Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 05:50   #3601
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
gahahahahahhahahah wsypal sie trzeba bylo go nagrac jakos spac nie moge do dupy;/ hhahahah tyle wygac
nie lubie slodkosci fuuu zbedny wydatek jak dla mnie a i ludzie sie umaziaja
W nocy na tyle mnie to bawiło, ze nie pomyslalam o nagrywaniu, a TZ na pewno pamietac nie bedzie . Uh, tyle przegrać .

A no tak, faktycznie kiedys wspominałas, ze nie lubisz słodkiego- wow. Jestes super szczupła?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-31, 06:38   #3602
Edebedowa
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

O matko, co to się dzieje !!

Ja też nie mogłam usnąć, za oknem jakieś maszyny warczały pół nocy, jakieś doły kopali przy poboczu..i że nie mogłam usnąć dokuczałam TŻ chyba nie był zachwycony

Dostałam maila z tej jednej sali, 170zł za osobę ale mają już zajęty termin 15.08.2015

Co do słodkości, byłam ostatnio na weselu w Narwilu (tam gdzie Kwaśniewska miała wesele) i para młoda miała tz "candy bar". Bardzo fajny pomysł, największym zainteresowaniem cieszyły się muffinki z pysznym kremem, do tego pełno pianek, żelki, lizaki z ich imieniem i datą
Stary 2013-07-31, 07:04   #3603
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
A ja mam ubaw, wylaczylam tel, odwracam sie do TZ, a ten cos belkota przez sen... Pytam "co mowisz?" pare razy, bo nic nie wylapalam z tych jego belkotow... I nagle mowi "wycieraczka" ja WTF, wiec dalej "ale co z wycieraczka" i dalej cos belkotal bez ładu, wiec nie wiem co z ta wycieraczka . Korzystając wiec z okazji pytam "a bedziesz mi robił śniadania, obiady i kolacje do konca życia?"... TZ wciaz przez sen "nie wiem... Bede!" , no to dawaj dalej "a bedziesz mi robił masaż codziennie??" TZ "niiiiiiie wiem", wiec mowie "no, powiedz ze bedziesz", TZ "bede" , no to na koniec "a wyfrajerzyles sie?" TZ juz totalnie nie lapiac "taaaaaaaak" i tylko chrapnal hahahahahahahahaha teraz to chyba nie zasne, skoro tyle mi naobiecywal ... Znowu "tyle wygrać"!
.
Ahahaha jaki dialog
Mój bełkota, to jest to bełkot w jakimś dziwnym języku. Pytam go co mówi, on coś czasami palnie dziwnego co mnie zastanawia, bo może coś mu się tam śni . A ten się budzi i na mnie z jadem o co mi chodzi? A ja że coś mówił znowu do siebie a ten że nie i wypiera
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
a to ja idę do mojej Farmy paaaaa
ex grasz na fb?
Witajcie
My fontanny nie planujemy to się nie wypowiem

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2013-07-31 o 07:06
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 07:13   #3604
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
W nocy na tyle mnie to bawiło, ze nie pomyslalam o nagrywaniu, a TZ na pewno pamietac nie bedzie . Uh, tyle przegrać .

A no tak, faktycznie kiedys wspominałas, ze nie lubisz słodkiego- wow. Jestes super szczupła?

haha no zrabalas sytuacje nie lubie slodkiego zazwyczaj hhaha. Hm jestem szczupla ale nie super
Stary 2013-07-31, 07:16   #3605
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ostatnio też sobie ją kupiłam
I dobra?

