Jakość przyzwoita, chociaż szału nie ma. Ale co się dziwić. W Decathlonie ceny spodni zaczynają się od 100 zł, ja upatrzyłam sobie takie za 174 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
Nadalko, wakacje od diety się przydają czasem
![]() Masz silną wolę, a tego mojemu mężowi brak do rozpoczęcia diety. Mi z resztą też jej brak, np. żeby nie jeść słodyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Jutro minie tydzień od szczepienia, a dziś Marysia obudziła się z wysypką
![]() Gorączki brak, zachowuje się normalnie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaa i też podziwiam za bieganie. Czasem o tym myślę... i to by było na tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale się uśmiałam z opowieści o dzieciaczkach, zwłaszcza Fabiś mnie rozbroił ![]() a ja dzisiaj zastałam taki słodki obrazek: pies leży sobie na podłodze, Lu siedzi wtulona w niego i podstawia mu pod nos stópkę do lizania, a ten ją liże ![]() ![]() później nie było tak różowo, dostałam okropnych nerwobóli, ledwo się ruszałam i oddychałam, a jeszcze w międzyczasie przyszedł listonosz z paczką i obudził małą, więc miałam histerię. Nervosol poszedł w ruch i dopiero mi odpuściło ![]()
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Agunia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Emil ciężkie miał spanie, gorączka mu dokuczała a na dodatek nie mogłam mu zmierzyć bo co wkładałam pod paszkę to się przebudzał i płakał. Czopek pomógł i dospał do 9 ![]() Agunia, moje psy też liżą stópki a Emil wtedy pęka za śmiechu ![]()
#3620 |
Zakorzenienie
|
hej
ja jestem już po pracy ![]() ![]() U Małej stan podgorączkowy minął, już w nocy było lepiej, a od rana jest 36,6 ![]() Tak więc u nas trwało to 1,5 doby, pojawiło się w 8 dobie po szczepieniu i termomentr nie pokazał ani razu więcej niż w granicach 37,9-38. Jestem z niej dumna ![]() ![]() dziś wracam z pracy, mówię:" cześć Martynko", a ona: "czesc" ![]() ![]() Dep dobrze, że Zosi już lepiej ![]() Pumka udanego wyjazdu Agunia skąd te nerwobóle? Haniu może przegapiłąś lekki stan podgorączkowy? U nas z kolei wysypki nie ma ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Maciejko mam nadzieję, że sprawy zawodowe ułożą się po Twojej myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej wysypki spodziewałam się za jakieś 4 dni ![]() A to moje suszone pomidorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za dużo nerwów, stresu. Z małżem coś się dogadać nie możemy, do tego Lu ząbkowanie i maruda, jakoś tak się to wszystko na siebie nałożyło, że wymiękam
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ale prawdę mówiąc już dawno nie brałam bo to raczej przygnębienie mnie ostatnio dopada....
![]() |
#3624 |
Rozeznanie
|
Mała urządziła mi właśnie mega histerie bo małż poszedł do pracy i musiała zostać z mamą.
Widocznie ma mnie już dość, siedzi ze mną caly czas i sie zdzudziła mną, a tata jest taki fajny. Tylko tata nie może siedzieć w domu bo mama w pracy nie zarobi tyle co tata ![]() Naprawdę mam ochotę już iść do pracy, żeby zatęskniła też za mną, a nie tylko za tatą. Ale dupa blada bo nie mam z kim jej zostawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Rozeznanie
|
zarabiałam najniższą krajową
![]() Zaczynam się rozglądać za nową pracą ![]() Swoją drogą od września miałam wrócić do starej(dyrektor chciał na cały etat, ja na pół)więc się nie zgodziłam. Teraz żałuję, może jakoś by to było. |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Linko super!
Haniu wygladaja pysznie u mnie tak: obok fetaImageUploadedByWizaz Forum1378126096.434586.jpg Zamowilam malemu sweterko-bluze z GAPa na zbiorowych, chyba zagoszcze tam na stale;-) Aha pochwale sie ze Jas od kilku dni mowi"dzidzia" jak widzi dziecko, jestem dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogłam ale niby chciałam i nie chciałam bo nie bardzo lubiłam tą pracę i takie tam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.