1.08.2015

Stary 2013-07-31, 07:29   #3606
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
I dobra?
a co sobie kupila?bo chyba cos mnie minelo
Stary 2013-07-31, 07:39   #3607
asiaczek87
Zakorzenienie

Tą herbatkę lipton jagodowa muffinka

1.08.2015

Stary 2013-07-31, 07:58   #3608
pejlin
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Widzę coś mnie ominęło wczoraj Wybyłam bo TŻ zabrał mnie na kolację A ja właśnie przygotowuję się do urodzin TŻ-ta a te już w niedzielę
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:09   #3609
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
aaa ja nie spróbuję bo wątpię, żeby na wsi były takie nowości
Stary 2013-07-31, 08:10   #3610
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa ja nie spróbuję bo wątpię, żeby na wsi były takie nowości
Eee myślę że znajdziesz w jakimś sklepie Względnie możesz zamówić w necie
Stary 2013-07-31, 08:11   #3611
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Eee myślę że znajdziesz w jakimś sklepie Względnie możesz zamówić w necie
haha nie no, nie przesadzajmy, nie będę zamawiać herbaty przez Internet już poczekam aż wrócę do Rzeszowa
Stary 2013-07-31, 08:14   #3612
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
haha nie no, nie przesadzajmy, nie będę zamawiać herbaty przez Internet już poczekam aż wrócę do Rzeszowa
Mam znajomą która wszystko, dosłownie wszytsko kupuje w necie np. paczuszkę przypraw i to wcale nie jakieś wymyślne(bo takie to sama kupuje w necie czasem) ale zwykły pieprz bo twierdzi że nie lubi chodzić po sklepach tak do domu przyjdzie wszystko
Stary 2013-07-31, 08:26   #3613
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Ahahaha jaki dialog
Mój bełkota, to jest to bełkot w jakimś dziwnym języku. Pytam go co mówi, on coś czasami palnie dziwnego co mnie zastanawia, bo może coś mu się tam śni . A ten się budzi i na mnie z jadem o co mi chodzi? A ja że coś mówił znowu do siebie a ten że nie i wypiera

ex grasz na fb?
Witajcie
My fontanny nie planujemy to się nie wypowiem
Początkowo to brzmiało jak rzucanie jakis liter, słów, tak o, bez jakiegoś większego sensu... Cos tam niby sie łączyło w całość, bo chrapnal, ze wycieraczka jest dobra, a nawet wszystkie 3, ale kto go tam wie . Wczoraj zmieniał wycieraczki w aucie, wiec kto wie, moze to było dla niego tak wielkie przeżycie, ze po nocach mu sie śniło hahahahahahahahaha

Słodki stol/ candy bar/ candy bufet- jak zwal tak zwal, wg mnie chodzi o jedno i to samo . Ja chce zrobic całość sama, bo firma ktora sie tym zajmuje, zaśpiewała mi 1000-1200zl, w zależności co ma byc na tym stole (bez fontanny oczywiscie, ta to dodatkowo 800zl...)

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
haha no zrabalas sytuacje nie lubie slodkiego zazwyczaj hhaha. Hm jestem szczupla ale nie super
Na przyszłość bede pamiętać o nagrywaniu, a moze sie przyda na przyszłość....

Stary 2013-07-31, 08:33   #3614
Beezee
Zakorzenienie

Jasne, ze się przyda, zawsze będziesz miała śmianie z niego ja bym chciała, żeby mnie ktoś nagrał, bo podobno ładne historie ze mnie w nocy wychodzą podobno nieraz sapię i stękam, ciekawe co mi się wtedy śni aaa to na pewno chodzilo o wycieraczki do samochodu ooo dużo za te fontanny wolę swojego barmana
Stary 2013-07-31, 08:36   #3615
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Jasne, ze się przyda, zawsze będziesz miała śmianie z niego ja bym chciała, żeby mnie ktoś nagrał, bo podobno ładne historie ze mnie w nocy wychodzą podobno nieraz sapię i stękam, ciekawe co mi się wtedy śni aaa to na pewno chodzilo o wycieraczki do samochodu ooo dużo za te fontanny wolę swojego barmana
Ale zeby tak przeżywać wycieraczki do samochodu? dla mnie to było komiczne . Ja w sumie nigdy od nikogo nie słyszałam, żebym mowila przez sen, albo chrapala (całe szczęście )... Hahaha moja młodsza kuzynka, kiedys przez sen zaczęła mowic "kochana Madzia, kochana" i jak ciocia to opowiadała to kuzynka sie rzuciła mi na szyje normalnie urocze to było aż sie wzruszajacgo

Stary 2013-07-31, 08:39   #3616
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zeby tak przeżywać wycieraczki do samochodu? dla mnie to było komiczne . Ja w sumie nigdy od nikogo nie słyszałam, żebym mowila przez sen, albo chrapala (całe szczęście )... Hahaha moja młodsza kuzynka, kiedys przez sen zaczęła mowic "kochana Madzia, kochana" i jak ciocia to opowiadała to kuzynka sie rzuciła mi na szyje normalnie urocze to było aż sie wzruszajacgo

Ehh wiesz jak to facet, dla niego każda męska rzecz wieeeelkie przeżycie a to fajnie Ci haha ja mogę się zdradzić z m5 piętrimi snami kiedy śpię w ogóle to kiedyś zdarzyło mi się, że jak byłam u cioci, ona mieszkała na 5 piętrze, to w nocy wstałam z łóżka, poszłam do drugiego pokoju, otworzyłam balkon, wystawiłam głowę, wzięłam głęboki wdech i wróciłam do łóżka chyba było mi gorąco
Stary 2013-07-31, 08:43   #3617
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Ehh wiesz jak to facet, dla niego każda męska rzecz wieeeelkie przeżycie a to fajnie Ci haha ja mogę się zdradzić z m5 piętrimi snami kiedy śpię w ogóle to kiedyś zdarzyło mi się, że jak byłam u cioci, ona mieszkała na 5 piętrze, to w nocy wstałam z łóżka, poszłam do drugiego pokoju, otworzyłam balkon, wystawiłam głowę, wzięłam głęboki wdech i wróciłam do łóżka chyba było mi gorąco
Mogło byc troche straszne :P... Boje sie osob, ktore przez sen chodzą nigdy nie wiadomo, co w nocy zrobia ...

Taaaa, mamy teraz jadąc do Pl zalatwic pare rzeczy z autem, jak narazie to ja umowilam nas z 3 różnymi specami juz, a TZ zdarzył... Zamówić wycieraczki i je zmienić ja sie nie dziwie, ze przeżywa, skoro w końcu cos z autem załatwił na wyjazd heheheh . Narazie wiecej gada (nawet przez sen) niz faktycznie robi :P. A wyjazd juz tuż, tuż .

Stary 2013-07-31, 08:46   #3618
asiaczek87
Zakorzenienie

Ten candy bar fajna sprawa ale chyba sprawdza się jak jest dużo dzieci?
My będziemy mieli wiejski stół więc chyba już by za dużo tego było

1.08.2015

Stary 2013-07-31, 08:47   #3619
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Mogło byc troche straszne :P... Boje sie osob, ktore przez sen chodzą nigdy nie wiadomo, co w nocy zrobia ...

Taaaa, mamy teraz jadąc do Pl zalatwic pare rzeczy z autem, jak narazie to ja umowilam nas z 3 różnymi specami juz, a TZ zdarzył... Zamówić wycieraczki i je zmienić ja sie nie dziwie, ze przeżywa, skoro w końcu cos z autem załatwił na wyjazd heheheh . Narazie wiecej gada (nawet przez sen) niz faktycznie robi :P. A wyjazd juz tuż, tuż .

haha no właśnie, ale już nie chodzę w nocy chyba
faceci, mój od miesiąca szuka DJ normalnie już mnie nerwy nad nim trzęsą i tak pewnie ja znajdę i wybierzemy z moich propozycji
brawo dla niego, że założył wycieraczki faceci sa jak dzieci
Stary 2013-07-31, 08:47   #3620
Talka_222
Raczkowanie

Hej mogę się przyłączyć? mam zaplanowany ślub na sierpień 2015 roku i chętnie bym o tym poplotkowała oraz może któraś z Was co nie co mi podpowiedziała
Talka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:56   #3621
asiaczek87
Zakorzenienie

Witamy
Coś więcej o sobie o nas jest na pierwszej stronie

1.08.2015

Stary 2013-07-31, 09:02   #3622
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Ja wlasnie czytam duzo opini o tym i candy bar cieszy sie duża popularnością wsród starszych . Wiejski stol bede miec, ale candy bar- no uh wymarzyl mi sie, bo jest uroczy . Umiem juz robic pop cake'i, jestem w trakcie prób robienia idealnych muffinek, wiec nie jest złe

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
haha no właśnie, ale już nie chodzę w nocy chyba
faceci, mój od miesiąca szuka DJ normalnie już mnie nerwy nad nim trzęsą i tak pewnie ja znajdę i wybierzemy z moich propozycji
brawo dla niego, że założył wycieraczki faceci sa jak dzieci
Z pewnością przy każdej ulewie teraz, przez jakis czas, bedzie sie cieszył z wycieraczek... A jeszcze jak bedzie padało w drodze do Pl, to chyba popadnie w samozachwyt . A ze slubnymi sprawami- ja juz na niego nie liczę, bo i te 2 lata nie wystarcza . Sama szukam kilka opcji, a potem razem te wybrane kilka opcji omawiamy i wybieramy najlepsza .

Stary 2013-07-31, 09:06   #3623
asiaczek87
Zakorzenienie

Starsi jedzą lizaki? chyba że tyczy się to candy barów zawierających więcej babeczek i cukierków według mnie też uroczy ale no nie wiem czy by się u mnie sprawdził Sami starsi poza dwojgiem dzieci w wieku podstawówkowym

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2013-07-31 o 09:07
Stary 2013-07-31, 09:08   #3624
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Starsi jedzą lizaki? chyba że zrobię więcej babeczek i cukierków
Moze niekoniecznie lizaki , ale resztę? Pop cake to lizaki ale z ciasta, wiec jak ziemniaczek na patyku , to moga wcinac . Poza tym ten candy bar ma byc nie mega upchany, a wszystkiego po troche, ze jest duży wybór, a nie duża ilosc pojedynczych rzeczy .

Stary 2013-07-31, 09:13   #3625
existence
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubie slodkosci fuuu zbedny wydatek jak dla mnie a i ludzie sie umaziaja
łooooooooo! jestem na fb w grupie "nie ufam ludziom, którzy nie lubią słodyczy"
Cytat:
ex grasz na fb?
ta zabijam nudę i fajne dźwięki ma ta gra
Cytat:
zakochałam się w niej
Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Mam znajomą która wszystko, dosłownie wszytsko kupuje w necie np. paczuszkę przypraw i to wcale nie jakieś wymyślne(bo takie to sama kupuje w necie czasem) ale zwykły pieprz bo twierdzi że nie lubi chodzić po sklepach tak do domu przyjdzie wszystko
ja też czasami tak robię bo już jestem skrajnie leniwa jak są większe zakupy można zamówić z tesco i dowozy są nawet za 2zł wybiera się konkretną godzinę i cacy
Cytat:
(bez fontanny oczywiscie, ta to dodatkowo 800zl...)

łoooł dużo! my mamy malutką ale jakoś tanio ją tż wylicytował, już nie pamiętam ile ale coś mi świta koło 70zł chyba
Cytat:
my będziemy mieć obydwa te stoły bo wiejski jest w cenie sali a ja słodki muszę mieć bo to jest takie aaaaaaaaaa no muszę! a dzieci u nas nie będzie wcale ja nie widzę problemu bo nam najwyżej zostaną te słodkości a też jakoś bardzo z nimi przesadzać nie będę bo jak robię sama to muszę się też trzymać budżetu a zakłądam na ten stół może z 500zł bo mamy już fontannę. Można też coś dołożyć do paczek dla gości lizaki się nie zepsują, żelki mogę sama nawet pochłonąć, kocham
Cytat:
Napisane przez Talka_222 Pokaż wiadomość
Hej mogę się przyłączyć? mam zaplanowany ślub na sierpień 2015 roku i chętnie bym o tym poplotkowała oraz może któraś z Was co nie co mi podpowiedziała
Witaj
Stary 2013-07-31, 09:16   #3626
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Starsi jedzą lizaki? chyba że tyczy się to candy barów zawierających więcej babeczek i cukierków według mnie też uroczy ale no nie wiem czy by się u mnie sprawdził Sami starsi poza dwojgiem dzieci w wieku podstawówkowym
ja ten candy bar chcę mieć głównie żeby na niego patrzeć to już spełni moje oczekiwania w 95% a te kolejne 5% to jak ludzie będą coś z tego jeść ja chcę mieć cudowne zdjęcia z wesela i do tego się zalicza zdjęcie z candy barem i fontanną taka jestem porąbana
ale słyszałam już kilka opinii, że to się cieszy zainteresowaniem
Stary 2013-07-31, 09:18   #3627
asiaczek87
Zakorzenienie

To się zastanowię w sumie candy bar można połączyć z ciastem dla gości wszystko na jednym stoliku

1.08.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 09:21   #3628
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

I każdy cos dla siebie znajdzie

A tak w ogole to dzisiaj mija 3 tygodnie i 1 dzien od kad laptop jest w serwisie . Przyznam szczerze w ostatni weekend miałam kryzys i naprawdę myslalam, ze zrobię krzywdę netbookowi . W czw serwis zaproponował nowego lapa, o dziwo jeszcze lepszego niz mój , miał byc na pt... A tymczasem dopiero w pon go wysłali... I ani widu, ani slychu .

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:

ta zabijam nudę i fajne dźwięki ma ta gra

zakochałam się w niej

ja też czasami tak robię bo już jestem skrajnie leniwa jak są większe zakupy można zamówić z tesco i dowozy są nawet za 2zł wybiera się konkretną godzinę i cacy

łoooł dużo! my mamy malutką ale jakoś tanio ją tż wylicytował, już nie pamiętam ile ale coś mi świta koło 70zł chyba

my będziemy mieć obydwa te stoły bo wiejski jest w cenie sali a ja słodki muszę mieć bo to jest takie aaaaaaaaaa no muszę! a dzieci u nas nie będzie wcale ja nie widzę problemu bo nam najwyżej zostaną te słodkości a też jakoś bardzo z nimi przesadzać nie będę bo jak robię sama to muszę się też trzymać budżetu a zakłądam na ten stół może z 500zł bo mamy już fontannę. Można też coś dołożyć do paczek dla gości lizaki się nie zepsują, żelki mogę sama nawet pochłonąć, kocham

Witaj
Hahaha rozwalila mnie ta grupa

Stary 2013-07-31, 09:22   #3629
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talka_222 Pokaż wiadomość
Witaj

Cytat:
Z pewnością przy każdej ulewie teraz, przez jakis czas, bedzie sie cieszył z wycieraczek... A jeszcze jak bedzie padało w drodze do Pl, to chyba popadnie w samozachwyt . A ze slubnymi sprawami- ja juz na niego nie liczę, bo i te 2 lata nie wystarcza . Sama szukam kilka opcji, a potem razem te wybrane kilka opcji omawiamy i wybieramy najlepsza .

aaa to właśnie tak jak u nas chodź mój twierdzi, że to on załatwił salę, pomijając fakt że:
1. od początku wiedzieliśmy, że to ta sala, nie szukaliśmy żadnej innej
2. dobrze zna się z właścicielem więc tylko powiedział mu kiedy
aleeeee przecież to on załatwił!

Cytat:
no to ex masz problem
Stary 2013-07-31, 09:23   #3630
asiaczek87
Zakorzenienie

No widzę że łączy się np. ciasto, owoce i cukieraski czy babeczki razem na jednym stoliczku

1.08.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości